Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    cermij
    19. lis 2018    Čtené 231x

    Testování vitamínů Marťánci

    Ahoj,

    jsem maminka od 2 neposedných dětí, která měla to štěstí a byla vybraná do testování vitamínů Marťánci 🙂 Starší bude v pondělí 5 let a mladšímu je 2,5roku.

    Naše testování u dětí vyvolalo velikou radost, a to hned u rozbalování balíčku. Jediné, co chvilku byl problém, že starší má ,,bonbonky" a mladší sirup. Samozřejmě, malý chtěl taky to, co měla ségra, ale nakonec to bylo v pohodě. Máme štěstí, že ani jeden nemají vůbec žádný problém s polykání sirupů apod. 

    Začala bych SIRUPEM Marťánci od 1-3let - malému moc chutnal a i já sama jsem ochutnala, abych věděla, o co jde 🙂 Sirup je chuťově moc dobrý, chutná jako jahodová přesnídávka, takže vůbec žádný problém. Má super odměrkovou lžičku, která krásně vleze do pusy a sirup je celý pryč. Je to lepší jak takové ty kalíšky, protože v těch kalíškách vždy trochu sirupu zůstane.

    TABLETKY Marťánci od 3-6let- dceři také chutnají, děti láká cucavý bonbon 🙂  Dala jsem vyzkoušet oboum, jelikož je tabletka od 3 let a malému budou 3 roky v březnu, tak mi nepřišlo jako problém dát mu už ochutnat. Též jsem vyzkoušela, chuťově dobrý, ale mě osobně vadil takový ten práškový povlak při cucání, ale to je individuální a dětem vůbec nevadilo. Samy si o vitamínky říkaly každý den.

    Starší je už školková, tudíž každý vitamín navíc super. A malý to samozřejmě chytá hned od ní, tudíž oba se musí chránit. Takže ke klasickému ovoci a zelenině bylo pro nás fajn si přidat vitamínky. Dlouho přemýšlím, které vyzkoušet, aby opravdu pomohlo. Bohužel nedokáži po této době říci, zdali zabrali, či ne. Muselo by se brát déle. Každopádně jsem si všimla, že už Marťánci dělají nějaký sypký sáček do vody, takový vitamín Akut. Ale netuším, zdali funguje a jaké to je. Tak jen tip, jaká je i jiná možnost.

    Jediné negativní, co jsem zaznamenala, byl komentář od jedné paní na mém blogu. Cituji: Já nevím, jestli tyhle "preparáty" nejsou jen taháním peněz lidem z kapsy.
    Například vápník brání vstřebávání železa. Proč jsou tedy v přípravku současně? Ale chemik ani farmaceut nejsem, jen zdravý selský rozum.

    Bohužel, neměla jsem čas studovat, jelikož v době testování jsem měla víc lítání po doktorech se sebou, než času na něco jiného. Takže, bohužel nevím, co je na tom pravdy, ale přišlo mi fajn poznamenat.

    Musím se přiznat, že též mám k těmto vitaminovým preparátům spíš odstup, jelikož v téhle době se nedá už ničemu věřit, lidi oblbují firmy jak se dá... Některé přírodní sirupy už mám za sebou taky vyzkoušené, ale když se mi naskytnula možnost, ráda jsem chtěla dát šanci a vyzkoušet. Takže doufám, že nám to trošku pomůže 🙂 Ikdyby jen malinko, i to se počítá.

    Ohledně balení:

    sirup Marťánci FUTURA 1-3roky

    Děti od 1 roku užívají 5 ml (1 čajová lžička) sirupu 1x denně. Dětem od 3 let a dospělým je možno zvýšit dávku až na 10 ml sirupu denně

    Složení: Železo 2,1 mg (15 % DRHP), vápník 120 mg (15 % DRHP), vitamin D3 5 µg (100 % DRHP), vitamin K2 22,5 µg (30 % DRHP), vitamin C 16 mg (50 % DRHP) v 5 ml.

    DRHP……..denní referenční hodnota příjmu.

    Jahodové pyré, jablečné pyré, sacharóza, vápenaté soli kyseliny fosforečné, kakaové máslo, kyselina L-askorbová, cholekalciferol, železito-sodná sůl EDTA, menachinon.

    tablety Marťánci FUTURA 3-6let

    1 tabletu denně rozžvýkejte nebo nechte rozpustit v ústech.

    Složení:Železo 2,1 mg (15 % DRHP), vápník 120 mg (15 % DRHP), vitamin D3 10 µg (200 % DRHP), vitamin K2 37,5 µg (50 % DRHP), vitamin C 40 mg (50 % DRHP), betaglukany 20 mg, inulin 225 mg v jedné tabletě.

    DRHP……..denní referenční hodnota příjmu.

    Sladidla (sorbitol, erythritol, xylitol, steviol-glykosidy), vápenaté soli kyseliny trihydrogenfosforečné, inulin, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) betaglukany, látka protispékavá (stearát hořečnatý), aroma jahoda, menachinon, fumarát železnatý, barvivo (oxidy a hydroxidy železa), cholekalciferol.

    #test_martanci #recenze
    #zkusenosti_martanci

    cermij
    18. črc 2017    Čtené 164x

    Testování kartáčku a lžičky MAM

    Pozdě, ale nakonec přeci jsem se konečně dostala k recenzi na testování lžičky a kartáčku MAM, který jsem s překvapením vyhrála a ještě jednou moc děkuji.

    Testovali jsme tedy lžičku a kartáček MAM a naprostá spokojenost. Nejvíce se Davídkovi líbil kartáček, který nechtěl pustit z ruky a byl schopný s ním celý den zkusit. S čištěním ještě trošku bojujeme, nedostanu se do pusinky stoprocentně, ale Davídek se snažil i podle mě čistit sám a každý pokus super. Kartáček se mu dobře drží v ručičce jak je takový menší. Doteď používáme celá rodina kartáčky od jedné značky a bohužel ten dětský dělají takový podle mě hodně dlouhý a to u MAM je super, že je menší. Jedině možná že ta značka co mi používáme má ještě jemnější štětinky mi přijde, ale možná se mi to jen zdá.

    Dále jsme testovali lžičky MAM. Davídek s touto lžičkou poprvé papal sám, ale ještě to neni ončo, akorát o moje nervy  tak se tomu ještě trošku vyhýbám. Ale lžička delší super! Do sklenic paráda, neušpiní se mi prsty jako s klasickou lžičkou když jsem se chtěla dostat do větších sklenic od příkrmu. Další fajn věc je zbarvení lžičky podle teploty a nejvíc nadšená jsem byla asi z ochrané krabičky na lžičky  doteď jsem lžičky vozila v pytlíku a ni jsem netušila, že se něco takového dělá.

    Takže za mě testování dopadlo moc dobře a můžu jen DOPORUČIT.

    KARTÁČEK

    + velikost kartáčku

    + kousátko 

    + měkké štětičky

    LŽIČKA

    + délka obou lžiček

    + zbarvení podle teploty jídla

    + kryt na obě dvě lžičky zároveň

    Nějak na zápor nemohu přijít ani u jednoho. 🙂 

    URČITĚ DOPORUČUJI, BUDETE SPOKOJENÍ A JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI ZA PŘÍLEŽITOST OTESTOVAT.

    cermij
    2. dub 2017    Čtené 60x

    Testování s Viledou

    Tentokrát jsem JÁ dostala možnost testovat mop Vileda a měla jsem neskutečnou radost, když jsem si přečetla zprávu o tom, že jsme to já, ten kdo dostal šanci otestovat 🙂 Dostala jsem ho jako takový předčasný dárek k narozeninám, který jsem měla včera 😉 JEŠTĚ JEDNOU MOOOC DĚKUJI ZA ŠANCI.

    Teď k mopu 🙂

    Dorazil hned druhý den a jako moje první reakce hned u předání, wau, to je nějaké lehké. Je tam vůbec? 🙂 Ano byl. Dcera  hned nadšená co nám to přišlo, takže musela okamžitě nakouknout a skládat. Složení bylo velice jednoduché a opravdu je kyblík velice lehounký. Jediné co mi trošku vadilo, bylo že jsem měla pocit, jakoby se kýbl chtěl převážit na jednu stranu, jakoby strana kde nebyl ždímač.

    Dál to chtělo u mě teda trošku grif se zastrkáváním do ždímače 🙂 Doteť jsem byla zvyklá na mop s třásněmi  a tam je to trošku jednoduší 🙂 Jinak vytíralo se krásně. Je to opravdu rozdíl vytírat takhle s plochým mopem než s tím co jsem vytírala doteď s třásněmi.

    Jinak, další mínus u mě, že se mi pořád tyč uvolňovala a protáčela a opravdu jsem se snažila pořádně utáhnout. Možná by mohla být i dělaná víc silnější, měla jsem někdy strach že tyč zlomím, když jsem zabrala na nějakou velkou nečistotu a přitlačila, abych ji pořádně vydrhla. A velké PLUS u nás bylo, že tyč se dá nastavovat velikostně a to je super, když máte malé pomocníky 🙂 

    Mop si opravdu u nás krásně užil 🙂 tak často jsem ještě nevytírala 😀 

    Je super že se dostane i do užších prostor, ikdyž by část na zlomení mopu mohla být méně vystouplá, aby se dalo zajet dále 😉 ale to už je maličkost.

    Takže abych to schrnula:

    + lehkost

    + teleskopická tyč

    + hlavice se krásně otočí do všech stran
    + možnost vyprat návlek
    + vytírání bez namočení a ohnutí 🙂
    + hubička na vylévání kýble

    - mohl by být v základní sadě návlek navíc
    - cena náhradního mycího návleku
    - zasouvání teleskopické tyče

    JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJI A ZA MĚ FAJN MOP 😉 DOPORUČUJI pokud váháte s novým mopem