Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    cinky
    7. únor 2011    Čtené 0x

    Tak jde čas...

    7.2.2005 se dva mladí lidé rozhodli, že spolu začnou vztah 🙂

    V ten den ani jeden z nás určitě nevěděl, že to spolu "dotáhneme" tak daleko. I rodiče nám pořád říkali: "Pro jedno kvítí slunce nesvítí!" Nám to bylo jedno. Byli - a pořád ještě jsme - zamilovaní... Společné měsíce utíkaly a občas se přes nás přehnal mráček, který jsme ale společnými silami odfoukli! I rodina už přijala fakt, že se máme opravdu rádi, ale pořád se našim snům smáli. Chtěli jsme svatbu, děti, náš rodinný domeček...

    Oba jsme odmaturovali a rozhodli se, že spolu začneme žít. Nastoupili jsme do našich prvních zaměstnání a pomalinku si všechno začali zařizovat. Sice jsme neměli "ten náš domeček", ale skvěle nám k tomu posloužilo celé patro v domečku teď už manželových rodičů.

    Bylo nám spolu moc hezky, a tak se myšlenka na svatbu mohla odvíjet reálnou cestou.

    13.2 2010 jsme poprvé pozvali naše rodiče  k NÁM na oficiální návštěvu ( rodiče se už znali 2 roky). A aniž bych to dřív tušila, stal se z toho dne den s velkým D. V té době ještě můj přítel, mě zavolal z kuchyně, kde jsem ještě chystala poslední občerstvení na stůl, do obýváku. A tam se TO stalo! Požádal mě o ruku! Bylo to moc krásné, okamžitě jsme měli oba slzy v očích, a při navlékání prstýnku se nám třepaly ruce 😀 Pak se dostalo i na mé rodiče. Maminka dostala kytičku s prosbou o mou ruku a samozřejmě odpověděla kladně. Poté si rodiče rozdělili úlohy, kdo se o co postará, a pak se mohlo oslavovat.

    V následujícím týdnu jsme na matrice vyřídili termín svatby a já mohla začít shánět svatební šaty. V posledním unorovém týdnu jsem šaty sehnala a dokonce jsme oblékly i družičku 🙂

    26.6.2010 den D! Moc jsme si oba svatbu užili. Až nás mrzelo, jak to rychle uteklo.

    23.11 2010 objeveny // !!! V tu chvíli ve mě nastal zmatek! Hned jsem volala na manžela a se slzičkami štěstí jsem mu oznámila, že od teď už budeme 3. Dlouho do noci jsme si v posteli štěbetali radostí.

    ( Mít dítě byl náš sen již delší dobu. Antikoncepci jsem vysadila již v srpnu 2009. Bylo to od nás trochu neuvážené, ale rodičovský pud byl silnější. Vždycky jsme snili o rodině, ne o kariéře. Honza práci měl a já věděla, že taky zanedlouho nastoupím do práce. Bydlet jsme taky měli kde. )

    25.11 2010 potvrzeno těhotenství. Jsme již v 7. týdnu! A srdíčko nám už taky buší.

    8.12 2010 vystavena těhotenská průkazka s TP 8.7.2011 a neschopenka kvůli vysokému tlaku. ☹ Dostala jsem i žádanku na internu, kde mi byl nasazen Dopegyt. A konečně se taky začalo řešit onemocnění mé štítné žlázy. Po výsledcích z odběrů krve a konzultaci s endokrinoložkou mi bylo sděleno, že mám brát nejen tabletky na tlak, ale i na tu moji žlázu.

    23.1. 2011 první pohyby miminka

    25.1. 2011 kontrola na endokrinologii a zvýšena dávka léků na štítnou žlázu.

    26.1. 2011 tripple test negativní! Jupí!

    7. 2. 2011 první kopanečky do bříška

    23.2 2011 pohyby cítí už i tatínek!

    24.2 2011 utz srdíčka dopadl na výbornou. Slyšitelný tlukot mě dohnal k slzám! Nádhera.

    27.4.2011 konečně víme, s kým mám pod srdíčkem tu čest! Bude to Kateřinka! 🙂

    4. 5.2011 začínám chodit na předporodní kurz

    8. 5.2011 2 měsíce do termínu! Wau, toto utíká. 😉

    18.5 2011 druhý velký utz