gradan
7. bře 2018
1290 

Baby Dove hledá Ambasadorku

Historie značky Dove, známé po celém světě, se začala psát již v 50. letech 20. století, kdy se na trhu objevil jejich první výrobek - krémová tableta. Tato mýdlová tableta s obsahem až ¼ hydratačního krému zaznamenala revoluci v péči o pokožku. Svoji jedinečnost a kvalitní péči Dove celá desetiletí rozvíjí a prohlubuje své poznatky v misi za péči o pokožku žen i mužů. V roce 2015 přišla s řadou Baby Dove pro ty nejmenší.

A nyní na koníku hledá svoji Ambasadorku!

Jaká by měla Ambasadorka být?

Měla by to být mladá maminka s rozhledem, jejíž děťátko je ve věku do dvou let. Má vlastní zkušenosti se značkou Dove a rozumí filozofii značky, se kterou je ztotožněna. Není to dokonalá matka z televizni reklamy, ale dělá věci po svém a chce si zachovat svou identitu. Je pozitivní, praktická a skutečná.

Měla by reprezentovat značku Baby Dove nejen z produktového hlediska, ale také z pohledu mise a vize značky. Chce být nablízku ostatním maminkám jako kamarádka, ne jako odbornice s návodem na "pravé mateřství". Také ráda komunikuje s ostatními maminkami na internetu, fotografuje a dobře píše kratší texty nebo články. Sociální sítě jí nejsou cizí, ovládá úpravu fotogafií a moderní trendy v komunikaci. Je zodpovědná, samostatná a nekonfliktní.

Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

  • spolupráce s mezinárodně uznávanou značkou,
  • spolupráce s jedním z nejznámějších portálů pro maminky v České republice,
  • nové a moderní dovednosti, které vyniknou v životopisu,
  • jedinečná příležitost propagovat svou šikovnost a talent,
  • dobrý základ pro vlastní pozdější blogování,
  • a samozřejmě finanční odměna – 4 706 Kč měsíčně na DPP.

Jak se zapojit do konkurzu?

Našla ses v popisu, miluješ značku Dove a její dětskou řadu a chceš ji reprezentovat na Modrém koníku? Tak se jednoduše zapoj - vyplň tento dotazník – vyplň tento dotazník – Baby Dove hledá Ambasadorku. Čas na zapojení se máš do 9.3.2018.

V dotazníku o sobě napiš všechno, co považuješ za důležité, co by o tobě lidé z Dove a my v oníku měli vědět. Výhodou rozhodně je, pokud si vedeš vlastní blog, jsi proaktivní, máš nějaké zajímavé aktivity a jsi otevřená, kreativní a originální maminka.

Držíme palce!

Baby dove používáme a úžasný. Pokožka jemná. Žádná reakce. Mazu i obličej. A ta vůně ❤️

22. únor 2018

Dove používám na sebe ale na syna jsem nezkoušela. Určitě zkusíme. jen mu budou už tři roky a druhé budeme mít " až" v srpnu. Vlastni blog už nemám, ale pravidelně přispívání
na jedny webové stránky o vychove. Škoda.

23. únor 2018

Tak si po sobě v mailu čtu kopii toho, co jsem odeslala, a já tam zvládla špatně vyplnit už tu první položku. 😨 😀 Takže prosím nehledejte žádné cervene_jablko, ta mezera se tam vloudila omylem. 😇

8. bře 2018

@gradan
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli už byla vybrána ambasadorka pro Dove baby?

9. dub 2018

Začni psát komentář...

Odešli