hanacvej
8. bře 2019
558 

Už jdi pryč, ty Tlustoprdko 🙂

Vyfotit se při skákání na trampolíně o půl desáté večer je docela náročný úkol 😉

 Ukazovala jsem dva prsty, jako V "f pohodě", jak na mě ukazuje můj Mareček v sedmi letech. Místo toho mám na fotce jeden prst a vypadá to, jako bych vás posílala někam.

To neeee! "TAM" ovšem brzy pošlu Tlustoprdku, jupí!

Omluvte tedy tuhle rozmazanou fotku, kde jsem jako rudá Indiánka, zpocená, ovšem maximálně spokojená. Když nemám hlídání/ jesle pro tu naši malou Rebelku Vendulku, tak se vždy po uložení dětiček ke spánku mění náš obývák v disko 😀. Je to velká změna, i pro mě je to extrém. Já, která vždy odpadávala se sklenkou vína na gauč, usínala jsem pomalu vsedě a neměla  sil, nyní řádím jako v 17ti letech. 

Když jsem si trampolínu objednávala, měla jsem právem obavy, že se na ni bude prášit. Na začátku ji více využily děti. Je to velká investice, jsem přesvědčená, že už ji mám zpátky 🙂. Trampolínu ještě střídám s aerobikem a step - aerobikem. Nacpu si do hlavy sluchátka a jedu! Když mám možnost, jdu plavat, to mě chytilo, líbí se mi, že se nezpotím, nekolabuji s tlakem, a kalorie ubývají.

Úprava stravy je již plně v mé režii. O zdravé stravování se zajímám už dlouho, hodně toho vím, již jsem měla nejméně dvakrát jídelníček na míru. chyběla mi pravidelnost. Tu jsem si zažila s drsným režimem výživového plánu dle krevní skupiny. Na tom výživovém plánu jsem postavila nějaký svůj základ, zjistila jsem, které potraviny mi chybí a které mi nedělají dobře. Snažím se o pestrost a nebráním se skoro ničemu. Vše jsem prokonzultovala s fitness trenérem a kvalifikovanou poradkyní, oba uznali, že si mohu jít již svou vlastní cestou. Velkým pomocníkem jsou hodinky, které mi počítají kalorie, ukazují, povzbuzují, motivují.

Stravu si nevážím, ale tělo se za ty týdny naučilo na pravidelnost i porci, kolikrát ani nedojím, co jsem si naložila (dříve sci-fi). Objevila jsem fajn recepty. 

Přese všechny mé veliké obavy, kdy jsem si opravdu myslela, že nemám na to, abych do léta shodila dost kil, nebo že svoje tělo nikdy nerozpohybuji, nebo že se mi ta kila vrátí, jde má váha stále dolů, a to i přestože pověčeřím u kamarádky holandský řízek, bez přílohy se zeleninou, ale pořád řízek, dám si víno, kávu, a vypadá to, že budu již brzy na dvojciferném čísle 🙂

Zbavila jsem se své obrovské závislosti na sladkém, po ruce tu mám vždy nějaké zdravé sušenky, třeba datlové, bez cukru, z opravdu kvalitních ingrediencí, před čtvrt rokem bych donesla domů jedině prázdný obal, nyní je tu mám, pár dní, připraveny na mou slabší chvilku (hormony dělají své).

HLAVNĚ jsem šťastná a spokojená, protože se mi jen potvrdilo, že člověk dokáže skoro vše, co si zamane a cítím se jako znovuzrozená :-*

Užívejte sluníčka a krásných dní 😉

Jsi skvělá 🆗😘jen tak dál 💯🆕🆒👍🏻🤗💕

8. bře 2019

@bellhell ty jsi skvělá ❤️ Děkuji Ti za takova slova ❤️💋😘😍😚

8. bře 2019

@hanacvej nemáš vůbec za co 😊 opravdu moc držím pěsti 👌co na to říká partner?

8. bře 2019

@bellhell Opožděně, ale přece odpovídám. Manžel mě podporuje. Ze začátku tomu moc nevěřil. Těch pokusů už z mé strany prostě pár bylo. Pak jsem měla chvilku pocit, že je nejistý, že nechápe, proč se za tím tak ženu. A teď vidí, jak moc mě to baví. A podporuje mě. Moc. Nosí mi dárky, nikdy jsem toho tolik nedostala. Připadá mi to jako odměny 😀 :-* je skvělej.

19. bře 2019

Začni psát komentář...

Odešli