Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    hanahostakova
    25. bře 2020    Čtené 751x

    Jak se říká: Spokojené dítě = spokojená máma

    Ahoj maminky🙋‍♀️

    Než vám řeknu něco o Nutrilonu Profutura 2, tak vám řeknu něco o mně. Jmenuji se Hana mám dvě děti 😍 - dceru Elišku 13 let a syna Zdeňka 7 měsíců. Dcerka byla plně kojena do roka a půl. Byla to neskutečně krásná blízkost dítěte a matky. Syna jsem kojila pouze tři a půl měsíce. Bohužel mu mé mléčko nestačilo a syn je velký jedlík. Mám pocit, že někdy sní i mě. Dlouho jsem hledala mlíčko, které by sedlo malému raráškovi po všech stránkách a já byla spokojená se složením. Obě své děti neskonale miluji a jsou můj život, ale hold někdy není možné kojit své dítě tak, jak by si člověk přál. Věřte, že mě to mrzelo, ale než trápit hlady toho malého drobečka, zvolila jsem tuto volbu. Náhrada mateřského mléka není lehká a je potřeba sledovat svou ratolest jak reaguje.

    Proto bych vám teď chtěla něco málo povědět o Nutrilonu Profutura 2. Toto mlíčko bylo vyvinuto speciálně pro podporu imunitního systému a zdravého vývoje naších nejmenších. Proto obsahuje směs prebiotik, které obsahuje i samotné mateřské mléko a není ochuzeno ani o vitamín C a D. Nutrilon Profutura má praktické balení se skvělým odkládacím místem na odměrku.

    Co tím vlastně básník chtěl říct.

    Jelikož jsem hledala dlouho pro svého drobečka náhradu za mateřské mléko, byla tohle mlíčko vyzkoušet super volba. Nebudu hanit, či psát, jaké mléka jsme vyzkoušeli, jen věřte, že jich bylo mnoho. Na doporučení lékaře i kamarádek jsem jednala. Bohužel nám dělaly neplechu a můj maličký byl stále hladový, nespokojený nebo i blinkací. Určitě to mnoho z vás zná. 

    Nutrilon Profutura 2 nám dal naději ve správný čas. Zdendula začal být veselé miminko a to nechci říct, že by nebyl i předtím, ale šlo po pár dnech poznat rozdíl. Přestal ublinkávat a to byla pro mě neskutečná úleva. Jako správná maminka jsem ochutnala, co mu to vlastně dávám. Chutnalo i mně, má správnou chuť mlíčka. K mému překvapení bylo, že mlíčko je dokonce hustější, když vychladne, zrovna když něco nedopil. Protože se to stávalo strašně málo. Mlíčko vypil snad pokaždé až do poslední kapky. Zjistila jsem, že mu chutná natolik, že jiné už nechtěl. Proto jsem si koupila do zásoby další. Měnit už nebudu, i když je cena vyšší než u jiných mlék. Když víte kde hledat, dá se koupit i výhodně. 

    Závěrem bych vám chtěla říct, jen pár slov.

    Vím, že každá máme výjimečné dítě a každému sedne něco jiného, i to, že každá máme jiný názor. Ale za mě a mého Zdendy, bych mléčko Nutrilon Profutura doporučila. Nám pomohl a neskutečně moc chutná.  

    A jak se říká: spokojené dítě = spokojená máma 😍😘. 

    #recenze a #test_nutrilonprofutura #zkusenosti_nutrilonprofutura