Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    happik01
    20. lis 2018    Čtené 255x

    Naše testování teploměru Veroval 2 v 1

    Ahoj, jsem maminka dvou malých dětí. Dcera 4 a půl roku a syn skoro 3 měsíce. Když jsem na MK viděla, že se bude testovat infračervený teploměr Veroval 2 v 1, tak jsem neváhala a zkusila štěstí. Už od narození dcery jsem se pořád odhodlávala si takový nějaký teploměr pořídit, ale pokaždé,  když už jsem byla rozhodnutá, tak jsem narazila na nějakou špatnou recenzi a nakonec teploměr zamítla s tím, že budeme používat raději klasiku.

    Když jsem zjistila, že mám na MK zprávu od konik_testuje s tím, že jsem byla vybrána k testování teploměru, tak jsem tomu nemohla vůbec uvěřit. Ale bylo tomu tak.

    Než balíček dorazil, projela jsem na internetu hodně recenzi o tomto typu a musím přiznat, že jsem z toho měla opět spíšené pocity. Ale dala jsem mu šanci, aby se ukázal v praxi.

    Po obdržení balíčku a následném rozbalení a zdokumentování jsem byla mile překvapená. Teploměr se nachází v praktickém plastovém obalu, který je dobrý při cestování do kabelky nebo batohu. Pak přišel čas na řádné přečtení návodu.

    První zkoušku jsem provedla na sobě asi tři hodiny po příchodu balíčku. Takže už byla určitě teplota výrobku srovnaná s teplotou v místnosti.  Nemám to bohužel zdokumentované, protože sama s teploměrem a návodem v ruce už nezbylo místo na foťák nebo telefon. Naměřil mi na čele 36,5°C a vzápětí v uchu 35,6°C. Takže dvě rozdílné teploty.

    Po příchodu dcery ze školky jsme teploměr opět otestovali jak na ní, tak na synkovi. Dcera měla po prvním měření na čele 36,8°C a vzápětí v uchu 35,3°C. Po změření normálním klasickým teploměrem měla 36.7°C, takže s hodnotou naměřené na čele skoro shodná. Synovi jsem naměřila na čele 36,3°C a v uchu 36,9°C.  

    Když listuji v paměti, kterou má teploměr na 10 měření, tak ani jedno měření nemělo stejné hodnoty jak v uchu, tak na čele. Musím ale uznat, že když jsem měla horečku, tak teploměr naměřil na čele stejnou hodnotu jak normální klasický teploměr, což mě mile překvapilo a dala jsem Verovalu 2 v 1 ještě šanci. Během týdne testování, jsme zkoušeli i několikrát denně testovat celou rodinu. Od tatínka, děti, tak i babičky a dědečka. Všichni byli paf, jak teploměr funguje a hlavně, jak skvěle padne do ruky.

    Já dávám velké plus za rychlost a ukládání hodnot do paměti, což uvítají hlavně rodiče nemocných dětí, které je potřeba měřit několikrát denně. Dále je super, že jde vypnout zvuk. Využila jsme hlavně při nočním měření.

    Mínus u mě má teploměr Veroval 2 v 1 za rozdílnou hodnotu v uchu.

    Chci moc poděkovat MK za možnost teploměr osobně vyzkoušet a doufám, že recenze pomůže nerozhodným rodičům, které o teploměru třeba už delší dobu uvažují. U nás se konečně stalo měření teploty zábavou a teploměr doporučuji hlavně maminkám s malými, neposednými dětmi. 

    #test_veroval2 #recenze #zkusenosti_teplomer_veroval