Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    "Ztratila" se mi oblíbená diskuze, do které jsem chodila ovšem pouze nahlížet pro inspiraci na šití. Prokliknu a hodí mi to na stránku UPS tato stránka neexistuje!?!? Jako to byla zrušena nebo co?

    Na dnešní den byl plánovaný výlet do Prahy. Chtěli jsme hlavně na BoysShow do Holešovic. Ale kvůli tomu blbýmu počasí jsme to raději vzdali. Je to chvíle, co jsme se zbavili rýmy, tak radši nic nepokoušet. Ale mrzí mě to. Jen pro zajímavost, nebyli jste některá z vás, přišli jsme o hodně?

    Dnes kontrola na ORL. V pravém oušku ještě malinko znát po zánětu, ale hojí se, pan doktor jen kouknul a Tomík držel statečně! Máme kapičky do uší a druhé do nosánku. Tak snad to bude jen lepší a ať už se potvora k nám nevrací🙂 Za deset dní na kontrolu.

    Dnes naměřena teplota 38. Zlobí nás ouška, ale jelikož z Tomíka nedostanu kloudnou odpověď jestli ho bolí nebo né, tak přečkáme noc a ráno k MUDr. Včera měl levý ouško opatlaný, jako by mu tam prasklo a hnis vytekl, ale jen malinko.....dnes pro změnu to samý s pravým. Po sražení teploty si hraje normálka a dovádí jak tornádo.....tak teda nevím.

    Dnes jsme si poprvé s Tomíkem zahráli "Člověče, nezlob se". Na tu myšlenku mě přivedlo to, že při návštěvě u švagrové si u dětí v pokojíku vytáhl soubor her a děsně ho zajímaly figurky. Tam jsme bohužel nemohli najít žádnou kostku, takže opravdová hra se konala až doma. Neuvěřitelně rychle Tomík pochopil pravidla a k mému úžasu jsem odehráli dvě celé hry. Mám z něj radost a mrzí mě, že mě to nenapadlo dříve🙂

    Včerejší oslava Tomových narozenin byla moc fajn, dostal spoustu milých dárečků, poseděli jsme, pojedli, popili......jen to ranní probuzení je pro některé z nás těžké😀 ........že tatínku?

    Tomášku, přejeme Ti všechno nej, nej, nej.....dnes jsou ti už 4 roky🙂.....páni jak ten čas letí!

    Mamka strávila dvě hoďky u kadeřnice, nová barvička.....teď jen čekám na návrat mých mužů zvenku, co oni na to🙂

    Cestou zpět z Rumburka koupen nový koberec broučkovi do pokojíku. Bude to pro něj překvápko.

    Cesta Beroun - Rumburk a zpět zvládnuta bez problémů a Tomík trávil den u dědy. Mamka s taťkou se na něj těší a on jen: "ale já ještě nechci domů!" ☹

    Při chůzi ze schodů jsme konečně začali střídat levou a pravou🙂

    Tak pro změnu prská, kašle a smrká maminka☹

    Vím, že je to trošku pozdě a prckové už jistě spinkají, ale přece: Všechno nej nej nejlepší pro všechny Tomášky🙂 My jsme to dnes krásně oslavili s rodinou.

    Tomík si včera "vyprosil", že půjde na spaní k dědovi a babi. Tak jsme toho s mm využili a pozvali jsme se snad po sto letech🙂 na véču. Krásný večer to byl a užili jsme si jeden druhého!

    V pondělí téměř po 14 dnech zpět do školky, kašel a rýma pryč.....tak nám držte palce, ať tam dlouho vydržíme.

    K tomu dneska ráno vstával levou zadní, cestou k autu do školky se "plazil" jak marod, tak doufám, že na něj nic neleze☹ Zatím žádný telefonát, tak snad to bude dobrý.

    Venku se chumelí a my začínáme kašlat - no to nas..., konečně bychom mohli vytáhnout boby ale bojím se aby nenastydl ještě víc☹

    Zítra na oční do Prahy. Jde už sice jen o běžnou kontrolu, přesto jsem nervózní asi víc než malej🙂

    Dočetli jsme knížku s Ferdou mravencem☹ .........."maminko to nevadí, zítra půjdeme koupit novou"... 😀

    Stydlínek pořád nechce komunikovat s dětma ve školce. Vždycky, když už se jakž takž zdá zlepšení a rozmluví se trošku, přijde rýma nebo tak něco a je déle doma a pak zas vše nanovo......nemluví a straní se sám v koutku. Jsem už z toho nešťastná☹

    Včera směr Beroun - Varnsdorf.....celý den bez Tomíka, kterého hlídá babí s dědou.......a dnes pro něj až po práci, jak já už se na něj těším na šmudlu🙂

    Noc na dnešek hrůza a děs....už jsem si dávno odvykla co hodinu vstávat....k ránu už stoupala teplota na 38,6.....celý den mrzutý.....k večeru už je to lepší, snad bude i lepší dnešní noc!

    Tomášek prospinkal celou noc, o rámusu a petardách nemá ani tušení, a navíc jsme se snad konečně do nového roku zbavili rýmy a kašle🙂 Zítra nástup do školky....copak si zase přineseme🙂

    Krásné a spokojené prožití vánočních svátků přejeme všem milým lidičkám a jejich rodinám🙂

    Dnes se ve školce konala Vánoční besídka s posezením. Bylo to krásné! Sice Tomík chvilkama natahoval k pláči, ale nevzdal to a vydržel celé představení co předváděli. Jsme na něj pyšní🙂

    Holky všechny tu máte ve svých albech adventní věnce, já si ho včera vložila a album mi bylo stopnuté. Myslíte, že kvůli tomu věnci???

    Fotky ze školky pořád nejsou☹ a to už je tři týdny....asi pan fotograf má plno kšeftů☹

    Zítra jede Tomášek na svůj první školkový výlet - do muzea betlémů v Karlštejně. No jsem napnutá, jak to zvládne a jak se mu bude líbit. Budu na něj celý den myslet (jako bych to nedělala každý den🙂)

    Na procházce po městě vidíme vánoční výzdobu a malé svítící stromečky ve výloze. Tomík povídá "jé tady už mají vánoce mami". Jo broučku utíká to ani se nenadějem a jsou tu🙂

    Dneska dovolená, mamka si myslela, jak si odpočine, ale nějak to nejde....ještě udělat tohle a támhleto🙂 No troška úklidu už bylo potřeba.