Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    klarinka23
    8. pro 2018    Čtené 223x

    Testujeme Bi-Oil

    Po Bi-Oilu jsem pokukovala už delší dobu, ale nějak mě odrazovala cena. Měla jsem strach, že za něj dám ranec peněz a bude k ničemu. Takže když jsem viděla, že koník hledá lidi k testování, zkusila jsem štěstí. A hle, vyšlo to. Hurá.

    Bi-Oilem jsem obdarovala svojí maminku, protože má za sebou už pěknou řádku operací a tím pádem i jizev. Mamce se moc líbila vůně. Mazala a jizvy teda nezmizely, ale jsou hladší. I tak se jí Bi-Oil líbil, ale asi by si ho nekoupila, protože je cena docela vysoká. 

    Další vybraný tester byl můj syn. Ten má na rtu jizvičku od pádu na skříňku. Jemu teda bylo úplně jedno jak Bioil voní, jakou má konzistenci i kolik stojí. Chtěl mít mazání co nejdříve za sebou. Nicméně zvládl to. Jizvička je menší. 

    Jeden Bi-Oil jsem si nechala já. Fakt mě zaujala ta vůně, voní skoro jako olejíček na miminko. Mazala jsem jizvu na nose, jizva je míň viditelná, to je fakt. Zkoušela jsem ho používat i ráno místo krému na obličej, ale hrozně mi vysušoval tváře 😐. Ale přišla jsem na to, že když si před tím obličej namočím vodou a hned ještě na mokrý obličej dám Bi-Oil tak je všechno o.k. Obličej je pak celý den příjemně hladký. Zkoušela jsem Bi-Oil i na strie, žádný zázrak se moc nekonal. Jsou teda víc vybledlé. Dále jsem si zkusila udělat z Bi-Oilu masku na vlasy. A ta byla super. Vlasy jsem měla krásně hladké. 

    Bi-Oil bych si asi sama nekoupila. Ale jsem moc ráda, že jsem se mohla  já i mí blízcí testování zúčastnit.

    klarinka23
    18. kvě 2018    Čtené 200x

    Adrianka testuje Huggies

    Když MK vyhlásil testování plenkových plavaček od Huggie, zkusila jsem štěstí a přihlásila naší malou Adri. A ono to vyšlo🙂

    Už při rozbalení krabice nejvíc zaujal Adri plastový obal..krásně šustil, byl barevný a dal se cucat. Navíc na obalu byl obrázek Dory a Nema. To ocenil hlavně Zdeneček, protože je to v téhle chvíli jeho nej pohádka.

    Nemo a Dory je i na samotných plenkových plavkách. Z těch byla Adrianka taky nadšená, mohla je cucat a házet po zemi.

    Při rozbalování plavky vůbec nijak nezapáchjí, vypadají úplně stejně jako plenky. Při zatěžkávací zkoušce kdy v nich byla Adri půl hodiny ve vodě obstály plenky na výbornou. Vůbec se nenacucaly vodou, Adrianka tak mohla v klidu kopkat nožkama, protože neměla mezi nožkama velký nacucaný batoh. Další supr vychytávkou jsou i suché zipy. Já jsem je nevyužila, protože jsem plavky jednoduše stáhla.

    Velikostně Adriance plavky sedí dobře. Nikde nic neřežeme ani neodstává. V pohodě je obleče i její brácha Zdeneček, který váží kolem 16kg. Plenkové plavky od Huggies bych určitě doporučila. Jediné mínus je ten plast (z hlediska ekologie) . Jinak mají samé plusy.