Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Mýdlo nebo mycí gel, pěna do koupele, emulze do koupele, krém na obličej, krém na tělo, krém na zadeček, pudr na zadeček, šampon, olejíček po koupání… Kosmetických produktů určených pro miminka je spousta. Kolik a jaké používáte vy?
    Odpovězte do komentáře a my vám pošleme 3 srdíčka.

    A pokud máte doma miminko, jehož citlivá pokožka vyžaduje péči navíc, zkuste novou řadu kosmetiky Bella Baby Happy Sensitive. Zapojte se do testování: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-detskou-kosmetiku-bella-b-bftocw/

    #bellababyhappy_sensitive

    Vůně květin, vůně lesního jehličí, citrusové tóny, kořeněné vůně orientu, jemné vůně s nádechem kokosu a vanilky… Každý nos má rád něco jiného. Obzvláště pokud se jedná o vůni prádla. Je právě vůně hlavním faktorem, který ovlivňuje váš výběr aviváže?

    A. Ano, vybírám aviváž podle vůně.
    B. Je to jeden z faktorů, není pro mě ovšem nejdůležitější.
    C. Ne, důležité je pro mě složení, původ a kvalita. Vůně je až druhořadá.

    Pokud jste fanoušky jemné vůně, určitě vás potěší možnost zapojit se do testování aviváže Silan Sensitive, která je navíc také šetrná k pokožce a proto je vhodná pro lidi s citlivou pokožkou a alergiky, ale především pro ty nejmenší. Zapojte se zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-avivazi-silan-sensitive-66vkv2/

    #test_silan_sensitive

    Ruku nahoru, kdo z nás tady na Modrém koníku nemá zkušenost s praním! Samozřejmě asi všechny ruce zůstaly klidně spočívat vedle těla. Pereme totiž pravidelně všichni. Používáte ale při praní aviváž?

    A. Ano, aviváž používám při každém praní, pokud neperu materiál, při kterém se vysloveně nedoporučuje.
    B. Aviváž používám, ale ne pravidelně.
    C. Aviváž nepoužívám vůbec.

    Ať jste odpověděli jakkoli, přinášíme vám možnost vyzkoušet si aviváž vhodnou pro citlivou dětskou pokožku i alergiky. Sledujte nás a nepromeškejte výzvu!

    #test_silan_sensitive

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    5. zář 2022    

    Každá maminka si určitě pamatuje první setkání se svým miminkem, tu lásku, to štěstí, tu vůni. Ano, právě ta vzpomínka na vůni nově narozeného človíčka v nás zůstává ještě dlouho po porodu. Mnoho z nás si vůni miminek spojuje s kosmetickými přípravky určenými pro miminka. Je právě vůně faktorem, který má vliv na váš výběr dětské kosmetiky?

    A. Ano, rozhoduji se hlavně podle vůně. Mám ráda, když mé děťátko hezky voní.
    B. Je to jedna z podmínek, ne však nejdůležitější, která má vliv na můj výběr.
    C. Kupuji neparfémovanou kosmetiku, důležité jsou pro mě jiné vlastnosti.

    Pokud jste odpověděli C, zbystřete, chystáme testování kosmetiky, která je nejen neparfémovaná, ale také vhodná pro citlivou pleť miminek.

    #test_bellababyhappy_sensitive

    Kdo by neznal legendární LEGO® DUPLO®? Hrávali jsme si s ním už my jako děti, hrají si s ním i současná batolata a předškoláci. LEGO DUPLO je prostě nadčasové! Měli jste vy některý ze setů stavebnic LEGO DUPLO nebo doma máte nějaký teď a hrajete si spolu s dětmi?

    A. Nikdy jsem stavebnice LEGO DUPLO neměla já a nemají ho ani mé děti.
    B. Kostky LEGO DUPLO jsem měla já, moje děti ho zatím nemají.
    C. Stavebnici LEGO DUPLO máme doma teď, jako dítě jsem ji však neměla.
    D. S kostkami LEGO DUPLO jsem si hrávala už já kdysi a dnes si s ní hrají mé děti.

    Ať jste odpověděly jakkoli, přinášíme vám příležitost vrátit se do dětských dob a spolu s vašimi dětmi otestovat stavebnici LEGO DUPLO Divoká zvířata Evropy (10979). Přihlásit se k testování můžete ZDE:
    https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-lego-duplo-divoka-zvirata-e-1ptnmh/

    #test_lego_duplo

    Croissanty buď milujete, nebo jim nemůžete přijít na chuť. Pokud patříte k jejich fanouškům, kterou příchuť máte nejraději?

    A. Čokoládovou.
    B. Vanilkovou.
    C. Ovocnou.

    Ať už jste odpověděli jakkoli, kváskové croissanty Bauli jsou autentické italské pečivo, které vám zachutná s jakoukoli náplní. Nevěříte? Právě je můžete testovat zdarma zde: LINK.

    #test_bauli

    Holčičky a panenky k sobě jednoznačně patří. Co ale chlapečci hrající se s panenkami? Necháváte kluky hrát si s nimi, anebo jsou podle vás výhradně holčičí záležitostí?

    A. Chlapečci si mají hrát s klučičími hračkami, panenky ať nechají holčičkám.
    B. Pokud je hra s panenkami baví, nevidím důvod jim v tom bránit.

    Právě do testování originálních panenek se teď můžete zapojit: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-osmany-laffita-edition-pane-kpifkc/

    #test_mikrohracky

    Během léta trávíme spoustu času u vody. Děti skotačící ve vodě vyhládnou 3x rychleji a po půlhodině ve vodě by snědly i hřebíky. Jaké občerstvení nesmí chybět ve vaší tašce, když se vypravíte k vodě?

    A. Ovoce.
    B. Sladké pečivo.
    C. Nenosíme nic, koupíme si na místě.

    Pokud jste odpověděli B., nabízíme vám možnost rozšířit si obzory a ochutnat kvalitní kváskové croissanty Bauli, které budete mít možnost zanedlouho testovat.

    #test_bauli

    Dětství je období, kdy lidská fantazie nemá hranice. Díky ní se ten malý človíček může ve vteřině změnit v rytíře, z rytíře v badatele, z badatele v závodníka. Jaká byla vaše oblíbená hra, oblíbené přestrojení či oblíbená hračka?

    Podělte se s námi v komentářích. Za každou odpověď vám pošleme srdíčka.
    A pokud máte doma malou holčičku, která si ráda hraje s panenkami, nezmeškejte naše připravované testování.

    #test_mikrohracky

    Stává se to většině maminek. Potkáte známé, které vás poprvé vidí s kočárkem a místo zdvořilostních frází na vás vybafnou: „A kojíš?” Stalo se to někdy i vám?

    A. Ano, stává se mi to pravidelně.
    B. Ne, nikdy se mi to nestalo.
    C. Stalo se mi to možná jednou, nezdá se mi, že by to bylo pravidlem.

    Pokud patříte mezi maminky, které na tuto nepopulární otázku odpovídají: „Ne,” zbystřete. Už brzo vám přineseme možnost otestovat pokračovací kojenecká a batolecí mléka BEBELO.

    Upozornění: Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy.

    #test_bebelo2

    V určitém věku je třeba začít nabízet dětem příkrmy, které obsahují i větší kousky. Učí se pomalu přecházet na novou konzistenci jídla, která se více přibližuje běžné stravě, kterou budou zanedlouho papat. Jak to přijali vaši malí strávníci?

    A. Šlo to velmi rychle.
    B. Zpočátku mu často zaskočilo, a příkrm plival. Trvalo to déle.
    C. Při krmení jsme využívali metodu BLW (Baby Led Weaning).

    Nabídka Sunar Bio příkrmů se rozšířila také právě o varianty pro děti od ukončeného 10. měsíce, které obsahují větší měkké kousky, díky kterým se dítě postupně učí stravu kousat a vy je budete moci testovat. Přihlaste se zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-prikrmy-sunar-bio-s463j9/

    #test_sunar_bio3

    Každá dětská pokožka je citlivá. Některá však vyžaduje extra zvýšenou péči od maminky, aby zabránila dětským opruzeninám. Jak to bylo u vás?

    A. Trápili jsme se, dokud jsme se nezbavili plen.
    B. Nepoužívala jsem žádné krémy ani pasty. Zadeček mých dětí byl jako z hroší kůže.
    C. Občas se opruzenina objevila, ale nic, co bychom nezvládli.

    Ke každodenní péči o citlivou kůži vašich ratolestí je vhodná krémpasta Spiridea®, kterou můžete nyní otestovat. Pokud byste si rádi rozšířili svůj arzenál k boji proti opruzeninám, přihlásit se můžete zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-se-spiridea-krempastou-kqb01n/

    #test_spiridea_krempasta

    Aby bylo děťátko spokojené a klidné, vždy je třeba zajistit plné bříško a prázdnou plenu. Jak často přebalujete své děti?

    A. 2 – 4krát denně
    B. 4 – 6 krát denně
    C. 7 a vícekrát denně

    Dobře zvolená plenka dokáže prodloužit dobu, kdy se v ní děťátko cítí komfortně. Pokud byste chtěli vyzkoušet pleny, které zajistí vašemu miminku až 12hodinový pocit sucha a pohodlí, sledujte nás a nezmeškejte testování, které pro vás připravujeme.

    #test_bebelo

    Probdělé noci, urputný pláč, svíjející se miminko a maminčina beznaděj. I tak mohou vypadat dny a noci s miminkem trpícím kolikou. A ta, bohužel, nedělá rozdíly a postihuje chlapečky i holčičky, kojená i nekojená miminka. Trpěly vaše děti také na dětskou koliku?

    A. Bohužel, mám tuto zkušenost u všech svých dětí.
    B. S kolikami jsme se setkali, ale ne u všech dětí.
    C. Žádné z mých dětí naštěstí koliky nemělo.

    Dětská lahvička NUK First Choice+ Anti-colic láhev s kontrolou teploty byla vyvinuta tak, aby zabránila polykání vzduchu při pití z lahvičky a následným projevům jako bolení bříška, prdíky a pláč. Zapojte se do testování a vyzkoušejte ji i vy: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-vyrobky-nuk-s1jvw0/
    #test_nuk2

    Dudlík. Ano, nebo ne? Kontroverzní téma, které má na všech frontách své bojovníky. Pro mnoho maminek je ale nepostradatelným pomocníkem, díky kterému jsou jejich dny s miminkem klidnější, méně náročné a spousta úkonů jde prostě díky dudlíku udělat snáz. Ke které skupině maminek se řadíte vy?

    A. Moje děti nikdy dudlík neměly, ani mít nebudou.
    B. Dudlík používáme, nicméně, nemyslím si, že je nezbytností, bez které se nelze obejít.
    C. Na dudlík nedám dopustit, je pro mě užitečným pomocníkem.

    V případě, že se řadíte do skupiny maminek, které dudlíky nezatracují, určitě zbystřete pozornost, protože pro vás chystáme testování výrobků značky NUK, ve kterém prostor dostanou i dudlíky.

    #test_nuk2

    Nejspíš nikomu z nás není životní prostředí lhostejné, někteří si však svou zodpovědnost uvědomuje více. Jednou z mnoha možností udržitelnějšího způsobu života je používání ekologických čisticích prostředků. Zajímáte se o složení svých pomocníků v domácnosti?

    A. Mám své favority, kterých se nevzdám, a je mi jedno, jaké mají složení.
    B. Snažím se vybírat ty, které mají recyklovatelný obal.
    C. Vybírám si ekologické prostředky ve zcela recyklovatelném obalu, které nezatěžují přírodu syntetickou chemií.

    Pokud jste odpověděli C., pak je nová řada čisticích prostředků Go FOR EXPERT Eco friendly od společnosti Tesco pro vás jako stvořená. Nyní ji můžete zdarma otestovat. Stačí se přihlásit zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-ekologickymi-cisticimi-pros-1n29e6/

    #test_tesco

    Nutnost ochrany přírody se stále častěji stává tématem rozhovorů v domácnostech. Pokoušíte se i vy změnit některé ze svých návyků, abyste přispěli k ochraně naší planety?

    A. Snažím se nekupovat potraviny v plastech.
    B. Nakupuji oblečení z druhé ruky.
    C. Používám ekologické čisticí prostředky.

    Kdyby každý člověk na světě udělal třeba jen jednu malou změnu k ekologičtějšímu chování, dohromady by to byl velký krok pro naši planetu. Jdete do toho s námi? Nezmeškejte blížící se testování a vyzkoušejte ekologickou řadu čisticích prostředků pro domácnost Go FOR EXPERT Eco friendly, která vás může inspirovat k přechodu na udržitelný životní styl.

    #test_tesco

    Scrapbooking. Fenomén posledních let, který nadchnul nejednu kreativní duši. A tak vystřihujeme, lepíme, obtiskáváme, učíme se moderni kaligrafii, jen ať ta naše scrapbooková alba dovedeme k dokonalosti. Taky jste propadli tomuto hobby?

    A. Ano tvořím scrapbooková alba místo běžných fotoalb.
    B. Moc se mi líbí a chystám se nějaký vytvořit.
    C. Ne, není to nic pro mě.

    K scrapbookingu patří i fotografie a právě i díky tomuto typu tvoření prožívají tištěné fotografie svoji renesanci. Díky Modrému koníku můžete teď otestovat kompaktní tiskárnu Tiskárna Canon SELPHY Square QX10. Přihlásit se můžete zde: https://www.modrykonik.cz/recenze/tiskarna-canon-selphy-square-qx10/

    #test_canon5

    Praní naše každodenní. Ptát se, jestli máte tuto činnost v oblibě, je asi zbytečné. Jednoduše je to naše každodenní rutina. Nyní od vás chceme, abyste si vzpomněly na své začátky v roli hospodyňky. Podařilo se vám něco při praní pořádně zmrvit?

    1. Ne, vždy si dávám pozor.
    2. Barevné prádlo s bílou a katastrofa byla na světě.
    3. Vysoká teplota vody umí opravdu zmenšit oblečení i o dvě čísla.

    Ať už jste vypraly bílé s červeným nebo z manželovy košile udělaly crop top, nezmeškejte testování Persil Discs Sensitive 4v1, určené pro každou maminku s malým miminkem, která hledá bezpečný způsob praní. Přihlásit se můžete zde: https://www.modrykonik.cz/recenze/gelove-praci-kapsle-persil-discs-sensitive-4v1/

    #test_persil_sensitive

    *Udržujte mimo dosah dětí.

    V posledních letech se hodně přízvukuje důležitost správné a důsledné péče o zuby a celkově o ústní dutinu. Proto je zásadní nejen domácí péče o zuby - správná technika a pravidelnost čištění, ale také pravidelná návštěva zubaře a dentální hygieny. Dodržujete každoroční návštěvy u zubaře a v ordinaci dentální hygieny?

    A. Ano, uvědomuji si, že pro udržení zdraví chrupu i celé dutiny úst je návštěva zubaře v pravidelných intervalech důležitá stejně tak, jako odborné odstranění zubního kamene.
    B. Pravidelně chodím pouze k zubaři, dentální hygiena pro mě není tak důležitá.
    C. K zubaři chodím pouze, když mě něco bolí, jinak vůbec.

    Pokud vám na péči o ty vaše i o zuby vašich detí záleží, přinášíme testování právě pro vás! Sledujte nás a nenechte si ho ujít!

    #test_truelife_kartacky

    Doba, kdy jsme si nechávali tisknout fotky z každé oslavy i dovolené a pak jsme je pracně zakládali do alb, které jsme hrdě ukazovali všem návštěvám, je dávno pryč. Alba v policích nahradila alba na sociálních sítích, do kterých nahlédne, kdo chce, kdy chce (jestli vůbec). Necháváte si fotky vyvolávat ještě i dnes?

    A. Ano, fotky vyvolávám a uchovávám v albech.
    B. Fotky tisknu do fotoknih.
    C. Fotky nechávám v mobilu nebo v počítači.

    Pro kreativní duše, nadšené fotografky a milovnice vzpomínek chystáme parádní testování.

    #test_canon5

    Výběr pracího prostředku pro nového člena rodiny dokáže někdy doslova zamotat hlavu. Jeden je určený pro citlivou dětskou pokožku, ale nevoní. Druhý hezky voní, ale dobře nevypere. Která vlastnost pracího prostředku je pro vás při výběru ta nejpodstatnější?

    A. Musí být především šetrný k citlivé dětské pokožce.
    B. Musí si poradit s odolnými skvrnami.
    C. Musí krásně vonět.

    Pokud při praní nechcete dělat kompromisy a vybírat si mezi šetrností, vůní či prací silou, nezmeškejte testování, které jsme si pro vás připravili. Sledujte nás a vyzkoušejte prací prostředek určený k praní prádla vašich miminek.

    #test_persil_sensitive

    *Udržujte mimo dosah dětí.

    Ať už maminka kojí, nebo nekojí, všichni kojenci mají jedno společné. Významnou část jejich stravy tvoří mléko - mateřské nebo náhradní kojenecké mléko. Nás by zajímalo, jak často se vaše miminka dožadují kojení nebo lahvičky. Podělte se s námi v komentáři a my vám pošleme 3 srdíčka.

    Pro všechny maminky, které by rády vyzkoušely pokračovací mléka HiPP 2 BIO Combiotik® jsme si připravili testování, do kterého se zapojit můžete zde:
    https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-pokracovacimi-mleky-hipp-2-k2rbq1/

    #test_hipp3

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    13. pro 2021    

    Kojení je téma, které neustále vzbuzuje spoustu vášní, a to jak mezi maminkami kojícími, tak i nekojícími. A přitom oba „tábory” mají jedno společné - chtějí pro svá miminka to nejlepší. A každé miminko má jiné potřeby. Naplnit je může pomoci i laktační poradkyně. Využily jste někdy služby laktační poradkyně?

    A. Ne, nikdy jsem nad tím ani nepřemýšlela.
    B. Ne, ale zvažovala jsem tuto možnost.
    C. Ano, nechala jsem si poradit od laktační poradkyně.

    Pro maminky, které své děťátko z jakéhokoli důvodu nekojí, chystáme testování pokračovacích kojeneckých mlék HiPP – nově s kyselinou listovou v již naštěpené formě. Sledujte nás, ať vám nic neunikne.

    #test_hipp3

    Důležité upozornění: Kojení je nejlepší způsob výživy dítěte. Kojenecká výživa by měla být používána na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě. Dbejte na zdravý způsob výživy dítěte. Potravina pro zvláštní výživu. Použití a další info na obalech a combiotik.cz.

    Jsou témata, o kterých neradi mluvíme. Tím spíš, pokud se jedná o záležitosti intimní. Mnohdy se vyhýbáme třeba i návštěvě lékaře, jde-li o problémy, které jsou obecně ve společnosti tabuizovány. Stalo se vám někdy, že jste kvůli strachu nebo studu nešli k lékaři, nebo šli až když už byly vaše problémy vážné?

    A. Ne, mám-li problém, vyhledám lékaře okamžitě, nestydím se mluvit s odborníky o žádných zdravotních problémech.
    B. Ano, pokud mi je nepříjemné mluvit o svých potížích, návštěvu lékaře odkládám, co to jde.

    Inkontinence patří právě k těm tématům, o kterých se spousta z nás mluvit stydí, a to i před odborníkem. Pokud je pro vás toto téma zajímavé a aktuální, sledujte nás. Zanedlouho se budete moci zapojit do testování inkontinenčních vložek Depend Comfort Protect.

    konik_testuje

    #test_depend2

    V době těhotenství se přízvukuje, jak důležitá je správná a vyvážená strava nastávající maminky. Existují různá doporučení, co jíst a co nejíst. Řídíte se, nebo jste se v těhotenství řídily, těmito doporučeními?

    A. Ano, hlídám si, co jím, a snažím se vyhýbat potravinám, které pro těhotné nejsou doporučovány.
    B. Ne, jím, na co mám chuť a radami ohledně stravování se neřídím.

    Pokud chcete správnou výživu sebe i miminka podpořit a přispět tak ke zdraví vás obou a také ke správnému vývoji děťátka, zapojte se do testování doplňku stravy Chytré miminko SUPERFOLIN 2 zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-doplnkem-stravy-pro-tehotne-h7tv76/

    #test_superfolin2

    O tom, že kvalitní funkční oblečení často výrazně zatíží rodinný rozpočet, není pochyb. Naštěstí, výrobci nabízí i takzvané „rostoucí oblečení”, které dítěti vydrží o poznání déle, a tak jeden dražší kousek, když se rozpočítá na období, po které vydrží jednomu dítku, rodiče až tak „nezabolí”. Znáte koncept rostoucího oblečení? Využíváte ho?

    A. Ano, tento koncept znám a snažím se využívat této možnosti, jak to jde.
    B. Koncept znám z doslechu, ale zatím jsem rostoucí obečení nezkusila.
    C. Ne, o tomhle konceptu slyším poprvé.

    I český výrobce merino oblečení Crawler ví, že maminky ocení, když jeden kousek oblečení doprovází jejich děťátko co nejdéle, hlavně pokud se jedná o kvalitní funkční kousky. Do testování právě tohoto merino oblečení se můžete zapojit zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-merino-oblecenim-crawler-igu45x/

    #test_crawler

    Jsme to, co jíme. To je obecně známé heslo všech vyznavačů zdravého stravování. Co když ale jíme za dva? A teď tím nemyslíme množství jídla, ale množství živin v období, kdy je od naši stravy závislý i človíček v našem bříšku. Užíváte nebo jste v těhotenství užívaly doplňky stravy pro těhotné a kojící ženy? Za každou odpověď vám pošleme 3 srdíčka.

    A. Ne, snažím se jíst vyváženou stravu bohatou na všechny látky, které já a moje miminko potřebujeme.
    B. Ano, potřebné látky tělu dodávám doplňky výživy, abych měla jistotu, že já i miminko máme dostatek minerálů, vitaminů a dalších látek potřebných pro správný vývoj a fungování.

    Pokud čekáte miminko a dbáte o správnou výživu, která zajistí ideální podmínky pro vývoj vašeho miminka v bříšku, sledujte nás a zapojte se do testování. Již brzo!

    #test_superfolin2

    Merino vlna je takový malý zázrak mezi textilními materiály. Napomáhá správné termoregulaci, hřeje i vlhké, odvádí pot, umožňuje pokožce dýchat… Je to absolutně univerzální funkční materiál pro malé i velké. Vyzkoušeli jste už na vlastní kůži kouzlo merino oblečení?

    A. Ano, oblečení z merino vlny znám a nosíme ho já i děti.
    B. Merino oblečení nosí naši nejmladší členové rodiny.
    C. Nikdy jsem osobní zkušenost s merinem neměla.

    Pokud byste rádi vyzkoušeli funkční oblečení pro děti právě z merino vlny, sledujte nás a již brzy zveřejníme výzvu k testování originálních kousků od firmy Crawler.

    #test_crawler

    Kdo by pro své děti nechtěl dokonale vyladěný dětský pokojíček? Takových rodičů nejspíš moc nebude. Všichni ale máme jiná kritéria pro výběr nábytku. Jaká jsou ta vaše? Za každou odpověď vám zašleme 3 srdíčka. ❤

    A. Nejdůležitější pro mě je, aby byl nábytek stylový, designový, jako z katalogu.
    B. Důležitá je pro mě praktičnost. Klidně na úkor stylu.
    C. Volím vybavení pokojíku z kvalitních certifikovaných materiálů.

    Zůstaňte naladěni! Pro ty, co mají rádi kvalitu, design a funkčnost chystáme atraktivní testování.

    #test_elisdesign