Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    leilunka
    18. říj 2018    Čtené 264x

    Trocha zdravého mlsání aneb testovali jsme křupky Sunárek

    Když jsem uviděla možnost tohoto testování tak jsem zajásala. Testování bylo stvořeno přímo pro nás! Zeleninu v jakékoliv formě se snažím nenásilným způsobem svým dětem do jídelníčku zahrnout. Moc syrové zelenině nedají, jedině snad salátovou okurku nebo sladkou mrkvičku. Dostat do dětí v dnešní době sladkostí a ochucovadel něco zdravého je často těžké. Proto mě toto testování přišlo výborné! Zdravě mlsat. 

    Na balíček jsme se moc těšili. Když nám ho pan kurýr dovezl ihned jsme museli rozbalit co nám Koník připravil. Tak krásné balení jsme nečekali. Mimo Sunárků ještě košíček, čočka, hrách a krásná mrkvička. Vše kromě čočky jsme už použili, košíček nám leží na okně s podzimní výzdobou.

    Prvně jsme otevřeli Čočkové prstýnky. Jsou bez lepku a bez přidaných cukrů. Dle složení obsahují 51 procent čočky. Jsou to malá světle hnědá kolečka. Ochutnala jsem prvně já, na mě jakožto dospělou, chuťově zkaženou osobu jsou nevýrazné chuti. Dceři však chutnali a o to šlo. Nasypala si je do misky a pojídala, u nás ale jí i veškeré panenky, tak je třeba všechny podělit. Syn, kterému je už 6 let ochutnal snad jedno nebo dvě kolečka a říkal, že je to dobré ale prý to dcerce nechá.

    Druhé jsou na řadě Mrkvová kolečka. Jsou opět v bio kvalitě bez přídavků cukrů. Tvarem připomínají taková kolečka jako od vozu. Chuťové jsou jemně nasládlé, barvou lehce oranžové. Dcerka je přijala podobně jako prstýnky a mě chutnali o kousek lépe. Ty už bych si dovedla nasypat si do misky třeba k televizi . Synovi jsem pár koleček přidala ke svačince do školy. Zpět je nedonesl a říkal, že je pojedl a dal i dětem. Takže asi bodovali.  

    Třetí a poslední testovanou dobrotou jsou Sunárek Hráškové lusky. Jsou to hráškovo-kukuřičné křupky vyrobené z Bio sušeného hrachu a Bio kukuřičné krupice. Jsou tvarem jako lusk nebo takový půlměsíček světle zelenkavé barvy. Po otevření jsou příjemně hráškem cítit, obsahují ho také 51 procent. Chuť je u nich taková méně výrazná, lehce nasládlá.  

    Obecně bych řekla, že Sunárek křupky budou vyhovovat spíše menším dětem, které ještě nejsou tak zmlsané. Batolata a celkově děti do 3 let budou vhodnou cílovou skupinou. Většina dětí starších už zná i jiné výraznější chutě a pokud je na výběr tak vždy sáhnou asi po něčem sladším, slanějším, chuťově výraznějším. Ale je to také na rodičích co bude nebo nebude doma na sáhnutí a co na stůl do misek dětem nabídnou. U nás sice zmizeli všechny 3 balíčky, ať už je pojedla dcera, já, syn do školy nebo tatínek, koupit bych však znovu chtěla jen Mrkvová kolečka.

    #zkusenosti_sunarek_biokrupky

    leilunka
    1. čer 2018    Čtené 336x

    Testování a naše zkušenost se Stérimar

    Testujeme Stérimar

    Když jsem se dozvěděla o testování mořské vody Sterimar, hned jsem se hlásila.

    To bylo testování přesně pro mého syna! Zajásala jsem když testování vyšlo i na nás!

    Syn (6 let) netrpí nejspíš žádnými většími alergiemi, ale už delší dobu ho obtěžovalo takový potahování, odkašlávání a celkově takový "neklid" na sliznici. Radila jsem se s jeho obvodní lékařkou, ta to však neviděla jako nějaký problém. Dočetla jsme se že by to mohl být projev alergie na prach, plíseň nebo pyly. To je potahování mě rozčilovalo i hodně psychicky, dokázal to udělat 10 x za minutu, někdy třeba 5x za sebou v 10 ti sekundách, vytáčelo mě to až do běla. 

    Když přišel Stérimar, nečekala jsem doví jaký zázrak, ale opak byl pravdou! Hned jak jsme přišli ze školky, jsem mu Stérimar představila. Poprvé jsem mu ho aplikovala sama. Po chvilce zápasení s vrškem se nám to povedlo. Trocha vody z nosu odtekla, což jsem nečekala, tak pro příště už jsme se vybavili utěrkou nebo kapesníkem hned pod nos.

    Druhý a následující dny už aplikaci zvládal poměrně sám, zmáčknutí bylo trochu těžší, ale přišel na to poměrně brzo. Tak si každé ráno před odchodem do školky udělal rituál... Ze začátku jsme stříkali do nosánku 2 x denně a ani jsem nedutala, když po třech dnech to potahování a odkašlávání téměř ustalo! Teď stříkáme jen 1 x ráno spíš tak nějak na udržovací fázi.  

    Sprej jsem vyzkoušela i já osobně, i když na alergie netrpím, spíš ze zvědavosti, musím říct že však i já jsme cítila takové uvolněné a svěží nadechnutí nosem. Určitě se hodí i na běžnou hygienu nosu.

    V neposlední řadě jsem nadšená z doby použitelnosti, běžné kapky musí člověk po nějakých 3 měsících vyhodit.

    Děkuji za sebe i za syna za toto příjemné testování.Skvělá zkušenost se Stérimar.

    leilunka
    18. kvě 2018    Čtené 346x

    Testujeme Huggies Little Swimmers

    Měla jsem tu možnost testovat s dcerkou plenky a plavky v jednom Huggies Little Swimmers do 15 ti kilo. Jelikož na plavání chodíme pravidelně již téměř dva roky tak jsem testování uvítala! Dcerka plavání miluje a opravdu musím napsat, že v této plence byla jako v bavlnce.


    Plínka se hned nenacucla jako jiné druhy a dcerka mohla poskakovat a blbnout ve vodě bez omezení. U jiných druhů za mnou neustále chodí a popotahuje si právě tu vrstvu mezi nožičkami jelikož ji asi "dře" o stehýnka a špatně se jí chodí. U Huggies Little Swimmers toto nebylo!

    Velkým překvapením pro mě bylo, že plenka se nemusí náročně stahovat přes mokrá stehna, to byl po pravdě vždy boj. Zvláště u období "sama sama". Huggies Little Swimmers mají po bocích rozepínání na takové suché zipy což je perfektní! To oceníte, i když už děti hlásí, že chtějí vykonat potřebu, je to rychlé a výborné řešení!

    V neposlední řadě musím vyzdvihnout veselé barevné motivy, dcerka nechce už nic jiného, než plavečky s Rybou a hlavně u toho i dětičky pěkně vypadají. Za sebe i za dcerku musím opravdu říct, že tyto plenky jsou zatím TOP mezi jinými druhy! A to jsme jich měli opravdu na vyzkoušení už dost.

    Díky za takovouhle možnost testování! Ráda budu tyto plenky mezi maminkami vyzdvihovat.

    Huggies Little Swimmers jsou jedničky!