Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Moje sestra žije v Německu kousek od Mnichova. Příští týden jde na operaci a měla jsem tam jet s miminem a matkou jí pomoct, sestra už tam totiž nikoho nemá. Nakažení koronavirem jsou všichni z opačné strany od Mnichova a prý to není tak hrozné, jak to vypadá. A teď mám dilema. Jeli byste?

    Mamčule, měly jste to někdo tak, že by vám mimčo odmítalo látkové plenky? Ještě teda zkusím separačky pro pocit sucha, ale zatím se mi zdá, že je malá v jednorázové plence spokojenější.. a já bych tak chtěla látkovat.. 🤔

    Je tu někdo, kdo se vyzná v daních? Měla bych dotaz k dani z příjmu z prodeje nemovitosti.. díky!

    Malé se toto udělalo na hlavičce, víte někdo, co to je prosím a co s tím?

    Dnes se poprvé cítím jako neschopná matka.. Na jednu stranu bych měla a chtěla kojit na požádání, což ale v praxi znamená, že je malá třeba celé dopoledne na prsu, pak se přepije a blinká.. na druhou stranu mám podle terapeutky TCM kojit nejdřív po 2 hodinách, abych Viki nezpůsobila třeba reflux.. Jenže.. pokud nespí, většinu času propláče až prořve. Dudlík nechce, do šátku mi nejde uvázat, protože se propíná.. prso zabere vždy, ale pak malá blinká.. tak já nevím, co dělat.. zkušené maminky, máte radu? Povzbuzení? Malé je měsíc..

    Chůvičky propojitelné s mobilem nebo radši klasiku? 🤔

    Mám slevové kupóny, viz foto, které nevyužiju. Chcete někdo? 🙂

    Je lepší Netflix nebo HBO Go? Nebo počkat, až někdo zase přijde z dalším serverem typu topserialy? 😃

    Děvčata, mám pro malou na zimu takový ten retro ovčí fusak.. Máte někdo nějaký tip, aby nebyl po té ovci cítit?