leniczka23
29. bře 2020
499 

Nivea je láska, láska je Nivea

Je to téměř 14 dní, co jsme dostali na testování dva úžasné přípravky Nivea. Jak jsem tušila už před tím, nebylo to testování jen pro Matýska, ale krém využívá taky šestiletý Maxim a třicetiletá maminka 😁😁

Začneme sprchovým gelem. Nivea pro nás není žádná novinka, máme doma už slušný arzenál a na něj nedám dopustit. Nivea ale přece jen s novinkou přišla a tou je dětský sprchový gel Nivea Baby Micellar Gel má tu svojí úžasnou jemnou Niveáckou vůni. Je to jedna z věcí, kterou na Nivea produktech miluju.

Matýsek koupání zbožňuje a testování tak byla radost. Gel krásně pění, Matýsek měl po ní pokožku hezky vláčnou a hydratovanou. Maxik už se koupe/sprchuje sám, zvládá to úžasně, jen má problém s tím, správně si nadávkovat sprchový gel. Jeho spotřeba je opravdu astronomická, ale díky šikovné pumpičce, která nadávkuje sprchový gel tak akorát, jsem to měla uz bez hlídání 😁

Ja sama trpím na atopický ekzém a jen tak něco na mytí nesnesu, vlastně tím vždycky otestuju jak moc soft to je. A jak jsem tušila i moje pleť je s Nivea Baby Micellar naprosto v pohodě.

Druhý výrobek, který jsme testovali je Nivea BABY my first cream.

Klasický Nivea krém v plechovce znám, v obchodech jsem registrovala i tento dětský, ale nikdy nekoupila. Velkym příjemným překvapením pro mě bylo, že není tah hustý jako klasický, je krásně jemný a skvěle se tím pádem roztírá i vstřebává. Moc jsem od něj nečekala, těšila jsem se spíše na Nivea Baby Micellar, ale musím říct, že jsem si ho totálně zamilovala.

Matýsek měl od neustálého plazení suché lokty a kolena a tak jsme povolali Nivea Baby krém a zabral skvěle. Po 10 dnech má suchá místa téměř pryč. Starší, Maxim na něj zas chodí, aby si namazal obličej. Má to jak svůj rituál, přijde, sedne si, prstíkem si naťupká puntíčky na tváře, čelo, nos a bradu a promaže se. Nebudu lhát, chodím na něj taky, mažu si s ním ruce, protože jsou teď víc namáhané od častého pečení, vaření a máchání rukou, tak potřebují promastit. No a jako bonus je prostě ta plechovka, já tohle balení miluju.

Přemýšlím taky nad nějakými minusy, ale v tomhle případě prostě nejsou žádné.

Kosmetiku Nivea doporučuji všema deseti, spousta z vás ji určitě používá a tak doporučuju dokoupit tyhle dva pomocníky pro péči o pokožku našich (nejen) nejmenších.

Nivea Baby Micellar a Nivea BABY my first cream.

Přeji všem krásné a klidné dny a Nivee děkuji za možnost testovat.

Ahoj

Lenka

#recenze #test_nivea2

Začni psát komentář...

Odešli