Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Jéňa opět předstírá pracovní nasazení, takže se budeme řídit heslem, které se velmi často používá u nás doma: „Vy si něco vymyslíte a mě z toho pak bolí ruce.“
    Dnes si objasníme důležitou věc a tou je trucovna. Je to místo, kam odchází muž, když ho žena nasere. Odchází tam muž, protože žena je ochotna diskutovat a do smrti smrťoucí obhajovat svoji pravdu a čekat na svoje poslední slovo. Poslední slovo v hádce má muž pouze a jedině tehdy, končí-li hádka bouchnutím dveří. Jenže to je strašně neefektivní. Kam ten chlap jako jde? Do hospody? Do auta? Za ženskejma? Co tam dělá? No rázem vyvstávají otázky, na které nemůžu najít uspokojivé odpovědi.
    Jediným rozumným východiskem je vytvoření skrytého místa, trucovny, kam se chlap odebéře a když ho nasranost přejde, tak se vrátí (v jakém stádiu nasranosti bude žena, opět záleží na muži, konkrétněji na jeho schopnostech zaopatřovat, zcela konkrétně: na jeho schopnosti zaopatřit ženu dostatkem vína). Trucovnou bývá pracovna, dílna, garáž, sklep. Pokud stejně jako my trpíte nedostatkem místa v bytě, v přiloženém obrázku nabízím jedno z ekonomicky výhodných řešení. Hezký den!

    Prosím o radu, jakou základní sadu Lego Duplo koupit pro dvouletou holčičku, aby si s tím vyhrála a měla dostatek kostiček? Děkuju!