Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    lucifer1987
    10. říj 2017    Čtené 224x

    Testování přípravků: LIPIKAR mléko a LIPIKAR sprchový gel od La Roche-Posay

    Už několik let doma bojujeme se suchou pokožkou, občasnými vyrážkami a červenými flíčky. Když jsem na Koníku zahlédla možnost otestovat něco nového, zkusila jsem štěstí. Byla jsem velmi mile překvapena, že si nás vybrali.

    Balíček dorazil opravdu rychle. Koník nás informoval o každém jeho kroku, takže jsem věděla, který den dorazí.

    Design výrobků je moderní, jsou v praktickém balení a co oceňuji asi nejvíc, je kvalita uzávěrů 😉. Drží a chce to sílu, abyste se k obsahu dostali. Nikdy se mi nestalo, že by se krém v kabelce otevřel (nosím si ho do práce - na ruce).

    Testovat jsme začali tentýž den, večer.

    GEL: První reakce dcer při sprchování byla, že gel krásně voní. Vůně je příjemná, nevtíravá, taková svěží a čistá. Gel je čirý a na pokožce příjemný. Není lepivý. Při mytí houbou vytvoří akorátní pěnu, velmi jemnou, která se okamžitě spláchne. Kůže zůstane hladká a voňavá. Já osobně bohužel pociťuji pnutí pokožky (ale to po každém kontaktu s vodou), které však po následném použití krému ustane.

    Na vlasy jsme gel nezkoušeli a na intimní hygienu bych asi volila gel přímo tomu určený (kupujeme v lékárně). Nicméně několikrát jsme ho "tam dole" použili a vždy bez negativní reakce - pálení, svědění atd.

    MLÉKO: Velké plus dávám za neparfemovanost. Je lehce roztíratelné a vstřebatelné, nemastné. Pokožka zůstane hezky promazaná a vláčná. Při pravidelném používání mizí suchá místa a člověk má pocit, že se po kontaktu s vodou kůže tak nestahuje. Hodně mi pomohlo se záděrami.

    Konkrétně tyto dva výrobky doporučuji! Nejen svým známým, ale všem, které také trápí suchá a citlivější pokožka. Za mě vede jednoznačně mléko a určitě bude mít místo v naší koupelně a mé kabelce. Nevyjdu bez něho z domu!

    Děkujeme za možnost testování 🙂.

    lucifer1987
    21. pro 2016    Čtené 188x

    Naše testování Magic pen

       Jmenuji se Lucie a mám dvě holčičky. Terezce bude v dubnu 6 let a je na svůj věk hodně chytrá a šikovná. Barunce je 3,5 roku a moc se o nějaké učení a rozvíjení vědomostí nezajímá.

       O testování jsem se dozvěděla náhodou, když jsem jednoho večera projížděla Koníka. Bez nějakého očekávání, že vyberou právě nás, jsem napsala komentář. Když za pár dní byla ve schránce zpráva, že jsme mezi testujícími, měla jsem ohromnou radost a po sdělení této skutečnosti holčičkám jsem byla dennodenně tázána, kdy nám už dorazí.

       Pero nám bylo doručeno o pár dní později. Holčičky si moc přály růžové a byly nadšené, když z balíčku vybalily pero právě této barvy. Věděly, že se vyrábí ještě žluté a modré.

       V balíčku bylo pero (bez baterek - 2 mini tužkovky) a návod smotaný do ruličky (to je z našeho pohledu poněkud nešťastně zvolené řešení, protože se nám ho doposud nepodařilo úplně narovnat a jeho prohlížení je složitější). Nicméně návod je jasný, stručný, lehce pochopitelný.

       Máme tablet s Androidem, takže jsme si v Obchodu Google play našli aplikaci Smart Park a do chviličky byla stažená. Bez aktivačního kódu, který dostanete při zakoupení pera, je v aplikaci jen stručný obsah. V ovládacím centru si musíte vytvořit účet (e-mail), aby bylo možno zadat aktivační kód. Ten najdete na zadní straně knížečky s návodem. Po jeho zadání můžete do aplikace postupně stáhnout celý obsah. Knížečky se postupně rozbalí a jsou připraveny k prohlížení. Než do všech oddělení knihy postahujete, chvilku to trvá, ale s tím se musí počítat.

       Pero po zapnutí zahraje písničku a postupně zasvítí všechna jednotlivá políčka na ciferníku. Už toto děti mile zaujme. Pero samotné je s baterkami trochu těžší, občas se nám stalo, že vypadlo z ruky (mladší dcerce). Myslím, že by nebylo na škodu v místě, kde se drží, vylepšit pero jakýmsi protiskluzovým opatřením v podobě nějakého zvrásnění, gumy apod. Pero má několik tlačítek, která využijí spíše starší děti. Mělo by vydávat zvuky a vibrovat (při správně a špatně napsaném písmenku), ale to jsem u toho našeho nezaznamenala. Uzamykání baterek je na jakýsi otočný šroubek, který lehce otočíte pouhým nehtem. Děti to naštěstí nijak nezkoumaly, ale z hlediska bezpečnosti by to šlo určitě nahradit raději klasickým šroubkem nebo zacvakávacím systémem.

       Aplikace má několik oddělení (planetek). U nás nejvíc frčí Studijní koutek a Poslech. Holky pořád dokola poslouchají písničky, tančí na ně, dokonce si je zpívají. Najdete tam známé písničky jako např. Kočka leze dírou, Prší, prší a Skákal pes, ale také nové, dle mého názoru velmi povedené a chytlavé písničky. Ve Studijním koutku nejvíce starší dcerku zaujala hra, kde pomocí správně spočítáného příkladu dovede prasátko do cíle. Navíc se zde děti dozví i spoutu informací z vědy, umění a třeba matematiky, ale také o společenském chování a dobrých návycích. Další u nás oblíbenou planetkou je Knihovna, kde jsou 3 kategorie: Návody, Zvířata a Příběhy. Děti se zde dozví spoustu informací o tom, co je právě zajímá. Když holčičky nemají náladu na učící knížečky, tak si rády něco vybarví, nakreslí nebo se podle postupného návodu - obtahování - snaží vytvořit obrázek dle výběru. To vše mají k dispozici v kategorii Kreslení. Dokonce si tam mohou i svá dílka ukládat. Poslední kategorií (planetkou) určenou pro děti je Piš se mnou, kde se děti učí obtahováním psát čísla, písmena či postupně celá slova.

    V aplikaci máte na výběr češtinu a angličtinu.

       Holčičky si z perem hrají každý den. Je vidět, že je velmi zaujalo. Samy si o něj říkají a samy ho třeba po hodince vrací. Ještě ani jednou jsem jim ho nemusela brát.

    Poslední dny si nejvíc pouští písničky, zpívají a tancují. Foto: Malá ukázka toho, že s tímto perem a aplikací nemusí vždy jen sedět 😀.

       Aplikace jako taková je velmi povedená. Každé dítě si v ní najde to své. Roste spolu s dítětem a to se každému rodiči jistě zamlouvá. Navíc, jak se jedná o možnost mít tablet a k tomu se něco formou hry naučit, tak nemůže být nikdo proti - ani dítě, ani rodič.

     Moc děkujeme za možnost testování. Takto před Vánoci nás to moc potěšilo! Holčičky mají o jeden dárek navíc.

    Lucie, Terezka a Barunka