luckawm
10. lis 2021
185 

Deník “slaměné vdovy”

Tak jsme se včera s holkami vydaly do města za babičkou, protože jim koupila vánoční šatičky na dnešní focení ve školce. Je super, že se mohly holky fotit spolu i když Kája do školky nechodí. Včera jsme se vracely pozdě domů. Bylo asi kolem půl 9 a holky jsem dostala do postele tak na 9 hodinu. Když jsme se blížily k odbočce z hlavní silnice a Kája byla vzadu ve vajíčku fakt dost mrzutá a měla hlad, přála jsem si, aby doma čekal manžel kterému bych jen zavolala ať nám jde otevřít bránu a připravit kaši do flašky. Jenže nikdo takový doma nebyl. Ten krátký pocit blaženosti a pohody mě v mžiku opustil a vrátila jsem se nohama na zem nebo spíš prd*lí do Tourana. Dojela jsem teda k bráně a šup ven z auta a šup do auta. Zaparkovat přede dveře a zase šup k bráně a zavřít. Tohle vybíhání z auta mě v zimě fakt prudí. No co už nikdo jiný to za mě neudělá že. 

Dneska měly holky ráno to focení. Šatičky jim krásně padly. Focení dopadlo celkem fajn až na to, že jsem z Karolínky nedostala ani pidi úsměv. Po obědě jsem letěla zase pro starší do školky a po spinkání jsme letěly opět do města, ale tentokrát na tancování. Káju jsem musela nejdřív vyhodit u našich, protože hlídal děda, abych ji netahala sebou nějak v nosítku a pak zase přejet jinam na kroužek. Po tancování jsme musely k babičce pro ségru a Natálka si tam samozřejmě chtěla hrát takže jsme zase vyjížděly kolem půl 8 teprve domů. Domů to máme zhruba 20 minut cesty a zase ten samý koloběh. Opruz s bránou a obě holky dostat z auta do baráku aniž by tam proběhla kočka. Ta se vždy s radostí nacpe i malou skulinkou dovnitř. Holky se najedly u babičky takže mám o starost méně a jelikož mi dneska není dobře a u našich na mě padla únava tak jsem je prostě jen nacpala do postýlek a odkolébala jsem se do obýváku na gauč. No a jelikož jsme se před pár dny trošku "spustili" s manželem tak budu čekat, co z toho bude. Jelikož mě dneska bolí celkem dost v podbříšku tak....uvidíme no. 

K tomu všemu budu muset jít ven se psem. Nemůžu ho jen pustit na zahradu, protože nám jde hodně po naší kočce a nerada bych ji tam našla jednou mrtvou. Dnes jsem byla bohužel svědkem toho jak si ji za kožich potahal po terase takže už dneska venku sám nebyl a ani sám už nesmí. Navíc máme vedle baráku hlavu králíka. Nevím kdo z těch dvou našich mazlíků to zabil, ale než jsme odjely s holkama do města tak jsem to nestihla vyhodit takže by se tam do toho teď pustil když by nešel po kočce a nechci teda ani jedno. No a upřímně je ve mě teď taková ta vnitřní zima z únavy a asi i z toho bolení břicha, že fakt nepůjdu ven hledat lopatu, abych to vyhodila 😀. Těžký život na vesnici 😀. 

Jo a mimochodem ty úžasně drahý legíny co jsem si koupila mi moc nesedí. Neustále mi kloužou přes zadek dolů a musím si je pořád vytahovat což mě vytáčí, ale ty o velikost větší mi zase vepředu tvořily takový divný vlnky. No prostě mi zase nepřiléhaly vepředu a bylo to divný. Za ty prachy je samozřejmě už vynosím, ale celkem mě to štve, že je musím pořád tahat nahoru. 

Tak dobrou noc 🙂

Teda z tvých článků na mne pomalu padá deprese ☹ Nemáš v životě nic pozitivního?

10. lis 2021

Hele "depka jak vysita" ani já nemám na růžích ustláno, ale stojí ti to za to?

11. lis 2021
luckawm
autor

@ee.liska jej tak to není. Mrzí mě, že to tak z článku vyznělo 🤔.

11. lis 2021

Začni psát komentář...

Odešli