luckawm
3. čer 2022
374 

Deník “už ne slaměné vdovy” 😀

Taková ta ranní “klasika”. To si tak jdu ráno pro dítě do postýlky a malá princezna se pokakala tak, že ji to vyteklo na záda, stehna a až na prosteradlo a dokonce pod něj na nepropustnou podložku. Jako chápu, ranní sprška probere každého, ale mohla to říct i trošku jinak ❤️. Takže co? Odnesu dítě do koupelny, sundám z ní to pokaděný pyžamo a jdu ji osprchovat. U toho mi samozřejmě horlivě asistuje starší dítě takže mi překáží pod nohama, pod rukama. Mladší má samozřejmě ve vane stát abych ji mohla ten zadek umýt a ona si sedá a sedá a to její ho*no se rozmazává po vaně. Samozřejmě, že když má sedět při koupání tak naopak stojí a stojí 👍😁. Když se mi mladší podaří umýt nesu si ji zpět v ručníku čistou do pokoje. Oblékám ji do čistého oblečení a udělám culíčky. Starší se zatím obléká sama do domácího a do toho přijde pes. Poblije koberec 😣. Starší začne vřeštět, co to jako je?!😁 Takže začnu vysvětlovat, že se Clyde pozvracel a ať na to nesahá, že dojdu pro hadr a kartáč. Mladší musím šoupnout zpět do postýlky, protože kdo ví, co by s tím blitíčkem, co vypadlo jako ho*no udělala. Mladší řve. Do postýlky už přeci nechtěla však v ní byla celou noc. No jo lásko já vím, ale tohle se uklidit musí 😣. Tak vyhodím obsah pejskova žaludku do pytle a jdu drbat koberec kartáčem. Pak doobléknu starší dítě a menší vyndám z postýlky. Sláva obě děti jsou oblečené. Teď už jen já 😂👍.
Jdu připravit snídani. Starší si dala kuličky s mlékem což zvládne dobře jist sama a mladší zahodila všechno co dostala. Budu si myslet, že jsou po snídani. Děti odcházejí do pokoje a já si chci vypít v klidu kafe 😂🙈. Blbost. Děti chodí za mnou a nosí mi různé hračky do kuchyně a mě je jasný,že až vypiju to kafe můžu je zase nosit zpět.  V kuchyni přistanou věci jako panenky, balóny, kočárek, vodovky a tak podobně. Pokusím se děti vyhnat. Kšá nefunguje a vysvětlování, že mají obrovský pokoj tak ať jsou v něm taky ne 😁🤷‍♀️. Odcházím tedy s kafem sednout si na chodbu a hrát si s kočárkem a panenkou. Všichni jsou spokojeni až na mě. Radši bych seděla na židli, ale co bych pro své děti neudělala 😊❤️. Po čase se mě děti nabažily a odebraly se do pokoje 🙏. Je čas na pokaděný prádlo. Zavřu se v koupelně jelikož by jinak přilezlo mladší dítě a vytahalo vy mi z šuplíku pod umyvadlem pasty a vše co by tam našla. A pak nechceš večer běhat po baráku a hledat pastu na zuby. Začnu drbat prádlo a v tu chvíli slyším zvláštní křik z pokoje. Jdu tam a tam je mladší na křesle a já cítím smrad. Smrad jako na záchodě a to je otevřeny okno. Jdu tedy k ni a ano, můj ucpaný nos to poznal, ona je zase pokakaná. Vylezlo ji to zase až na zádech a je špinavý křeslo. Naštěstí jde potah sundat. Tak si dáme to kolečko ještě jednou a přidám si pár kusů prádla na vyprání. Mimochodem Jelen (jako ten tuhej na skvrny) by snad měl být povinnou výbavou každé matky. Něco jako povinná výbava v autě 😂. A gumové rukavice k tomu. Nevím co do toho dávají, že to tak rozežere skvrny…a ne jenom je. Mám pocit, že i moje prsty jsou trošku….rozežraný. Stojím u umyvadla, koukám do zrcadla a na mobil. Mobil ukazuje 10:04. Vážně???! Jestli se ještě pokadí….😂🙈

Mateřská/ rodičovská dovolená je někdy fakt masakr 🤷‍♀️🤷‍♀️😁. Někdy závidím manželovi, že chodí do práce a nehrabe se celý dopoledne v ho*nech a povídá si s někým starším 4 let, ale nevyměnila bych to❤️😊. Někdy je to náročné a vlastně mi to dneska přišlo spíš k smíchu. Když jsem běžela do koše s pokaděnou plinkou a tam jsem zjistila, že manžel vynesl koš a nebyl tam pytel apod. Prostě dneska bylo hodně situací tak trošku k smíchu 😁🙈 jako by mi to někdo dělal naschvál. Ale tak co, prádlo vydrbáno a vysušeno a děti už spokojeně spinkají v postýlkách. Někdo v úplně čisté 😂👍. A ještě další roky “dovolené” predemnou 🤪❤️❤️❤️. 

Bomba, jsem se upřímně po ránu zasmála 🤣🫶 Naprosto tě chápu ♥️

4. čer 2022

jj, všechny to známe 🙂

4. čer 2022

Začni psát komentář...

Odešli