Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Internet je prý mocný. Potřebuji najít jednu paní. Jmenuje se Hana Martinová a koupila barák v Horažďovicích, bydlí v Příbrami. Potřebovala bych na ní kontakt jelikož přítelův kolega jim hodil něco za vrata co má být pro nás a my se tam nedostanem, respektive dostanem, ale asi by hned přijeli policajti.

    Už stojí😊akorát ještě nemáme varnou desku jelikož přivezli jinou než měla být, ale zatím jsem spokojená. Už abych v ní varila

    (3 fotky)

    Myslíte, že je ta deka moc, když se mimi narodí v červnu? Dávám dohromady věci pro malou, ve kterých pojede domu a nějak mi to nejde.☹️☹️

    Takže podle doktorky Tomík neštovice nemá a neměl. Ty teprve mohou přijít. Měla pár případů děti, kterým se nejdřív udělaly červené pupínky a cca za 14 dní teprve vylezly neštovice, prostě puchýřky nalite. Takže ještě týden bude doma a uvidíme co bude následovat. Já se z toho fakt zblázním. Ale bylo mi to divný, že by ty pupínky nebyly nality.

    Starší syn dnes poprvé přivezl medaili. Jsem hrdá.

    (2 fotky)

    Na tohle jsem teď narazila na Let go. Mám dost🙊

    Tak já nevím. Jsou to neštovice nebo ne? Starší syn je měl a byly nalite takže jsme to poznali hned a u mladšího jich je dost, ale nezdá se, že by se nalivaly. Ale už to začíná mít i na nohou. Jinak mu nic není ani teplota.

    (2 fotky)

    Tak dnes Zkouším Latte a mladší syn nesquik.

    No nic vlasy musely jít pryč. Moc se mu to nelíbilo.

    Už má své místo, ale v novém domečku se bude vyjímat líp

    Teď přišel syn ze školy a donesl mi čokoládu k narozeninám. Nějak rychle mi roste, už kupuje dárky sám.❤️

    Dnes si mám jet vybrat kapslový kávovar. S jakým jste spokojení? Prosím jen kapslový, na dražší zatím nejsou peníze.

    Někdo má strach, že k nim přijde tchýně na návštěvu. A co já? Já mám strach, že mi tchýně dá něco k narozeninám😯 Ne proto že by neuměla dávat dárky, ale protože nechci, aby utrácela. Tajne jsem doufala, že zapomene, ale potkali jsme ji u obchodu a hned to zmínila. Jak někdo nadává na tchýni tak já ji mám ráda😊 Jsem moc ráda, že mě a mé syny přijala skvele a tchán samozřejmě taky.

    Čekáme jestli ty prokleté neštovice vylezou.

    (2 fotky)

    Tak a zase jsem o rok starší. Dnes Kristova léta.

    Synovi je 10 a nechtějí mu padat mléčné zuby. Je tady taky někdo s takovým problémem. A má někdo zkušenost s dentální hygienou u dítěte? Dělá se mu pigment na zubech a vypadá to jako by je měl zkažené ale nemá. Zatím máme brusnou pastu na to, ale jestli se to nezlepší tak budem muset na dentální.

    Už je načase to zabalit. Ještě pár drobností a budu mít asi vše.

    A máme hotovo😊😊

    Úplně mi vypadlo z hlavy jestli je potřeba i rodný list rodiče když se jde na matriku podepsat ten souhlas se jmény a příjmením dítěte. Asi stačí jen občanka že?

    Holky 33. Týden tehu. Jeden paralen nemůže ublížit že? Jak naschvál někdo vyhodil příbalový leták a nepamatuji si jak to bylo. Ráno jsem se probudila s rýmou a trochu mě poboliva v krku tak aby se mi ulevilo. Žene se k nám bouřka tak nikam nepojedu. Diky

    A takto se slaví, když se postaví Majka.

    (2 fotky)

    Dnešní staveni majky.

    (4 fotky)

    Tak jsme si udělali výlet do nemocnice. Spadla jsem na schodech a měla jsem strach, že je něco s malou. Taky mám narazenou levou stranu v oblasti ledviny tak mě doktor poslal na sono, aby vyloučil poranění. Naštěstí je vše v pořádku a já už jsem doma, ale bolí to jako čert.

    Juchu já mám konečně adaptéry na svůj kočárek a tím pádem nemusím dávat pryč autosedačku. Já mám takovou radost a ani mě nic nestaly.😁😁😁

    Postýlka je provizorně umístěna takto, pokud stihneme stěhování do porodu tak půjde do nového domečku a pokud ne tak chvíli bude malá spát takto. Pak jen vyprat povlečení atd. Perete i hnízdečko? Přemýšlím, že ho vyperu taky.

    Složila jsem si postýlku, jsem holka šikovná😊

    Tak jsem si myslela, že v neděli už nastoupim na mateřskou a doktor mi neschopenku ukončí až v utery takže si ještě nějaký den počkám. No co těch pár dnů už vydržím a pak už konečně skončí ty blbě vycházky😊😊

    Má někdo zkušenost s těmito plenami? Přemýšlím, že vyzkouším.

    Holky držte prosím palce. Včera se u nás v rodině predcasne narodil chlapeček tak prosím držte palečky ať je klučina v poradku a maminka taky. Děkuji☘️☘️☘️

    Teď mi nejstarší dítko odjelo do našeho budoucího bydliště na zítřejší hrkání po vesnici a mladší dítko odjede zítra ráno k tátovi a já? Mě nikdo nechce😁sice budu nervózní když tam bude sám bez nás, ale snad to tam s ním zvládnou.