Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Jdu spát, v šest vstávám. 🫣🙄😥

    marketa11112
    Zpráva byla změněna    21. dub 2024    

    Já jsem tak pyšná na mého manžela. 🙂)) Aktuálně je v nové práci a už jim tam hází vylepšováky a rekordy, zavedl nový ( popravdě úplně logický) systém práce, aby vše krásně navazovalo. Jsou s ním velmi spokojeni a nastupuje po měsíci a půl na směny ( běžně je to prý po 3-4 měsících). Místo obsluhy jednoho stroje, už zvládá tři, takže může zaskakovat za jiné. První výplatu jsme čekali horší, takže asi fakt dobré. Do této práce ho vzali přesto, že nemá zdaleka tu kvalifikaci, kterou chtěli, odbornou angličtinu se učí za pochodu a v předešlé práci dělal zcela něco jiného. Prostě borec.
    Ale ......přesto měl domluvený ještě jeden pohovor na vyšší pozici, na místo částečně podobné své práci, ale přesto zcela jiné, blíž domovu, pro nás s lepší pracovní dobou, s pěknými benefity a jako bonus s vyšší mzdou. Opět nedosahoval svým vzděláním, ale díky znalostem ho i přes obrovskou konkurenci vzali. Je to úplně neskutečné a úplně čerstvé. Manžel je nadšený a já ? Pro mě je úplná superstar. Věřím, že to bude dobré, práci zvládne určitě, bude mít možnost skvělých kurzů ( sama bych je brala), i tu práci bych brala. Mužů je v tomto oboru určitě méně, než žen, ale v tom je právě ta jeho výhoda.
    Bože, my máme oba takovou radost. 🙂)))

    Syn už se téměř nevejde do klasické autosedačky. Ale na výšku je ještě třeba. Zádržný systém z velkého auta nemohu přendavat k rodičům do auta nebo v nouzi do malého auta,co s ním jezdí manžel, nevejde se tam. Takže asi budu muset volit nouzově jen podsedáky. Máte s nimi zkušenost? Jaké zvolit? Děkuji moc.

    marketa11112
    Zpráva byla změněna    18. dub 2024    

    Také jsou vaše děti bordeláři? Já se před chvílí neskutečně naštvala na dceru. Týden ji říkám, aby si uklidila hračky na koberci v herně, projít se tam už nedá. Dnes už jsem ji tam poslala na tvrdo. Po hodině jsem zjistila, že se ta hromada ještě zvětšila. Při druhém pohledu jsem zjistila, že další věci má naházené za regálem, kuchyňkou, kočárkem.....no, moje nervy. Bouchla jsem. Vše jsem ji naházela na jednu hromadu, takže má holka co dělat. Nejsem na to pyšná. Naopak. Jsem naštvaná sama na sebe. Ale mám fakt jen jedny nervy. Děti jsem pak vyhodila spát a nechci je dvě hodiny ani vidět. Udělala jsem si čaj a cpu se tvarohovým pohárem ( zatím jsem to vydržela a nevrhla jsem se na čokoládu). A navíc....je mi to líto. 😥

    Když už jsem tu troubu zapnula, tak ať běží na plno. 🙂))
    A navíc, jedna omeleta pro mě: 4 bílky, dva žloutky, sůl, pepř, zbytek nivy a eidamu z včerejší večeře, jeden dnešní párek zbylý po mých dětech. K tomu tradičně ,, kousek,, zeleniny.

    (3 fotky)

    Prosím o pomoc. Mám mraky fotek na google disku, nafotila jsem je telefonem. Jak ty fotky dostanu do PC? Google disk mám otevřený v PC, ale nepřišla jsem na to, jak je stáhnout. Moc děkuji.

    Divadlo. Bylo fakt super. Děti se celou dobu chechtaly. Navíc si odnesly i cd s písničkami a omalovánky. Doslova skákaly radosti.

    marketa11112
    Zpráva byla změněna    4. črc 2023    

    Malování keramiky nás moc bavilo. Musíme počkat na vypálení.