Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    22 / 81
    celý čokoládový - i hmota je modelovací čokoláda a ne marcipán

    mohu se zeptat, jaks e s tou čokoládou pracuje a s jakou máte zkušenost? Už jsme na to koukala, že bych jí zkusila..... 🙂

    31. črc 2013
    mates22
    autor

    @ssimmikk tohle je kupovaná čokoláda modelovací, chuťově je docela dobrá a pracuje se s ní stejně jako s marcipánovou a nebo fondánem.. na potah v pohodě, musí se nechat ale trochu tlustější a pak to dá víc práce na dortu uhladit, modelování celkem dobré, růžičky a kaly a lístečky v pohodě, tvrdne trochu dýl...ovšem složitější postavičky bych asi z toho nedělala, ale já jsem rozmazlená smartflexem flower

    1. srp 2013

    @mates22 děkuji, já vím, že je čokoláda modelovací..jinak já dělám také se smartflexem, je nej 🙂

    1. srp 2013
    mates22
    autor

    @ssimmikk 🙂, to já spíš napsala proto, že je to ta kupovaná belgická, jen jednou jsem si zkoušela dělat vlastní z glukozy a sirupu a to opravdu nedopadlo dobře ☹

    1. srp 2013

    @mates22 takže je to belgická modelovací čokoláda? Musím po nějáké kouknout a zksuit to také 😀 děkuji

    1. srp 2013
    mates22
    autor

    @ssimmikk je to modelovací čokoláda Ivory, jinou jsem zatím nezkoušela 🙂

    1. srp 2013

    nádherný 😵

    13. lis 2014