Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prosím o radu, kde koupit na silnější dítě vel. 134-140 kalhoty ? Neznám to, Kuba byl pravý opak. Tobík je cvalíček (opatření závádíme, ale je ot težký s jeho apetitem) a nemohu na něj sehnat kalhoty, aby ho neškrtily. Děkuji

    Ahojda, prosím prosím... nestudovala jste některém na škole Bean v Praze , obor předškolní a mimoskolni pedagogika ? Chtěla bych si dodělat předměty a maturitu , abych mohla do školky učit.
    Ještě vím o soukromé škole v Mladé Boleslavi. Za každou radu a názor budu vděčná. Děkuji

    Holky, pečetě v parní troubě ? Je to dobre? Chutná vám to? Přemýšlíme jakou troubu koupit a manžela furt láká ta parní trouba. Ale par lidi řeklo, ze to z toho není dobrý.
    Děkuji

    Prosím o radu
    Můj 3lety syn má jít za 2 týdny na operaci. Momentálně je nemocný -rýma , kašel a teplota. To za 2 týdny bude asi v pohodě, ale ještě má boreliozu. Jsme po jedněch atb a ještě ho čeká jedno brání krve , aby se zjistilo zda to zabralo nebo ne.
    Říkám si, jestli to na něho nebude moc. Zavolám tam, zeptám se, ale kdyby mi řekli, že to nevadí, tak jestli trvat na tom, ze to odlozime nebo ne.
    S žádnou operaci nemám dosud zkušenost.
    Děkuji za vaše názory

    Přeji všem krásný Štědrý večer. ❤️😘

    Holky ekzematici a maminky ekzematiku, zjistila jsem , že nám hodně vadí chlór ve vodě. Piju a vařím z kupované. Ale jít se umýt je pro nás za trest. Nemáte typ na nějaké filtry nebo přísady do koupele? Děkuji moc