Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
a uvidíš všechny příspěvky!
tinaprofi
19. dub 2019
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
16. dub 2019
Jeste ze uz maji hasici notre dame pod kontrolou a zeny prestanou brecet...dalsich 2367 prispevku o tom, jak nekdo breci by mozna rozbrecelo i me
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
4. dub 2019
Konecne se dneska trochu ochladilo, vcera bylo 20 stupnu a bylo to k nevydrzeni
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
1. dub 2019
Nádhera...a pozítří bude sněžit
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
1. dub 2019
Jarní bylinný salát s krevetami :shamrock:️ Ptačinec prostřední, listy řebříčku neboli myšího ocásku, mladé listy šťovíku a pampelišky, olivový olej, česnek, /balsamiko/ Příroda vaří ty nejlepší jídla
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
31. bře 2019
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
29. bře 2019
#podpora_pro_ambasadorky

sice nemám žádnej hadr od viledy bo mě uklízení moc nebaví, ale podporuju každýho, kdo aktivně pro lidi vytváří jakýkoliv informační spektrum, protože každý zboží má přece svýho kupce :slight_smile:)))
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
29. bře 2019
Ženy krásné a moudré, žijící v Orlických horách nebo v jejich předhůří - sháním nějakej super místní recept, bude součástí reportáže o statku v Sopotnici. Vím, že to byl kraj chudej a tak zřejmě nějaký bramborový recepty - od babiček, jsou ideální. Pánbů vám to odmění a dětech a recept bude i na FB na mých stránkách, děkovala srdečně :heart:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
26. bře 2019
Skočila jsem si za ves na čerstvý medvědí. Dostala jsem chuť na domácí, křupavý chleba k vepřovému steaku :heart:

Medvědí chleba s domácím bylinkovým máslem / Bärlauchbrot mit hausgemachter kräuterbutter :bear:

300 g hladká mouka
250 ml vlažná voda
20 g čerstvého droždí
3 ČL sůl
1 ČL cukr
2 lžíce olivový olej
1 ČL kmín
Plná hrst bylin /80% medvědí česnek, 20% rozmarýn, oregano, tymián/
Kdo chce hodně intenzivní chuť dá hrsti 2.

V míse si zaděláte kvas, necháte 10 min. vzejít a pak smícháte všechny suroviny dohromady, dobře prohnětete. Na teplém místě necháte těsto 40 minut kynout. Peču ve formě na chleba nebo na štolu při 180 stupních na 30 minut. Chleba nikdy nekrájejte teplý, musí dojít, aby jste neměli v těstu velká oka.
K chlebu je skvělé, jak jinak než domácí, bylinkové máslo - každý dle své chuti.
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
26. bře 2019
Představte si restauraci, kde se vaří jen z toho, co roste na zahradě nebo co máte ve chlévě. Na krásném místě, uprostřed lesů. Tak přesně takové nádherné místo je v malé vesnici Trun v regionu Surselva, kousek od nás. Osobně si přesně takto představuji luxusní restauraci :slight_smile: Provozuje ji manželský pár, Ursi a Christian Weberovi. No nebylo by to skvělý, mít takové restaurace i u nás?
Zobraz celou zprávu
(4 fotky)
tinaprofi
26. bře 2019
Když má vaše další "dítě" krásnejch 500 kg :heart:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
24. bře 2019
Včerejší výstava :heart:
Zobraz celou zprávu
(8 fotek)
tinaprofi
20. bře 2019
Andělské lívance z hor / Engels Grischun Pfannkuchen :cake::heart:

250 g ječná celozrnná mouka
180 ml mléko
1 vejce
20 g čerstvého droždí
Špetka soli
Na špičku nože vanilka
2 ČL skořice
3 PL třtinový cukr
Šlehačka
Karamel /Nestle/
Ovoce
Lněný olej/máslo

Zaděláme si kvas v míse, necháme 10 min vzejít. Poté smícháme všechny suroviny a dáme kynout na teplé místo na 30 minut.
Na pánvi rozpustíme máslo nebo kápneme lněný olej a na velmi mírném ohni smažíme cca minutu, obrátíme. Spolehlivým znakem kdy lívanec obrátit, je tvoření se blublin na povrchu těsta.
Jsou křehké jako pavučina, díky ječné mouce. Podáváme s mix ovocem, super varianta je hausgemacht karamel od Nestlé, šlehačka, javorový sirup apod.
Zobraz celou zprávu
(3 fotky)
tinaprofi
20. bře 2019
Sousedka si o patro níž otevřela krámek...konečně čerstvá vejce, mléko, máslo a chleba v domě :slight_smile:) Ráno přijede, naláduje krám a večer přijede vybrat tržbu... Zdejší smysl pro poctivost je obdivuhodný a mě se to líbí :heart::thumbsup:
Zobraz celou zprávu
(4 fotky)
tinaprofi
18. bře 2019
A dvojčata mi už trochu vyrostly ...:heart:
Zobraz celou zprávu
(5 fotek)
tinaprofi
18. bře 2019
Našla jsem pár pohodovek :slight_smile:))) život s dvojčatama
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
12. bře 2019
Moje oblibene.. :slight_smile:)))
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
11. bře 2019
Jenom Chuck Norris se narodil ve srubu, který si sám postavil...:heart:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
7. bře 2019
Krásné dobré ráno začíná humorem :slight_smile:))
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
6. bře 2019
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
5. bře 2019
:heart:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
3. bře 2019
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
26. únor 2019
Výměna manželek 9 yrs Challenge:

mezi 4 ocima 2010: Vy doma vubec neuklizite!
mezi 4 ocima 2019: Ja u vas zrala hovna!

:mouse::mouse::mouse::mouse::mouse:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
26. únor 2019
Maďar jede autem po pražské magistrále a zastaví u kraje, stáhne okýnko a ptá se Pražáka: "Hol van egy autópálya kijárat BRNO?" Pražák se zamyslí, zakroutí hlavou a ptá se Maďara: "Sjezd z dálnice kam?" :red_car:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
25. únor 2019
:heart:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
24. únor 2019
Zejtra posledni dil, tesite se? :slight_smile:))))
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
21. únor 2019
Zamilovala jsem si pyrografii, vypalovani do dreva a vrhla jsem se i na rezbarstvi, je tady nejaka zena, ktera je socharka, umelecka rezbarka apod? :slight_smile:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
18. únor 2019
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
14. únor 2019
Zapalme dnes svíčku za sv. Valentina, který zemřel ukrutnou mučednickou smrtí, byl bit palicemi a nakonec mu byla sťata hlava u milvijského mostu... Držme minutu ticha za ty, kteří si ani dnes, v tento významný pietní den, nezasouloží a nebudou zahrnuti Pandorou, vibrátory ani prsteny od Swarovski. Modleme se za ty, kteří se dnes ve jménu sv. Valentina oddají pozemské neřesti a obrňme se před mohutnou povodní dárkových poukazů a stále nepoužitého spodního prádla, buďme za to vděční. Užijte se to a milujte se, tak by si to sv. Valentin přál :heart:
Zobraz celou zprávu
tinaprofi
12. únor 2019
Dycky Most!!!! :joy::joy::heart:
Zobraz celou zprávu
Strana
z 4
Předchozí Strana
z 4
Další