Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    veinnna
    Zpráva byla změněna    10. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Denní a noční krém YR Lifting Végétal - moc příjemná záležitost. S klidným svědomím doporučuji kráskám 30+ na všechny typy pleti. Za 14 dnů pleť bez pupínků, pěstěná a pevnější pleť.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    8. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Oční krém je velmi fajn. Lehký, konzistencí průhledný gel, parfemace téměř žádná. Po aplikaci se výborně vstřebá. Na moji první hlubší vrasku u oka funguje a už ji musím víc hledat 🙂.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    5. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Fluid má lehké perleťové složení, praktickou pumpičku. Bohužel je to jediný přípravek z celé řady, který schovávám a už netestuji kvůli opakovanému podráždění pleti. Příčinou si jistá nejsem.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    1. bře 2020    

    #test_yvesrocher

    Pojďme se podívat na sérum Lifting Végétal od YR. Aplikuji šestý den. Pro lepší posouzení ráno i večer. Sérum si nanáším na čistou pleť. Osobně u jakéhokoliv séra doporučuji použít před aplikací tonikum nebo pleťovou vodu. Zkrátka něco co pleť zvlhčí a sérum se lépe vpije. U YR potřebuji dvě pumpičky na obličej, krk a dekolt. Na nic není třeba čekat a do minutky po séru vrstvím krém. Parfemace u séra mi přijde zbytečná a musela jsem si trochu zvykat. Konzistence je vcelku příjemná ale hlavní problém séra a velké mínus - žmolkovatí. Uvedlo to více testujících tudíž bohužel je to vlastnost tohoto produktu.

    veinnna
    Zpráva byla změněna    24. únor 2020    

    #test_yvesrocher

    Tak se na to pojďme podívat...
    Pečující kosmetika je moje vášeň takže budu přísná a v první řadě mě bude zajímat základ krásy - hydratace pleti. Věřím, že během 14 dnů Vám budu moct říct zdali stojí za to do Lifting Végétal investovat.

    Vrchlabí doporučíte restauraci?
    Děkuji

    Trochu se zpožděním ale přece. My co směnujeme nonstop ty dny v týdnu moc nevnímáme tak to neva 🙂 Krásné svátky. Doufám, že už v nějakém čase budeme tři a vánoce budou veselejší. Loni jsem odmítla že smutku mít i stromeček ale letos vánoce budou :-*

    Kuk