Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    vendulak
    4. lis 2018    Čtené 558x

    Tablety Sunlight aneb jak jsme s koníkem poprvé testovali

    Nejprve bych moc ráda poděkovala #konik_testuje za to, že nás k testování vybral. Ještě nikdy jsme nic netestovali a snad ani "zadarmo" nedostali 🙂

    V den, kdy měli tablety dorazit, jsme očekávali kurýra a ono celé dopoledne nic. V poledne jsem šla pro Lukyho do školky a koukám, že balíček mi ležel na schodech. Tak mě to zase hned trochu naštvalo. Byla jsem doma a zvonek funguje, trochu nám opravují silnici, takže všude kolem spousta lidí. Klidně by si někdo z nich mohl balíček vzít, když viděl, že ho tam kurýr nechal jen tak ležet a tedy mohli předpokládat, že doma nikdo není. Nemám tohle chování pošťáků ráda. Ale hlavní je, že tablety tam na nás počkali a my se mohli pustit do testování 🙂

    Jako první mě překvapila velikost balení. Přiznám se, že tak malé jsem ještě neviděla. Ale třeba bylo jen pro testování. Dále mě překvapila i vůně, která mě osobně tedy voněla moc hezky, i když poprvé silně. Později jsem jí už tolik nevnímala, tedy voněli mi moc hezky, ale nepřišlo mi to nijak silné. 

    Další věc byla to, že v krabici byl ještě další igelitový pytlík. Ten je, myslím, už trochu navíc a šetřila bych v dnešní době dalším zbytečným plastem, když už tablety jsou v pevné krabici a dále každá ještě ve svém vlastním obalu. Běžně používám tablety Denkmit Revolution, které jsou také v pevné krabici a pak už jen každá ve svém obalu. Určitě jako veliké plus vnímám to, že každý malý obal na tabletě se nemusí už rozbalovat, což se nemusí ani u "mích" Denkmit Revolution, ale setkali jsme se s několika, které se museli zvláště rozbalovat.

    Hned při prvním testování jsme tablety vůbec nešetřili a myli zapékací misku od sekané. Zapékací misku jsme nechali předem jen krátce odmočit, nic jsme na ní rozhodně nedrhli. A tedy byli jsme neskutečně moc mile překvapeni jak krááásně byla mísa umytá! Žádné jiné tablety, co jsme kdy vyzkoušeli, určitě připečené pekáče takhle krásně neumyli! 

    Ale nešetřili jsme tablety ani při žádném dalším mytí a poradili si i s mastnýma pánvemi, hrnci od kaší i pudingu. Krásně lesklé a bez fleků byli vždy všechny skleničky! Nádherně lesklé a bez fleků byli i příbory, které se v naší myčce myjí v horním šuplíku. Což obojí s tabletami Denkmit tedy vždy tak není. 

    Myčku máme značky Siemens a myjeme většinou na program ECO na 50°C, hodně výjimečně, když spěcháme nebo nestihneme přepnout knoflík, zůstane na myčce automaticky program AUTO 45°C - 65°C. Nebo také když chvátáme, protože program AUTO je o něco kratší. 

    Žádné leštidlo jsme nikdy nepoužívali, když používáme tablety All in one. Jen vzhledem k tvrdší vodě přidáváme do myčky sůl.

    Další věc, se kterou jsme byli s tabletami Sunlight moc spokojení, je to, že se tableta pokaždé krásně celá rozpustila, nezůstalo po ní nic. Což se nám s jinými tabletami občas stává. Ae přece jen byli testovány jen dva týdny, ostatní většinou používáme delší dobu. Ale prostě zatím se jim to ještě nestalo 🙂

    A jako poslední bych ráda ještě zmínila, že myčka krásně příjemně voní i po umytí, když se otevře. S jinými jsme ještě občas kupovali zvlášť vůně do myčky, což s těmito tablety rozhodně není třeba! 

    Celkově jsme s tablety tedy opravdu moc spokojení! A v podstatě jim nemám co vytknout. Možná až na vyšší cenu, na kterou jsem v obchodě koukala. Ale zase jí nejspíš vyváží klady těchto tablet 🙂. Takže se těším, až při příští nakupování tablet půjdu pro ně 🙂 A s čistým svědomím je určitě moc ráda doporučím i všem ostatním 😉

    #test_sunlight #recenze #zkušenosti_sunlight