Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    veruunek
    23. kvě 2018    Čtené 152x

    Baby Dove

    Náš test kosmetiky Baby Dove začal kvůli zmatkům u dopravce o něco déle, ale to nevadí, i tak jsme si to s maličkým užili.

    Značku DOVE jako takovou jsem znávala z kosmetiky pro ženy- krémy, šampony, tělová mléka, sprchový gel, a také z reklamy. A ta typická vůně! Když se mi narodil druhý syn, přišla na trh i dětská řada Dove. Na zkoušku jsem si koupila balení ubrousků.

    Díky Modrému koníkovi jsme měli možnost otestovat celou řadu, vybrali jsme si tu voňavou. Já jsem maminka s velice citlivou pokožkou, a nejen kvůli dětem, ale i kvůli sobě musím opravdu pečlivě vybírat, čím budu svá zlatíčka opečovávat.

    Jak jsem psala již v úvodu, kosmetika dorazila s více než týdením zpožděním, ale nadšení z voňavého balíčku bylo obrovské! Hned ten den jsme při večerním mytí otestovali vše, co se dalo.

    Začali jsme s BABY DOVE RICH MOISTURE MYCÍ GEL NA CELÉ TĚLO A VLÁSKY

    Tady chci především vyzdvihnout perfektní praktickou pumpičku, která dávkuje střízlivou, ale přesto plně dostačující dávku mydlinek. Bonusem je čistá vůně, hladká krémová konzistence, jemná pěna a perfektně heboučké a čisté tělíčko. Nepálí do očíček.

    Stejně tak je na tom bonusák, tedy BABY DOVE SENSITIVE MOISTURE MYCÍ GEL NA

    TĚLO A VLÁSKY

    Opět, dávkovač=velké plus, dávka, mydlinky, hydratace, jen bez vůně, ale naprosto dokonale spokojené miminko a mydlící maminka, používáme vedle umyvadla po výměně pokakané plenky, a zadeček je moc spokojený, a není podráždění. Taky nepálí do oček.

    Mazání  BABY DOVE RICH MOISTURE TĚLOVÉ  MLÉKO

    Skvělá konzistence, čistá vůně, dokonale se roztírá, není ani hutný, ani řídký, je prostě tak akorát, a člověk má pocit skutečného vyživení. I ruce jsou po mazání miminka opravdu hydratované a obnovené. Jen mi trošku vadí obal, uvítala bych větší balení a dávkování, i když je fakt, že ani takhle není víčko opatlané, vždy se jakoby dávka odřízne hezky dočista. A s touhole velikostí se dobře cestuje. Je návykové!

    Další přišel na řadu BABY DOVE KRÉM PROTI OPRUZENINÁM

    Skvělé praktické balení, velice mile mě překvapila konzistence. Není lepkavý, hutný, nenechává bílý film, nevysušuje, nedráždí. Protože syn netrpí (ťuk ťuk) na opruzeniny, zkusila jsem ho aplikovat na potničky a takové ty fuj, co mají miminka kolem pusy od slintání. Zabral nad očekávání, synek se ráno probudil bez potniček a bez vyrážky kolem pusiny.

    Při ranní plence jsme vytáhli BABY DOVE RICH MOISTURE VLHČENÉ UBROUSKY

    Jak jsem na začátku zmínila, ty jsem už znala, ale i tak, hodnotím je jako jedny z nejlepších. Lepítko se neosuchá, lepí až do konce, je statečné! Ubrousky jsou příjemně voňavé, jemně, ale pečlivě čistí, jsou vlhké přesně akorát, ani moc, ale nejsou suché. Vytáhnu vždy jen jeden, ale druhý je nastartovaný tak akorát, nečouhá moc, ale nemusím nikde dloubat v balíčku. Jsou skvělé!

    Zbyla nám na test BABY DOVE RICH MOISTURE  KRÉMOVÁ TABLETA NA MYTÍ

    Na tu jsem se těšila moc, sama si ráda kupuju i pro sebe Dove kostku, vždy se mi vybaví ta reklama s růží a vodou. Dělá příjemnou hedvábnou pěnu, kůže po ní není vysušená, což je příjemné. Čistě voní. Jestli pálí do oček? Netuším, věřím, že ne, píše se, že je oftalmologicky testována, ale raději jsem nezkoušela.

    Nakonec BABY DOVE RICH MOISTURE ŠAMPON

    Stačí kapička, dlouho tedy vydrží. Vyčistí snad vše, od prachu, pio kukuřičké křupky a mkrkvový příkrm. Nedráždí, což je super, jedině po tomhle šamponu zmizela seborrea.

    Za nás určitě moc děkujeme Koníkovi i týmu Baby Dove. Jsou to skvělé přípravky. Čisté a jemné, jako děti samy. Za nás  mají stálé a čestné místo v koupelně, a po skončení testu určitě zajdu dokoupit.