Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    wosk
    Zpráva byla změněna    8. dub 2020    

    Ahoj holky,
    v rámci neziskovky máme projekt, kde můžete zadat/najít místa vhodná pro děti. Abychom si zkrátili čas, dopřáli dětem nové podněty, zavzpomínali, spustili jsme na stránkách soutěže o Albi hry. Více info níže (kopírovala jsem z fcb):

    Už se těšíte, až zase někam vyrazíte? 🏕🚂🏖
    Zkraťme si spolu čekání! ⏳

    📍 Zadejte na KidiZones - https://kidizones.eu/ místo, které tam ještě není, popište jej a ideálně přihoďte foto 📸 (to napoví víc než hromada slov!). Nezáleží jestli jste tam teď nebo jste tam byli v lednu... Hlavně že jste si to tam na vlastní kůži 👨‍👩‍👧‍👦vyzkoušeli.
    📍 Soutěžní týden 📆 trvá vždy od středy do úterního poledne.
    📍 Jedno místo = jednou ve slosování -> čím víc míst, tím větší šance vyhrát 🥇
    📍 Výherce zveřejníme do pátku.
    📍 Hrajeme o spoustu her od ALBI Česká republika, ze kterých si můžete vybrat dle svých preferencí (pokud si je nevybere někdo dřív 😉)
    📍 🏁 Ode dneška až do odvolání (Nouzového stavu? Dětí zpět do ústavů? Uvidíme...)

    Pojďme se vzájemně inspirovat a dát si pár tipů, kde je dětem fajn.
    A hodně štěstí🤞při losování!

    wosk
    Zpráva byla změněna    24. čer 2019    

    Vzhledem k tomu, že se k nám dostalo trochu víc volňásku než jsme čekali, můžu i vám tady (jako takové malé poděkování za to květnové hlasování) nabídnout 2 jednodenní vstupenky na tenhle víkend na výstaviště v Holešovicích na festival PRVÝ! (víc info dohledáte na webu). Věřím, že to bude stát za to a bude to hukot (jo a atrakce jsou vhodné i pro rodiče, ověřovali jsme nosnost, abychom si to taky užili 😀 ). Stačí jen sem do komentáře napsat, že máte zájem nebo že byste šly nebo něco, ať z vás pak můžem doma v obýváku jednu vylosovat 😉 A kdybyste chtěli "pojistit" výhru, na fcb KidiZones probíhá soutěž taky.
    Jo a hrajem do středy 26.6., ve čtvrtek se ozvem a pak doladíme předání vstupenek.

    Nevím, jestli jste zaregistrovaly, ale poslední víkend bude na výstavišti v Holešovicích veliký dětský festival. Už několik let frčí na Slovensku a letos bude poprvé tu. My tam budem a povedlo se nám dostat do soutěže celkem 6 vstupenek, 3x2. Pokud byste si o ně chtěly zahrát, máme soutěž na fcb KidiZones. A aktuálně tam máme i možnost vyhrát vstup na divadelní bojovku pořádanou VyšeHrátkami o týden dříve. Zapojte se, jestli je to něco pro vás. Já se tam těším moc. Atrakce jsou ve většině případu vhodné i pro dospěláky (ověřeno u pořadatelů!!!)

    wosk
    Zpráva byla změněna    28. kvě 2019    

    Tak uz to vime i oficialne, postoupili jsme do dalsiho kola. Jeste jednou moc dekuji vsem, co si nasli chvilku nas podporit 🙂
    A jeste me napadlo, co by pro vas bylo zajimave jako odmena za praci na stanku, kdyz se porada nejaka akce? Jsme neziskovka, kamaradi vzdy nemuzou a potrebujem pomoci s hernickou, tvorenim (neni to, pokud nekdo nechce sam, o povidani si s lidmi). Resim koho oslovit a jak to udelat... diky za jakykoliv tip.

    Tak dneska potřetí 🙂
    Poprvé jsem vás chtěla požádat o hlas pro naší neziskovku, která bojuje o appku, která bude pomáhat všem. Dala jsem odkaz... STOP (po pravdě jsem to z odkaz čekala, vše jsem se snažila vysvětlit v popisku, ale zbytečně).
    Podruhé - stejná situace, ale bez odkazu s popisem situace a kdo bude chtít, může se mi ozvat a já mu pošlu odkaz... STOP
    Vysvětlení v obou případech: Tvoje žádost o hlas do soutěže se při zveřejnění v blogu zobrazí dalším lidem, kteří tě většinou neznají. Proto může být obtěžující, případně neuctivé žádat je o tuto službu.
    Tak co třeba... ahoj, jsem Soňa, mám 1 muže, 3 děti , dlouhou cestu za sebou a ještě delší (snad) před sebou 😀 Takže se známe, těší mě! Nechci být neuctivá ani obtěžující, jen jsem chtěla poprosit o pomoc, protože mi přišlo, že tohle je místo, kde si maminky vzájemně pomáhají.
    Takže děkuji všem, co reagovali. Moc si toho vážím.

    🤫 Reknu vam to trochu driv, zitra (13.5.) spoustime bonusovku na KidiZones. Hrajeme o celovikendovou vstupenku 🎟 pro 2 👫/👬/👭dospelaky. Vice info behem dne na webu a na facebooku 😉

    💣 Máme VELIKÝ BONUS na facebooku KidiZones a není pro něj třeba skoro nic udělat. Asi není pro každého... Jestli ale máte rádi (nebo rády?) odvaz a svalnaté, ne moc oděné chlapy, zkuste své štěstí a zapojte se ;o) Čas je jen do 31.3., protože o 3 dny později vás očekává divadlo Hybernia a Sixx Paxx 💣

    wosk
    Zpráva byla změněna    17. bře 2019    

    📣 💣 Už zítra losujeme vstupenky 🎟 (5x3) na veletrh FOR KIDS. Zapojit se můžete do dnešní půlnoci! 🕛🌠🤩 Na facebooku KidiZones 😉

    #forkids

    Na facebookových stránkách KidiZones se můžete do neděle 17.3. zapojit do slosování o vstupenky na FOR KIDS (5 x 3 vstupenky)

    A ještě jednou díky všem, co zadali nová místa, VŠICHNI už mají vstupenky odeslané. Prosím o kontrolu schránek, případně hromadné/promo či spamu. kdyby cokoliv, pište (sem/do zpráv....).

    #forkids

    wosk
    8. bře 2019    

    Holky, všem moc děkuji za vaší skvělou účast. Vstupenky stále jsou... ALE:
    pokud zadáte místo již vložené znovu, nemohu ho brát v potas, stejně tak pokud nebude nic vyplněno... Nezlobte se.... To raději nic nevyplňujte a nechte prostor těm, co fakt chtějí.

    wosk
    7. bře 2019    

    Waaaau, to je rychlost. První 2 vstupenky mají své majitele 🙂
    Díky a jestli jsme vás zaujali, sledujte nás. Letos o soutěže nebude nouze!

    wosk
    Zpráva byla změněna    7. bře 2019    

    OMLOUVÁM SE, I KDYŽ LÍSTKY JEŠTĚ JSOU, MUSÍM TUTO FORMU ZÍSKÁVÁNÍ LÍSTKŮ UKONČIT! VĚTŠINA Z VÁS TO MÁ NA HÁKU A ŘEŠÍ KVANTITU NAD KVALITOU, COŽ NEBYLO CÍLEM ☹ OMLOUVÁM SE VŠEM POCTIVÝM...
    Chcete volňásky na FOR KIDS? Pokud zadáte nové místo vhodné pro děti na Kidizones.eu a pošlete mi na email sona@kidizones.eu váš nick na stránkách (a meil, pokud se bude lišit od toho, ze které píšete), pošlu vám na meil vstupenku. Co místo, to vstupenka! To jde, ne?
    Nebo můžete dát like na facebooku stránce UrgentID (1like=1vstupenka).
    Možnosti lze kombinovat!
    (max. 4 vstupenky na osobu/nick/email)

    EDIT: do vydání zásob!
    EDIT2: zásoby jsou slušné 😀

    #forkids

    Budeme na FOR KIDS a už teď vím, že budeme mít volňásky. Jen nevím kdy. Kdo by měl zájem a nechtěl o ně přijít, sledujte nás na facebooku nebo na našich stránkách Kidizones.eu

    #forkids

    Víte, co je nového u nás na KidiZones?
    ⏳ 5 dní do konce soutěže
    🎁 o skvělé hry pro 3 nejaktivnější
    ✔️ bonusové losování pro všechny zúčastněné
    🤫 psssst, na konci roku se sečtou body za aktivitu a nejlepší získá fantastickou A _ _ I T_ _ _ U 🤩✏️❤️
    Tak co, soutěžíte už s námi? Jestli ne, tak neváhejte!!!

    Našel by se tady mezi vámi někdo, kdo by byl schopen/ochoten nám namalovat (=ilustrovat) omalovánku pro děti, 6 obrázků (pro někoho, kdo rád kreslí to nebude nic složitého - si myslím 🙂). Je to pro neziskovku, takže za půl darma, pro dobrý pocit, či referenece (není problém uvést ilustrátora na hotovém výtisku).
    Za nabídky do zpráv děkuji a nehlaste se všichni 🤣🤪🙃

    wosk
    23. led 2019    

    I letos se nám povedlo domluvit s Albi a máme na letošek hodně cen, tak bude hodně soutěží. 🎁 A jako bonus bude i celoroční soutěž (o té se dozví všichni až v únoru) a ta bude o zajímavější ceny, hlavně o jednu velmi oblíbenou Albi věc 🙂 Letos jsme se snažili vybrat hry vhodné na cesty.
    A když už jme u toho, znáte givt? Když si dnes nainstalujete jejich Pomocníka, podpoří KidiZones za každou instalací 30 Kč! Tak kdo byste chtěl udělat dobrý skutek, pojďte do toho! ❤ 👏
    Pomocníka jsem si stáhla už před Vánoc a vážně to funguje. Když nakupujete online 🛒 (a kdo ne, že?), vždy vás upozorní, že můžete nákupem pomoct i neziskovce. A klidně pokaždé jiné 🙂

    (2 fotky)
    wosk
    11. lis 2018    

    Nevím, jak u vás, ale u nás to Martinovi nevyšlo... Místo sněhu nám ale dovezl vypečené hry od Albi. I vy o ně můžete soutěžit! Budeme se snažit (pokud dopravce dovolí, žeano), abyste výhru našli pod stromečkem. Tak se neváhejte zapojit!
    Více info najdete tady: https://kidizones.eu/documents/souteze/svatomar...

    wosk
    28. dub 2017    

    #test_k2r jste zvědaví, jak výrobky k2r fungují? Malá ukázka toho, co jsem zkoušela s jejich pomocí vyprat... výsledky i s více fotkama se dovíte v konečné recenzi...

    (3 fotky)
    wosk
    24. dub 2017    

    #test_k2r Dneska dorazil kurýr s "nadílkou" a první pračka s novým pomocníkem už je za mnou. Zítra pokračujem 😉

    (2 fotky)
    wosk
    19. dub 2017    

    #velikonocni_pohlednicovy_kolotoc

    Tak nám včera dorazily další dvě pohlednice. Moc děkujeme, holky @luca.s a @lenice31

    wosk
    Zpráva byla změněna    13. dub 2017    

    #velikonocni_pohlednicovy_kolotoc

    Děkujeme @panihk i @nurbanu (zajíček poměrně brzy ztratil dceřinou rukou svůj ocásek, ale pořád si s ním hraje, moc se jí líbí :o)) za pohledy. Syn chodí vyhlížet ke schránce a pořád se ptá, kdy přijde další. Moc rád dostává poštu 😀

    #test_zendium
    Tak i já jsem rozbalila a vesele testuju :o)

    Včera nám dorazila zásilka plná krásných věcí... tady přidávám malou ukázku ;o))

    I vám tady bych chtěla poděkovat, že jste se zapojili do projektu KidiZones, kde se od spuštění v dubnu, povedlo najít více než 200 míst vhodných pro rodiče a (hlavně pro) děti :o))
    Není to zaměřeno jen na ČR, což podtrhává fakt, že zadaná místa jsou již v 7 zemích. Doufám, že jste nezapomněli a na svých dovolenkových toulkách zadávate nová místa, které jste objevili. Léto a počasí nahrává koupání, tak šup sem s místy, kde se dá dobře vykoupat. Určitě jste taky někde bydleli, což přidat tip na nějaký kemp vhodný pro děti nebo nějaký penzion či nějakou cizinu? Každé vámi zadané místo může pomoci někomu dalšímu a navíc zde i vy můžete najít inspiraci na další výlet :o))
    Pokud byste se chtěli na tomto neziskovém projektu podílet, budeme rádi za propagaci v rámci vašeho okolí, potažmo pokud jste jazykově vybavení, uvítáme pomoc při překladu do jiných jazyků (textu není moc, ale chce to jazyk umět, aby to mělo hlavu a patu...)
    Pokud byste také měli kontakt na někoho, kde by se dal vyvěsit plakátek (herna, kemp, penzion, koupaliště...), prosím napište mi zprávu - jedná se o místa, kde by to oslovilo další rodiče, aby byla spousta míst na výběr.
    Děkuji, že jste dočetli až sem a doufám, že se všichni brzy sjedeme na: https://kidizones.eu

    wosk
    23. dub 2016    

    Ráda bych Vám zprostředkovala zprávy z bojiště https://kidizones.eu. Snažili jsme se zapracovat na web všechny vaše podněty. Díky za ně všem. Myslím, že i někdo odtud už přispěl :o))
    Nově jsme doplnili web o:
    - můžete vložit k místu jeden obrázek, kde dochází automaticky k rozmazání obličejů - pro bezpečnost našich dětí (obličeje se rozmažou v případě, že jsou dost veliké a bylo by dítě poznat. Na námitku, že jedno foto v mnoha případech nestačí - zkuste vyfotit to nejzajímavější :o))
    - můžete zadat "wifi free" k místu (pro ty, co musí být stále online)
    - můžete vložit odkaz ke každému místu
    - když hledáte místo, označí se hledaný radius kruhem na mapě
    - můžete si přidat místo do oblíbených
    - můžete si zobrazit v položce -Moje KidiZones- (pod přihlašovacím jménem) svoje vložená, navštívená a oblíbená místa
    - geografický report aneb přehled všech míst ve světě
    - optimalizace SEO
    Pokud Vám ještě něco chybí, pište, budeme se snažit udělat web tak, aby vyhovoval co největšímu počtu lidí spřízněnými s dětmi :o)
    Ještě jednou díky za váš čas, vložená místa i všechny vaše podněty!

    wosk
    4. dub 2016    

    Dovolte mi, abych vám představila projekt, který jsme vymysleli s manželem a spolu s několika kamarády začali realizovat. Najdete ho zde: https://kidizones.eu. Manžel po večerech programoval, já do toho spíš jen kecala :o)), kamarádi (i já teda) zadávali místa, až nakonec dnes spouštíme veřejně mobilní webovou stránku. Je určena pro všechny, kteří jsou s dětmi a někdy se dostanou do situace, že neví, kam s nimi. Vytvořili jsme proto stránku, kde každý z vás může zadat místo vhodné pro děti a také tam taková místa může najít. Cílem je, abyste při návštěvě cizího města našli restauraci, kde se v klidu s dětmi najíte, nalezli poblíž dětské hřiště nebo v případě nepřízně počasí věděli, kde najdete nějakou hernu. Speciální kategorii má pak lyžování, plavání a ubytování s dětmi. Jde o to zadat místo, které znáte, máte vyzkoušeno a ne jen něco opsat z netu, to pak nefunguje… Tento projekt je vymyšlen a realizován jako neziskový, založený na solidaritě (já zadám, co vím a naopak mi pomůže místo, které zadal někdo jiný). Pevně věříme, že se bude líbit, že najde své příznivce a hlavně že splní účel. Testování stránek sice proběhlo, ale protože ani my nejsme tvorové neomylní, můžete objevit něco, co nebude fungovat správně nebo se vám nebude zdát… Pro tyto případy je všem k dispozici email (v patičce webu), na který můžete napsat, oč jde a my s tím něco uděláme (nebo to aspoň zkusíme. Dámy a pánové, jestli vás to zaujalo, zavítejte na stránky anebo alespoň šiřte dál, to že to nezaujalo vás, neznamená, že to nezaujme ostatní :o)

    wosk
    9. bře 2016    

    Tak a je to tu.... nemožné se povedlo a světlo světa spatřila aplikace/webovky, na kterých manžel pracoval. Jsem moooooc ráda. Spustili jsme první vlnu testování, jem zvědavá, jaké vychytá mouchy (jestli tam teda nějaké jsou)... Jinak už smím prozradit i adresu :o) https://kidizones.eu

    Musím se vám pochlubit, holky… Už nějakou dobu tráví manžel skoro všechen volný čas (hlavně večery :o( ) práci na pc, aby vytvořil aplikaci/webovky, které pomohou rodičům a všem, co tráví čas s dětma. Myslím si, že to bude fakt super. Ještě to nechce pouštět ven, ale když vidím, jak se z ničeho stává něco, tak z toho mám takovou radost, že to musím někde ventilovat :o)) A kde jinde než tady, když už je vývoj skoro u konce a porodní bolesti se blíží, že??? Jste zvědavé, stejně jako já, jaký bude výsledek?