vanea
    4. pro 2020    Čtené 1143x

    VÁNOCE S AMBASADORKAMI : Vánočka od maminky

    Krásné sobotní ráno! 

    (případně noc, pokud tady číháte se mnou - právě je totiž krátce po půlnoci=) ). Docela dlouho jsem si říkala, jak dnešní článek uvést. Když se totiž podívám okolo sebe, vánoční čas hledám s velkou fantazií. Všude krabice a binec:D (kdo mě sleduje tak ví, že jsme právě uprostřed stěhování a bourání) Trochu to teda zachraňuje věnec na stole. Ale víte co? Ono by tu náladu měli stejně dělat skutky a lidi okolo=) A přestože jsem letos nenafotila do článku vlastní fotky (jednu jsem teda vyhrabala z loňska), vytáhla jsem alespoň recept od maminky, abych se s vámi mohla podělit o kousek tradice, kterou mám moc ráda. Co myslíte, co to bude?  

    A no jo. Je to ONA! 

    Vánočka je pro mne symbolem Vánoc. Začíná náš Štědrý den a někdy jich peču i několik. krásně voní a kdyby na Vánoce nebyla, tak jsem opravdu smutná - a nejen já! Je teda pravdou, že teprve letos jsem se mrkla na zoubek i její historii a objevila pěkný článek, kde bylo vše hezky shrnuto=) Než tedy přejdu přímo k našemu receptu, uvedu pár zajímavostí, které jsem v něm objevila. Třeba je znáte, ale třeba se najde někdo, kdo není úplně zběhlý a dozví se zase něco nového.

    • Vánočka je s námi od 16. století.
    • Dříve sloužila jako vánoční dar pro šlechtu a směli ji péci pouze mistři pekařského cechu.
    • Svým tvarem má připomínat Ježíška v povijanu, je symbolem života a plodnosti.
    • Její křížové pletení mělo chránit rodinu před zlem.
    • Každá řada copů má svůj smysl - spodní představuje zemi, vodu, vzduch a slunce. V prostřední máme najít rozum, cit a vůli. Na samotném vršku pak sídlí vědění a láska. 
    • Do vánočky se dříve zapékala také mince, která měla tomu, kdo si kousek s ní ukrojil, přinést štěstí, zdraví a bohatství. 
    • Během práce na vánočce nesmí její výrobce mluvit. Nutná je také bílá zástěra a čepec. U kynutí děti nesmí skákat - zato hospodyně by měla, aby jí vánočka hezky nakynula.
    • Pokud se něco zvrtne (nenakyne, praskne..), nevěští to nic dobrého.
    • Vánočka přicházela na řadu jako sedmý chod Štědrovečerní večeře. 
    • Vánočka se nepekla jen jedna. Ale vždy tolik, kolik lidí bydlelo v domácnosti. Na štědrovečerní tabuli se dostala jen ta nejhezčí a největší, přičemž nakrojit ji směl jen hospodář.  
    • V některých chudších domácnostech byla vánočka součástí nadílky.(bílé pečivo, tuk, ořechy a další ingredience byly drahé)

    Tak co, našli jste něco, co jste nevěděli?    Má vánočka ve vašem kraji ještě jiná poslání, či příběhy a historii? Určitě napište do komentáře! My už se teď ale mrkneme přímo na recept, který lítá naší rodinou.

    Na úvod musím říct, že tato vánočka je hodně hutná a my k ní už nejíme ani máslo ani nic, není to taková ta nadýchaná a velmi sladká varianta. Ale milujeme ji=) A pozor, je velká!

    • 45g droždí
    • 750g pol.mouky
    • 120g cukru krupice
    • 2 vanilkové cukry
    • špetka soli
    • 1 lžička citronové kůry (sušené)
    • špetka muškátového oříšku
    • 300ml vlažného mléka
    • 3 žloutky
    • 180g másla - vlažné, rozpuštěné
    • 50g rozinek
    • 100g mandlí
    • 1 bílek
    • Moučkový cukr na posyp

     1. V misce si připravte kvásek a nechte ho hezky naběhnout (150ml vlažného mléka a kvasnic se lžičkou cukru, cca 20min) Ve větší míse smíchejte mouku, cukry, sůl, citr.kůru a mušk. oříšek. Dále zbytek mléka, ve kterém rozšlehejte žloutky. Nakonec vlijte rozpuštěné máslo.
    2.Těsto zpracujte do koule, zaprašte moukou, přikryjte a dejte na teplé místo. Kynout nyní bude 2 hodiny. Poté přidejte nasekané mandle (50g) a rozinky.
    3. Těsto nyní rozdělte a upleťte dle vlastní volby. Ideální jsou 3 řady (ze 4, ze 3 a ze 2 pramenů). Potřete bílkem a nechte opět 2h kynout. Vánočku zasypejte zbytkem nasekaných mandlí a sešpejlete problematická místa - aby se nerozjela.
    4. Vložte do vyhřáté trouby na 190C. Po 5 minutách snižte teplotu na 150C. a zhruba 45min pečte.

    Na závěr ještě přidávám obrázek různých druhů splétání, vypůjčeno ze stránek "cuketky"
    Doufám, že se vám dnešní článek alespoň trošku líbil a třeba vám poodkryl další recept nebo informaci, kterou jste neznali. Určitě mi dejte vědět do komentářů, jakou vánočku děláte, nebo jakou máte rádi.

    Nadýchanou? Nebo také hutnější?

    Užijte si krásný víkend - a také Mikuláše!! A hlavně! Nezapomeňte, že tento článek je SOUČÁSTÍ Vánoc s ambasadorkami a je propojený s dnešní SOUTĚŽÍ u @88petule - tak šup šup, ať zkusíte své štěstí=) Odkaz přímo na soutěž najdete ZDE.(klik)

    Nezapomeňte dát LIKE jak tomuto článku, tak soutěžnímu článku u Peti, pokud se soutěžení účastníte;) Držím palce!

    vanea
    1. pro 2020    

    Výsledky soutěže #babydove za listopad jsou tady!

    Tentokrát proběhla pouze minisoutěž, ve které se vás účastnilo krásných 112 😍 Všem moc děkuju za příspěvky! A nebudu to už zbytečně protahovat. Generátor tentokrát vytáhl číslo 36, což je : @klaara3 =) Moc gratuluji!! Výherkyni brzy přijde zpráva s více informacemi.

    Všem přeji krásný, prosincový večer - nezapomeňte, že brzy bude další šance na krásnou výhru! A to nejen u mě, ale i u ostatních holek ambasadorek, v rámci naší vánoční akce🙂 Tak sledujte! 🍀🎁

    modrykonik
    30. lis 2020    Čtené 1071x

    Vánoční maraton s Ambasadorkami: 14 dní soutěží a inspirace

    O chvíli to vypukne! Nebo to už vypuklo? ;) Čas vánoční, který zahřeje srdíčka a rozzáří oči. Zpříjemněte si spolu s námi čekání na Štědrý den. Dejte letos sbohem stresu a povinnostem, které vám nepřinášejí radost. Pojďte se pobavit, odpočinout si, dozvědět se něco nového, inspirovat se a vyhrát krásné ceny nejen pro sebe, ale i pro své blízké. Protože dvoutýdenní vánoční maraton našich Ambasadorek právě začíná! A bude přesně takový, jaký má být – inspirující, veselý a v neposlední řadě štědrý.

    Ať už máte doma miminko, malého rošťáka, puberťáka či na svůj poklad teprve čekáte, určitě si přijdete na své. Výhry budou skutečně pestré, od drobností až po hodnotné výhry. Štěstí je potřeba pokoušet neustále, proto nezmeškejte šanci vyhrát. Pokud se vám však nepodaří vyhrát nic materiálního, nic to. Mohu vás ujistit, že si odnesete něco navíc – množství inspirace, tipů a veselé nálady. A to je k nezaplacení, souhlasíte? Sledujte od 1.12. do 14.12.2020 hashtag #vanoce_s_ambasadorkami a #tyden_s_ambasadorkami.

    Jak budou dny s Ambasadorkami probíhat?

    Jak jsme zmínili výše, čeká vás skutečně všehochuť výher. A jak to bude fungovat? Velmi jednoduše. Každý den se můžete těšit na článek na vánoční téma od jedné z Ambasadorek. Tento článek bude vždy doprovázet i soutěžní článek jiné Ambasadorky. Protože, jak se říká, "ve dvou se to táhne líp". ☺

    Tak pozorně sledujte, lajkujte a komentuje. Dobu trvání soutěže a její pravidla se dozvíte přímo v článku.

    • Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si pokaždé určí daná Ambasadorka a uvede ho v soutěžním článku.
    • Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen bude buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní Ambasadorce.

    Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

    1. Dát like soutěžnímu článku.
    2. Odpovědět v komentáři na soutěžní otázku.
    3. Dát like Vánočnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla aktuální soutěž – pozor, článek bude u jiné Ambasadorky).

    A kde soutěže hledat? Naše Ambasadorky jsou: 

    #femibion - Hanka - @hanica83
    #vileda - Ivana - @ivakalinova
    #babydove - Irena - @vanea
    #sterimar - Kristýna - @kristinandbaby
    #pepco - Katka - @tratatundra
    #fisherprice - Péťa - @petuliiik01
    #sunar - Míša - @michaelllas
    #dm - Veronika - @apacheee
    #drbrowns - Maruška - @mariegroth
    #nestle - Petra - @88petule

    Startujeme 1.12.

    Ponořte se naplno do vánoční nálady a najděte si od 1.12. do 14.12. malou chvilku pro sebe. Udělejte si kávu či voňavý čaj, zapněte si v klidu Modrého koníka a nechte se vtáhnout do vánoční atmosféry, kterou nám vykouzlí naše šikovné Ambasadorky. Můžete se těšit na články o vánočních tradicích či adventních věncích a kalendářích, ale také se dozvíte oblíbené vánoční recepty či tipy na vánoční tvoření a focení. Je se skutečně na co těšit!

    Krásné vánoční svátky plné radosti, dobré nálady a krásných chvil vám přejí Ambasadorky a Modrý koník!

    vanea
    Zpráva byla změněna    30. lis 2020    

    🎁 ❤ !!! JEDNODENNÍ SOUTĚŽ BABY DOVE ZDE !!! ❤ 🎁

    A je to tady, končí listopad! A co by to bylo za měsíc, bez SOUTĚŽE #babydove!! Tentokrát to vezmeme opravdu bleskově, protože "nám" ambasadorkám brzy přijdou pod ruce další záležitosti, na které se můžete moc těšit ;) Ale o tom zas jindy! Teď vás trošku namlsám, protože přestože toto bude mini soutěž, tak balíček pro vás mini opravdu nebude a jedna z vás se může těšit na větší "dáreček", který obsahuje mix výrobků #dove i #babydove!!!

    ❄ Jediné, co je nutno pro to udělat, je DNES do půlnoci napsat pod tuto zprávu odpověď na otázku: POSÍLÁTE S DĚTMI DOPIS JEŽÍŠKOVI? ❄ ...a samozřejmě dát této zprávě také LIKE! 👍

    Tak, šup šup! O půlnoci tato paráda končí 🍀
    Vylosování proběhne už zítra 😘 #soutez #odpoved_za_srdicka

    vanea
    Zpráva byla změněna    28. říj 2020    

    BLESKOVÁ PODZIMNÍ SOUTĚŽ S BABY DOVE

    🍂🎁🍂

    Jak jsem slíbila, tak konám! Sice malinko na poslední chvilku, ale joo, ještě to dneska stíháme!🙂 A dáme si rovnou bleskovku, která bude tentokrát trvat cca DVA DNY, tj. bude ukončena 30.10.2020 o půlnoci.

    Zasoutěžit si můžete rovnou o DVA balíčky (resp. jeden balíček pro dvě z vás) , jejichž obsah bude malinko tajemstvím 😍 S jistotou ale můžu říct, že ani v jednom z nich nebudou chybět třeba NOVÉ rozložitelné ubrousky #babydove pro vaše mrňousky a nějaká ta voňavá péče i pro vás, pro ženy 🌹 Tak jdeme na to! Pravidla budou stará známá:

    - Dát LIKE tomuto příspěvku
    - Odpovědět dolů do komentáře na soutěžní OTÁZKU
    - Zúčastnit se do půlnoci 30.10.2020
    - Dva výherce vybere generátor náhodných čísel

    ...A jaká že ta otázka tentokrát bude? Možná zabřednu tam, kde je to v tuto dobu velmi předvídatelné🙂 Ale když už se blíží ten "Halloween"(odhlédnu od toho, že se u nás nijak zvlášť neslaví) , tak zkusíme něco kreativnějšího, podzimního 💃

    VYŘEZÁVÁTE DÝNĚ? Ať už s dětmi, nebo sami jen tak - třeba kvůli výzdobě🙂

    Jsem zvědavá na odpovědi - a kolik jich bude kladných - klidně se pochlubte i výtvory! Vždycky se mi to hrozně líbí, ale upřímně jsme se k tomu ještě nedostali, tak uvidíme, kdo je na tom podobně:D

    Držím palce a budu se těšit u vyhlášení výherců!
    #babydove #dove #odpoved_za_srdicka

    vanea
    Zpráva byla změněna    27. říj 2020    

    Právě pročesávám seznam zásob... A myslím, že je opět na co se těšit 😍 !
    #babydove

    vanea
    Zpráva byla změněna    23. říj 2020    

    Už jste zaznamenali tuto #babydove novinku? My je zkoušeli teprve nedávno! ❤

    - více šetří přírodu, jsou rozložitelné během 42 dní
    - Jsou vhodné pro naše nejmenší
    - hypoalergenní a bez alkoholu či parfemace

    Jsem s nimi opravdu moc spokojená, ostatně ubrousky této značky mne nikdy nezklamaly🙂 Nejsou tak moc "mokré", což mi u některých opravdu vadí, jsou příjemné a jemné na dotek. Jediné co, tak mi trošku přijde, že se konkrétně tyto malinko hůře vytahují - resp. jednotlivé kousky. Ale nutno říct, že to může být jiným složením ubrousků. 👍 Toliko tedy za nás - a nebojte, brzy si o ně budete moct zasoutěžit!! ;) tak číhejte!

    vanea
    Zpráva byla změněna    13. říj 2020    

    Dneska trošku retro okénko ❣

    Našla jsem staré reklamy Dove, tak se jdu podělit i s vámi! Nevím proč, ale ať už jde o jakoukoliv značku, ráda se na tady ty obrázky z doby dávno minulé podívám🙂
    #babydove #dove

    (6 fotek)
    vanea
    30. zář 2020    Čtené 1932x

    Podzimní soutěž s Dove & Baby Dove!

    Krásné pondělní odpoledne!

    Dneska máme sváteční den a podzim už se ozývá naplno. Nevím jak u vás, ale u nás je taková ta pěkně ponurá atmosféra, kdy se balíme do deky, pouštíme si písničky, čteme pohádky a svítí nám tu akorát zapálené svíčky.

    A tak si říkám, že to je přesně ta chvilka na trochu toho soutěžení🙂 SOUTĚŽ to bude rychlá, její trvání UKONČÍM VE STŘEDU 30.9.2020 o půlnoci.

    Vyhrát velký balíček, který vidíte na obrázku, můžou DVĚ (dva) z vás! Najde se v něm něco pro vás, pro maminky, ale také pro vaše maličké (nebo i odrostlejší) děti. Ta, kterou vylosuji jako první, bude mít navíc výhodu většího balení 400ml u mycího gelu Baby Dove.

    Tak jdeme na to!
    Nejprve mrkneme na PRAVIDLA:

    - Dát LIKE tomuto článku
    - Odpovědět dolů do komentáře na soutěžní OTÁZKU
    - Zúčastnit se do půlnoci 30.9.2020
    - Dva výherce vybere generátor náhodných čísel

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

    Tentokrát mne zajímá, jestli nakupujete kosmetiku do zásoby, nebo vždy aktuálně dle potřeby. Já jsem totiž většinu svého života ten druhý případ a zásoby doplňujeme opravdu teprve v momentě, kdy doužíváme kosmetické výrobky (nebo se to blíží). V aktuální situaci samozřejmě nějaké ty přípravky máme i ve skříni a u Baby Dove si držím nějaké věci celoročně, ale to spíš proto, abych měla i co fotit, nebo dávat kamarádkám. U zbytku je to občas adrenalin:D Předpokládám ale, že budu v menšině. Každopádně jsem na to zvědavá, tak pojďme na to!

    Držím palce!🙂

    Irča&Adámek a #babydove
    #dove #skutecnemamy #soutez #odpoved_za_srdicka

    katerinka_kh
    27. zář 2020    Čtené 385x

    BABY DOVE DERMA CARE - testování

    Na začátek pár drobností. Dove je značka pečující kosmetiky nejen pro děti, ale i dospělé.

    Produkty Baby Dove Derma Care jsou vhodné pro užívání již od prvních dnů života miminka.

    Teď vám představím testovací produkty:

    Baby Dove Derma Care prebiotický mycí gel (pro tělo i vlásky je bez parfemace, neobsahuje sulfáty, barviva).

    Hned na první pohled mě uchvátila pumpička a design. Krásně pění, ale vůně mě neoslovila vůbec. Výhodou určitě je, že je na celé tělo i vlasy. Vlasy po umytí a vysušení jsou krásně lesklé a jemné, což u většiny 2v1 takový efekt není. Uvítala bych náhradní náplň na dplnění. Jinak jsme všichni se sprchovým gelem spokojeni. Určitě můžu doporučit.

    Baby Dove Derma Care prebiotický hydratační krém (zanechává pokožku hydratovanou, napomáhá obnovovat přirozenou bariéru a zvlhčuje ji zevnitř, čímž přispívá k posílení jemné pokožky).

    Krém za celou naši rodinu můžu říct, že je TOP! Dlouho jsem bojovala se suchými a popraskanými lokty od opírání u kojení. Po pár namazání se zase vrací do normálního stavu. Je sice dost tuhý, ale i tak se roztírá bez problémů a nezanechává mastný film. Ani u dětí jsem po používání nenacházela suchá místa a dokonce i chlap si krém vychvaloval. Takže doporučuji na sto procent, určitě ho budeme i nadále kupovat a používat.

    Moc děkujeme, že jsme se mohli zúčastnit našeho prvního testování.

    #zkusenosti_babydove_dermacare

    Koupeme, mažeme 😊 zatím skopojeni, vlasky jsou potom krásné jemné lesklé 😊 no moc se rozepisovat nechci at vám to pak všechno krásně zhrnu v jednom příspěvků 😊

    #babydove
    #test_babydove3
    #konik_testuje

    Taky jsem musela samozřejmě zkusit 😂 krém je za mě fakt výborný měla jsem z kojení tvrdé a popraskane lokty a konečně se mi vrací do normálu 😍
    Takze na výlet musel s námi 🤣

    #babydove
    #test_babydove3
    #konik_testuje

    (2 fotky)

    Krém je teda fakt boží 😍 ten jsem si vážně zamilovala 😊 mažu se i já tak pomalu dochází 🤣

    #babydove
    #test_babydove3
    #konik_testuje

    (2 fotky)
    vanea
    Zpráva byla změněna    9. zář 2020    

    Možná jste si všimli, že na koníkovi probíhá testování NOVINEK od Baby Dove - sledovat můžete pod hashtagem #test_babydove3! Nová řada nese název "derma care" a je speciálně určena a vyvíjena pro problematickou pokožku našich nejmenších. ❤ Prozatím je na trhu tělový krém a mycí gel, který je zároveň vhodný i na vlásky.

    Oba tyto produkty získaly certifikát záruky vhodnosti přípravků pro pokožku se sklonem k ekzému. Jsou vhodné i pro novorozence, jsou hypoalergenní a nejsou testovány na zvířatech. #peta My je máme možnost také vyzkoušet - zatím jsme se zvládli pouze namazat krémem🙂 Musím říct, že je hrozně příjemný a hned se vstřebá. Má trošku hutnější konzisteci než mají tělová mléka v ostatních řadách, ale ono asi logicky - je to krém. Oba výrobky jsou bez vůně, přesto mám pocit, že tam lehce cítím snídaňové vločky :D Večer ještě vyzkoušíme mycí gel, jsem na něj zvědavá! Užívejte krásný den🙂 #babydove #skutecnemamy

    Tak nám přišel balíček od #babydove na testování 😊😍
    Už se těšíme až vyzkoušíme tuto novinku

    #test_babydove3
    #konik_testuje

    vanea
    Zpráva byla změněna    19. srp 2020    

    Je to tady - #leto_s_ambasadorkami je za námi. 🏖🏝🏕

    Přiznám se, že letos jsem se trochu bála, jestli už to nebude ohrané a jestli ta naše letní akce ještě bude někoho bavit a tak...ale ono to snad překonalo léto minulé!! ♥️🤩 Možná je to tím, že se opět sešla supr parta a i články byly různorodé, takže jste si mohli vybrat "to svoje".

    Všem vám tímto moc děkuji za sledování i za účasti v soutěžích, které jsme pro vás vymyslely🥳 A musím taky zmínit holky, díky kterým to všechno zase jednou mohlo vzniknout:-* @hanica83 @ivakalinova @mariegroth @mummy88 @kikina7 @kristinandbaby @tratatundra @88petule @apacheee @michaelllas @petuliiik01

    Bylo to super a budu se těšit- třeba zase někdy příště 🥰Užijte si krásný zbytek léta!
    #babydove #skutecnemamy #dove

    Krásný čtvrteční večer!🙂 Ano ano, dnešní den už končí a já mám pro vás slíbené výsledky včerejší soutěže s #babydove , kterou jsme tu měli v rámci léta s ambasadorkami ❤

    Balíček mohly tentokrát vyhrát hned dvě z vás! A vylosovaná čísla jsou: 220 a 14, aneb @lusia11 & @meduzacek 🙂 Moc oběma gratuluji, brzy napíšu zprávu ohledně doručení výhry. Všem ostatním děkuju za krásnou účast v soutěži a držím palce v dalších dnech!! Určitě se nezapomeňte účastnit u ostatních holek!

    Srdíčka jsem všem odesílala, kdyby náhodou nedorazila, dejte vědět🙂
    Krásnou dobrou :-* 🌜 😍 #leto_s_ambasadorkami

    #leto_s_ambasadorkami pokračuje i dnes a vyhrát tentokrát můžou dvě/dva z vás!😍

    Pokud jste ještě nesoutěžili, tak pozor pozor!! Dneska máte možnost zkusit štěstí u mě s #babydove https://www.modrykonik.cz/blog/vanea/article/leto-s-ambasadorkami-soutez-s-baby-dov-1yg2oi/ ! Článek najdete u Veru @apacheee a už zítra na vás čeká soutěž další --> u koho, to si počíhejte ;)

    apacheeeAMBASADORKA
    12. srp 2020    

    Ještě než vyrazím za kulturou (a že se strašně moc těším), tak mi odpusťte ještě jedno upozornění na dnešní soutěž a článek a #leto_s_ambasadorkami 😇

    Můj článek najdete zde:
    https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/article/dny-s-ambasadorkami-aby-slunce-nebylo-n-k3k3tw/

    A soutěž najdete u Irci @vanea zase zde :
    https://www.modrykonik.cz/blog/vanea/article/leto-s-ambasadorkami-soutez-s-baby-dov-1yg2oi/

    Soutěží se o 2 parádní balíčky #babydove a tuto značku samozřejmě najdete i v sortimentu #dm 😉

    vanea
    11. srp 2020    Čtené 1540x

    Léto s ambasadorkami - SOUTĚŽ s Baby Dove!

    SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA🙂 

    Krásný den všem,

    kteří se těšili na další ze série soutěží v rámci léta s ambasadorkami! Dnešek bude věnován jak vám maminkám/tatínkům, tak samozřejmě vašim nejmenším :-* Připraveny jsou dva balíčky, tak se tomu jdeme podívat na zoubek!

    Možná jste si všimli, že i můj tématický článek byl směřován do minulosti - mohli jste se společně se mnou ohlédnout do prázdnin, které jsme zažívali jako děti. Osobně na toto období moc ráda vzpomínám, a vždycky se mi rozsvítí oči, když mám na chvilku možnost vrátit se zpátky. A proto bude také moje soutěžní otázka věnována právě našemu dětství!

    Ještě předtím se ale pojďme mrknout na pravidla soutěže a na to, co můžete získat!
    Co je tedy potřeba:

    1.) ODPOVĚDĚT na soutěžní otázku do komentářů pod tímto článkem
    2.) Dát LIKE tomuto článku se soutěží
    3.) Dát LIKE také dnešnímu článku u @apacheee 
    ZDE.
    4.) Zapojit se do 23:59 12.8.2020

    5.) Dva výherce vybere generátor náhodných čísel následující den

    A co můžete vyhrát - ať už pro sebe a svoji rodinu, či své známé a přátele?

    Myslím, že obrázek malinko napověděl🙂 Teď už pojďme na soutěžní otázku:

    JAKÝ JE VÁŠ NEJVÝRAZNĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ ZÁŽITEK/VZPOMÍNKA Z DĚTSTVÍ?

    Víte?🙂 Může být pozitivní i negativní, krátký či dlouhý...nechám to na vás. Já mám pro sebe jako jednu z nejvýraznějších vzpomínek malého bráchu, zakouslého předníma zubama v dřevěném molu na Mallorce (ano, zuby tam zůstaly :D) a pak ještě jednu, kdy jsem ve 13 poprvé úplně sama cestovala a byla na velice dlouhé týdny bez rodiny=) Jo to byly časy!:D

    Tak šup šup - teď je řada na vás! 

    Těším se, na co budete vzpomínat nejčastěji=) Krásný den!

    Irča&Baby Dove

    modrykonik
    2. srp 2020    Čtené 993x

    Na letní vlně s Ambasadorkami: 14 dní soutěží, inspirace a letních tipů

    Sluneční paprsky nás šimrají na tváři a vzduchem se nese sladká vůně léta. To, že tento rok příliš nepřeje cestování, ještě neznamená, že si ho nemůžete užít naplno. Léto je v plném proudu! Vždyť dny plné nezapomenutelných vzpomínek a dlouhé teplé večery s přímořskou atmosférou si můžete užít i v pohodlí domova – na dobrodružný letní výlet vás totiž vezmou naše úžasné Ambasadorky! 

    A co vás čeká? Mnoho soutěží o krásné či praktické ceny, hodně tipů, triků či informací. Nahlédneme do dob minulých a zavzpomínáme si na nejkrásnější vzpomínky z dětství, nahlédneme také do budoucna a načneme téma cestovatelských snů. Ambasadorky vám přinesou tipy na výlety, baby friendly hotely, ale i na různé letní aktivity s dětmi. A jaký by to byl letní maratón bez chutných dobrot, ledových káv či letních drinků? V rámci dvoutýdenního programu letních aktivit vám Ambasadorky prozradí také různé chutné recepty. Tak co, milé dámy, přijímáte pozvání na tuto parádní letní jízdu? Tak sledujte od 3.8. do 19.8.2020 označení #leto_s_ambasadorkami 🙂

    Jak budou dny s Ambasadorkami probíhat?

    Každý den se můžete těšit na článek od jedné z Ambasadorek, který bude zaměřen na téma LETNÍ TIPY. Tento článek bude vždy provázet také soutěžní článek od jedné z nich. Výhry budou skutečně rozmanité a můžete se těšit nejen vy, ale na své si přijdou i vaše dětičky.

    Sledujte profily Ambasadorek @kikina7 @ivakalinova @petuliiik01 @vanea @mariegroth @mummy88 @apacheee @88petule @hanica83 @michaelllas @tratatundra a @kristinandbaby 🙂 Každý den bude tedy patřit jedné Ambasadorce, která uveřejní na svém profilu zajímavou soutěž.  Dobu, po kterou bude soutěž trvat si určí každá Ambasadorka sama (obvykle je ukončení soutěže do 23:59 hod. v den spuštění).  Podrobná pravidla vždy najdete přímo v soutěžním článku.

    Pro účast je potřeba splnit tři podmínky: 

    1. Dát like soutěžnímu článku.
    2. Odpovědět v komentáři na soutěžní otázku.
    3. Dát like letnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla aktuální soutěž – pozor, článek bude u jiné Ambasadorky). 

    Startujeme v pondělí 3.8.

    Milé maminky, těhulky, ženy, zkuste každé ráno na chvíli zpomalit a najděte si chvíli pro sebe. Otevřete Modrého koníka, zapojte se do soutěže a přečtěte si jeden z mnoha zajímavých článků s letními tipy. Užívejte si léto naplno a nalaďte se na letní vlnu spolu s našimi Ambasadorkami. Ať je i toto léto plné krásných vzpomínek, spontánních dobrodružství či nezapomenutelných zážitků. Nechte se vtáhnout do víru letních radostí 🙂

    Nezapomenutelné léto dle vlastního gusta vám přejí Ambasadorky a Modrý koník!
    #zapfcreation #vileda #fisherprice #babydove #drbrowns #joie #femibion #dm #nestle #sunar #pepco #sterimar

    vanea
    Zpráva byla změněna    1. srp 2020    

    #odpoved_za_srdicka

    Tak co myslíte, co to bude? 😇😍 .... a kdo to bude?! Poznáte? :D
    Klidně zkuste hádat, srdíčka vás neminou :-*

    Já jen můžu podotknout, že se něco blíží a že se máte na co těšit, tak buďte ve střehu :-*
    #babydove #leto_s_ambasadorkami
    @mummy88, @ivakalinova, @tratatundra, @kristinandbaby, @kikina7, @michaelllas, @hanica83, @apacheee, @petuliiik01, @mariegroth, @88petule

    vanea
    Zpráva byla změněna    31. črc 2020    

    Pozor pozor, dneska je poslední den SOUTĚŽE s #babydove ! 🙂 Najdete ji u mě - zde na koníkovi na blogu :-* O příspěvek níž=) ! Tak mrkněte, pokud jste se ještě nezapojili ❤ Soutěžíme o krásnou hrací skříňku se třemi výrobky, která může sloužit vám a vašim mrňouskům, nebo třeba jako krásný dárek sestře/kamarádce/... =) Tak šup šup! O půlnoci se končí;)

    vanea
    Zpráva byla změněna    29. črc 2020    
    **

    *!!SOUTĚŽ BABY DOVE ZDE!!

    **

    *
    Je to tady, ještě jsem to stihla!! =) Ráno tak na vás bude čekat krásná soutěž o hrací skříňku Baby Dove ❤ (viz minulý příspěvek) V ní je možné najít také dárečky pro vaše nejmenší, tak se můžete určitě těšit! Jako vždy, pravidla budou velice jednoduchá. Stačí dát like tomuto příspěvku a odpovědět na soutěžní otázku do komentáře=)
    SOUTĚŽ #babydove pro #skutecnemamy bude ukončena 31.7. 23:59 :-* Tak jdeme na to!

    🌜🌷SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: ZPÍVÁTE VAŠIM DĚTEM UKOLÉBAVKY? 🌜🌷

    Namísto obrázku tentokrát přidám oblíbenou reklamu, tu už jsem dloouho nepřipomínala a myslím, že se celkem povedla:-*

    Jupí jupí, vyhlášení poslední bleskovky je tady!!! Zúčastnilo se vás krásných a rovných 100! ❤ Všem hrozně moc děkuju :-* Generátor tentokrát vylosoval číslo 90 - @hanka1985 🍀🌷
    Výherkyni moc gratuluji, brzy oběma (tj i za tu předcházející bleskovku @ivka_a) zašlu formulář k odeslání=) #babydove

    Mějte se krásně, užijte si víkend!