I tento krasavec bude letos v soutěži 😲👍

    Každopádně, dovolte mi jménem firmy #vileda vám všem popřát krásný nový rok, mnoho zdraví, ať se vám daří v pracovním i osobním životě. Ať najdete brzy vytoužené dvě čárky na testu, ať jsou děti zdravé a ať máte každý den alespoň jeden důvod k úsměvu.

    Pamatuje jaký byl kdysi kůň s Martinem? Byla to doba, kdy jsme se chválili, děkovali si, přáli si. Tak pokud byste chtěli, můžete v komentáři poslat někomu povzbuzení, poděkovat, pochválit nebo cokoliv, co vás napadne ❤️ A já všem pošlu pak srdíčka ❤️❤️❤️

    Svojho času, by som to čo sa tu práve deje prežíval so stresom, dnes som oveľa spokojnejší. Slušne chcem povedať, že nesúhlasím so zrušením priateľstiev. Tí, ktorí nesú zodpovednosť, aby modrykonik fungoval sú presvedčení, že je to však správne. Nemyslím si, že to bola z ich strany nejaka pomsta, ale snaha niekoho poškodiť, oni veria svojmu rozhodnutiu. Skutočne iba čas ukáže, či je správne, alebo nie. Je normálne, že záujem používateľky konika je iný ako jeho majiteľa a že ideálne by bolo to nejak zladiť. Z toho, čo sa tu deje je zjavne, aký záujem maju majitelia a nemám im čo vyčítať, svojho času som ten záujem mal aj ja. To čo pichá do oči je, že do úzadia idu záujmy skupiny mamičiek, ktorá je evidentne veľmi hlasná 🙂 Myslím, že aj tieto mamičky by majiteľom dopriali všetko po čom túžia, len nech je tu dobre 🙂 Problém často nie je v tom o čom sa rozprávame, ale ako sa rozprávame, ale v tom, že sa nerozprávame. Je rozdieľ ak sa rozprávajú priatelia a ak sa rozprávajú nepriatelia 🙂 A sme pri priateľstiev, aj keď už to tu nesvieti, viem, že ste tu...priatelia. Mám priateľov tu aj tu a prajem si, aby si rozumeli v tom čo chcú. Krásny večer a pokoj v srdci Vám prajem.
    Nejaka pekná fotka by sa hodila...hmmm...Takto nám bolo dobre vďaka koníku 🙂

    #dekuji @j.a.n.i. za čas, který věnovala mému dotazu 😉

    Jsem procitla do reality 😀 a zjistila, že je pondělí - den tedy #dekuji. Já bych to dnes vzala spíše všeobecně. Velké díky patří všem dívkám, ženám a všem členkám, kterým není lhostejné, co se může přihodit komukoliv zlého - od smrti dítěte, blízkého příbuzného nebo násilí, týrání, vydírání aj. a když už někoho takového znají i třeba jen virtuálně, najdou v sobě obětavost a zřídí účet, který slouží pro finanční sbírku, udělají charitativní sbírku a výtěžek jde pro maminky v nouzi nebo prostě jen bez postranních úmyslů alespoň slovy se snaží podržet ,,toho nebo ,,tu,, osobu, kterou potkal nelehký životní osud. .......... Je to takové to bla bla bla, ale nejvíce asi to vystihne: ,,děkuji všem nesobeckým lidem se srdcem na pravém místě,, . ♥ ♥ ♥

    martindurina
    25. srp 2014    Čtené 0x

    Vždy je dobrý moment poděkovat lidem, kteří nám pomohli, udělali radost, nebo jen za to, že je máme ve svém životě. A přece v dnešním uspěchaném světě na to někdy zapomínáme.

    Na Modrém koníku bude pondělí tím dnem, kdy nezapomeneme na to krásné slovo http://www.modrykonik.cz/blogs/?h=dekuji a "nahlas" ho vyslovíme.

    Modrý koník