Každý rodič ví, jaké to je, když má nemocné dítě. Z fleku by si to s ním vyměnil.
    Jen málo rodičů ale ví, jaké to je mít nevyléčitelně nemocné dítě. Pojďme pomoci postavit nadaci Dům pro Julii hospic, kde budou mít tyto dětičky potřebnou péči a jejich rodiny azyl.
    A co za to? Kromě dobrého pocitu pro vás máme zbrusu novou knihu pohodových letních novel s názvem Letní kraťasy, ve které najdete romantiku mladých i dospělých, trošku napětí a jako bonus pohádku s krásnou ilustrací pro vaše nejmenší.
    Stahujte zdarma a užijte si čtení. Pokud nám zanecháte krátké ohodnocení na databázi knih, budeme rády.
    Miriam Sarah Theresa Jana

    Stahujte zde: https://www.indruch.cz/letni-kratasy-ke-stazeni...
    https://pisuprovas.webnode.cz/uz-vyslo/

    #letnikratasy #charita #pomoc #pisuprovas #pomahame #ebook #ekniha #kniha #cteme #pravectu #letnicteni #kdeautoripomahaji

    (2 fotky)

    #drazba #pomahame
    Do charitativni drazby jsem prispela vyrobkem i nakupem ❤️
    Nepromeskejte ji,zacina uz 1.11.2018 😍

    (2 fotky)
    vera_vila
    5. říj 2018    Čtené 1091x

    Výzva! Hledáme nové kandidáty pro aukci!

    VÝZVA!!!

    Již za necelý měsíc zahájíme naši pravidelnou podzimní aukci a protože se nám seznam kandidátů za poslední 2 roky značně zkrátil, vyzýváme vás ke spolupráci!

    Víte o rodině s vážně nemocným nebo postiženým dítkem z MK, která pro něj potřebuje různé nehrazené či pouze částečně hrazené a drahé léky či léčbu, rehabilitační a jiné pomůcky, ať už speciální lůžko, vozíček, kočárek, sedačky, autosedačky, stabilizační a jiné pomůcky, protézy, speciální umělou výživu, zkrátka cokoliv, co může zkvalitnit jejich život a pomoci s léčbou či ošetřováním jejich dítěte?

    Máte 100%ní informace o tom, že rodina o jakoukoliv pomoc v podobě úhrady výše uvedeného stojí a je ochotná poskytnout potřebné informace pro posouzení vhodnosti pro účely aukce (např. lékařské zprávy) a komunikovat s námi?

    Ozvěte se nám, nejlépe do zprávy mě nebo @helulela a my se s danou uživatelkou/uživatelem MK spojíme.

    Pokud tip máte, ale nejste si jisti, zda je "kandidát" vhodný, klikněte na náš tag #komupomahame v naší charitativní skupině, najdete tam informace o všech dětech, kterým jsme naší aukcí pomohli.

    Děkujeme za spolupráci!