yenefer1
    5. srp 2019    Čtené 765x

    Testování Pampers Premium Care

    Zbývá nám posledních pár plenek, tak je čas na závěrečné zhodnocení 🙂.

    Musím říct, že jsem po předchozích zkušenostech s plenkami Premium Care měla od téhle nové řady vysoká očekávání. A jsem mile překvapená, že ve většině plenky obstály na 1👍.

    Jako první jsem se zaměřila na výdrž plenky, dcera je noční spáč, takže od plenky očekávám, že vydrží déle, než avizovaných 12 hodin, a to plenky Premium Care opravdu vydržely! 🙂 Konkrétně nejdelší doba, co je měla dcera na sobě, bylo nějakých 14 hodin. Po této době byla plenka opravdu plná, ale přesto zadeček zůstal suchý 👍.

    Také je pro mě hodně důležitá tloušťka plenky, protože nesnáším, když má dítě na zadku obrovskou bouli 😄a tyto plenky jsou příjemně tenké (ne tak, jako třeba jiné druhy Pampers, ale zase nemůžu chtít, aby plenka vydržela dlouho a k tomu byla ještě supertenká 😉).

    Vnitřní povrch plenek je příjemně jemný a tak nějak mi přijde plenka krásně měkká. A taky jsem nadšená z indikátoru vlhkosti 😁 - jo, je to blbost, ale mně to vážně udělalo radost 😂.

    Pak jsou tady ještě, pro mě asi zanedbatelné, další vlastnosti plenek, a to je design a "vůně" 🙂. Jo, obrázky na plenkách jsou pěkné, vkusné a není jim asi co vytknout. Ale popravdě je to to poslední, co mě na plenkách zajímá 😁.

    Hodně diskutovaná byla také jejich vůně. Musím přiznat, že  ihned po otevření balení se mi zdálo, že plenky smrdí a hrozně mi to vadilo. Nevím, jestli jsem si na to zvykla nebo plenky po otevření balení vyvětraly, ale po pár dnech už mi to nepřišlo a ani teď, když k plence přivoním, necítím žádný zápach. Naopak je mi jejich vůně příjemná 🙂.

    Jako mínus by se mohla zdát cena plenek, ale zase když si vezmu, že plenka vydrží o něco déle, než jiná, takže jich za den spotřebuju méně, tak je cena přiměřená. Navíc jsem si všimla, že se dají často koupit někde v akci 🙂.

    Další negativum je ale to, že i když je povrch plenky jemný a měkký, tak se plenka "lepí" na zadeček a po celé noci pak měla dcera na zadečku malé kousky buničiny z plenky, které se špatně dostávaly dolů ☹.

    Celkově jsem ale byla s plenkama spokojená, a to hlavně proto, že se dcera během používání plenek ani jednou neoprudila, i když jsem nepoužívala žádný krém a během testování bylo i několik hodně parných dnů🌞. S klidným svědomím tak můžu plenky Premium Care doporučit k vyzkoušení dalším maminkám a věřím, že budou spokojené 🙂.

    mysce
    29. črc 2019    Čtené 679x

    Testování Pampers premium care

    Poslední den testování plenek Pampers premium care je za námi. A jaké to vlastně bylo?

    Musím říct, že jsem od nich moc nečekala. Naše první zkušenost s Pampers nebyla úplně ideální, vyzkousela jsem je na Káje hned po propuštění z porodnice a po pár dnech jsem přestala. Úplně ji neseděly, bývalá po nich občas, ne pravidelně, červená na zadečku. 

    Tentokrát jsem očekávala podobný výsledek. Nejsem úplně zvyklá používat různé mastičky a krémy na zadeček, Karolínka nemá problém s opruzením, ani s červeným zadečkem. Většinou omývám vodou nebo vlhčeným ubrouskem. 

    Balíček přišel zrovna v době, kdy jsem se rozhodovala jestli přejít na větší velikost plenek naší stálé značky. Milé mě překvapilo, že Pampers jsou celkem veliké a tak velikost 3 byla stále ještě ideální a to i přes noc, kdy většinou musím dávat větší velikost, jelikož u nás se v noci spí a nepřebaluje. 

    První dny jsem zaznamenala sem tam začervenání, takže bez krému na zadeček to nešlo. Po pár dnech se to ale urovnalo a dál už nebyl potřeba. Veliké plus má pro mě indikátor vlhkosti, který se běžně už u větších velikostí nedělá a super pevně zapínací pásky, které perfektně drží i po několika odepnutí. Mekoučká membrána v plence perfektně odvádí vlhkost a zadeček je opravdu pořád suchý. 

    Jediná věc který mi opravdu vadí a na kterou jsem si nezvykla je "vůně". Ačkoli jsou jemně parfémované a většině lidí přijdou krásné voňavé, mě tedy bohužel ne. Dávám raději přednost plenkám bez vůně a zápachu a Pampers se do mého vkusu bohužel opravdu netrefil. 

    Nicmene celkově plenky obstály dobře, jsou příjemné na dotyk, mají hezké jemné obrázky a opravdu splňují moje představy o perfektně savé plence. 

    #dotykpampers #pampersklub #premiumcare
    Dostaly se k nám na testování plenky Pampers premium. Byla sem docela ráda, že nás vybrali, protože zrovna plenky zkouším ráda. Navíc, klasické modré Pampers nám moc nevyhovují, kvůli smradu a bohužel i provlhani.
    Tyto docela příjemně překvapily. Sice jsou parfemované, ale ne tolik jako ty modré a jde i docela příjemnou vůni.
    Z vrchu jsou parádně jemné a uvnitř taky. Proužek jako ukazatel počůrání je zde samozřejmostí.

    Takže pro nás - kdyby byly neparfemovane, byly by top.

    Jediné opravdové minus je v tomto případě cena.

    (3 fotky)

    U nás stále testujeme. Premium Care jsou oproti jiným plenkám Pampers hebké a vůně je moc příjemná. Taky oceňuju indikátor moči. Byla jsem na něj zvyklá u menších velikostí a u těch větších mi malinko chyběl 😁. Plenky vydržely i zátěžový test v podobě 13ti hodinového spánku, plínka byla ráno plná, ale neprotekla a malá měla zadeček krásně suchý 👍. Malé mínus vidím v tom, že po tak dlouhé době měla Terezka na zadečku malé bílé kousky - tipuju to na vnitřek z plínky. Ale při denním používání nic takového
    naštěstí nepozoruju 😎
    #dotykpampers #pampersklub #premiumcare

    (4 fotky)

    U nás běží třetí den testování a zatím mám jen kladnou zkušenost. I po celé noci (což je u nás 12-13h) plenka neprotekla a Terezka měla ráno krásně suchý zadeček 😀. Za poslední 3 dny zadeček vůbec nemusím mazat a i tak není vidět ani náznak opruzení, takže za nás paráda 👍. A jako bonus jsou na plenkách krásné obrázky 🤩
    #dotykpampers #pampersklub #premiumcare

    Tak i my jsme se s Terezkou dočkaly balíčku a začínáme testovat 🙂 Pampers jsou naše oblíbená značka a na starší Premium Care jsem nedala dopustit. Tak jsem zvědavá, jak obstojí tahle nová řada 😊
    #dotykpampers #pampersklub #premiumcare

    Už byla provedena mnohá porovnání ohledně velikosti nových plenek Pampers Preemie Protection, ale když jsem si položila vedle sebe Preemie Protection ve velikosti P3 a Pampers Premium Care ve velikosti 1 vedle sebe, znovu jsem si nevěřícně řekla: "To není možný!"😲❤
    #pampers #preemie #premiumcare #nedoklubko

    zebra2009
    Zpráva byla změněna    1. bře 2018    

    Úplně první dortík, který naše holčička dostala 🎂 🍼 🎂 "Pekla" moje mamka a nadšeně ho "rozkrájeli" i kluci 👍 Pro mě jednoznačně skvělý tip na dárek pro novorozeňátko 👶
    #pampers #premiumcare