vanea
    9. kvě 2018    Čtené 714x

    První soutěž s Baby Dove!

    s krásným názvem Překvapení pro maminku

    A je to tady! První společný den a blížíci se den maminek oslavíme pěkně s "dárečky". Značka Baby Dove si pro vás připravila spoustu krásných cen a právě vznikla první příležitost, jak vyhrát některé z nich a vyzkoušet je drobečkům "na vlastní" kůži 🙂 A co že pro to musíte udělat a o co se jedná? Bude to jednoduché!

    - Podmínkou je být členkou skupiny  "Baby Dove - Pro skutečné mámy" 

    - Dát like tomuto článku 

    - Napsat komentář pod tento článek s vlastní fotkou a vlastním komentářem k ní - na téma "překvapení pro maminku". Můžete k fotce přidat příběh, nebo krátkou větu..Nechám to na vás;) 

    - Soutěž trvá do soboty 12.5.2018 (včetně), vyhlášení plánuji na pondělí 14.5.2018

    Dárečky jsou nachystané pro autorky tří nejoriginálnějších příspěvků! A o co se soutěží?

    První místo se může těšit na Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Rich Moisture 400ml, Baby Dove Tělové mléko Rich Moisture 400ml, jedny skvělé Baby Dove Vlhčené ubrousky Rich Moisture, Baby Dove Krém proti opruzeninám a Baby Dove Tabletu na mytí Rich Moisture. 

    Druhá maminka má nachystán Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Rich Moisture 200ml, Baby Dove Tělové mléko Rich Moisture 200ml, Baby Dove Šampon Rich Moisture a Baby Dove Tabletu na mytí Rich Moisture.

    Třetí "překvapená" maminka bude mít v balíčku Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Rich Moisture 200ml, Baby Dove Šampon Rich Moisture 200ml a Baby Dove Tabletu na mytí Rich Moisture.

    Už se moc těším na vaše příspěvky!