vanea
    31. říj 2018    Čtené 607x

    Říjnová soutěž s Baby Dove má výherkyni!

    Krásný večer maminky!

    všem hrozně moc děkuju za zapojení se do soutěže, bylo vás tentokrát krásných 36 :-* Všechna vaše přání byla určitě vzata v potaz a všem moc přeji, aby se vyplnila🙂 A teď už k tomu, která z vás se stala výherkyní krásného balíčku!

    Jako obvykle jsem použila generátor náhodných čísel....a ten určil číslo 22!! 

    Tramtadadááá...vyhrává:

    @halasovci007 s tímto příspěvkem🙂

    #babydove #tajne_prani Co bych si nejvíce přála? Aby byli všichni zdraví a spokojení a aby se zadařilo i těm, kterým nebylo miminko zatím přáno a dočkali se takového štěstí jako já. Nejvíce si přeji, aby naše princezna, až příjde na svět byla zdravá a přímo pro sebe si přeju, co možná nejvíce pohodový porod  a rychlé sžití s naší holčičkou.. Sice se točí vše kolem zdraví, ale co víc si přát..Bez zdravíčka nám jsou hmotné statky k ničemu..Zdravíčko je to nejdůležitější..

    Moc gratuluji, jdu psát zprávu - všem ostatním děkuju za zapojení se!! Někdy během zítřka rozešlu alespoň srdíčka🙂

    A taky už se těším na další soutěžení s vámi🙂 Do Vánoc jich bude zřejmě víc a pro více z vás, tak číhejte!

    Irča🙂

    dvorkada
    Zpráva byla změněna    27. říj 2018    

    #babydove #tajne_prani
    Asi jako všichni si přeji zdraví pro celou rodinu a moje malé přání je úspěšně dokončit školu protože si tím plním sen a aby jsme byli všichni co nejvíce spolu a aby ten čas neutíkal tak rychle 😊❤️

    Muj vzkaz zni :
    Pro me jsi nadprirozeny, protoze tva duse je v nebi a stal se z Tebe andel, muj milovany brasko. Mam k Tobe blizko a myslim na Tebe kazdy den. Koncem mesice prijde tajemny cas, budou dusicky. Prala bych si splnit jedno prani : Ty vis, ze se snazim pomahat kde muzu. Prala bych si ziskat penize pro toho postizeneho chlapecka na rehabilitace. Prani je to velke, prosim, pomoz mi jej splnit ♡
    #babydove #tajne_prani

    eresiel
    Zpráva byla změněna    22. říj 2018    

    Věřím na nadprirozeno a věřím i v boha. A je hodně večeru kdy tam někam nahoru do vesmíru vysílám svá přání. Navíc v tomto období myslím na všechny kteří už tu nemohou s nama být. Ať už členy rodiny (hlavne dědu,ktery umřel letos a ja se s nim na jeho pohřbu nemohla rozloučit. Přesně v čas jeho rozloučení jsem totiž porodila jeho prvního pravnuka ...) nebo děti či maminky, které museli ze svéta odejít dřív. A proto je mým největším přáním vidět vyrůstát své zdravé děti a být jim oporou co nejdéle. Protože nic nez zdravi
    a plnohodnotny život není. I když na to pod náporem všedních i nevsednich starosti často zapomínáme.
    #babydove #tajne_prani

    martinka0209
    Zpráva byla změněna    22. říj 2018    

    Volám všechny duchy a přeji si aby mojí dcerce nic nechybělo, byla zdravá a pořád šťastná🍂 #babydove #tajne_prani

    vanea
    22. říj 2018    Čtené 805x

    Říjnová soutěž s Baby Dove!

    A je to tady, bude se soutěžit! 

    Tento měsíc jsem vás malinko napínala, jestli soutěž bude, nebo nebude...

    ALE jasně že jooooo!;) 

    K podzimu a chladnému počasí totiž rozhodně patří péče o tělo, dlouuhé koupání, masáže....a víte co? Ono to samozřejmě platí i pro ty naše nejmenší!🙂 Aspoň u nás se to vždycky večer ukáže, jako jedna z nejoblíbenějších a nejočekávanějších akcí dne. Jak se jde do teplé vody, tak je u nás veselo. Adámek už si dokonce poznává i svůj "sprcháč" :D A myslím si, že po dni venku v chladnu mu tato péče udělá jedině dobře;)  

    Nicméně.... o čem že to tentokrát bude? Bude to, jako vždy, velice jednoduché a poměrně tematické🙂 Jak jiste víte, měsíc říjen a hlavně jeho konec, je v mnoha zemích opředen duchovnem, tajemstvími, halloweenem (:D)...všude je to samá čarodejnice, víla, dýně.... na začátku listopadu taky dušička, všude okolo krásné věnce a výzdoba.. (aneb čas pro #skutecnemamy, aby předvedly, jak kreativní umí být;))...Ale o tom to tak úplně nebude🙂 Teda bude..ale jen tak lehce...Pro to, abyste vyhrály krásný a opravdu napěchovaný "podzimní" balíček výrobků Baby Dove pro miminka a děti, bude potřeba jediné. Zapojit  se do této soutěže příspěvkem na Vašem profilu! A co že musí obsahovat?

    Vzkaz pro některou z "nadpřirozených" bytostí, ke kterým "máme" na podzim tak blízko. Vzkaz, který bude obsahovat vaše přání, které byste chtěli splnit🙂 No a tento vzkaz s přáním doplňte vaší fotkou, která by měla dýchat podzimem a určitě by neměla být převzatá z internetů;)

    Podmínky soutěže:

    1. Dát like tomuto článku, který právě čtete

    2. Být členem skupiny Baby Dove (<-- klik)

    3. Přidat na svůj profil na MK tematický příspěvek s fotkou

    4. Tento příspěvek doplňte hashtagem #babydove a #tajne_prani

    A teď už k tomu, co vás jistě zajímá nejvíc! A sice obsah tohoto balíčku, pro jednu šťastnou z vás!

    Baby Dove Krémová tableta na mytí Rich Moisture 75 g

    Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Sensitive Moisture 50 ml

    Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Sensitive Moisture 400 ml

    Baby Dove Vlhčené ubrousky Rich Moisture 50 ks

    Baby Dove Vlhčené ubrousky Sensitive Moisture 50 ks

    Baby Dove Krém proti opruzeninám 45 g

    Baby Dove Šampon Rich Moisture 400 ml

    Už jsem vás navnadila? :D Na zapojení máte čas do 28.10.2018 do půlnoci. Výherkyni vybere náhodný generátor čísel :-* Tak honem do toho, už se moc těším na příspěvky!