kazzyy
    18. zář 2019    Čtené 381x

    Jak mě Modrý koník opět potěšil

    Byl to víkend když jsem okomentovala testování babydove 2 a vůbec jsem nedoufala že bych mohla být vybraná když jsem byla mezi posledními. A následující pondělí mi přišla báječná zpráva od modrého koníka a to že jsem byla na toto testování vybrána. Srdíčko mi zaplesalo.

    Na konci týdne mi přišla SMS že mi bude doručen balík od MK, a přiznám se že jsem na to úplně zapomněla a to pak byla radost když kurýr zvonil, a jakou měli moje princezny radost ro bych vám přála vidět. 

    Hned večer jsem jim vlásky i tělo umyla přípravkem na tělíčko a vlásky a jak byly holky rády, že je mydlím a po koupeli i mažu mlékem po koupely ani do pyžamek nechtěli. Tak jsme koupali den co den jen vlásky jsme každý den nemyly. Během testování se jejich pokožka krásně zjemnila. Holky si to zamilovaly a já musím kupovat jen tyto výrobky. 

    Závěrem bych chtěla Modrému koníku moc poděkovat že mi umožnily testovat tento výrobek z řady babydove. A už se těším na další a další testování, třeba budu mít zase někdy štěstí 😘. 

    P. S. Proč píši tak pozdě? Protože mi na mobilu neustále když jsem chtěla vložit fotku vždy vyskočila úvodní stránka 😔 nakonec to šlo 😉

    konik_testuje
    17. zář 2019    Čtené 1146x
    mladamamazbudejc

    Kosmetika Baby Dove uspěla v testování: Co maminky chválily?

    Když jde o děti, maminky pro ně pečlivě vybírají nejen oblečení, jídlo, ale i kosmetiku. Jejich kritéria jsou častokrát přísnější, než jaká kladou na výběr kosmetiky samy pro sebe. Citlivá pokožka miminek i starších dětí potřebuje totiž jemnou kosmetiku, která se o ně postará a ochrání je. Značka Baby Dove proto vyvinula kosmetickou řadu, která provází miminko na každém kroku - ať už je to péče před koupelí, během koupele, po koupeli nebo při přebalování. Jak tato kosmetika uspěla při testování maminkami z Modrého koníka?

    mladamamazbudejc

    Před nedávnem jsme vyhlásili testování kosmetiky Baby Dove, do kterého jsme vybrali 10 maminek. Těm jsem poslali voňavý balíček s 5 různými produkty:

    1. Mycí gel na tělo a vlásky Baby Dove Rich Moisture
    2. Mycí gel na tělo a vlásky Baby Dove Sensitive Moisture
    3. Tělové mléko Baby Dove Rich Moisture
    4. Vlhčené ubrousky Baby Dove Rich Moisture
    5. Krém proti opruzeninám Baby Dove Rich Moisture

    Všechny přípravky jsou hypoalergenní a byly testovány dermatology a pediatry. Složení krémů, šamponů i ubrousků Baby Dove je pH-neutrální a můžete je používat každý den! Jaké plusy a minusy maminky zmiňovaly?

    Mycí gely na tělo a vlásky Sensitive Moisture a Rich Moisture

    + Hlavní výhodou těchto přípravků je jednoznačně praktická pumpička, která dobře dávkuje gel a nehrozí případné vylití v kufru či tašce.

    + Maminky chválily i krásnou vůni gelu Rich Moisture, stejně jako u ostatních přípravků Baby Dove.

    + Body získala také jemná pěna, kterou gely vytvoří při mytí.

    Mycí gely se dobře roztírají, neštípou v očích a lehce se oplachují. Po koupeli zůstává pokožka vláčná, hydratovaná a není podrážděná. Žádná z maminek neuvedla nevýhody a minusy mycího gelu.

    Maminka mirenka_rajchmanka píše ve své recenzi: "Koupání se sprchovými gely jedna báseň. Moc příjemné, pumpička krásně dávkuje, není potřeba nijak výrazně zatlačit, pokud jsme používali bílou, tak modrou měl Oto celou dobu v pusince, jako kousátko 🙂 Krásná, vláčná pokožka nejen na dítěti, ale i na mamince. Žádný projev suché kůže nebo podráždění. Určitě skvělý produkt."

    evushkaaa

    Tělové mléko Baby Dove Rich Moisture

    + Po namazání tělovým mlékem, je pokožka dobře hydratovaná.

    + Většina maminek opět chválila krásnou vůni.

    + Tělové mléko Baby Dove se lehce roztírá a vstřebává.

    Mezi další plusy tohoto kosmetického přípravku patří jeho konzistence a složení, které nezanechává mastný film. Podrážděnou pokožku účinně zklidňuje.

    Maminka loverinka9 o tělovém mléku napsala: "Nejdřív jsme namazali Lukáškovi jen ruce, má je hodně suché. Krém se lehce roztíral, příjemně voněl, rychle se vstřebal a nezanechal mastný film na pokožce. Ruce byly krásně hydratované, po krému nebyla pokožka podrážděná, takže jsme následně večer po koupeli namazali Lukáškovi celé tělo. Opět se krém dobře roztíral, rychle se vstřebal, a tak mohl jít Luky rychle do pyžamka."

    mynamea

    Vlhčené ubrousky Baby Dove Rich Moisture

    + Nejzmiňovanější výhodou je bezpchyby to, že vždy vytáhnete jen jeden ubrousek najednou.

    + Ubrousky mají opět velmi příjemnou vůni.

    + Praktickou výhodou je i to, že se při používání netrhají.

    + Jsou příjemné na dotek a nejsou zbytečně mokré.

    Maminky ocenily také to, že ubrousky nevysychají a zůstává tak použitelný i poslední ubrousek v balení. Jsou dostatečně velké, nepění a okamžitě absorbují nečistoty.

    Drobbnou výtku dostaly ubrousky za chybějící plastový uzávěr. Jedné z maminek přišly až moc navoněné a jedna by uvítala víc kusů v jednom balení.

    Maminka evushkaaa o ubrouscích Baby Dove napsala: "Místo vlhčených ubrousků používám spíše alternativu mycího olejíčku, takže jsem na ubrousky byla zvědavá a po předchozích zkušenostech s jinými značkami mírně skeptická. Ale musím říci, že mile překvapily a - uspěly. Obrovské plus mají za to, že nepění, nejsou napuštěny “bůhví čím” a příjemně voní. Navíc při vytahování jich nevytáhnete 10, ale opravdu jen 1. Jsou pevné a netrhají se a při průjmu staršího syna skvěle obstály."

    Krém proti opruzeninám Baby Dove rich Moisture

    + Krém proti opruzeninám si maminky získal tím, že se velmi dobře roztírá.

    + Druhou výhodou byla jako vždy hezká vůně.

    + Body získal krém i za konzistenci.

    Krém proti opruzeninám Baby Dove zklidňuje podrážděnou pokožku, což ve své recenzi dosvědčí i maminka mladamamzbudejc: "I když jsem si myslela, že nám se opruzeniny už vyhnou, když má Emma plenky jen na noc, tak opak byl pravdou. Bylo holt pár horkých nocí, takže jsme řádně mohly vyzkoušet i krém na opruzeniny. Poctivě jsme několikrát denně mazaly a hned bylo po problému. Hezky voní, krásně se roztírá, nemá takovou tu hutnou konzitenci."

    Nevýhody se našly jen dvě. Jedna z maminek by zvolila nulovou parfemaci tohoto krému proti opruzeninám. Druhá maminka vytkla krému obal: "Jediné, co bych vytkla, je obal. Ke konci použivání jistě uvnitř zůstane ještě dostatek (bohužel nevyužitého) krému. Osobně bych více ocenila např. kelímek abych mohla výrobek využít do posledního máznutí 🙂"

    svobodka14

    Jednotlivé recenze všech našich 10 testerek najdete buď v diskuzi Vaše zkušenosti s kosmetikou Baby Dove nebo pod #test_babydove2 #test_babydove

    evushkaaa
    15. zář 2019    Čtené 311x

    Usmálo se na nás štěstí aneb testujeme kosmetiku Baby Dove

    Ahoj, jmenuji se Eva a společně s mými synky Vašíkem (2,5 roku) a Davídkem (3 měsíce) jsme dostali možnost otestovat produkty dětské kosmetiky Baby Dove.

    Tady jsou naše dojmy:

    Krém proti opruzeninám - Nappy cream Rich moisture

    Krém na opruzeniny moc často nepoužívám, protože kluci na opruzeniny netrpí. Staršího ale během testování postihly velké průjmy, takže krém prošel zátežovou zkoušku a za nás - uspěl. Hodně oceňuji, že krém nesmrdí, dobře se roztírá a klukům vyhovoval. Mladší Davídek měl během teplejších dnů trošku začervenání a krém si s tím poradil. Za nás tedy dostává 1*.

    Vlhčené ubrousky - Wipes Rich moisture

    Místo vlhčených ubrousků používám spíše alternativu mycího olejíčku, takže jsem na ubrousky byla zvědavá a po předchozích zkušenostech s jinými značkami mírně skeptická. Ale musím říci, že mile překvapily a - uspěly. Obrovské plus mají za to, že nepění, nejsou napuštěny “bůhví čím” a příjemně voní. Navíc při vytahování jich nevytáhnete 10, ale opravdu jen 1. Jsou pevné a netrhají se a při průjmu staršího syna skvěle obstály. Byť na mladšího používám olejíček, tak ubrousky obstály. Takže si vysloužily 1*.

    Tělové mléko - Baby Dove Rich moisture

    Tělové mléko moc mile překvapilo svou konzistencí. Pěkně se roztírá. Není hutné ani příliš řídké. Má příjemnou nevtíravou vůni a pokožku kluků příjemně zvláčnilo. Starší se jentak mazat nenechá a teď s mlékem mazal i mě :D, takže mléko - uspělo. Mladší se u toho krásně smál a bylo mu to, dle jeho výrazu, moc příjemné. Produkt dostává též 1*.

    Mycí gely pro celé tělo i vlásky - Baby Dove Rich moisture a Sensitive moisture

    Tyto gely jsme zkoušeli tak nějak dohromady, takže jsem moc nepostřehla rozdílnosti v produktech. Oba příjemně voněly, hezky pěnily a dobře se nanášely. Koupel s nimi se posunula o level výš. Davídek se usmíval při nanášení gelu a nechával se krásně omýt. Pumpička na dávkování je super praktická. Nikde nic neteče a s produkty se zbytečně neplýtvá. Oba - uspěly a dostávají také 1*.

    Za nás tedy všechny produkty opravdu obstály, mile překvapily a vřele je můžeme doporučit ostatním. 😉

    Moc děkujeme za možnost testování.

    Eva a kluci

    loverinka9
    15. zář 2019    Čtené 293x

    Jak Luky a Maty testovali BabyDove

    O značce Baby Dove jsem se dozvěděla již dříve, chtěla jsem jejich výrobky vyzkoušet, ale protože oba synové mají citlivou pokožku se sklonem k atopii, nikdy jsem se neodvážila ji pořídit a dále jsem kupovala již ověřené produkty od značek, u kterých jsem měla odzkoušené, že klukům vyhovují.

    Byla jsem tedy ráda, že nás Koník vybral k testování této značky.

    Když balíček přišel, kluci se velmi aktivně zapojili při jeho vybalování. Mladšího Matyáška nejdříve více zajímala zelená výplň, ale starší Lukášek hned chytl po tělovém mléku a mohli jsme začít pilně testovat.

    TĚLOVÉ MLÉKO Baby Dove Lotion Rich Moisture

    Nejdřív jsme namazali Lukáškovi jen ruce, má je hodně suché. Krém se lehce roztíral, příjemně voněl, rychle se vstřebal a nezanechal mastný film na pokožce. Ruce byly krásně hydratované, po krému nebyla pokožka podrážděná, takže jsme následně večer po koupeli namazali Lukáškovi celé tělo. Opět se krém dobře roztíral, rychle se vstřebal, a tak mohl jít Luky rychle do pyžamka.

    MYCÍ GELY Baby Dove HTT Rich Moisture a Baby Dove HTT Sensitive Moisture

    S mycími gely jsme byli rovněž také velmi spokojeni. Oba mají praktický dávkovač s pumpičkou, takže nehrozí při neopatrnosti vylití celé lahvičky. Mladšího Matyáška jsme namydlili sensitive gelem, je bez parfemace, ale dostatečně pění, takže jsme mu v pohodě umyli i hlavu, pokožka nebyla vysušená ani podrážděná. Na Lukáškovi jsme vyzkoušeli mycí gel Rich Moisture. Oproti senstitive gelu moc pěkně voněl, také dost pěnil, pokožku nebyla podrážděná. Takže jsme mezi jednolivými mycími gely až na vůni nenašli jiný rozdíl. 

    VLHČENÉ UBROUSKY Baby Dove Wipes Rich Moisture

    Vlhčené ubrousky mě opravdu nadchly. Používám je velmi často ať na očistu zadečku, tak i na pusu nebo špinavé ruce. Baby Dove ubrousky moc příjemně voní, jsou dostatečně pevné, takže se netrhají, jednotlivé ubrousky jsou dostatečně velké, takže jich není spotřeba, nejsou až moc mokré a dobře se z balíčku vytahují po jednom. Takže u nás opravdu velká spokojenost. 

    KRÉM PROTI OPRUZENINÁM Baby Dove 

    Krém se velmi dobře roztírá, konzistenci nemá příliš hutnou, jemně voní a snad díky tomu, že obsahuje dva typy oxidu zinečnatého, pomohl Matyáškovi zahojit opruzený zadeček, který mu zčervenal kvůli průjmu, co provázel rostoucí zoubky.

    Přestože mají oba kluci velmi citlivou pokožku, ani jeden neměl po používání výrobků alergickou reakci. Takže my jsme velmi spokojeni a produkty značky Baby Dove můžeme doporučit. 

    mladamamazbudejc
    14. zář 2019    Čtené 380x

    Naše zkušenosti s kosmetikou Baby Dove

    Ahoj jsem pětadvacetiletá maminka Klára a společně s mojí dcerkou dvacetiměsíční Emmičkou jsme ani nedoufaly, že bychom mohly být vybrané k testování, ale konečně se poštěstilo 🙂.

    Od narození jsme vyzkoušely několik značek dětské kosmetiky, ale žádná nebyla taková, že bych z ní byla úplně paf. Docela mě mrzí, že jsem na Dove nenarazily už od narození.

    Testovaly jsme poctivě, jen vždycky nebyl po ruce mobil, abych vše zdokumentovala a přidávala v půběhu. Tak to teď vezmeme po jednom hezky popořadě.

    • VLHČENÉ UBROUSKY

    Pro nás pomocník, kterého používáme každý den, celý den na cokoliv. Co mě, ale velice mile překvapilo bylo, že vytáhnete skutečně jen jeden a ne dalších sto, které pak zastrkáváte zpět. Ubrousky jsou jemné a vlhké akorát (ne jako některé, při jejichž používání jste sice čistí, ale zato mokří). Já si je od Emmy půjčuju a odličuju se s nima. Takže za nás prošly.

    • MYCÍ GELY

    Nejvíce oceňuji pumpičku, protože u nás máme období "já sama", takže si Emma nevylije celou lahvičku do vody a já pak nemusím odpěňovat celou koupelnu. Krásně voňavé (ano i ten neparfemovaný mi čímsi voní), pění akorát, nepálí v očích. Za nás paráda.

    • KRÉM NA TĚLO

    Boží, skvělej , nejvoňavější, krásně se vstřebává. Mažu se s ním taky, takže budeme muset udělat zásoby. Myslám, že víc už není potřeba psát 🙂

    • KRÉM NA OPRUZENINY

    I když jsem si myslela, že nám se opruzeniny už vyhnou, když má Emma plenky jen na noc, tak opak byl pravdou. Bylo holt pár horkých nocí, takže jsme řádně mohly vyzkoušet i krém na opruzeniny. Poctivě jsme několikrát denně mazaly a hned bylo po problému. Hezky voní, krásně se roztírá, namá takovou tu hutnou konzitenci. 

    ZÁVĚREM

    S kosmetikou Baby Dove jsme byly moc spokojené a krásně voňavé, takže máme nového favorita v dětské kosmetice a ubrousky už jiné než Dove nekupuji. Nemíním se totiž rozčilovat, když vytáhnu skoro celý balík najednou. Takže koníku moc děkujeme, že jsme mohly být součástí testování <3

    schybolova
    13. zář 2019    Čtené 24x

    Testování kosmetiky Baby Dove

    Ze všeho nejdřív bych chtěla poděkovat Modrému koníku za možnost testovat. Když jsem v poště objevila zprávu moc mě to potěšilo.

     Za pár dní přišel balíček, který obsahoval dva sprchové gely, tělové mléko, krém proti opruzeninám a vlhčené ubrousky. Hned večer se šlo testovat. Jako první jsme si se Šarlotkou vzaly na paškál sprchový gel Baby Dove HTT Rich Moisture 

    Velice příjemně voní, žádná vtíravá vůně. Při mytí vytváří lehkou pěnu na pokožce a hlavně se hezky roztírá. Po koupeli je pokožka krásně jemná a hydratovaná. Šarlotka má hodně citlivou pokožku a jen tak něco ji nesedne, po mnoha připravcích se osypala, takže jsme vždy volili buď jen čistou vodu nebo připravky bez parfemace, ale po tomhle se žádna reakce nekonala, takže mohu doporučit i pro děti s citlivou pokožkou, Pokud by i přesto měl člověk obavy ze sprchového gelu s parfemaci je zde druhá varianta a to  Baby Dove HTT Sensitive Moisture  pro citlivou pokožku, který je bez parfemace. I zde musím jen chválit. Jediný rozdíl tedy ve vůni 🙂 A super je i dávkovač. U nás oba gely uspěly a ráda se k nim budu vracet

    Baby Dove Lotion Rich Moisture 

    Budu se zas a znovu opakovat, ale vůně je prostě u Dove bezkonkureční. Mléko se dobře roztírá, stačí ho opravdu maličko. Na pokožce vytváří lehký film. Velice rychle se vstřebává a pokožka je opravdu hydratovaná 24h, přesně jak výrobce uvádí. Vyzkoušeno i na mých suchých nohou 😀  jediným mínusem pro mě je, že je to takové malé balení 😀 

     Baby Dove Wipes Rich Moisture  

    Vlhčené ubrousky mě mile překvapily. Obrovké plus je, že se ubrousky vytahují po jednom a to i ke konci balení. Další pozitivum vidím v tom, že jsou všechny (ty první i ty poslední) stejně mokré (u konkurence se mi běžně stává, že první ubrousky jsou suché a poslední nepoužitelné, protože z nich doslova teče). Jsou jemné a nedráždí ani nevysušují pokožku. Jediné minus (pro mě tedy ne, u nás se používají jen zřídka) může být pro maminky, které ubrousky použivají často to, že jich je v balení jen 50 ks. 

    A nakonec  Baby Dove krém proti opruzeninám 

    Krém proti opruzeninám se u nás používá zřídka. Má příjemnou konzistenci, není tak hutný jako jiné krémy. Na pokožce vytváří lehký film. Pro mě byl trochu mastnější, ale nic, co by vadilo. Na druhou stranu ho stačí opravdu maličko. Na lehce zarudlý zadeček prošel na jedničku. Co mi ale u něj vadilo, je, byť jen, mírná parfemace. I když to je vůně příjemná (jak jinak 😀 ). U krému na opruzeniny bych brala bezparfémovou verzi.   

    A co řící na závěr? Přípravky Baby Dove mě mile překvapily, za sebe a Šarlotku je můžeme doporučit, zejména sprchové gely a tělové mléko. Jen tedy krém na opruzeniny bych si já osobně nekoupila kvuli té parfemaci. 

    Děkuji Koníku za možnost testovat!

    mirenka_rajchmanka
    10. zář 2019    Čtené 654x

    Testování Baby Dove

    Před časem mi do schránky na MK přiletěla výzva k zapojení do testování kosmetiky. Já, člověk od přírody soutěživý, jsem neváhala a zase pokoušela štěstěnu. Tentokrát to vyšlo a my se mohli zúčastnit. 

    V pátek přivezl kurýr balíček. Otíka zaujalo už rozbalování a v zápětí zelené polystyrenové výplně z balíčku 🙂

    K testování byly určeny vlhčené ubrousky, krém na opruzeniny, tělové mléko a dva sprchové gely. 

    Vlhčené ubrousky

    Co se týče vlhčených ubrousků, tak těch jsem v těhotenství nakoupila hromadu od různých značek, po většinou tak, když byla akce na 4pack. Takže jsem je nemusela pak strašně dlouho nakupovat. Jenomže, co čert nechtěl, jednou se Otinkovi na zadečku vytvořil výrůstek. Byli jsme u lékařky a výrůstek musel být chirurgicky odstraněn. Bez anestezie, krev, hnis, hrozný pláč malého miminka, Otíkovi bylo tenkrát 6 měsíců. Od té doby vlhčené ubrousky používáme minimalně. Po každé stolici oplachujeme vodou, pokud to není možné někde v přírodě, pak vlhčené ubrousky použiji. U těchto od Baby Dove bych byla klidnější. Velmi se mi líbila jejich struktura, to, že nejsou převoněné, jsou hodně příjemné na dotek a leč mě to nikdy samotnou nenapadlo, velkým přínosem je také to, že se dají vytáhnout po jednom ubrousku. Z těchto vlhčených mám teda obrovskou radost.

    Krém na opruzeniny

     Myslela jsem, že k němu nebudu mít ani co napsat, protože až na zmíněnou příhodu Otík nikdy tento problém neměl, sedí mu všechny plenky, nikdy opruzený nebyl, asi také proto, máme doma často loužičku 🙂 Nicméně i tentokrát nastal čas, kdy jsme ho vyzkoušeli. Otík se rozhodl, že by si dal řízek, na to ale potřeboval další zuby, takže se rozjely hned dvě stoličky najednou a jeden nahoře. To, že mu rostou zuby, samozřejmě víme, ale jenom tak jednu noc. Tohle jsme věděli asi 3 týdny až měsíc. Byly to kruté noci a desetidenní průjem. Takže krém na opruzeniny dostal hlavní slovo spíše jako prevence. A musím zde uvést, že je velmi příjemný, pěkně se roztírá, krásná vůně, žádný zarudlý zadeček, spokojenost. Nemám jinou zkušenost, takže nemám možnost srovat s konkurencí. 

    Sprchové gely

    Koupání se sprchovými gely jedna báseň. Moc příjemné, pumpička krásně dávkuje, není potřeba nijak výrazně zatlačit, pokud jsme používali bílou, tak modrou měl Oto celou dobu v pusince, jako kousátko 🙂 Krásná, vláčná pokožka nejen na dítěti ale i na mamince. Žádný projev suché kůže nebo podráždění. Určitě skvělý produkt.

    Tělové mléko

    Zdálo se mi, že Oto nemá v pořádku nehtíky na nohou, že je má jakoby zrohovatělé. Může to být projev nějaké dermatitidy, kožní plísně apod. U dětské doktorky jsem se na to ptala a ta mi poradila jen hodně promazávat. A tak jsem použila testovací tělové mléko a je to super. Hodně promažu, nechám i větší vrstvu, dám ponožky na spaní a nožičky a nehtíčky jsou jako nové. Natírám Otíka často a ráda, měla jsem doma velkou zásobu, co jsme dostali do kúta, jako dárečky, ale až dojde tento od Baby Dove určitě si ho zajdu koupit.

    Milý Koníku a milý Baby Dove díky moc za příležitost a zkušenost s testováním. Bylo senzační vyhrát a získat tak tolik produktů. Píši tady, že je to skvělé, protože tomu tak je. Opravdu jsem byla nadšená a mám radost, že jste na trhu a pomáháte nám pečovat o naše miláčky🙂 

    Díky a někdy příště zas! 

    Vaše Mirka a Otík 

    anytka_a
    23. kvě 2018    Čtené 302x

    Baby Dove

    Pěkný den.

    Měla jsem možnost vyzkoušet novinku v dětské kosmetice od značky Dove.

    Výrobky 1. řady Baby Dove Sensitive Moisture jsou určeny pro děti s citlivou pokožkou a jsem moc ráda, že jsou bez parfemace. 2. Řada Rich Moisture je určena pro normální až suchou pokožku. Dceři (1 rok) i synovi (3 roky) produkty obou řad Dove vyhovovaly.

    • Vlhčené ubrousky jsou velké, pevné i když jemné, vlhké tak akorát a naštěstí nepění.
    • Mycí gel na celé tělo i vlásky, nám vyhovoval na tělo, pěkně čistil i pěnil avšak pokožku nedráždil ani nevysušoval.
    • Tělové mléko se krásně roztírá a vstřebává, dobře hydratuje.
    • Krémová tableta - "mýdlo" používáme celá rodina na ruce a vyhovuje. Je zajímavě krémové, čistí i myje tak, jak má a nevysušuje.
    • šampon plní to, co má, vlásky jsou čisté a jemné.

    Celkově jsme spokojení. Výrobky doporučuji těm, kteří nehledají extra přírodní kosmetiku, funkci plní a mou rodinu nedráždily.

    jerry009
    23. kvě 2018    Čtené 218x

    Kterak jsme testovali Baby Dove 🙂

    ,,Ahoj všichni, jsem Stellinka a mám rok a půl. Je to už pár týdnů zpátky, co u nás zazvonil kurýr a nechal tu pro mě balíček. Bylo v něm 7 kosmetických produktů značky Baby Dove! Já ještě psát neumím, tak to nechám na mamce, ať vám to za mě poreferuje. Tak ahój!"

    A co že v tom balíčku tedy bylo? Šest produktů z modré řady pro normální pokožku (rich moisture) a jeden ze zelené řady pro pokožku citlivou (sensitive moisture). Podotýkám, že Stella jeden čas měla kůžičku hodně citlivou, ale všechny produkty Baby Dove snesla v pořádku. Tak jo, můžeme začít? Nuže, zde si počtěte, jak jednotlivé produkty hodnotíme. 🙂

    1. Šampon 

    Začínám jedním z produktů, který jsme si oblíbili nejvíce. Jediné, co by se dalo doladit je to, že by mohl mít pumpičku stejně jako je tomu u koupelí. Dcerka má dost vlásků, takže obzvlášť teď v teplém období roku je pro nás šampon nutností. Měla jsem mírné obavy, aby jí tento šampon skrz mírnou parfemaci sedl a aby vlasy důkladně umyl. Obavy byly zbytečné! Šampon jí sedl bez problému a bonusem jsou svěží, voňavé, čisté a uhlazené vlásky. Tím uhlazené myslím to, že je nemá zacuchané. 🙂 Výsledek posuďte sami.

    2. Tuhé mýdlo

    Další z produktů, které jsme si oblíbili a budeme kupovat nadále. Ačkoliv mám na ruce atopický ekzém, mýdlo plně vyhovuje i mně. A co je pro mě největší bonus je to, že mi ruce po něm přijdou skutečně důkladně čisté. Jakožto člověk, který nosí kontaktní čočky tuto vlastnost oceňuji. U Stellinky mám zase lepší pocit, že má ruce čisté, když přijde z venkovního objevování světa. Tohle mýdlo ano, ano, ano!

    3. Tělové mléko

    Tento produkt mě překvapil svou lehkostí a snadnou roztíratelností. Vzhledem k tomu, že od narození Stellce mažu kůži hutnou indulonou, máme alespoň lehkou krémovou variantu na střídání. Vůně je opět jemná a příjemná. Dcerky pyžamko bývá ráno od kosmetiky Baby Dove příjemně provoněné. Rozhodla jsem se, že si ho budu půjčovat. 🙂 Ehm, to tělové mléko, pyžamo bych neoblékla.  

    4. Vlhčené ubrousky

    Ubrousky jsme dostali k testování v modré - tedy mírně parfemované variantě. Přestože jsou voňavé, dcerce nevadily. A mně naopak nepřišly tolik napuštěné, jako ubrousky jiných značek, což oceňuji. Pravdou je, že jsme vyzkoušeli pouze jedno balení, nevím, zda by vše bylo bez problému i při dlouhodobém používání. Pro novorozence bych je nevolila, pro batole na zkoušku ano.

    5. Koupel zelené řady

    Koupel je určena - jak jsem již zmiňovala, pro citlivou pokožku. Je to jediný produkt z řady sensitive moisture, který jsme testovali. Je naprosto bez parfemace. Konzistence je velmi jemná, nejspíš bych se nebála koupel vyzkoušet i u dětí s opravdu citlivou pokožkou. Jelikož nám ale sedla i ta voňavá řada, tak se jakožto blázen do všeho, co hezky voní v našem případě přikláním k modré variantě. 🙂


    6. Koupel modré řady

    V tomto případě se jedná o mírně parfemovanou koupel, nebo chcete-li sprchový gel vhodný "od hlavy až k patě". Ten se v našem sprchovém koutu zabydlel a je součástí téměř každého koupání (někdy střídáme se zelenou řadou, nebo s čistou vodou, aby si kůže odpočinula). Kůže je po ní čistá, jemná a není vysušená. Za nás ano!

    7. Krém proti opruzeninám

    Přiznám se, že u tohoto krému jsem chtě nechtě srovnávala s produktem proti opruzeninám, který používáme od narození Stellinky - se Sudocremem, na který nedáme dopustit. Přesto nás tento krém nezklamal a určitě stojí za to ho vyzkoušet!

    Závěrem bych ještě ráda zhodnotila testování této kosmetiky. Produktů jsem si všimla již delší dobu předtím, než se na nás usmálo štěstí s testováním. Chodila jsem kolem nich v drogerii a přemýšlela, jestli je mám vyzkoušet. Líbil se mi jejich jednoduchý a čistý obal, jsem zastáncem toho, že v jednoduchosti je krása. Dnes už vím, že by nebyla chyba, kdybych produkty vyzkoušela dříve. Ačkoliv jsem se bála mírné parfemace u modré řady, obavy byly zbytečné. Samozřejmě je fakt, že každé dítě je jinak citlivé a každému vyhovuje něco jiného. Budu mít velkou radost, pokud vás díky mé recenzi zaujme některý z produktů a vyzkoušíte ho.

    Které produkty se tedy suma sumárům staly našimi nejoblíbenějšími? Tramtadá, vítězy se stávají šampon, tuhé mýdlo a modrá koupel! 🙂 Děkujeme Modrému koníkovi a značce Baby Dove za to, že nám umožnil kosmetiku vyzkoušet!

    Ivča a Stellinka.

    thecaroline
    23. kvě 2018    Čtené 309x

    Testování s BabyDove

    Prvně bych chtěla poděkovat koníkovi za možnosti vyzkoušet tuto kosmetiku.

    Když mi přišla zpráva, že jsem byla vybrána do testování kosmetiky BabyDove byla jsem tak nadšená! 

    Čekala jsem, že v balíčku bude jen pár věcí ala mýdlo, krém a ubrousky, protože podle čtení v příspěvku byly zmíněny dvě řady tak jsem to pochopila tak, že každá maminka dostane k testování jendu z nich. 

    Po rozbalení balíku jsem byla mile překvapená! Jelikož jsem v něm našla

    Řada rich moisture:

    Mycí emulzi na vlasy a tělo 400 ml

    Krém na opruzeniny 42 ml

    Tuhé mýdlo 75 ml

    Šampón na vlásky 200 ml

    Vlhčené ubrousky 50 ks

    Tělové mléko 200 ml

    Řada sensitive moisture:

    Mycí emulze na vlasy a tělo 200 ml

    Hned na první pohled mě uchvátil design těchto výrobků. Ani velké, ani malé balení prostě tak akorát a hlavně kosmetika BabyDove nemá klasický tvar nádob ala válec. 

    Mycí emulze od BabyDove má praktickou pumpičku kterou velice oceňuji jelikož nemám ráda ty “tuby” které se musí otevřít, otočit, vymáčknou obsah popřípadě střepnout když emulze dochází, otočit a zavřít. Zmíněný postup je pro mě moc zdlouhavý hlavně pokud Vendulína je unavená nebo nemá svůj den tak je třeba vše rychle šup,šup takže pumpička je TOP! 

    Co se týče vlhčených ubrousků velikost akorát, nejsou nijak moc parfémovaně vlezle což je super. I přes to, že nejsou nijak moc parfémované tak se prcka od Vendulíny začala opruzovat. Prvně jsem nevěděla jestli je opruzenina jako reakce na vlhčáky od BabyDove nebo se třeba v plence jen zapařila. Každopádně jsem vlhčáky nepoužila dokud opruzenina z prcky nezmizela. Po zhojení prcky jsem vlhčáky použila, ale prťka začala opět červenat takže opruzenina byla reakce na tyto vlhčáky. Zbyla mi větší polovina balení když jsem je naposledy použila na Vendulínu, ale využila jsem je já sama na sobě 😊.

    Tělové mléko BabyDove má dobrou konzistenci tak akorát takže spokojenost. Dobře se roztírá, rychle se vztřebává, je podle mě trošku mastný hůř se mi Vendulínu oblíkalo, ale nic co by vadilo. 

    Tuhé mýdlo jelikož si Vendulína ještě nemyje ručky když příjdeme z venku, po WC atd tak jsem jej využila tak, že když Vendulina zahlásila “hnědý kód” a musela jít pod vodu tak jsem tuhé mýdlo použila na umytí prťky. Dobře mydlí, nevysušuje, ale osobně dám přednost mycí emulzi, protože nemám ráda ten vrzavý zvuk po vymydlené kůži 😀

    Šampón pění i na hlavičce která je chabě pokrytá kšticí 😀 Vendulína má asi 7 vlasů na hlavě a uprostřed pěkného vlka 😀, ale i tak pění,mydlí a myje! Super!

    Krém na opruzeni BabyDove konzistence byla v pohodě a jsem ráda, že nebyla jako u konkurenčního produktu. Možná by mi vyhovoval jen o trošilinku hustší. Když se Vendulína oprudila po ubrouscích nesahala jsem po konkurenčních výrobcích, ale zůstala jsem u testování BabyDove. Svoji práci splnil na 1* jelikož asi po 3 dnech byla opruzenina pryč. Jako bonus má balení dobrou velikost, protože si s ním Vendulína ráda hrála tudíž jsem měla možnost jí v pohodě zapnout plenku a oblíknout pyžamko bez vzteku a otáčení se na bříško jak má opička ve zvyku. Musím se přiznat, že na krém na prťku jsem byla nejvíce zvědavá jaký bude a jsem spokojená. 

    Co se týče řady sensitive tak jsem nezpozorovsla nějaký rozdíl mezi těmito výrobky. Možná, že kdybychom dostaly z téhle řady vlhčáky tak by se prťka neoprudila, ale kdo ví. Spíš není tak moc voňavá jako rich moisture ta voní přímo božsky!!!

    Jediné co bych v této kosmetice uvítala navíc je olejíček. Celkem mi chybí. Ráda přidávám občas do koupele olejíček ať klasiku běžně dostupnou v lékárně nebo drogerii tak i kokosový olej. 

    Kosmetika babydove je vyloženě moje představa o krásně voňavém a čistém miminku. 

    Mé celkové dojmy z této kosmetiky jsou velice uspokojivé a jsem moc ráda, že jsme se mohly zúčastnit.

    Díky moc! 

    zebra2009
    23. kvě 2018    Čtené 185x

    "3 děti a Baby Dove"

    V první řadě bych chtěla poděkovat Modrému koníku za možnost testovat kosmetiku Baby Dove v uplynulém měsíci. Do tohoto testování jsem přihlásila především naši nejmladší dcerku (4 měsíce), u které jsem zatím příliš mnoho kosmetiky nezkoušela. Byla jsem tedy zvědavá, jak jí bude vyhovovat.

    V balíčku, který dorazil jsme měli možnost testovat především řadu Rich Moisture spolu s jedním produktem z řady Sensitive Moisture. No, a jak celé testování dopadlo v naší rodině? Tomu budu věnovat tento článek.

    Hned první večer jsme otestovali Mycí gel na tělo a vlásky Rich Moisture. Emička od narození vodu skutečně miluje, takže zatímco jsem jí koupala, byla spokojená jako želvička. Po koupání její pokožka příjemně - ovšem nevtíravě - voněla.

    Po koupání jsme tedy rovnou vyzkoušeli i druhý produkt - Zklidňující tělové mléko Rich Moisture. Mléko se krásně roztírá, takže jsem ho bez problémů lehounce vetřela do pokožky. Po této kombinaci byla pokožka nádherně hydratovaná, jemná a příjemně voňavá.

    Oba dva produkty současně testovali i kluci, kdy se z koupelny vždy ozývalo: "Mmmmm, to je vůně..." 🙂 Večer při čtení pohádky na dobrou noc bylo super, jak všichni tři shodně voněli nevtíravou vůní čistoty.

    Další den jsme začali s testováním Krému proti opruzeninám Rich Moisture. Na tento krém jsem byla skutečně zvědavá, protože dosud jsem vždy měla dobrou zkušenost pouze s jedním konkurenčním produktem, ke kterému jsem se už u synů vždy vracela. Po otevření byl krém příjemné parfemace stejně jako ostatní produkty z řady Rich Moisture. Zaujalo mne především to, že se skutečně jedná o lehký dobře roztíratelný krém. Není to tedy žádná hutná mastná "pasta", která by se obtížně roztírala. Krém jsme poctivě testovali celý měsíc a pokožku po celou dobu krásně ochránil. Za nás tedy velké překvapení celého testování a maximální spokojenost.

    Současně jsme vyzkoušeli i Vlhčené čistící ubrousky Rich Moisture. Musím říci, že sice na ně u dcerky neproběhla vyloženě alergická reakce v podobě nějakého agresivního podráždění, ale po jejich použití jí vždy na nějakou dobu pokožka zčervenala. Ubrousky jsou dost parfémované, proto myslím, že jsou vhodnější pro starší děti minimálně od jednoho roku výše. Používali je nakonec tedy především kluci venku a na výletech na utření rukou nebo pusy a jejich pokožka ubrousky snášela naprosto bez problémů. Oceňuji u nich především jejich balení, kdy se vždy vytáhne pouze jeden ubrousek.

    V uplynulém měsíci se nám na umyvadle rovněž zabydlela Krémová tableta na mytí Rich Moisture. Tu jsme používali kompletně celá rodina a u všech toto mýdlo zanechává hydratovanou pokožku bez vysušení. Je rovněž po namydlení příjemné krémové nemastné konzistence a velice decentní parfemace.

    Dále jsme v uplynulém měsíci testovali Mycí gel na tělo a vlásky Sensitive Moisture. Oproti řadě Rich Moisture je tento gel takřka bez parfemace a pro úplné miminko bych ho spíše doporučila. Nakonec se u nás ustálilo, že mycí gel z řady Sensitive Moisture jsem používala pouze na dcerku a Rich Moisture používali i synové.

    No, a posledním testovaným produktem je Šampon pro dětskou pokožku hlavy Rich Moisture. Emička ještě příliš vlásků nemá, takže za nás stačilo vždy mýt pouze mycím gelem na tělo a vlásky z řady Sensitive Moisture. Nicméně největší ocenění získal šampon od prostředního synka Kubíčka díky tomu, že vůbec ale vůbec neštípe do očí. Tak jako jsem Kubíka vždy musela "ukecávat", že umyjeme večer vlásky, tak od této doby se vždy upomíná sám, že je čas opět umýt vlásky. 🙂

    Sečteno, podtrženo, musím říci, že se kosmetika Baby Dove během uplynulého měsíce zabydlela u nás doma a jednotlivé produkty si "našly" skalní příznivce. U nejmladší dcerky Emičky jednoznačně vede mycí emulze na tělo a vlásky Sensitive Moisture a krém proti opruzeninám Rich Moisture. Prostřední syn Kubíček je nadšený z šamponu pro dětskou pokožku hlavy Rich Moisture a nejstarší Adámek si oblíbil mycí gel na tělo a vlásky Rich Moisture. Krémovou tabletu na mytí Rich Moisture jsme si oblíbili více méně všichni. Za naši rodinu tedy mohu produkty kosmetiky Baby Dove jedině doporučit.

    veruunek
    23. kvě 2018    Čtené 152x

    Baby Dove

    Náš test kosmetiky Baby Dove začal kvůli zmatkům u dopravce o něco déle, ale to nevadí, i tak jsme si to s maličkým užili.

    Značku DOVE jako takovou jsem znávala z kosmetiky pro ženy- krémy, šampony, tělová mléka, sprchový gel, a také z reklamy. A ta typická vůně! Když se mi narodil druhý syn, přišla na trh i dětská řada Dove. Na zkoušku jsem si koupila balení ubrousků.

    Díky Modrému koníkovi jsme měli možnost otestovat celou řadu, vybrali jsme si tu voňavou. Já jsem maminka s velice citlivou pokožkou, a nejen kvůli dětem, ale i kvůli sobě musím opravdu pečlivě vybírat, čím budu svá zlatíčka opečovávat.

    Jak jsem psala již v úvodu, kosmetika dorazila s více než týdením zpožděním, ale nadšení z voňavého balíčku bylo obrovské! Hned ten den jsme při večerním mytí otestovali vše, co se dalo.

    Začali jsme s BABY DOVE RICH MOISTURE MYCÍ GEL NA CELÉ TĚLO A VLÁSKY

    Tady chci především vyzdvihnout perfektní praktickou pumpičku, která dávkuje střízlivou, ale přesto plně dostačující dávku mydlinek. Bonusem je čistá vůně, hladká krémová konzistence, jemná pěna a perfektně heboučké a čisté tělíčko. Nepálí do očíček.

    Stejně tak je na tom bonusák, tedy BABY DOVE SENSITIVE MOISTURE MYCÍ GEL NA

    TĚLO A VLÁSKY

    Opět, dávkovač=velké plus, dávka, mydlinky, hydratace, jen bez vůně, ale naprosto dokonale spokojené miminko a mydlící maminka, používáme vedle umyvadla po výměně pokakané plenky, a zadeček je moc spokojený, a není podráždění. Taky nepálí do oček.

    Mazání  BABY DOVE RICH MOISTURE TĚLOVÉ  MLÉKO

    Skvělá konzistence, čistá vůně, dokonale se roztírá, není ani hutný, ani řídký, je prostě tak akorát, a člověk má pocit skutečného vyživení. I ruce jsou po mazání miminka opravdu hydratované a obnovené. Jen mi trošku vadí obal, uvítala bych větší balení a dávkování, i když je fakt, že ani takhle není víčko opatlané, vždy se jakoby dávka odřízne hezky dočista. A s touhole velikostí se dobře cestuje. Je návykové!

    Další přišel na řadu BABY DOVE KRÉM PROTI OPRUZENINÁM

    Skvělé praktické balení, velice mile mě překvapila konzistence. Není lepkavý, hutný, nenechává bílý film, nevysušuje, nedráždí. Protože syn netrpí (ťuk ťuk) na opruzeniny, zkusila jsem ho aplikovat na potničky a takové ty fuj, co mají miminka kolem pusy od slintání. Zabral nad očekávání, synek se ráno probudil bez potniček a bez vyrážky kolem pusiny.

    Při ranní plence jsme vytáhli BABY DOVE RICH MOISTURE VLHČENÉ UBROUSKY

    Jak jsem na začátku zmínila, ty jsem už znala, ale i tak, hodnotím je jako jedny z nejlepších. Lepítko se neosuchá, lepí až do konce, je statečné! Ubrousky jsou příjemně voňavé, jemně, ale pečlivě čistí, jsou vlhké přesně akorát, ani moc, ale nejsou suché. Vytáhnu vždy jen jeden, ale druhý je nastartovaný tak akorát, nečouhá moc, ale nemusím nikde dloubat v balíčku. Jsou skvělé!

    Zbyla nám na test BABY DOVE RICH MOISTURE  KRÉMOVÁ TABLETA NA MYTÍ

    Na tu jsem se těšila moc, sama si ráda kupuju i pro sebe Dove kostku, vždy se mi vybaví ta reklama s růží a vodou. Dělá příjemnou hedvábnou pěnu, kůže po ní není vysušená, což je příjemné. Čistě voní. Jestli pálí do oček? Netuším, věřím, že ne, píše se, že je oftalmologicky testována, ale raději jsem nezkoušela.

    Nakonec BABY DOVE RICH MOISTURE ŠAMPON

    Stačí kapička, dlouho tedy vydrží. Vyčistí snad vše, od prachu, pio kukuřičké křupky a mkrkvový příkrm. Nedráždí, což je super, jedině po tomhle šamponu zmizela seborrea.

    Za nás určitě moc děkujeme Koníkovi i týmu Baby Dove. Jsou to skvělé přípravky. Čisté a jemné, jako děti samy. Za nás  mají stálé a čestné místo v koupelně, a po skončení testu určitě zajdu dokoupit.

    cervenejablko
    23. kvě 2018    Čtené 191x

    Baby Dove - voňavá péče pro děti

    Do testování jsem přihlásila svého ročního syna hlavně proto, že má hodně suchou kůži. Od jeho cca 3 měsíců chodíme plavat, od půl roku do bazénu, takže pokožka dostává hodně zabrat. Do teď jsme asi nenašli nic, co by dlouhodobě zabralo. Proto jsem byla nadšená, když mi přišla zpráva, že jsme byli vybráni a že nám přijde balíček s kosmetikou od značky, kterou já sama velmi ráda používám a které důvěřuji. A po týdnu k nám dorazila krabice s výrobky Baby Dove, řada Rich moisture a sprchovým gelem z řady Sensitive.

    Ze začátku jsem udělala pár testů, jestli nebude alergická reakce, ale když se nic neobjevilo, vrhli jsme se naplno do testování. A co jsme všechno vyzkoušeli?

    Sprchový gel jsme používali téměř denně. U něj jsem ocenila praktický dávkovač – zobáček. Klokan ještě nepřišel na to, jak se to ovládá, takže se nemusím bát nějakého vyplýtvání a gel schovávat před jeho nenechavými pacičkami. Nepraktický mi přišel při balení na plavání. Sice je na zobáčku naznačeno, kterým směrem se otevírá a zavírá, ale stejně jsem měla trochu strach, aby se mi nevymáčkl do tašky. A také  díky zobáku zabíral dost místa. Na cesty bych asi preferovala jiné balení.

    Měli jsme na vyzkoušení i gel z řady Sensitive a tam jsem byla ráda za menší velikost lahvičky. Oba gely se pěkně smývají, ten z řady Sensitive mi přišel asi ještě o něco lepší, ale Rich moisture zase pěkně voní. Při mydlení oba dělají krásnou hebkou pěnu, která mi připomíná sníh z indiánků nebo kremrolek.

    Vlhčené ubrousky: ocenila jsem na nich, že jsou pevné, drží tvar a netrhají se; jsou tak akorát vlhké; při vytahování z balíčku vyleze jen jeden, ostatní zůstanou uvnitř. Trochu mi vadila jejich vůně, byla na můj vkus moc intenzivní a umělá. Ale jinak splnily vše, co podle mě mají ubrousky splňovat. A řada Sensitive má i neparfemované, proti kterým nemám vůbec výhrady.

    Tuhé mýdlo u nás našlo využití ve skříni s oblečením, které krásně navonělo.

    Krém na opruzeniny jsme zkoušeli dvakrát a bohužel ani v jednom případě nezabránilo vzniku opruzenin na zadečku. Poprvé jsem si říkala, že opruzení ze zubů je velmi specifické a možná proto mu krém nezabránil. Přestali jsme ho používat, zub vylezl a opruzení se vyléčilo. Pak jsem krém zkusila používat znovu, ale po pár dnech měl Klokánek zadeček opět červený, takže jsem krém odložila s tím, že prostě každému sedne něco jiného. Určitě jsou děti, u kterých krém perfektně funguje, bohužel to není náš případ. Krém jinak jemně voní a pěkně se maže. Tubičku jsme pak využili při přebalování na zabavení nenechavých ručiček.

    Tělový krém jsme používali denně buď večer po koupání nebo po bazénu. Líbí se mi jeho jemná vůně. Krém se krásně roztírá a nezanechává žádné bílé stopy. Pokožka je po namazání hydratovaná a vydrží tak celý den. Pokud dítě má hodně suchou pokožku, tak jako náš Klokánek, tak rozhodně krém doporučuji vyzkoušet.

    Šampon jsme také otestovali. Dělal stejně hebkou pěnu jako sprchový gel, snadno se smývá a na sobě jsem i ozkoušela, že neštípe do očí. Vlásky jsou po něm krásné a voňavé. Jediné jeho mínus, ani navzdory jeho krásné vůni a designu balení jsem nepřesvědčila starší sestru Klokánka, aby si dobrovolně a bez pláče nechala umýt vlasy. Sprchový gel ale s radostí zkoušela také. 😀

    Pokud bych měla naše testování nějak shrnout, tak jsem opravdu moc ráda, že jsme dostali šanci si vyzkoušet celou řadu Rich moisture. Synova pokožka je teď v mnohem lepším stavu, než byla před testováním a to navzdory každotýdennímu máčení v chlorovaném bazénu a s minimem péče. Mezi přípravky, které rozhodně mají své místo na poličce v koupelně či u přebalovacího pultu, patří rozhodně tělový krém, sprchový gel a šampon. Ubrousky koupíme, když narazíme na variantu Sensitive.

    perla28
    23. kvě 2018    Čtené 219x

    Bydlí s námi Baby Dove

    Tak nás vybrali.... HURÁ ☺ 

    Moc děkujeme za možnost testování kosmetiky Baby Dove. Testování to bylo příjemné, hebké voňavé i nevoňavé prostě testování se vším všudy... Dcera má citlivou pokožku a proto jsme se přihlásili na testování řady sensitive a také jsme dostali možnost vyzkoušet i pár výrobků z běžné řady. 

    Řada sensitive 

    Vlhčené ubrousky 

    Úmyslně jimi začínám, protože v našem testování se pro nás řadí na první místo. Jsou prostě skvělý, až mi bylo líto, že máme jen jedno balení, protože znáte to.... Ubrousky jsou hned pryč... Vyzkoušeli jsme je jak na zadeček, tak na ruce a obličej, nikde nepáchali sebemenší škodu... Nevoní, jsou vlhké právě tak akorát. Mono prostě skvělý skvělý skvělý a už přesně vím že se u nás doma objeví znovu. 

    Tělové mléko 

    Tohle tělové mléko je opravdu velmi příjemná záležitost. Dcera miluje mazání, natírání apod, takže si to náležitě užívá a připomíná. Pokožku má po mléku hladkou, vláčnou mno jako malinké miminko ♥. 

    Mycí gel a šampon v jednom 

    Tento výrobek u nás rovněž zdomácněl. Každé koupání jej aktivně používáme. Je bez parfemace, je jemný je k použití na celé tělo... Co více si přát...? Nikdy se nestalo, že by dcera po koupání měla nějaké začervenání, podráždění nebo výtažku. 

    Mýdlová tableta 

    Nejdříve jsem "netušila" co s ní vlastně budu dělat.. Tak jsem ji dala do koupelny na umyvadlo a ukázala dcerce, která si nerada umývá ruce, že i takovým mýdlem se ruce myjí. Naprosto ji to nadchlo a od té doby si chce ruce mít stále. Mýdlo je jemné, bez parfemace. 

    Řada rich moisture 

    Krém proti opruzeninám 

    Tento krém mě mile překvapil. Hravě si přes noc poradí s drobnějším začervenáním, přitom je jemný a lehký. 

    Šampon 

    Šampón jako takový zatím dcera příliš nepoužívá, ale nezapomněli jsme ho otestovat. Podobně jako zbytek výrobků řady sensitive je bez parfemace, vlásky nechává jemné a lesklé.

    Mycí gel 

    Tento se u nás zabydlel podstatně méně, než ten z řady sensitive. Ne že by byl špatný, ale obecně je mi sensitive příjemnější. Nicméně s klidným svědomím mohu napsat, že ani po tomto gelu se na citlivé pokožce mé holčičky neobjevili žádné nepříjemné příznaky. 

    Ještě jednou moc děkuji týmu MK a Baby Dove za možnost užít si naplno toto testování. 

    Zdraví vás M + M

    nijij
    22. kvě 2018    Čtené 167x

    Baby Dove zamířili k nám

    Po delší době se i nám podařilo otestovat dětskou kosmetiku. Jonáš není nějak extra vybíravý a citlivý takže jo vlastně umyju tím co je zrovna doma.

    Poslední dobou, kdy vylezlo sluníčko se mu na ručičkách a tváří objevila krupička které jsme se nemohli zbavit. Díky řadě Baby Dove  a jeho tělovym krémem  jsme vyrážky dostali trochu pod kontrolu.

    Vlhčené ubrousky (nestihla jsem vyfotit) zmizely jako první, nepoužívala jsem je ani tak moc na zadek jako spíše na ruce. Na můj vkus jsou docela suché já osobně mám raději takové hodně mokré. Ale jinak jsou dobře, netrhaji se, moc ,,nesmrdí" takže u nás prošly.

     Sprchový gel  jsem používala i jako šampon. Nikdy nebyl problém že by slzely očička což je super. Dělá úžasnou pěnu a umyje i opravdu špinavé dítě 😀 Krásná jemná vůně přesně akorát pro mě 🙂 co jsem nejvíce ocenila je pumpička. To je úplna zlata tečka, sprcháč mám na vaně a jednou rukou si napupuji tolik kolik potřebují žádné zbytečně pohyby. 

     Ale co mne nejvíce potěšilo a překvapilo byl Krém na opruzeniny. Za nás to je úplný zázrak , jeden den měl Jonáš docela odpružený zadek vyzkoušela jsem tento krém a nestačila se divit , během pár hodin zabral a na druhý den měl zadek zase tu svoji standartní barvu. Vypadá že je strašně malý ale vystačí  opravdu na delší dobu, krému stačí nanést opravdu malinko je hutný a pak stačí už jen rozmazat do ztracena. 

     Celkově když baby Dove shrnu mne kosmetika milé překvapila a už nyní dokoupila zasoby.  Je zde výhoda že si můžete vybrat ze dvou variant sensitive a normální řadou která je o trošku více navoňaná ale nám to vůbec nevadí. My byli nadmíru spokojeni a věřím, že kdo vyzkouší nebude zklamaný.

    ma121
    20. kvě 2018    Čtené 164x

    Testování kosmetiky Baby Dove

    Měli jsme možnost testovat kosmetiku Baby Dove. Přišly nám výrobky jak na citlivou pokožku, tak i na normální. Dcera Karolina ( 8 měsíců ) má velice citlivou pokožku, tak u ni bylo jasne, co použiju. A to přesně sprchový gel, telove mléko a vlhcene ubrousky. Kosmetika je příjemná, krásné se roztira, opravdu nevysusuje, žádné pupinky se ji neobjevily, nic! Opravdu ji sedla a to se často nestává.. kosmetika nema žádnou výraznou vůni, spis vůbec zadnou☺️ A ubrousky, ty za nás byly úplně TOP a ted už jiné nekupujeme. Neoprudi se, nejsou ani suché ani prevlhcene, ze bych z nich vymackala kybl vody. Za nás opravdu mile překvapeni a jsem za tyto ubrousky velice rada! Nějaký pampers strčí do kapsy. 

    Na dceři Laurince ( 2,5 roku ) jsem zkoušela kosmetiku na normální pokožku, a to přesně sprchový gel, sampon a mýdlo. A úplně me uchvátila vůně. Já tu nevonavou kosmetiku moc úplně nemusim, mam rada voňavé děti :D a to tady tahle rada splnila na 200%! Opět prijemne se roztira. Co se mi líbilo jsou baleni dělané přímo do ruky, hezky tvarované.

    jedinne co jsme bohužel nevyzlouseli byl krém na zadek. Moc často děti tímhle nemazu, ale jistě také využijeme. Kosmetika nás každopádně nadchla, hlavně zmiňované vlhcene ubrousky, které opravdu velice všem doporucuju!! 🙂 #test_babydove #recenze

    neria55
    18. kvě 2018    Čtené 371x

    Baby Dove

    Za testování kosmetiky Baby Dove jsem neskutečně vděčná, vždy jsem chtěla něco testovat a poprvé se mi to povedlo. Navíc značku Dove opravdu já osobně miluji, antiperspiranty a sprchové gely používám jedině Dove!

    Toník (9 týdnů) má již od narození velmi citlivou a suchou pokožku, na kterou zkoušíme různé výrobky i z řad přírodní kosmetiky. Oleje z přírodních zdrojů lisovaných zastudena nijak na suchou, olupující se pokožku nepomáhaly, jakmile se olej vstřebal, tak se znovu objevila suchá kůže. Takže jsme oleje zcela zavrhli a hledáme výrobek, který nám sedne.

    Balíček kosmetiky dorazil, a myslím, že Toník zrovna nadšený nebyl :D.

    Baby Dove Sensitive Moisture - tělové mléko - praktická "placatka", která se vleze i do přebalovací tašky a nezabírá místo. Již po prvním použití jsme byli překvapeni výsledkem. Jeho kůže byla hydratovaná a naprosto jemňoučká. A jelikož mám více v oblibě parfémované výrobky, určitě sáhneme po tělovém mléku z řady Baby Dove Rich Moisture, a samozřejmě budeme doufat ve stejný výsledek.

    Baby Dove Sensitive Moisture - mycí gel na tělo a vlásky si u nás místo bohužel nenašel, máme rádi výrobky, které hodně pění a alespoň malinko voní, a bohužel v tomto nás gel celkem zklamal, není to to co jsme hledali. Ikdyž věřím, že v péči o citlivou a suchou pokožku nám velice pomohl a prospěl. Oceňuji na výrobku praktickou pumpičku!

    Baby Dove Sensitive Moisture - vlhčené ubrousky si u nás místo vždy najdou, jsou bez parfemace, což pro změnu u ubrousků oceňuji, jelikož převoněné, napuštěné ubrousky na zadeček rozhodně nechceme. Doma se snažíme používat pouze vodu. Na cesty jsou ubrousky skvělé, velikostně akorát, ale uvítali bychom více vlhkosti.

    Návštěva prababičky dopadla s ubrousky báječně. Nechala jsem Toníka s prababi 30min osamotě, a jak jsem přišla byly ubrousky celé olepené. Toníkova prababička vzkazuje, že se tam mají dávat štítky "Zde otevřít" :D.

    Z řady Baby Dove Rich Moisture jsme měli možnost otestovat Mycí gel, Šampon, Mýdlo a Krém proti opruzeninám. Takže postupně...

    Baby Dove Rich Moisture - Mycí gel na tělo a vlásky - Velice příjemně voní, lehce pění, a  má šikovnou pumpičku, která velice usnadňuje umývání našeho drobečka, kterého stále musím při koupání držet jednou rukou.

    Baby Dove Rich Moisture - Šampon - opět velice krásně voní a zanechává vlásky jemné. Ocenila bych také pumpičku, velice by mi to usnadnilo koupání malého miminka. Šampon jsem zkoušela i na svých vlasech a nemám jinak co vytknout, byly krásně hebké. Bohužel ale Toníkovi šampon nesedl, po třech umytích mu začala šupinatět kůže na hlavičce, což mě mrzí. 

    Baby Dove Rich Moisture - Mýdlo tableta - ihned putovalo do komody, zamilovala jsem si jeho vůni! Ale moc dlouho se tam neohřálo, jelikož mi to nedalo a musela jsem vyzkoušet zda ta vůně zůstane i po umytí. Velice jsme si ho zamilovali, a i když je to dětská řada kosmetiky, tak si místo v naší koupelně určitě opět najde!

    A to nejlepší nakonec! 

    Baby Dove Rich Moisture - Krém proti opruzeninám! I když prozatím žádné nemáme, léto a nesnesitelné vedra se blíží, tak věřím, že tento krém opět pořídím. Používala jsem ho nyní po dobu testování denně při každé výměně plenky a efekt skvělý, zanechává skoro neviditelný ochranný mastný film, který i při další výměně plenky stále drží a je prakticky neviditelný! Na zadeček stačí opravdu malinko, krém je velice hutný a dobře roztíratelný. Tohle je nás Top výrobek značky Baby Dove! 🙂

    Chtěla bych velice poděkovat za zaslané výrobky a hlavně možnost je otestovat! 

    #konik_testuje - děkujeme za příležitost a budu se těšit na další testování!

    Krásně pění a je zcela bez parfemace, paráda. Nám tedy vyhovuje.
    #test_babydove

    Ubrousky vřele doporučuji, jsou velké i vlhké tak akorát, netrhají se a nejsou parfemované
    #test_babydove

    #test_babydove
    A hned jsme to museli vyzkoušet 😀

    (2 fotky)

    Děkujeme, už se těšíme na testování
    #konik_testuje
    #test_babydove

    #test_babydove
    Z tohoto balíčku mám ohromnou radost a bude se testovat jedna báseň. Jonášek hned probírá co dostal. Děkujeme

    (2 fotky)
    konik_testuje
    13. dub 2018    Čtené 2245x

    Vaše zkušenosti s Baby Dove

    Aktualizace: veselé a voňavé děti. Tak přesně takové jsou po použití produktů Baby Dove. Přečtěte si recenze maminek, které se svými miminky testovaly tuto klinicky ověřenou a pediatry doporučenou kosmetiku.

    ---

    Mateřství je cesta - úžasná, krásná a vzrušující. Ale také ji provází nejistota a množství doporučení z okolí. Vždyť to dobře znáte. Tlak okolí, rodiny, množství názorů. Ale ať si zvolíte jakoukoliv cestu, bude tou správnou, protože bude vaší. A víte, kdo vám skutečně věří na vaší cestě mateřstvím? Značka Dove.

    Proto jsme se rozhodli pro vás připravit takové testování, se kterým se můžete cítit pohodlně a sama sebou i v péči o vaše nejmenší. Objevte novinky mezinárodně uznávané značky Dove - Baby Dove, která bude s vámi na každém kroku vaší cesty mateřstvím.

    Co testujeme

    Věděly jste, že dětská pokožka je mnohem citlivější než pokožka dospělých?

    • je náchylnější k podráždění a onemocnění,
    • je až o 30 % tenčí než pokožka dospělých,
    • obsahuje 2x méně hydratujících látek,
    • vlhkost se ztrácí až 5x rychleji.

    Díky těmto specifikům odborníci v Dove vyvinuli řady Baby Dove péče o pokožku, které budete mít možnost otestovat v pohodlí svých domovů. Řada Baby Dove Rich Moisture byla vyvinuta pro děti s normální až suchou pokožkou, pomáhá dětské pokožce udržovat hydrataci tím, že poskytuje pokožce nezbytné vyživující přísady. Výrobky Rich Moisture vás okouzlí vůní speciálně vyvinutou s ohledem na citlivou dětskou pokožku. Řada Baby Dove Sensitive Moisture je určena pro děti s citlivou pokožkou, tudíž produkty Sensitive Moisture jsou zcela bez parfemace. Všechny výrobky Baby Dove jsou hypoalergenní.

    Řada Rich Moisture

    Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Rich Moisture 200 ml a 400 ml - s příjemnou dětskou vůní zajistí tento mycí gel jemné očištění pokožky. Obsahuje živiny, které pomáhají pokožce udržet její přirozenou vlhkost.

    Baby Dove Tělové mléko Rich Moisture - zklidňuje suchou pokožku a zanechává ji hydratovanou a vláčnou po celý den.

    Baby Dove Vlhčené ubrousky Rich Moisture - obsahují kombinaci čistících látek a pečujících ingrediencí, které nejen dobře pokožku čistí, ale zanechávají ji i okamžitě hydratovanou.

    Baby Dove Šampon Rich Moisture - šampon s neutrálním pH, který hydratuje pokožku hlavy děťátka při každém mytí vlásků. Šampon neštípe do očí a prošel oftalmologickým testem.

    Baby Dove Krémová tableta na mytí Rich Moisture - je dermatologicky a oftalmologicky testována pod dohledem pediatrů. Obsahuje až ¼ hydratačního krému, což odráží celkovou filozofii značky Dove.

    Řada Sensitive Moisture

    Baby Dove Mycí gel na celé tělo i vlásky Sensitive Moisture 200 ml a 400 ml - mycí gel bez parfemace zajistí očištění velmi citlivé dětské pokožky. Obsahuje živiny, které pomáhají pokožce udržet její přirozenou vlhkost.

    Baby Dove Tělové mléko Sensitive Moisture - zklidňuje suchou pokožku a zanechává ji hydratovanou a vláčnou po celý den.

    Baby Dove Vlhčené ubrousky Sensitive Moisture - obsahují kombinaci čistících látek a pečujících ingrediencí, které nejen dobře pokožku čistí, ale zanechávají ji i okamžitě hydratovanou.

    A přípravek na oba typy dětské pokožky:

    Baby Dove Krém na opruzeniny - krém lehké konzistence rychle neutralizuje pH a pomáhá chránit pokožku před začervenáním a zapařením.

    Všechny produkty Baby Dove byly testovány ve spolupráci s dermatology a pediatry a jsou hypoalergenní. Nová kosmetika Baby Dove poskytuje dětské pokožce potřebnou hydrataci a jemnost s ohledem na její speciální potřeby a citlivost a vám dodává důvěru, že jako maminka děláte pro své dítě to nejlepší.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek s dětmi do dvou let, které milují svou rodinu a roli matky, ale také nezapomínají na to, že jsou ženami i se svými radostmi a starostmi. Hledáme takové ženy, které podvědomě vědí, co je pro jejich děti nejlepší, které jsou lidské, občas utahané, ale stále nadšené a plné lásky.

    Jak se zapojit

    Do možnosti získat balíček 7 produktů (buď řadu Baby Dove Rich Moisture + několik produktů z řady Baby Dove Sensitive Moisture a naopak) se zapojíte pouze napsáním zajímavého komentáře. Vedete si ve svém volném čase blog? Zajímáte se o dětskou kosmetiku? Dobře fotografujete? Proč byste měly testovat právě vy se svým miminkem? To vše uveďte ve svém komentáři a také nezapomeňte napsat, zda chcete testovat řadu Rich Moisture nebo Sensitive Moisture a věk svého dítěte.

    Čas na zapojení se máte do neděle 15.4 a hned v pondělí 16.4 proběhne výběr maminek, které následně budeme kontaktovat interní poštou.

    Držíme palce a přejeme krásné jarní dny,

    konik_testuje

    Maminky, zpozorovaly jste na pultech drogerií novou dětskou kosmetiku - Baby Dove? A jak se vám líbí?

    Pokud jste ji nestihly ještě vyzkoušet, tak s námi máte jedinečnou příležitost otestovat řadu Rich Moisture a řadu Sensitive Moisture a už za týden zveřejníme všechny detaily tohoto testování.

    Jak si užívají vaši prckové koupání a další péči o pokožku? Dejte nám vědět v komentáři fotografií a pošleme vám 4 srdíčka.

    #test_babydove