kizii
    20. črc 2018    Čtené 230x

    Canpol Babies - zázrak pro prsa?

    Když jsem zjistila, že jsem byla vybrána na testování odsávačky Canpol Babies, hned se mi rozzářily oči, že konečně budu moct poprvé vyzkoušet i tuhle techniku "kojení" 😌😄

    Testovat jsem začala až druhý den po rozbalení balíčku. Jelikož jsem antitalent a jak věci vůbec fungují zjišťuji až postupem používání výrobku 😇 

    Ale večer jsem si vytáhla návod a vše pečlivě prostudovala, ať pak nezmatkuji, že mně něco nejde. Další krásné ráno jsem vše pečlivě vyvařía a dala se s plnou chutí a plnými prsy do testování.

    V porodnici jsem měla možnost na zkoušku el. odsávačku, ale ta mi teda tak moc nevyhovovala. Necítila jsem se tak uvolněně a v klidu. Malá je ceckoň, takže při testování dostala mlíčko i do lahve, protože v jejím věku se fakt nebojím, že by se pak nepřisála 😂 Problém je spíše naopak ☺️ Já měla to štěstí a prsa se mi nalily a zvětšily v porodnici hnedka. Za což jsem byla fakt ráda.

    (Malá si to smontovala po svém 😂 )

    Samotné odsávání jsem zahájila odpoledne a zeleného čaje a mého oblíbeného filmu. Jelikož jsem potřebovala klid, abychom se první seznámily. První se mi zdálo, že odsávačka spíše psro drtí. Až po pár minutách jsem přišla na správnou techniku. Poprvé se mi podařilo odsát cca 20 ml, ale i tak jsem z toho byla neskutečně nadšená a šťastná. Vložila bych i foto, ale věřte, že takové konkrétní detaily by se Vám moc nelíbily 😄 Dcerka byla nadšená také, teda hlavně z návodu a obrázků miminek. 

    Občas se mi stalo, že se mléko dostalo pod silikonový klobouček a pak to přisálo vzduch, ale to přisuzuju spíše ke špatné manipulaci. Ono i tak není sranda se hnedka zaučit používat takovou věc. Ovládání je naprosto jednoduché, jde to opravdu lehce - ruka vůbec nebolí. 

    Za mě odsává efektivně bez jakékoliv bolesti, tlaku atd. Troufla bych si říct, že při začátcích kojení by pomohla na zvýšení laktace. Shrnula bych to tím, že ji vřele doporučuji, opravdu jsem nenašla žádné mínusy nebo vady, které by bránily klidnému odsávání. 😊 Plus i jako bonus byly vložky do podprsenky, které obsahují Aloe vera - za mě taky super, akorát by mohla být větší savost.

    Plusy:

    - šetrnost

    - lehká manipulace

    - cena

    - skvěle se čistí

    - jemná k prsům

    - dobře se udržuje v čistotě

    - lze jednoduše sestavit

    Mínusy:

    - snad jen to, že potřebujete jen CB lahvičky, jiné tam skoro nepasují, ale to nevidím jako nějakou hrůzu.

    Já děkuju Modrému koníkovi, že jsem měla tu možnost testovat, třeba někdy příště budu moct vyzkoušet i jiné věci🙂

    lucina261
    19. črc 2018    Čtené 182x

    Testovani s odsavackou Basic Canpol babies

    Do testovani jsem se zapojila, protoze jsem mela problemy s laktaci a bradavkami. Nas syn se narodil o cely mesic driv a tak byl prvni dny v inkubatoru. Chodila jsem mu co 3 hodiny odsavat mlicko a 3.den mi ho dali pochovat a prilozili mi ho k prsu. Z prsu bohuzel nemel silu vypit co potreboval a tak jsem od zacatku musela dokrmovat lahvickou. Mela jsme strach, ze si zvykne na lahvicku a bude odmitat prso. Prvni 3 mesice zivota prcka jsem po 3h osavala (v noci i po 5h). Bylo to casove narocne. Krmeni zacinalo ohrevem mlicka z lednice, krmenim, odrihnutim, uspanim a pak pulhodinovym odsavanim. Vsechno to trvalo hodinu a pul a bylo to opravdu narocne. V noci jsem drncela s elektrickou odsavackou kterou jsem si pri propousteni z porodnice pujcila z lekarny. Pri kojeni jsem mela cim dal vetsi bolest pri prisati a tak jsem navstivila i laktacni poradkyni a jednu jsem si pozvala i domu. Obe se mnou resili techniku prisati a rikali, at mezi krmenim odsavam. Nakonec jsme zjistili, ze jsem mela kvasinku a bradavky mi popraskaly az do krve a pak uz jsem odsavala jen krev. Bolest byla tak velka, ze jsem kojila se slzami v ocich a tak jsem na odporuceni zkusila kojit s kloboucky. Bolest byla mensi, ale - po case se snizila laktace a ja musela prikrmovat UM. Chtela jsem laktaci rozjet diky odsavacce. 

    Kdyz mi prisla domu odsavacka od CANPOL byla jsme velmi mile prekvapena. Popravde jsem mela strach, ze me z odsavani bude bolet ruka nebo ze to bude bolet... Nic z toho se ale nestalo! Slo to tak lehce a hezky do odsavacky prso vpadlo a byla radost odsavat. Kdyz jsem behem dne mela chvili sedla jsem si a v tichosti odsavala, abych si pomohla s laktaci. 


    Velmi mile me prekvapila udrzba odsavacky, kdy se vsechny jeji casti daji rozebrat a krasne oplachnout ci vyvarit. Trosku jsem zapasila s nasroubovanim lahvicky na odsavaci cast. Ale to bylo rukama 🙂

    Nasemu malemu brouckovi se z lahvicky Canpol krasne pilo, hezky si ji chytl do rucicky. Jen jsme pozdeji poridili vetsi savicku, protoze uz je to kus chlapa a teklo mu to moc pomalu a to se mu nelibilo. 

    Odsvacku i lahvicky Canpol babies muzu doporucit a urcite bych volila i u druheho miminka. Plusy jsou skvela udrzba a rychly prijem savicky miminkem a taky moc krasny design. Dlasi pro me obrovskou vyhodou bylo rozjeti laktace (UM uz jsme bohuzel neodbourali, ale mlicka bylo vice diky castejsimu odsavani, kdyz malej spal). A minusy? Na zadne jsem neprisla 🙂 

    Dekuji za vybrani na testovani.

    samcuska
    19. črc 2018    Čtené 229x

    Odsavačka Canpol babies - basic

    Ahojky,

    chtěla bych vám napsat pár vět o tom jak jsem se vlastně dostala k této super věcičce.

    Když probíhaly ruzné soutěže tady na koníkovi, říkala jsem si,ž e nikdy nemůžu nic vyhrát, protože nemám vůbec štěstí. A ono jednoho krásného dne jsem dostala zprávu o tom, že odsavačka již za pár dní bude patřit mě. Byla jsem neuveritelně šťastná, protože jsem mléko odsávala ručně.

    Tím,že jsem vyhrála tuhle užásnou vecičku, měla jsem najednou strasně moc času pro děti. Nemusím se věnovat převážne jen ručnímu odsávaní jako to bylo doposud.

    mmilacek
    15. črc 2018    Čtené 148x

    Testování odsávačky Canpol Babies

    Do testování jsem se přihlásila 11.června s měsíčním synem oliverem, nějak moc jsem nedoufala že se na nás usměje štěstí a budeme mezi 10maminkami které budou mít možnost odsávačku testovat, ale byla jsem mile překvapena když jsem 18 června koukla do zpráv a zjistila že jsem byla vybrána na testování.

    Baliček s odsávačkou mi dorazil za čtyři dny od zjištění té skvělé zprávy že testuji taky. Hned jsem balík doma rozbalila, a zkoumala co vše obsahuje a jak.

    Odsávačku jsem celou rozebrala na sterilizovaní a pročetla si jak správně odsávat, a mohlo se jít na věc. Ze začátku mi odsavaní moc nešlo, byla jsem rada že jsem odsala aspoň 20ml, ale postupem času se to lepšilo a teď už mám zasoby mléka i zamrazené kdyby nahodou.

    Plusy odsávačky jsou- určitě tedy to že se lehce rozloží a krásně se všechny dilky sterilizuji, jde i velice lehce a rychle složit.

    Další plus bych dala tvaru odsávačky, krasně přilne k prsu a nikde netlačí. Odsavaní je bezbolestné tedy aspoň pro mě a hlavně odsávačka neni nijak hlučná jak to je u elektrických.

    Minusy jsem nepostřehla žádne, odsavačka je super pomocník a určitě ji budu nadale využivat stejně jako lahvičku, kterou maly bezproblemu přijal a nezačal odmitat prso. To byla asi jedina věc ktere jsem se bala, ale ikdyž manžel syna krmil přes lahvičku ktera ma široký tvar tak pro malého je prso stale na prvním mistě.

    Ještě jednou bych chtěla moc poděkovat za možnost testování 

    sari_28
    14. črc 2018    Čtené 154x

    Testování odsávačky Canpol Babies Basic

    Před měsícem jsem v notifikacích na koníkovi narazila na možnost testování odsávačky od Canpol Babies. Mému synovi bylo v té době 8 dnů a jelikož se narodil o 5 týdnů dříve, u kojení mi často usínal a občas jsem ho kvůli tomu musela dokrmovat stříkačkou. Hlavním důvodem, proč jsem se chtěla zapojit do testování bylo tedy to, abych ho mohla krmit, případně jenom dokrmovat lahvičkou. Přece jen to je příjemnější varianta než stříkačka.

    Byla jsem mile překvapena, když balíček dorazil už v pátek. Uvnitř jsem našla odsávačku s lahvičkou s úzkým hrdlem, lahvičku Easy start se širokým hrdlem, návod, 1 pár vložek do podprsenky s aloe vera a látkový sáček na cesty.

    Nejprve jsem odsávačku a lahvičku rozebrala a vysterilizovala. Skládání a rozkládání je tak jednoduché, že ani není potřeba návod, stačí selský rozum. Jediné, s čím jsem trošku bojovala bylo nasazení “víčka” na odsávačce (mám na mysli bílý vrchní díl), občas se mi nedařilo ho správně nacvaknout.

    Všechno bylo připravené, tak jsem mohla začít odsávat. Jelikož doma jednu manuální odsávačku jiné značky už mám, mohla jsem je alespoň porovnat. A hned při prvním použití odsávačky od Canpol Babies jsem byla mile překvapena. Povedlo se mi odsát z obou prs celkem 110 ml poměrně rychle a hlavně bezbolestně. Zanedlouho potom se Davídek probudil, tak jsem jen mlíčko přelila do lahvičky se širokým hrdlem, ohřála a při přiložení čekala na jeho reakci.

    Lahvičku hned přijal a spokojeně bumbal. Bylo vidět, že z lahvičky se mu pije dobře, protože mlíčko bylo během chvilky pryč a hlavně se po tom nepozvracel, jako většinou u kojení. Za mě tedy obrovská úleva, i když jsem měla trošku strach, že si na lahvičku zvykne a nebude už chtít prso. Naštěstí díky tvaru savičky to nebyl žádný problém a přijímá dál i prsa.

    V dalších dnech jsem střídala kojení a krmení z lahvičky a snažila se odsáváním nastřádat nějaké mlíčko do zásoby. A zatím jsem se během odsávání nesetkala s žádným problémem. Za mě rozhodně velká spokojenost. 

    Když to shrnu...

    Odsávačka se dobře skládá a rozkládá, příjemně se drží, odsávání je pohodlné a bezbolestné, má hezký design, je skladná a díky látkovému pytlíku skvělá na cesty.

    Co se týče negativního hodnocení, tak snad jen nacvakávání horního dílu a pokud se pod silikon na prsu dostane mlíčko, nasává se i vzduch.

    A i když už testování skončilo a Davídkovi už stačí moje prsa, budu odsávačku využívat i nadále.

    Děkuji koníku za možnost testování.🙂

    kac97
    14. črc 2018    Čtené 225x

    Testování odsávačky Canpol Babies

    Přihlásila jsem se do testování odsávačky hlavně kvůli tomu, když potřebuji někam jít, tak abych odsála pro malou mlíčko a tatínek jí ho mohl z flašky dát. Neměla jsem ani nejmenší pomyšlení, že bych mohla vyhrát, tak jsem si den před vyhlášením výherců objednala z e-shopu elektrickou odsávačku. Druhý den jsem zjistila, že jsem vyhrála, takže to byl docela šok - co budu doma dělat se dvěma odsávačkama? No, aspoň jsem je mohla porovnat. 


    Když balíček dorazil, byla jsem mile překvapená. Přišla nejen odsávačka, ale i flaštička a vložky do podprsenky. (Ty já už nevyužiju, ale to nevadí)


    Plně kojím, ale i přesto jsem odsávala co se dalo. Začátky byly složité, šlo to pomalu, ale nakonec se to krásně rozjelo, takže později jsem s přehledem odsála třeba 100ml. 
    Některé mlíčko se mi povedlo zamrazit a mám je uložené na později a nekteré rovnou odsáté dcera vypila. Neměla naštěstí žádný problém přijmout láhev. Krásně pila, snažila se to i sama držet a hlavní pozitivum je, že nesála vzduch. 🙂

    Starší bráška (2,5 roku) se snažil ségru taky nakrmit. 

    Jelikož jsem měla možnost porovnat Canpol babies a ještě jinou - elektrickou odsávačku, tak s čistým svědomím řeknu, že Canpol Babies je mnohem lepší. Sama jsem si regulovala odsávání, nic mě u toho nebolelo. U té elektrické jsem kroutila i prsty na nohou. Možná to bylo tím, že jsem si jí neuměla správně nastavit. Takže za sebe rozhhodně doporučuji manuální odsávačku, kde si to maminka sama reguluje. 

    Jsem ráda, že jsem byla zrovna já vybrána do testování. Ještě jednou děkuji! 

    triskova_v
    12. črc 2018    Čtené 456x

    Jak nám odsávačka zachránila kojení

    Do testování ruční odsávačky Canpol babies Basic jsem se přihlásila, když malé Sašence byli tři týdny. Pro mě to byli tři týdny bolestivého kojení, kojení s kloboučky a velkých nervů, zda to někdy bolet přestane. Usmálo se na nás štěstíčko a byly jsme vybrány na testování. 

    První seznámení

    Balíček dorazil v pátek a já se hned vrhla na rozbalování. Balíček obsahoval ruční odsávačku, lahvičku se širokým hrdlem a vložky do podprsenky (odkazy dám na konec recenze). Kromě odsávačky byl v krabici látkový sáček, do kterého se schová veškeré vybavení pro případný převoz. K tomu všemu byla brožurka, jak správně odsávat a uchovávat mlíčko. Ještě než jsem si přečetla návod na zacházení s odsávačkou jsem jí rozebrala, protože mi bylo jasné, že se musí vyvařit. Odsávačka by vlastně ani návod nepotřebovala mít, protože "rozborka a zborka" byla zcela intuitivní a úplně jednoduchá. 


    Sbohem kloboučky
       

    Při prvních pokusech jsem si všimla, že se bradavky líp formují, než když kojím s kloboučky a mě napadlo zkusit dát Sašence pít bez nich. Když se začala šmrdolit v postýlce, a bylo jasné, že za chvilinku se vzbudí úplně a bude se dožadovat oběda, jsem si k ruce vzala odsávačku, odsála pár mililitrů mlíčka (jen tolik aby se bradavka zformovala) a zkusila přiložit Sašenku. Světe div se ale malá se přisála téměř hned, bezbolestně sála a obě jsme byly spokojené, nestresované. Takže za mě je tohle malé, ale významné plus odsávačky Canpol. 

    Ještě párkrát jsem takto zkusila před kojením zformovat bradavky odsávačkou a druhý den už jsme to zvládly bez pomoci odsávačky i kloboučků. Od té doby už baští Sašenka bez kloboučků, já při kojení netrpím a vlastně si to užívám, což jsem v prvních týdnech říct nemohla. 

    Lahvička se širokým hrdlem

    Dalším produktem v balíčku k testování byla lahvička se širokým hrdlem. Na odsávačku je možné našroubovat lahvičky s širokým i úzkým hrdlem. Tím, že jsme měli k testování dvě lahvičky, bylo možné v jednu chvíli jak odsávat, tak krmit Sašenku z lahve. Samozřejmě to nezvládne jedna osoba, ale my měli na pomoc tatínka. Jak on tak malá si krmení užívali a já jsem ráda za savičku, která by měla být podobná matčinu prsu, že je Sašence jedno zda pije z lahve, nebo prsu. 
       

    Lahvička se skvěle umývá díky širokému hrdlu. Dobře pasuje do ruky a až Sašenka povyroste, určitě se jí bude držet dobře. Na to si ale chvíli počkáme.

    Vložky do podprsenky

    Jako malá pozornost byly přibaleny dvě vložky do podprsenky s aloe vera. Musím říct, že mi vyhovují lépe vložky z drogerie. Canpol vložky jsou sice v průměru větší, lepící proužek je po celé délce, ale na můj vkus moc šustili. Po jednom dni používání nemůžu říct, zda je aloe vera nějak prospěšná, ale pro mne by to byli vyhozené peníze.

    Závěr

    Jsem hrozně ráda, že jsem byla vybrána do testování odsávačky. Velmi mi pomohla při kojení a zbavení se kojících kloboučků a Sašence kojení bez kloboučků pomohlo proti bolesti bříška.

    S odsávačkou se jednoduše zachází. Rozebrání a složení je otázkou minuty. Jako malé bezvýznamné mínus bych viděla, že se odsávačka může používat jen s Canpol lahvičkami, protože mají specifický závit. Ale pokud maminka odsáté mlíčko hned přelije do jiné lahvičky, či sáčku na uchovávání mlíčka, není to vůbec problém.

    V příštích dnech budu odsávačku dál používat, hlavně kvůli tomu, že Sašenka málo přibírá, tak snad se mi bude dělat víc mlíka, když budu pravidelně odsávat, nebo alespoň stimulovat.

    Odkazy

    https://canpol.cz/odsavacky-materskeho-mleka/820-12205rucniodsavackamaterskehomlekabasic-5903407122052.html

    https://canpol.cz/kojenecke-lahve/1271-35212lahevsesirokymhrdlemfriuts120ml-5901691813144.html#/barvy-bezova

    https://canpol.cz/tampony-do-podprsenky/798-19608tamponydopodprsenkyeasystartsaloevera40ks-5903407196084.html

    certisko1989
    10. črc 2018    Čtené 158x

    TESTOVÁNÍ ODSÁVAČKY CANPOL

    Jednoho dne jsem se podívala na stránky modrého koníku a měla jsem ve zprávách jednu nepřečtenou. Byla to zpráva ohledně testování ruční odsávačky od značky Canpol a k ní flaška. Tak si říkám zkusím tam napsat a uvidíme. Ani jsem nepřemýšlela nad tím, že bych byla vybrána, ale stalo se.

    Čučela jsem na to jako tele na nový vrata, že jsem byla vybrána a byla jsem velice potěšená. S dcerou, když byla miminko, jsem zkoušela právě odsávat mateřské mléko ruční i elektrickou odsávačkou a ani za boha mi to nešlo. Tak jsem chtěla zkusit, jestli mi to půjde teď se synátorem.

    Plně kojím, ale když potřebuji třeba k paní doktorce, kde se nedá objednat a čekáte tam třeba dvě a půl hodiny a dítě jí po třech hoďkách tak jsem pak akorát na nervy, že to nestíhám. A že se náš jedlík přes den poctivě a skoro přesně hlásí na papání. 

    Takže když potřebuji pohlídat na delší dobu tak bych ráda, aby měla babička při ruce mateřské mléko, aby mohla nakrmit, když se časově zdržím.

    Když odsávačka přišla, první byla otevřít dcera a hned se hrnula do otevření balíčku. Byla jsem mile překvapena. K odsávačce je ještě bílý pytlík na odsávačku a potřebné věci i prsní vložky. Dcera byla taktéž nadšená a hned chtěla všechno vyzkoušet.

    První den jsem odsávačku vyvařila a šla jsem na věc. Jelikož mám občas prsa citlivější (podle toho jak malý saje a jaké dělá blbosti ) tak než jsem našla správnou polohu, aby to nebolelo tak mi to nějakou dobu trvalo. Prsa mám větší a není jednoduché zrovna odsávačku přisát správně. Po pár pokusem se mi povedlo odsát 10 ml mléka což je u mě pokrok, protože to se mi nepovedlo ani u dcery. Musím najít správnou techniku přiložení, abych to měla jednodušší a rychlejší.

    Odsávačka je šikovná akorát do ruky a to mám malý ruce, jen je to docela pracné a zdlouhavé, každopádně to chce vytrvalost a trpělivost. Najít správné místo kam odsávačku přikládat, abyste odsály co nejvíce mléka. Postoupila jsem dále a podařilo se mi odsát 30ml mléka. Při odsávání jsem ale měnila polohy přisátí, protože se mi zdálo, že mléko neteče, tak jsem průběžně zkoušela měnit místa a tak nějak se povedlo. 

    Nakonec se mi povedlo odsát 100ml mléka sice za půl hodiny, ale povedlo. Když to shrnu tak podle mě je lepší odsávat mléko až večer, když prcek spí delší dobu a nežádá jídlo. Mě se nejvíc osvědčilo minimálně tak dvě hodinky po kojení. 

    Odsávačka se dobře čistí a není náročná, pro mě na nějaké to ostříkání mléka se určitě hodí. Jen se občas stalo, že se mléko dostalo pod silikonový klobouček a pak to přisávalo vzduch, ale jinak bez problémů. 

    Z flašky z úzkou savičkou se malému také dobře pilo a myslím si, že s ní je spokojený.

    #test_canpol asi mám levé ruce, jednou to jde odsát a jednou zase ne. Nejlepší je asi odsávat po dvou hodinách po kojení teda aspoň u mě, ale to mi pak nevychází , protože malej jí po třech. No ještě je tento týden tak třeba se mi ještě zadaří 😀 ostatním přeji více štěstí.

    #test_canpol tak se mi dneska konečně povedlo odsát aspoň 50ml večer to ještě zkusím a uvidíme třeba budu mít aspoň stovku. Pomalu ale jistě docházím jak na to 😀 sice mi to tak půl hoďky zabralo, ale i to málo se počítá 😀

    #test_canpol Pepík začal taky testovat, už si i sám přidrží a vypadá to, že se mu z ní dobře pije 🙂 já s odsávačkou stále bojuji, dám přes víkend pauzu a zkusím to znova. Odsávačka je šikovná, ale mě to moc nejde.

    #test_canpol i dceři se balíček líbí, zatím s odsáváním trochu bojuji, nejde to podle představ, ale nic není hned, tak uvidíme jak to půjde dál. Do ruky dobrá a manipulace taky.

    A začíná se testovat , jsem sama zvědavá jak to půjde.

    Jsou vaše miminka velcí jedlíci? Lahvička s mlíčkem je jejich nejlepší kamarád? Tak nám je ukažte a pošleme vám 3 srdíčka.

    A pokud stále hledáte ideální lahvičku, tak se zapojte do testování s Canpol babies. Do lahvičky Newborn baby můžete odsát své mléko přímo z odsávačky. Jak snadné a rychlé. ☺

    https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-canpol-babies-hn4vvy/

    #test_canpol

    konik_testuje
    15. čer 2018    Čtené 4230x

    Vaše zkušenosti s Canpol babies

    Aktualizace: jak obstály ruční odsávačky mateřského mléka Canpol babies v našem testování? Dozvíte se z recenzí maminek, kterým Canpol pomohlo s kojením. 🙂 

    ---

    Mateřské mléko je plné vitamínů, které svému děťátku můžete dát a budovat jeho imunitu již od počátku. Někomu to jde „jako po másle“, někdo má problémy a některé maminky se nerozkojí vůbec. Ale to nevadí, je to přece lidské a je normální, že jsme každý jiný.

    Pro ty z vás, které mají kojení problematické, nebo prostě miminka protestují při jakémkoli pokusu o kojení, máme pro vás zajímavé testování.

    Čtěte dál.

    Co testujeme

    Ruční odsávačka mateřského mléka Basic Canpol babies

    Ruční odsávačka Basic s jednoduchou obsluhou i údržbou. Malý počet dílů usnadňuje její čištění. Speciálně tvarovaná páka činí odsávání velmi pohodlným a nevyžaduje užití velké síly. Praktická podstava zajišťuje stabilní postavení odsávačky. Tvarovaný trychtýř dokonale kopíruje tvar prsu. Silikonová masážní vložka prs jemně masíruje a odsátím přebytečného mléka pomáhá předcházet zánětům. Je kompatibilní s jinými doplňky k uchovávání mléka - můžete odsávat mléko přímo do klasických láhví i láhví se širokým hrdlem Canpol babies.

    Láhev se širokým hrdlem Newborn baby 120ml

    Tvarovaná polypropylénová láhev EasyStart s potiskem Newborn baby má objem 120 ml a při krmení se velmi dobře drží. Široké hrdlo usnadňuje plnění a mytí, výrazná stupnice pak kontrolu dítětem vypitého množství. Obsahuje antitikolikový dudlík 0-3m, který pomáhá předcházet bolení bříška a kolikám. Svým tvarem, co nejvíc připomíná matčin prs a umožňuje tak dítě kojit i krmit z láhve zároveň. V láhvi uzavřené těsnícím diskem můžete mléko zmražovat, nebo transportovat, bez rizika vylití. Láhev neobsahuje BPA.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek, které potřebují pomoct s kojením svých mrňousků. Je to úplně v pořádku, hledáme vás proto, abychom vám mohli pomoct a vy tak své miminko nakrmíte bez obav.

    Měly by to být aktivní maminky, které rády fotografují a píší a hledají pro sebe a svá miminka věci, které jim usnadní život.

    Jak se zapojit

    Zapojení do testování je tak jednoduché. Stačí, když pod článek napíšete komentář, proč bychom měli vybrat právě vás? Něco nám o sobě napište a radost nám udělají taky vaše fotografie s miminkem.

    Čas na zapojení máte do neděle 17. 6. 2018 a v pondělí 18. 6. 2018 koukneme na vaše komentáře. Vybrané maminky budeme kontaktovat přes interní poštu.

    Přejeme krásné letní dny a hodně štěstí,

    Konik_testuje

    Maminky, kojíte? Ano, víme, že je to ožehavé téma, ale nás zajímá, jak vám to jde?

    Pokud byste potřebovaly s kojením pomoct, což je úplně v pořádku, tak se za týden zapojte do testování ruční odsávačky mateřského mléka značky Canpol babies. ☺

    #test_canpol