sobist
    4. únor 2020    Čtené 274x

    Dermedic - posledních pár slov

    Tak, je to tady. Jak jsem psala v původním článku, chtěla jsem se vyjádřit k testovaným výrobkům značky Dermedic po delší době – tedy po takové době, kdy je považuji za skutečně vyzkoušené.

    Zklidňující a hydratační krém pro suchou až atopickou pleť

    Vůni už neřeším, co mě ale pořád štve je tekutá konzistence krému.  Pro někoho malichernost, pro mě často důvod, proč sáhnu po jiném krému. A co na to pleť? Problematická zarudlá suchá místa neumí zmírnit ani po tak dlouhé době, zlepšení nevidím a je jedno, jestli se mažu jednou nebo třikrát denně. Prostě nic. Na co krém ale používám ráda je krk a dekolt.

    Tělové mléko 

    Používala jsem moc ráda, ale neporadil si ani se suššími místy na loktech, ani na kolenou. Na zvláčnění pokožky nohou po holení byl super, tyhle chvíle jsem měla asi nejraději.  A jak jsem předpokládala, balení jsem vypotřebovala poměrně rychle.

    Regenerační krém na ruce 

    Funguje, je příjemný, nemastí, vstřebá se. Víc jsem na krému nedokázala vypozorovat vzhledem k tomu, že mazání rukou se ještě stále nestalo alfou a omegou mého života. 🙂

    Mýdlo na ruce pro ochranu lipidové bariéry 

    Mýdlo podstoupilo po porodu asi největší zátěžovou zkoušku, jelikož jsem si myla ruce několikrát za hodinu. Myslím, že kolikrát to bylo i zbytečné, jenže jsem potřebovala mít pocit, že na čerstvě narozenou holčičku nesahám špinavýma rukama. Každopádně i tak jsem měla ruce suché. Velmi suché. A teď babo raď – bylo to extrémně častým mytím nebo prostě tím, že je to „jen“ mýdlo? Jenže po takové době je to jediný ze čtyř testovaných produktů, kdy reálně uvažuji o jeho koupi (oproti původním předpokladům). Jakmile se totiž uklidnila moje mycí mánie, je to v pořádku a ruce už suché nemám. Navíc mám pocit, že myje dobře, hezky se oplachuje a stačí ho málo.

    #recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic_linum

    weronicaaaa
    16. říj 2019    Čtené 329x

    Recenze a závěrečné zhodnocení kosmetiky Dermedic

    Ano, jak již víte, měla jsem možnost testovat hydratační řadu kosmetiky Dermedic Hydrain3. Nikdy jsem takovou možnost neměla, proto, jsem byla nadšená, když vybrali na testování zrovna mě. Brala jsem to opravdu zodpovědně! Hned, jak mi balíček dorazil, jsem ho rozbalila, přečetla si veškeré informace o produktech, jak je používat, na co jsou zaměřené, kdy se mají používat. Poté jsem samozřejmě hned šla do koupelny, k zrcadlu, a vyzkoušela první z výrobků.

    Tento úžasný hydratační denní krém proti vráskám. Pumpička je skvělý nápad. Můžete si postupně dávkovat množství a nevypatlat tak zbytečně moc krému, který pak není už kam namazat, tak ho prostě z ruk umyjete. A to je škoda. Proto za mě je pumpička super. Krém samotný má jemnou konzistenci. Není příliš hustý, ani tekutý. Prostě akorát. A nádherně voní. Opravdu příjemná, jemná vůně. Nic, co vás praští do nosu. Dobře se roztírá a velmi rychle se vstřebává. Během několika minut ani nevíte, že jste si ho nanášely. Za mě je prostě skvělý.

    Další krém je vlastně stejný, jako ten předchozí.

    Je to noční krém proti vráskám. Taky má pumpičku, takže dávkování je velmi pohodlné. Konzistence je stejná, jako u předchozího krému. Vůně je jemná, příjemná. Nic intenzivního. Kdo by taky na noc chtěl čuchat nějaký smrad 😁 Ale hlavně, tím, jak se krém rychle vstřebává nebudete mít zamaštěné polštáře. Což je podle mě taky hodně důležitá zpráva, pokud si po nanesení krému jdete ihned lehnout.
    Dalším z řady je denní hydratační krém.

    Když se řekne slovo hydratační, tak se mi vždy vybaví ty mastné, hutné krémy, které vám ulpí na pokožce a máte celej den pocit, že z obličeje máte jeden velkej mastnej flek 😂 Ale tento krém mi všechny tyto myšlenky okamžitě vyvrátil. Krém není vůbec hutný, natož mastný. Je jemný, řídký až vodový. Z počátku mi bylo nanášení nepříjemné, protože působí opravdu takovým slizovým, vodnatým dojmem. Ale je to jen o zvyku. Při další aplikaci mi to už nevadilo. Krém se krásně roztírá. Ale co je hlavní! Krém se po několika minutách vstřebá a na obličeji ho ani necítíte! Žádná mastná pleť! Prostě nic! A jako bonus opět jemná, příjemná vůně.

    A jako poslední jsem dostala na vyzkoušení hydratační sérum na obličej, krk a dekolt.

    Překvapila mě lahvička s kapátkem. Takhle jsem snad ještě nic na obličej nenanášela. Sérum je bílé, řidší konzistence. A kapátkem se celkem dobře nanáší. Nakonec ho ale stejně musíte rozetřít prsty. Vůně je opět jak jinak než příjemná, svěží. Sérum se vstřebává stejně skvěle, jako předchozí krémy. Je možné ho použít jak na denní pečování, tak i na noc 😊 A pozor! Dá se použít i pod make-up!

    Celkové zhodnocení

    Všem je asi jasné, že po 14 dnech tu nemůžu pět ódy na to, jak nemám vrásky a jak mám pleť hladkou, jako dětskou prdelku 😁 Ten proces je opravdu dlouhodobý a člověk musí být poctivý a o pleť se starat opravdu každý den ráno a večer. Já to tak teda dělám, protože zrovna obličej vystavujeme každodenním vlivům. A zvlášť s přicházejícím podzimem a následně zimou, je potřeba o pleť zvláště pečovat 😊 Za mě jde nejvíce poznat to, že pleť je taková jemnější na omak, na pohled není suchá, nedělají se na ní šupinky. Takže po 14 dnech celkem dobrý výsledek. Jsem zvědavá na krémy proti vráskám. Slibují výsledek po 30 denním používání, tak pak bych napsala ještě recenzi zvlášť na tyto krémy. Zda opravdu fungují.

    Jinak za mě je kosmetika skvělá. Krásně voní, rychle se vstřebává, krémy opatřené pumpičkami ke zmenšení plýtvání, sérum s kapátkem. Denní hydratační krém, který není hutný, mastný, ale pokožku vám opravdu zhydratuje. Za mě prostě palec nahoru a děkuji za možnost tuto kosmetiku testovat. 😊

    #test_dermedic  #recenze #zkusenosti_dermedic

    konik_testuje
    15. říj 2019    Čtené 840x

    Kosmetika Dermedic: Jak uspěla v testu žen z Modrého koníka?

    Když chcete pečovat o svou pleť, máte na výběr z mnoha značek kosmetiky. Každá pleť je jiná a ne každé pleti vyhovují ty samé kosmetické přípravky. Proto si každá z nás musí najít tu svou značku a řadu, která bude pleti prospívat. A když jde o pleť ekzematickou a atopickou, výběr té správné kosmetiky je o to složitější. Maminky z Modrého koníka vyzkoušely značku Dermedic. Shrnuli jsme pro vás jejich recenze.

    zuzana.79

    Značka Dermedic pochází z Polska a specializuje se na výrobu lékárenské kosmetiky. Její produkty jsou určeny nejen ke zkrášlení, ale zároveň k léčbě celé řady kožních onemocnění. Přestože značka Dermedic není na trhu příliš dlouho, stihla získat už několik ocenění (např. InStyle Best Beauty Buy). 

    Hlavní složkou kosmetiky Dermedic je voda upravená technologií reverzní osmózy - což znamená, že je zbavena veškerých potenciálně dráždivých či alergenních látek. Kromě toho najdete v produktech kyselinu hyaluronovou, ureu, důležité vitamíny a další. Kosmetika Dermedic prochází přísnými kontrolami kvality a bezpečnosti. Je velmi účinná a šetrná. Z těchto důvodů ji svým pacientům doporučují přední polští dermatologové i pediatři.

    Hydratační řada Hydrain3 pro suchou pleť

    Pět z našich testerek testovalo po dobu 2 týdnů kosmetiu pro suchou pleť. Poslali jsme jim 4 produkty z řady Hydrain3 a výsledky jsou následující.

    1. Hydratační denní krém proti vráskám

    + Největší výhodou krému je podle maminek to, že se dobře roztírá a vstřebává do pokožky.

    + Zanechává pleť vyživenou a hydratovanou a můžete ho použít i pod make-up.

    + Krém má praktickou pumpičkou, díky které si odměříte přiměřené množství krému.

    Jedna z maminek dodává: "Tento krém aplikuji každé ráno po snídani. Konzistence je akorátní, krém se dobře roztírá a rychle vstřebává. Akorát ještě po půl hodině mám pocit těžké pleti. To znamená, že stále cítím lehký filtr na obličeji jako by mi ztěžkla. Myslím si, že to zapříčiňují právě složky vyhlazující pokožku. Je to nejspíš jediná nevýhoda celé této řady. Nicméně účinky tento denní krém proti vráskám má. Pleť se mi opravdu po dvou týdnech zdá vyhlazenější a pružnější."

    2. Hydratační noční krém proti vráskám

    + Stejně jako denní krém z této řady se i noční krém dobře roztírá a vstřebává.

    + Dvě z maminek vyzdvihly, že je jejich pleť hydratovaná i ráno.

    + Krém pleť vyživuje, ale nemastí. 

    + I noční krém má praktickou pumpičku na dávkování.

    Testerka cervenejablko píše: "Oba krémy, denní a noční, jsou vhodné pod makeup, to jsem zkoušela jen párkrát (ne tedy s makeupem, ale jen s pudrem) a řekla bych, že je to ok. Nevytvořilo mi to žádnou krustu nebo masku."

    -  Noční a denní krém proti vráskám mají oba stejné obaly, které se liší jen popisem.

    ::::aniny

    3. Hydratační pleťové sérum pro obličej, krk a dekolt

    + Pleťové sérum získalo body za účinek a tedy za to, že opravdu pleť hydratuje.

    -  Jako nevýhodu vidí maminky balení séra. Skleněná lahvička s pipetou je nepraktická, špatně se s ní dávkuje sérum a lahvička tak zůstává upatlaná.

    Katuuulka hodnotí: "Toto sérum aplikuji večer po vyčištění pleti. Sérum je krásně vstřebatelné, ale špatně se aplikuje. Má sice hezkou skleněnou pipetu ale po nanesení na obličej sérum stéká a špatně se s ním manipuluje. Každopádně je po něm pokožka krásně hebká a hydratovaná."

    4. Intenzivně hydratační krémový gel

    + Krémový gel z řady Hydrain3 si maminky získal především kvůli svým účinkům. Pokožka je po něm hydratovaná.

    + Tento gel má příjemnou vůni.

    Pro dvě maminky z pěti byl hydratační krémový gel naprostým vítězem testu. Aniny si chválí: "Měla jsem k dispozici ultra hydratační krémový gel, který je velmi lehký, nemastný a pleť by měl hydratovat až 48 hodin. Krém v sobě nemá SPF, takže je vhodný i na noc. Za mě můj nejoblíbenější produkt ze všech testovaných, jelikož jsem z těch pohodlnějších lidí a nejradši používám jednu věc ve dne i v noci. Vyhovuje mi konzistence i příjemná lehká vůně. Na pleti jsem měla opravdu pocit hydratace. Budu si nadále kupovat. Jelikož je opravdu za velmi příznivou cenu a dělá to co slibuje. 🙂 Neměla jsem žádné známky alergie, naopak pocit více vyživené pleti."

    katuuulka

    Řada Linum Emolient pro suchou až atopickou pleť

    Dalším pěti maminkám s atopickou pletí dovezl kurýr balíček s kosmetikou Linum Emolient. Na vyzkoušení čtyř produktů měly také 2 týdny.

    1. Zklidňující a hydratační krém pro suchou až atopickou pleť

    + Krém se dobře roztírá a hydratuje pokožku.

    -  Naopak úspěch nesklidil krém za svou vůni, která třem maminkám z pěti nebyla příjemná.

    Některé maminky uvedly, že se krém dobře vstřebává, jiné naopak uváděly, že to tak není a zanechává pleť lepkavou. Každé pleti sedne něco jiného a tento krém je toho důkazem. 

    Maminka zuzana.79 vyzkoušela krém na netradiční místa na těle a takto to shrnula: "Můj obličej je, co se hydratace týče docela ok, tak jsem krém pro tuhle partii těla použila jen párkrát. Je hodně tekutý, méně parfemovaný, což myslím v oblasti tváře není na škodu. Nevstřebává se tak rychle, jako jeho bratři a zanechává na obličeji jakoby tenoučký film. Kůže je po něm vláčná. Nicméně... Já mám ty problémy s nepříjemným vysušením a svěděním kůže po holení i na jiných místech těla. A tak jsem tenhle zklidňující krém používala i na jinou ženskou 'tvář'. A světe div se, i tam fungoval. Ne tedy tak, že by odstranil vysušená ložiska kůže zcela, ale díky velké hydrataci, se opravdu svědění dostavilo v daleko nižší míře a nemusela jsem se uchylovat k masti s antihistaminickým účinkem."

    2. Tělové mléko pro suchou až atopickou pokožku

    + Velkým favoritem bylo tělové mléko především kvůli schopnosti hydratovat pokožku.

    + Dobře a rychle se tělové mléko vstřebává do kůže.

    + Má příjemnou vůni. 

    Maminka adusku vyzkoušela krém nejen na sobě: "Tělové mléko je lehounké, krásně se roztírá, vstřebává, nenechává mastný pocit a jako bonus, příjemně voní. Musím říct, že hned po namazání je pryč pocit pnutí kůže, svědění a zarudnutí. Po celou dobu testování jsem mléko zkoušela jen na sobě, mně vyhovovala, boláky nesvědily, nesvítily na dálku, pocit namazání vydržel dlouho. Na konci testování se dcerce vysypal ekzém na ramínkách a kolem krku, dost se škrábala, nevypadalo to dobře, měla jsem chuť zakročit kortikoidy. Ale protože emulze ležela na nočním stolku, mázla jsem po koupání i Tamu. Kůže se zklidila, přestala svědit... Zatím jsou ložiska vidět, ale co bych chtěla za zázrak po týdnu, co?"

    vonrataj

    3. Mýdlo na ruce pro ochranu lipidové bariéry

    + Mýdlo na ruce z řady Linum Emolient sklidilo největší úspěch za to, že pokožku rukou opravdu hydratuje a zanechává ji hebkou.

    + Osvědčilo se také při odstraňování nečistot z rukou.

    + Maminkám se líbila také vůně.

    + Mýdlo vytváří při mytí jemnou pěnu.

    "Mými favority se v testu staly mýdlo spolu s krémem. Pro mě skvělá dvojka, která společně, ruku v ruce, tvoří ideální duo. Jemné mýdlo opravdu myje, nedráždí, voní a NEVYSUŠUJE. Když jsem se po umytí mazala krémem, byl výsledek 100 %," chválí vonrataj mýdlo i krém na ruce.

    4. Regenerační krém na ruce

    + Nejvíce zmiňovaným plusem tohoto krému na ruce bylo to, jak se skvěle vstřebává do pokožky.

    + Pokožku rukou hydratuje a regeneruje.

    + Zároveň ale není krém mastný.

    + A jako bonus má příjemnou vůni.

    Žádné nevýhody maminky nenašly. Spolu s mýdlem na ruce byl regenerační krém Linum Emolient nejoblíbenější a nejúspěšnějším produktem testování.

    "Pro mě vyšlo z testování překvapivě nejlépe mýdlo a regenerační krém na ruce. Kombinace těchto dvou produktů je skvělá, moje ruce jsou po použití jako nové," píše radkamorrisova ve své recenzi.

    pokožka před a po použití krému na ruce Linum Emolient (vonrataj)

    Kosmetiku Dermedic najdete na Notino nebo na e-shopech Dr.Max a Benu lékáren.

    Všechny recenze najdete pohromadě ve fóru Vaše zkušenosti s kosmetikou Dermedic nebo pod #test_dermedic

    adusku
    13. říj 2019    Čtené 297x

    Testování kosmetiky Dermedic Emolient

    Když jsem na koníkovi zahlédla, že bude možnost testovat novou kosmetiku a ještě k tomu určenou pro suchou a atopickou pleť, musela jsem se prostě přihlásit 🙂 

    Zvolila jsem tuto řadu z toho důvodu, že jsem za a) věčně vysušená jak treska a za b) protože se mě už přes deset let drží mrcha lupenka a jen tak mi něco nesedne. 

    Celý balíček se skládal z tělové emulze, mýdla na ruce, krému na ruce a pleťového krému. Tělová emulze byla můj top favorit a musím říct, že absolutně nezklala 

    Je lehounká, krásně se roztírá, vstřebává, nenechává mastný pocit a jako bonus, jemně příjemně voní. Musím říct, že hned po namazání je pryč pocit pnutí kůže, svědění a zarudnutí. Po celou dobu testování jsem jí zkoušela jen na sobě, mě vyhovovala, " boláky" nesvědily, nesvítily na dálku, pocit namazání vydržel dlouho. Na konci testování se dcerce vysypal ekzém na ramínkách a kolem krku, dost se škrábala, nevypadalo to dobře, měla jsem chuť zakročit kortikoidy, ale protože emulze ležela na nočním stolku, mázla jsem po koupání i Tamu. Kůže se sklidila, přestala svědit... Zatím jsou ložiska vidět, ale co bych chtěla za zázrak po týdnu co? 🙂

    Druhým favoritem byl pleťový krém. Trošku řidší konzistence, několikrát mi z ruky stekl dřív, než jsem ho stihla zavřít . Používala jsem na noc, měla jsem strach, že by se mi při použití ráno leskl obličej jako víte co 😀 a musím říct, že ráno byla pleť jemná, příjemná na dotek a zmizelo i věčně se loupající obočí. Zklamáním ale byla nevůně krému. Není prafemovaný, ale za mě prostě smrdí. 

    Krém na ruce mi přijde fajn, rychle se vstřebává, nezamastím po namazání vše na co sáhnu, ale víc k němu říci nemohu, nemám potřebu si mazat ruce 🙄

    Mýdlo na ruce má své čestné místo v kuchyni, protože tam si ruce myjeme asi nejvíc ( ano, přiznávám, je cestou z WC nejblíž 😀). Po pár umytí se mi začala šíleně loupat dlaň. Úplně stejně, jako když se mi poštěstí se někde umýt úplně nejvíc obyčejným mýdlem, nebo použít nejvíc obyčejný jar na nádobí. Nezalekla jsme se však a pokračovala dál a cca po týdnu vše zmizelo. Bylo mi divný, že se mi loupe jen jedna a pak mi to došlo, ono se mi loupalo nejvíc místo, kde byla cca měsíc zpátky popálenina od pánve. Takže mýdlo opravdu vyživuje a chrání (proto nemám nutkání si mazat ruce 🙂), dokonce si manžel pochvaluje, že opravdu myje a za mě jako obrovský bonus je jeho nádherná vůně 🙂

    Takže za mě je kosmetika Dermedic Emolient opravdu strašně fajn, vhodná pro zlobivou kůži a myslím, že až ji vypotřebuji, určitě se k mýdlu a tělové emulzi moc ráda vrátím. 

    Děkuji koníku za možnost si jí vyzkoušet!

    #test_dermedic #zkusenosti_dermedic_linum

    sobist
    13. říj 2019    Čtené 346x

    Testování kosmetiky Dermedic

    Linum Emolient

    Kompletní řada péče o pleť s lněným olejem Linum Emolient je určena pro velmi suchou, atopickou, alergickou pleť, také s příznaky ekzému.     

    Do testování jsem se přihlásila, protože ráda zkouším nové věci – a ne jen tak pro nic za nic, ale s tím, že trpím na růžovku. Vystřídala jsem několik lékařů, ale výsledky nenaplnily má očekávání a vzhledem k tomu, že jsem nejdříve brala HA a po jejím vysazení prakticky ihned otěhotněla (a posléze kojila, odpočinula si a otěhotněla znovu) jsem se nedostala k nějakému „lepšímu“ řešení, než jsou krémy určené na tento problém a volně dostupné v lékárnách a nebo sice na předpis, ale v rámci nějakých mezí (svého času právě kvůli braní HA a zátěži na tělo).

    Na mateřské pochopitelně nemám peněz nazbyt, takže mi testování připadalo jako skvělá možnost vyzkoušet nové produkty  a přitom neutratit ani korunu. Navíc, co si budeme, pravděpodobně bych kosmetiku Dermedic úplně minula a zaměřila se na jiné, známější a také dražší značky. Jenže cena vždy nemusí hrát roli, a stejně tak nechci, aby v mé konečné recenzi hrálo roli to, že jsem kosmetiku dostala. Testuji, ale chci být upřímná.

    Jak tedy hodnotím?

    Zklidňující a hydratační krém pro suchou až atopickou pleť

        Nelíbí se mi vůně. Výrobek by dle mého měl mít nějakou vůni, nebo vůbec žádnou. U tohoto krému mám problém s tím, že trošku voní, ale ne moc výrazně, ale ani moc hezky.

        Kladně nehodnotím ani konzistenci, ta je ale spíš o zvyku. Nečekám hustý nebo mastný krém, ale když se mi z tuby krém potřetí vylil tak, že skončil na ruce i mém těhotenském břichu, bylo to opravdu o nervy. Konzistence tedy spíš, něž jakýkoliv krém, který jsem kdy měla, připomíná tělové mléko.

        Očekávané mínus – rozhodně to není krém pro lidi s růžovkou. Nepomůže, neochrání, tak nějak si sedí na postižených místech a k ničemu to není. Mně tedy kolem nosu vyskákaly tlustější vrstvy suché kůže, což se mi stává u většiny běžně dostupných krémů z drogerie.

        Na pleti je krém příjemný, snadno se roztírá, rychle se vstřebá, na postižených místech nepálí ani neštípe, což je za mě velké plus. Hydratuje, z dlouhodobého hlediska žádný zázrak. Pokožka sice zůstane „vláčnější“, ale během krátké doby používání nevidím na postižených místech žádný rozdíl. Na místech, kde problém nemám, je krém moc prima. Za ty peníze bych do něj určitě šla raději, než do krémů běžně dostupných v lékárnách. Co mě překvapilo, protože jsem z něj měla na začátku takový „maskový“ pocit, tak na pleti jen tak nesedí, takže ho člověk za dvě hodiny nesmyje vodou a není zase jako sušenka.

        Krém se dá vrstvit, ale k ničemu to není. I tak se ale chová jako po jedné vrstvě, což je za mě osobně taky plus.

        Celkově mám z krému rozporuplné pocity. Mít jinou diagnózu, hodnotila bych určitě kladněji, takhle jsem ani nic nového a zajímavého neobjevila. To mě upřímně mrzí. Na druhou stranu ale zase nemůžu říct, že by byl špatný.

    Tělové mléko

        Super! Krásně voní, má příjemnou konzistenci (zajímavou i na pohled, protože je taková poloprůhledná, lehce třpytivá?), dobře se roztírá, rychle se vstřebá, hydratuje, na pokožce drží. Dlouhodobý efekt tady určitě je. Používání tohoto mléka jsem si užívala a klidně bych si ho koupila. Jenže - mám odzkoušeny i kousky levnější, které bych hodnotila podobně. I tak ale uvažuji, že do mléka (na samotném výrobku je označován jako balzám) investuji.

        Jako mínus snad uvedu jedině to, že se jím mažu hodně a připadá mi, že i rychle ubývá.

    Regenerační krém na ruce

        Opět jsme u toho, že krásně voní. Konzistence je klasická, ničím výjimečná od jiných produktů na ruce. Po prvním i druhém, a dokonce i třetím, použití jsem se nemohla zbavit dojmu, že to bude takový ten smývací krém – namažeš se, krém funguje, cítíš ho, a jakmile si je umyješ je pryč a ruce jsou jako dřív. To se naštěstí nepotvrdilo. 

        Krém se opět rychle vstřebá a na rukách zanechá slabý pocit, že jsou něčím natřené. Ovšem vůbec se nesmývá a opravdu něco dělá, i když ne v takové míře, abych z toho byla na větvi. Ruce mám od doby, co ho používám, určitě v lepším stavu, jenže – dřív jsem se nemazala dost sporadicky a značky střídala jako na běžícím páse a krémy posílala dál. Je tedy otázkou, jak by se pokožka rukou chovala s pravidelným používáním jiného krému.

        Co ale chci vypíchnout je fakt, že mě tento krém  naučil, že i aplikace krému na ruce může být příjemná a můžu jít v klidu spát, aniž bych měla neustále pocit ulepených nebo prostě krémem zatížených rukou. Z tohoto úhlu pohledu je to pro mě velmi cenná zkušenost a výhoda do budoucna, protože své ruce nešetřím a jak se zdá, konečně jsem se naučila se o ně trochu starat.

        Nepálí, neštípe.

    Mýdlo na ruce pro ochranu lipidové bariéry

        Hodnotit mýdlo mi přišlo asi jako nejtěžší. Co na tom chce člověk hodnotit? Některá mýdla vysušují, jiná ne, ale co dál? Špínu určitě smyje, to kolikrát zvládne i obyčejná voda.

        Krásně voní. Umývá. Rozhodně nevysušuje, ale nemám ani pocit, že by oproti jiným mýdlům, která používám, hydratovalo.

        Nepálí, neštípe, a to ani v rankách nebo suché kůži. Aplikace snadná a příjemná.

        Ve spojení s krémem na ruce určitě super kombinace, snad i vhodný dárek pro někoho, kdo má s kůží na rukách nějaký ten problém a vy mu chcete udělat nejen radost, ale taky mu trochu pomoci. Věřím, že by to mohlo fungovat.

    Pleťový krém - Tělové mléko - Krém na ruce

        Tolik k mým postřehům, které jsem nastřádala během testovacích dní. Určitě jsem spokojená, i když ne vysloveně nadšená, a všechny výrobky dopotřebuju. Jestli si některé pořídím, to si ještě nechám projít, ale adepti tady určitě jsou.

        Jestli bych tuto kosmetiku doporučila? Ano. Ovšem s přihlédnutím k tomu, jaký je váš problém, jaké výrobky vám osobně vyhovují. Nečekejte zázraky, protože se pravděpodobně nestanou. Pokud se ale jen rády/i rozmazlujete, pak směle do toho! Nemyslím si, že by v takovém případě někdo mohl být zklamaný.

        Důležité je však říci ještě jednu věc, za kterou si stojím – testování u určeném časovém úseku je krátké. Člověk určitě leccos pozná už v prvním týdnu, ale rozhodně je lepší dát krémům delší čas, až potom hodnotit. Pokud mi to tedy čas dovolí, ráda bych se k tomuto testování vyjádřila ještě jednou později, až budu mít pocit, že jsem výrobky nejen dopotřebovala, ale taky pořádně poznala.

        A možná ještě maličkost – kosmetiku testuji ve finální fázi těhotenství. Hormony se bouří, stres z blížícího se porodu je mým denním chlebem.. Myslím, že i taková věc dokáže výsledky testování trochu zkreslit. Zároveň si ale říkám, že je nejen zkreslí, ale také otestují, a v tom případě Dermedic obstál na výbornou.

        Celkově bych se ještě vyjádřila ke značce jako takové. Ve chvíli, kdy jsem se dočetla, že jde o polskou značku kosmetiky, byla jsem z toho dost na vážnách. S jistou polskou značkou nemám dobré zkušenosti – jejich výrobky absolutně nic nedělají, kromě toho, že opravdu hezky voní; pokud tedy nejsou extrémně mastné – ale Dermedic je určitě jiný. Rozhodně lepší.

        Takto mile překvapená děkuji Modrému Koníku za možnost tyto výrobky testovat.

    vonrataj
    13. říj 2019    Čtené 319x

    Výsledky testu Dermedic

    Bylo mi ctí, že jsem mohla opět testovat kosmetiku zaměřenou na problematiku atopické pokožky. Značka Dermedic byla pro mě novinkou a tak jsem neměla žádná očekávání. Jak se říká - čekej vše a nebo nic. Každopádně! Vezmu to hezky od začátku a popořadě.

    Balíček dorazil s menším zpožděním, ale to jsem již, vzhledem ke zkušenostem s dopravcem, čekala. Obsahoval 4 kusy emolienční řady Dermedic - krém na ruce, na pleť, pleťové mléko a tekuté mýdlo. Vše bylo zabaleno buď v krabičce nebo opatřeno plastovým kolkem. Mám ráda, když kosmetika příjemně, svěže či květinově voní a to tato řada Dermedic splňuje na jedničku! Uchvátila mě i textura jednotlivých výrobků. Všechny byly jemné, sympatické konzistence. 

    První dojem byl zn. IDEÁL. Když jsem přípravky používala týden a déle, byly již patrné výsledky. Atopické léze na rukou a dlaních a suchá kůže na těle byly rázem hebčí, léze se začínaly ztrácet a další vodnaté puchýřky, coby hlasatel dalších, nových lézí, se již netvořily nebo (opravdu) minimálně. 

    Největší zklamání pro mě byl bohužel pleťový krém. Pleť v oblasti obličeje mám asi nejméně náchylnou, neproblematickou, spíše smíšenou až normální a krém mi tedy vůbec nesedl. Bylo jedno, zda se jím mažu ráno či večer, pleť se mi více mastila a měla jsem najednou skolny k ucpávání a zanícení pórů.

    Naopak ostatní výrobky mi sedly skvěle. Mléko má extra jemnou, takovou trochu vodnatější texturu, ihned se vpije do kůže a zanechává příjemný pocit.

    Mými favority se v testu staly mýdlo spolu s krémem. Pro mě skvělá dvojka, která společně, ruku v ruce, tvoří ideální duo. Jemné mýdlo opravdu myje, nedráždí, voní a NEVYSUŠUJE. Když jsem se po umytí mazala krémem, byl výsledek 100%. Pokud ale nebylo mýdlo po ruce, jakože na cesty ho s sebou brát fakt nebudete (nebo alespoň já ne), skvěle splní svůj úkol krém. 

    Nad ním jsem chvíli váhala - protože první dojem byl vážně skvělý. No vyzkoušela jsem za ta léta, co mě ekzém na rukou opakovaně trápí, už spousty přípravků. Asi jsem sama překvapená, ale krém, ať je konzistence spíše tuhší oproti ostatním testovaným výrobkům, je pro mě i samostatně jedničkou. Celkem rychle se vstřebá, příliš nemastí, voní a REGENERUJE. 

    S testováním polské novinky Dermedic jsem byla spokojená, příjemně překvapená, našla jsem si favorita a dle dohledaných informací na internetu se jedná o produkty, které nestojí stovky korun (což je plus, pokud se ke kosmetice chcete vrátit nebo ji pořídit). Kosmetika mi s mým problémem pomohla a ráda ji doporučím dále.

    #recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic_linum

    katuuulka
    13. říj 2019    Čtené 709x

    Recenze kosmetiky Dermedic
    (řada péče o pleť Hydrain3 Hialuro)

    V den kdy dorazil balíček s kosmetikou Dermedic jsem končila svůj krémový půst. Jednou ročně se vždy rozhodnu a na měsíc odložím veškeré krémy a nechám svou pokožku odolávat veškerým živlům bez ochrany.

    Byl to ideální start pro testování této báječně vypadající řady Hydrain3.

    Ze začátku na mne bylo produktů příliš a nevěděla jsem který krém použít dříve. Proto jsem si pročetla pár rad a tipů. Nešlo mi na rozum jestli aplikovat večer sérum až po nočním krému či naopak. Takže jsem se rozhodla aplikovat sérum vždy po koupeli a noční krém těsně před tím než ulehnu. Po pár dnech jsem se do svého rituálu pěkně vžila a celou řadu sebou nyní vozím všude když vyrážíme přes noc.

    Balení

    Jak už jsem avizovala v předešlých recenzích tak balení je pro mne kladem. Regulace množství krému je velkou vychytávkou. Velikost balení je odhadem dostačující na dva měsíce poctivého mazání. Já aplikuji menší množství krému. V příbalových informacích je vše přehledně napsáno a obsaženo.
    A teď již k samotnému hodnocení jednotlivých produktů.

    Hydratační denní krém proti vráskám
    Tento krém aplikuji každé ráno po snídani. Konzistence je akorátní, krém se dobře roztírá a rychle vstřebává. Akorát ještě po půl hodině mám pocit těžké pleti. To znamená, že stále cítím lehký filtr na obličeji jako by mi ztěžkla. Myslím si, že to zapříčiňují právě složky vyhlazující pokožku. Je to nejspíš jediná nevýhoda celé této řady.

    Nicméně účinky tento denní krém proti vráskám má. Pleť se mi opravdu po dvou týdnech zdá vyhlazenější a pružnější.

    Hydratační noční krém proti vráskám
    Jak jsem psala tento krém aplikuji těsně před spaním a to až po pleťovém séru. Konzistence i účinky jsou srovnatelné s denním krémem proti vráskám.

    Intenzivně hydratační krémový gel
    Tento produkt mne mile překvapil. Nic jsem od něj nečekala, ale je mým nejoblíbenějším produktem řady Hydrain3. Má lehce namodralou barvu a perfektní konzistenci, takže nanášení není problém. Příjemné je, že pokožka je po aplikaci vláčná a chladivá. Přímo bych jej nazvala balzámem na pleť.

    Hydratační pleťové sérum pro obličej, krk a dekolt
    Toto sérum aplikuji večer po vyčištění pleti. Sérum je krásně vstřebatelné, ale špatně se aplikuje. Má sice hezkou skleněnou pipetu ale po nanesení na obličej sérum stéká a špatně se s ním manipuluje. Každopádně je po něm pokožka krásně hebká a hydratovaná.

    Závěrem své recenze bych chtěla celé své testování shrnout.
    U mne tedy zvítězil hydratační krémový gel a to nejspíš proto, že z celé řady pokožku hydratuje nejvíce. Opravdu na suchou pleť má až paralyzující účinky.

    Po dvou týdnech každodenního používání je má pleť znatelně vypnutější a vypadá svěžeji než dříve.

    Výsledky má řada Hydrain3 od Dermedic na výbornou. Celkově se tato řada testovala velmi dobře a já jsem vděčná za to že jsem mohla být součástí testovacího týmu.

    #recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

    cervenejablko
    13. říj 2019    Čtené 35x

    Kosmetika Dermetic Hydrain3 HIALURO

    značka „vhodná pro lenochy“ 🙂

    Když jsem si přečetla výzvu k testování kosmetických výrobků, uvědomila jsem si, jak málo se starám o svou pleť a že bych se jí měla začít víc věnovat, přece jen už je to dávno, co jsem slavila „sladkých 17“, navíc jsem nastoupila zpátky do práce jako učitelka na ZŠ, takže na můj obličej kouká každý den hodně párů očí. Slíbila jsem si, že ať mě vyberou nebo ne, zaměřím se teď na podzim i na péči o sebe a o svou pleť.

    K testování jsem byla vybraná a v balíčku mi přišlo: denní a noční krém proti vráskám, hydratační sérum na obličej a krk a ultrahydratační gel. Krabičky jsou příjemné na pohled, kombinace bílé a světle modré ve mně vyvolává příjemný pocit čistoty a svěžesti. Po vybalení byl malinko šok, že v tak velké krabičce se ve skutečnosti skrývala o dost menší lahvička. Myslím si, že není potřeba schovávat velikost balení do větší krabičky, působí to levně a jako snaha ošidit zákazníka.

    V průběhu čtrnácti dní jsem asi nejpoctivěji používala noční krém, přeci jen večery jsou takové volnější, ráno kolikrát nestíháme, takže dělám jen to nejnutnější. Skvělé bylo, že jsem se na noc namazala, krém se hezky rychle vsákl, ale ráno jsem pořád cítila, že pokožka je vláčná a vlastně ani nebylo potřeba se znovu mazat. Takže skvělé pro lenochy nebo pro ty z nás, které jsme hodně zaměstnané a potřebujeme něco, co nám pleť zhydratuje pořádně a nadlouho. 🙂

    Denní krém jsem si pak vzala do práce a občas se s ním namazala. Ve škole máme suchý vzduch, kolikrát je tam i pěkně vydýcháno, takže pro pokožku nic moc podmínky. Rychle se vstřebal a pocit vláčnosti přetrval až do večera. Jeden víkend jsem s krémem vyrazila na cesty, je to vhodná velikost do cestovní tašky.

    Oba krémy, denní a noční, jsou vhodné pod makeup, to jsem zkoušela jen párkrát, ne tedy s makeupem, ale jen s pudrem, a řekla bych, že je to ok, nevytvořilo mi to žádnou krustu nebo masku. Mimo to jsou oba krémy i proti vráskám. Bohužel nedokážu posoudit, nakolik mi to vyrovnalo obličej, prvně je to zatím krátká doba používání, druhak ještě moc vrásek nemám. Obal slibuje po 30 dnech užívání zlepšení o 18 %. 

    Balení obou krémů jsou lahvičky s dávkovačem, na kterém je krásně naznačeno, jak si můžete zvolit rozsah podle toho, kolik krému chcete naráz vymáčknout. Pro cestování je vhodné si schovat ten plastový kryt, ale není to nutnost, dávkovač se dá otočit do úplného OFF.

    Ultrahydratační gel jsem používala po mytí vlasů, kdy mám vždy obličej takový podrážděný a oschlý. Po použití gelu podráždění zmizelo a pokožka se zdála být zase hezky hydratovaná. Nebýt té výrazné a dlouho trvající vůně, byl by to můj šampion.

    Hydratační sérum ve mně nevyvolalo dobrý dojem už při prvním použití, to kapátko nasaje jen velmi malé množství séra, asi víc je potom na vnějším okraji, ze kterého se otře při vracení kapátka zpět do lahvičky, takže je pak sérum všude, jen ne na mě a nebo zpátky v lahvičce. Za ty dva týdny jsem moc nevymyslela, jak to udělat, aby to neteklo všude (tedy pokud neotřu to kapátko o prsty, ale pak trochu ztrácí smysl (měla jsem za to, že to kapátko je tam pro to, aby zbytek séra zůstal netknutý vnějším světem).

    Pokud bych měla shrnout, jak jsem byla s produkty spokojená a jestli bych si je koupila, tak denní nebo noční krém rozhodně. Ultrahydratační gel skvěle funguje, ale ta vůně je na mě trošku moc výrazná, sérum bylo u mě propadák. Rozhodně mě značka zaujala a podívám se, jestli seženu i tělový krém z řady, kterou testovaly jiné koníkovky, mám hodně suchou pokožku, která zvlášť v zimě hodně trpí.

    Moc děkuji Modrému koníku a firmě Dermedic za umožnění testování této kosmetiky. Testování moje očekávání splnilo, donutilo mě začít se o svoji pleť více starat a zároveň jsem objevila příjemnou kosmetiku, která mi v tom dokáže pomoci a ušetřit mi starosti s každodenní péčí o ni.

    #recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

    P.S. To jsem já. Můžete hádat, jestli je to fotka před a nebo po testování. 🙂

    zuzana.79
    13. říj 2019    Čtené 253x

    Moje postřehy o emolienční kosmetice DERMEDIC, aneb jak jsem testovala produkty já

    Když jsem si přečetla sdělení Modrého koníka, že je naplánované testování kosmetiky, která je příznivá pro pokožku se sklony k ekzému, vysušování a jiným neplechám, moje srdce malinko zaplesalo. Bylo mi jasné, že to nebude všelék, ale říkala jsem si, že by to mohlo být přesně pro mě, protože já taky nejsem diagnostikovaný pacient s ekzematickou, nebo atopickou pokožkou. Mám ‘‘jen‘‘ dlouholetý problém s extrémním vysušováním pokožky po holení a následným příšerným svěděním ve všech partiích těla, které o holení jen uslyší.

    Tak jsem to takhle pravdivě napsala pod příspěvek, který vábil čtenářky ke zúčastnění se v testu.

    Přiznávám, měla jsem velkou radost, když jsem se dostala mezi deset testujících. Hlavně jsem se moc těšila, na možnou úlevu.

    Kosmetika dorazila brzy, krásně a funkčně zabalená a můj první a zásadní dojem mě nezklamal. Vždy totiž dám na vůni jakýchkoli produktů, které používám. Pokud mi daná věc nevoní, většinou si na ní nezvyknu, i kdyby měla kouzelné účinky. Nelibí odér toleruji jen bylinkám a lékařským produktům 😉

    Dermedic je v parfemaci král! Přesto, že mě v konečné fázi nezklamal téměř v ničem. Parfemace je u těchto produktů pro mě top vlastnost.

    Hodně jsem přemýšlela, jak pojmout recenzi, aby byla trochu objektivní a přínosná pro čtenářky i přes to, že za 14 dnů, nelze zcela kosmetické výrobky posoudit. Stejně, jako například vitamíny, dietní produkty atd.

    Tak jsem se rozhodla, že jednotlivé testované produkty popíšu tak, jak jsem se s nimi seznámila já a jak se mi za ty dva týdny stihly představit. Neuvádím složení produktů, ani nic z toho, co si můžete přečíst u výrobce kosmetiky. Popisuju můj, subjektivní pocit z průběhu testu.

    Dovolte mi, abych jak první představila mýdlo na ruce, o kterém výrobce uvádí, že chrání lipidový plášť pokožky. 

    Mýdlo je jedna z prvních věcí, kterou použijete, když přijdete domů, kterou použijete při každé cestě z toalety, která vás provází v průběhu celého dne. U mýdla Dermedic z řady Linum emolient oceňuji, že za žádných okolností nikomu u nás doma nevysušuje kůži. To je pro mě priorita. Po umytí rukou tímhle mýdlem mám pocit příjemné svěžesti. Mýdlo má sametovou texturu, jemně pění, velmi dobře odstraňuje nečistoty i z dětských ručiček a stejně, jako většina produktů této řady, nádherně voní. 

    Následujícím přípravkem, o kterém se rozepíši, je regenerační krém na ruce. 

    Přiznávám, nejsem ruko – krémová. Možná právě proto, že vyžaduji od mýdla, aby nevysušovalo. Nicméně, protože tenhle krém byl součástí testovacího balíčku, používala jsem ho pravidelně, celých 14 dní. Stejně, jako mýdlo, má skvělou vůni. Je dost hutný, ale velmi rychle se po namazání vstřebává do kůže. Opravdu mluvím o několika vteřinách. Což je pro mě další super vlastnost. Vadí mi, když mám delší dobu pocit ‘‘mastných rukou‘‘. To pak krém radši nepoužiju. Tenhle od Dermedicu se rychle vsákne, ale pružnost kůže zůstává parádní. Víte, už mi je přes 40 a tak nemám tu krásnou hladkou pokožku na rukou, jako dřív, ale s tímhle mazáním nemám pocit stařecké kůže 😉 Za to taky dík!

    Třetím a za mě asi nejpřesvědčivějším výrobkem z ředy Linum emolient je tělové mléko. 

    Jemné, spíš tekutější, než krémové. Opravdu hydratuje pokožku! Bez debat! A opravdu zřejmě obnovuje vrchní vrstvu kůže. Protože, když si oholím nohy a poctivě je s ním každý den namažu, druhý den večer se neobjeví první ataky příšerného svědění. V noci mě nebudí zvuk, kdy sama sobě rozdrbávám kůži na nohou! Chtěla jsem Vám sem původně dát srovnávací fotky, ale za testovací dobu, ještě nemám zcela zahojená, původní poškrábaná, suchá ložiska, tak třeba doplním časem 😉 . Teď prostě jen píšu, že má kůže na nohou si lebedí. Zbytek těla, který dostává tělové mléko, jako bonus po koupeli, si lebedí taky. Opravdu hezky pečuje o stárnoucí pokožku. Krásně a rychle se roztírá a vstřebává. Tenhle produkt si budu stoprocentně kupovat i nadále. 

    Poslední kousek z testované řady je zklidňující hydratační krém. 

    Pravda, výrobce preferuje u tohoto produktu mazání na obličej. Můj obličej je, co se hydratace týče docela ok, tak jsem krém pro tuhle partii těla použila jen párkrát. Je hodně tekutý, méně parfemovaný, což myslím v oblasti tváře není na škodu. Nevstřebává se tak rychle, jako jeho bratři a zanechává na obličeji jakoby tenoučký film. Kůže je po něm vláčná.
    Nicméně... Já mám ty problémy s nepříjemným vysušením a svěděním kůže po holení i na jiných místech těla.. A tak jsem tenhle zklidňující krém používala i na jinou ženskou ‘‘tvář‘‘. A světe div se, i tam fungoval. Ne tedy tak, že by odstranil vysušená ložiska kůže zcela, ale díky velké hydrataci, se opravdu svědění dostavilo v daleko nižší míře a nemusela jsem se uchylovat k masti s antihistaminickým účinkem. Prostě jsem si vystačila s tímhle krémem a trochu silnější vůlí.

    Tak tolik je moje hodnocení a pocity z kosmetiky Dermedic, řady LINUM emolient. Tyhle produkty mě rozhodně nezklamaly a ráda je doporučím své rodině, nebo kamarádkám. Objednala jsem si ze stejné řady sprchový gel a už se těším, až ho budu moci vyzkoušet. Další produkty nakoupím i dětem.

    Děkuji Koníkovi za možnost Dermedic testovat. Bylo mi potěšením.

    #test_dermedic #recenze #zkusenosti_dermedic_linum

    radkamorrisova
    12. říj 2019    Čtené 307x

    Kosmetika Dermedic - testování

    Když se objevila příležitost testovat kosmetiku určenou pro suchou a atopickou pleť, hned jsem se přihlásila a doufala, že budu vybraná.

    Kdysi jsem totiž pracovala ve velikém stresu, a zdravotní problémy, v podobě atopického ekzému, na sebe nedaly dlouho čekat. Ložiska se objevila nejdřív na víčkách a pak i v loketních a podkolenních jamkách. Nezabíralo nic, teprve až když jsem v práci skončila, ekzém tak nějak sám vymizel (ťuk, ťuk, ťuk). Suchá a citlivá pleť ale zůstala... Léta jsem používala stejný přípravek z lékárny s ureou, proto jsem byla za možnost, vyzkoušet něco nového, vděčná. 

    K testování jsem dostala mýdlo, krém na ruce, krém na obličej a tělový balzám řady Linum Emolient. Něco mi vyhovovalo víc a něco méně. Kde jsem byla spokojená, dala jsem znaménko +, kde nespokojená, dala jsem -, a v případě neutrálního pocitu jsem dala 0.

    • Mýdlo
    • + dávkování pumpičkou (bylo by dobré, kdyby se pak dala dokoupit jen náplň)
    • + pěna
    • + čistota 
    • + hydratace a hebkost
    • Krém na ruce
    • + dávkování
    • + jemná vůně
    • + hydratace, vstřebávání se
    • Tělový balzám
    • + dávkování 
    • 0 vůně (napůl příjemná a napůl bílá lepicí pasta)
    • + hydratace
    • 0 vstřebávání se (při mazání mám pocit drhnutí, jakoby mazání mokré kůže)
    • Krém na obličej
    • + dávkování (nesahá se přímo do krému)
    • - vůně, (připomíná bílou lepicí pastu)
    • 0 vstřebávání se (pleť je na omak lepkavá)

    Pro mě vyšlo z testování překvapivě nejlépe  mýdlo a regenerační krém na ruce. Kombinace těchto dvou produktů je skvělá, moje ruce jsou po použití jako nové 🙂. Nejhůř u mě dopadl krém na obličej, který mě vůbec nenadchl. Dokonce, když jsem ho mazala pod nos odřený od rýmy, tak to pálilo. Nevím, jestli by stejně nepálil, kdybych ho mazala na kůži s ekzémem. Ale co nevyhovuje mně, může vyhovovat někomu jinému a naopak. A tak si myslím, že by byl dobrý tah uvolnit nějaké vzorečky, aby si každý mohl najít to svoje.

    #test_dermedic  #recenze #zkusenosti_dermedic_linum

    klaara3
    12. říj 2019    Čtené 430x

    Závěrečná recenze testování kosmetiky Dermedic Hydrain3 Hialuro

    Poprvé jsem měla možnost něco na Koníkovi testovat, tak se mnou, prosím, mějte při mém závěrečném článku shovívavost. Vždy jsem na pleť používala kosmetiku z Francie, poprvé jsem tak měla možnost vyzkoušet kosmetiku z jiné země, konkrétně z Polska, odkud značka Dermedic pochází. Podle recenze distributora je kosmetika Dermedic prosta parabenů a alergenů a je určena pro velmi citlivou a problematickou pleť. Já měla možnost vyzkoušet denní a noční hydratační krém proti vráskám, hydratační sérum na obličej, krk a dekolt a ultra hydratační krém-gel. Jediné, co mi v testování chybělo, byl nějaký mycí gel, abych mohla na pleť vyzkoušet celou řadu a ne jen krémy. 

    Denní i noční hydratační krém mají pumpičku pro dávkování, což mi přijde i dost hygienické, ale i praktické. Dobře se roztírají a pleť zanechávají opravdu vyživenou, ale nikoliv mastnou. Denní krém má v sobě SPF 15, což je super. Jen by mohly být barevně trochu odlišeny, neboť vždy jsem si ráno vzala do ruky jako první krém na noc a večer ten denní 🙂)

    Bohužel se mi po necelých pěti dnech používání objevila na obličeji vyrážka, což může, ale taky nemusí, být způsobeno krémy. Samozřejmě můžou být viníkem jen hormony, takže jim za nějaký čas dám určitě ještě jednu šanci, protože mě učarovaly. Pleť byla jemná a jako bonus i voňavá. Všechny krémy, které jsem měla možnost testovat, krásně voněly. 

    Na hydratační sérum a krém-gel můžu pět taky jen chválu. Na ukazováčku se mi už dlouho dobu dělalo suché ložisko, které krém-gel po dvou dnech zcela eliminoval. A se suchým dekoltem si poradil taktéž. Jediné, co mi vadí je skleněná lahvička s pipetkou u hydratačního séra. S pipetkou si nevím moc rady, krém se špatně dávkuje a lahvička je neprůhledná, takže těžko poznám, jestli sérum už dochází či nikoliv. A hlavně je hned upatlané hrdlo lahvičky, takže jej sérum všude (možná to chce jen trochu víc cviku).

    Celkově jsem ale s kosmetikou Dermedic Hydrain3 Hialuro moc spokojená. S největší pravděpodobností si dokoupím i jejich mycí gel a budu doufat, že po 30 dnech používání opravdu dojde ke "změlčení vrásek"(no, mohli si trošku pohrát s překladem), jak výrobce slibuje.

    #recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

    aniny
    12. říj 2019    Čtené 383x

    Testování kosmetiky Dermedic Hydrain3 Hialuro

    Po ani ne dvoutýdenním testování, jelikož kurýr se zpozdil s doručením, vám pokusím sepsat stručnou recenzi produktů na pleť.

    Měla jsem k dispozici ultra hydratacni krém gel, který je velmi lehký, nemastny a plet by měl hydratovat až 48 hodin. Krém v sobě nemá SPF, takže je vhodný i na noc. Za mě můj nejoblíbenější produkt že všech testovaných, jelikož jsem z těch pohodlnejsich lidí. A nejradši používám jednu věc ve dne i v noci. Vyhovuje mi konzistence i příjemná lehká vůně. Na pleti jsem měla opravdu pocit hydratace. Budu si nadále kupovat. Jelikož je opravdu za velmi příznivou cenu a dělá to co slibuje. 🙂 Neměla jsem žádné známky alergie, naopak pocit více vyživene pleti.

    Další z řady jsem testovala hydratacni serum a noční krém proti vraskam. Kombinovala jsem tyto dva produkty spolu. Ikdyz, vím, že moje plet ještě vyloženě krém proti vraskam nepotřebuje. Mohu říct že krém je fantastický. Je pro suchou a velmi suchou pleť. Ja jsem ho pouzivala zrovna v době,  kdy jsme prijeli z dovolene, a mela jsem spaleny a loupajici se nos. Za jednu noc se mi nos přestal loupat, jelikož je krém velmi hutný. Není po něm mastný polštář, jako jsem měla od jiných krémů. 🙂 ráno po probuzení, jsem stale mela pocit, ze krem na pleti stále mám. Za mě také velká spokojenost. 

    Totéž ale na denní používání je hydratacni denní krém proti vraskam s SPF 15, používala jsem občas také v kombinaci se serem, ale jak jsem již psala, více jsem používala krém gel. Tento denní krém, je také skvělý. Určitě bych doporučila pro starší  plet. Neucpava pory, je skvělý pod makeup, dobře se vstřebává. Obsahuje kyselinu hyaluronovou pro neustálou hydrataci pleti. 

    Absolutně jsem tuto značku neznala a jsem ráda, že jsem měla možnost poznat. A najít si tak krém, který bude vyhovovat me pleti. Jako atopik si vybírám kvalitní krémy a nevadí mi si i připlatit. Zde je cena slušná a ještě opravdu krémy dělají to co mají.  Koupi se v lékárně🙂 a myslím, že b, si značka zasloužila více pozornosti, jelikož je opravdu kvalitní. Doporučuji vyzkoušet, hlavně pokud máte citlivou pleť.  

    #recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

    Testování kosmetiky Dermedic se blíží do finále. Celý průběh shrnu v závěrečné recenzi, ale dnes bych ještě ráda vyzdvihla konzistenci krému na ruce. Odmala mám problém s krémy, které zanechávají svou stopu dlouhodobě a nevstřebají se hned. Krém na ruce Dermedic Linum Emolient to umí. Po namazaní je kůže přirozeně vláčná a "suchá" v podstatě do dvou minut. Přesto si zanechává velmi dobrou hydrataci 👍
    #test_dermedic

    (3 fotky)
    weronicaaaa
    5. říj 2019    Čtené 238x

    Ano, stále testuji 😊

    Dnes vám chci představit jeden ze dvou zbývajících produktů na testování od značky Dermedic. Je to hydratační krém. A je naprosto dokonalý. Je boží, je skvělý. Když jsem si přečetla ,,hydratační,, tak mě hned naskočilo v hlavě, že to bude jeden z těch hutných, mastných krémů, po kterých budu mít pleť takovou klouzavou a prostě mastnou. Jenže pozor! Na krabičce bylo napsáno, že krém nemastí. Jenže to známe, že jo. Co je na krabičce napsáno nemusí být nutně pravda. Tak sem se odvážila, zabořila prsty do krému a nanesla ho na obličej. Vůně je nádherná, příjemná, jemná, svěží! Ale! Krém opravdu nemastí! Prostě ne! Vstřebal se neskutečně rychle a když sem si sáhla na obličej, tak mě nic neklouzalo, nemastilo! Prostě pecka! A voní ještě teď! 2 hodiny po nanesení!

    Tak hezký den 🍁 A hydratujte! 🍷 #test_dermedic

    Kosmetiku Dermedic používám týden a jsem spokojená. Nicméně myslím, že na důkladné hodnocení, je to zatím málo času 😉
    Proto bych dneska ráda představila tekuté mýdlo z edice Linum Emolient, které chrání lipidovou vrstvu na rukou.
    Mýdlo je opravdu sametové už při nanášení na ruce, jemně pění a kůže na rukou po něm zůstává příjemně vláčná. Dokonce i kůže na rukou staré medvědice 😃🐻 Vážně uvažuji, že si objednám i sprchový gel.
    Navíc opravdu neodolatelně voní! Parfemace produktů je opravdu dokonalá 👍
    #test_dermedic

    (2 fotky)
    weronicaaaa
    1. říj 2019    Čtené 262x

    Testování v plném proudu

    Jak jsem psala v předešlém článku, testuji kosmetiku značky Dermedic. A dnes se zaměříme podrobněji na jednolivé produkty. Na fotce vidíte nanesený denní krém proti vráskám. Ano, vidíte i ty vrásky! A já doufám, že jak se píše na krabičce (již po 30 dnech) zmizí! Balení krému se mi zpočátku zdálo malé. Ale díky dávkovací pumpičce stačí opravdu malé množství. Krém se krásně roztírá, moc pěkně voní, nelepí, nemám od něho umaštěné ruce a vstřebává se opravdu rychle. Ve stejném duchu je i noční krém proti vráskám. A ta vůně je opravdu příjemná. Takže ne, že byste na noc na sobě čuchali nějaký smrady 😁 Obecně vzato zatím jsem moc spokojená! Uvidíme na srovnávací fotce, jak moc půjdou vrásky vidět 😊 A v příštím příspěvku si představíme další 2 testovací produkty 😊 

    Hezký den 🍀 A hydratujte 🍷 #test_dermedic

    weronicaaaa
    29. zář 2019    Čtené 272x

    Testování kosmetiky Dermedic

    Jelikož, tudíž a protože jsem byla vybrána konečně k nějakému smysluplnému testování (rozuměj nikdy jsem ještě nic netestovala), tak jsem se rozhodla, že budu v tomto testování opravdu pečlivá, poctivá, kritická (když to bude potřeba) a prostě, že vám napíšu, jak to všechno doopravdy funguje a jestli to vlastně funguje. Toť otázka! To, co funguje na jednoho, nemusí nutně fungovat na druhého. Proto berte tohle testování s rezervou a ne, že mi pak bude někdo vyčítat, že nemá pleť, jak dětskou prdelku. Takže asi tak. Dostala jsem k otestování produkty značky Dermedic. Je to řada HYDRAIN3. Mám tu k otestování denní krém proti vráskám, noční krém proti vráskám, hydratační sérum na obličej, krk a dekolt a ultrahydratační krém-gel. A jestli moje pleť bude nebo nebude krásně hydratovaná, jestli výrobky voní, jakou mají konzistenci nebo jestli to není spíše sérum pravdy, si povíme (napíšeme) zase příště.

    Hezký den 😊 a hydratujte! 🍷 #test_dermedic

    Protože mám kosmetiku Dermedic k dispozici teprve tři dny, ráda bych dnes ocenila takovou maličkost, jako je praktičnost a hygiena balení.
    Nemám ráda, když se dají krémy, byť jen na ruce, otevřít v krámě "jen tak". Spousta nakupujících bohužel nezůstává jen u přičichnutí.
    Dermedic má uzávěry ve fólii. Tuby v krabičkách balené tak, aby se dopravou a manipulací nepoškodily. Za to má ode mě kosmetika plusové body navíc 👍
    #test_dermedic

    (4 fotky)

    #test_dermedic tak dnes začínáme . Moje prvni testovani. Dostala jsem možnost testovat kosmetiku Dermedic řady Hydrain3 Hialuro. To víte , v jednatřiceti už to není co bývalo. Jsem na tuto kosmetiku strašně zvědavá. Mám velmi citlivou pleť, sem tam stále s pupínky a přesto suchou. Po většině krémů se osypu, tak uvidíme, jak si povedou tyto. Jediné, co mi v testovací řadě chybí, je nějaký myci gel či krém, aby mohla být péče kompletní. P.s.: Dcera říkala, že bez panáčků by to nebylo ono 😉

    Protože maminky můžou mít vánoce i v jiné měsíce, "Modrý Ježíšek" vyslyšel mé přání a dnes mi milý a hezký kurýr přivezl voňavý balíček s kosmetikou DERMEDIC, řadou Linum Emoliet 💙
    Vždycky je pro mě u kosmetiky zásadní první vjem a to je vůně. Dermedic mě úplně uhranul. Nádherná, jemná vůně, která se mi ihned vryla pod kůži.
    Uvidíme, co na tyhle produkty bude říkat zbytek mého těla 😉
    Tak zatím moc děkuji za příležitost testovat milý Ježíšku, vlastně milý Koníku 💙
    #test_dermedic

    Hlavní složkou výrobků Dermedic je voda upravená speciální technologií, která ji zbaví všech dráždivých či alergenních látek. Jak se tato technologie jmenuje? Nápovědu najdete na: https://www.notino.cz/dermedic/

    a) Hydrogenace
    b) Reverzní osmóza
    c) Solvayův proces

    Správné odpovědi získají 3 srdíčka. Ještě máte čas se zapojit do testování https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/ar....

    #test_dermedic

    konik_testuje
    9. zář 2019    Čtené 3282x

    Vaše zkušenosti s kosmetikou Dermedic

    Značka Dermedic pochází z Polska a specializuje se na výrobu lékárenské kosmetiky. Její produkty jsou určeny nejen ke zkrášlení, ale zároveň k léčbě celé řady kožních onemocnění. Přestože značka Dermedic není na trhu příliš dlouho, stihla získat už několik ocenění (např. InStyle Best Beauty Buy). Tak neváhejte a přihlaste se k testování této kosmetiky.

    Hlavní složkou kosmetiky Dermedic je voda upravená technologií reverzní osmózy - což znamená, že je zbavena veškerých potenciálně dráždivých či alergenních látek. Kromě toho najdete v produktech kyselinu hyaluronovou, ureu, důležité vitamíny a další. Kosmetika Dermedic prochází přísnými kontrolami kvality a bezpečnosti. Je velmi účinná a šetrná. Z těchto důvodů ji svým pacientům doporučují přední polští dermatologové i pediatři.

    Co testujeme?

    Pro 5 z vás máme k vyzkoušení čtyři produkty z hydratační řady Hydrain3:

    1. Hydratační denní krém proti vráskám
    2. Hydratační noční krém proti vráskám
    3. Hydratační pleťové sérum pro obličej, krk a dekolt
    4. Intenzivně hydratační krémový gel

    Dalších 5 z vás bude moci na vlastní kůži vyzkoušet čtyři produkty z řady Linum Emolient pro suchou až atopickou pleť:

    1. Zklidňující a hydratační krém pro suchou až atopickou pleť
    2. Tělové mléko pro suchou až atopickou pokožku
    3. Mýdlo na ruce pro ochranu lipidové bariéry
    4. Regenerační krém na ruce

    Hydrain3 Hialuro 

    Kompletní řada péče o pleť Hydrain3 Hialuro je určena k hydrataci velmi suché a dehydrované pleti. Obsahuje následující aktivní složky: 

    • Termální vodu
    • Kyselinu hyaluronovou
    • Ureu
    • Hydroavena HpO
    • Hydroveg VV

    Termální voda

    Voda je nutná pro správné fungování organismu, její nedostatek způsobuje dehydrataci, což následně znemožňuje správné fungování jednotlivých částí organismu. I při malém úbytku vody v pokožce může dojít k zásadním problémům s procesem obnovy tkání a deregulaci imunitních procesů.

    Pro výrobu kosmetiky Hydrain3 se využívá cenná a vysoce mineralizovaná termální voda. Obsahuje bioelementy, které regulují stav pokožky zvýšením účinnosti látek obsažených v dermo kosmetických přípravcích Hydrain3.

    Kyselina hyaluronová

    Tato hlavní aktivní složka udržuje odpovídající úroveň hydratace pokožky. Způsobuje, že pokožka je pevná a zůstává v perfektní kondici. Kosmetika s kyselinou hyaluronovou hloubkově hydratuje, zpomaluje proces stárnutí, pomáhá tkáním pokožky znovu získat pružnost.

    Účinnost kyseliny hyaluronové je posílena díky následujícím složkám:

    Urea

    • Intenzivně zvlhčuje
    • Jemně odstraňuje vrchní vrstvy odumřelých buněk
    • Zvyšuje průnik účinné složky do pokožky

    Hydroweg VV

    • Zachovává vlhkost v nejvrchnější vrstvě pokožky 
    • Zlepšuje pružnost
    • Udržuje správné pH pokožky

    Hydroavena HpO

    • Váže vlhkost v nejvrchnější vrstvě pokožky
    • Efekt okamžitého zpevnění
    • Vyhlazuje pokožku

    1. Hydratační sérum na obličej, krk a dekolt

    • Zabezpečuje pokožku proti ztrátě vlhkosti.
    • Zpevňuje a chrání proti předčasnému stárnutí díky vitamínu E.
    • Posiluje systém hydratace pokožky díky kyselině hyaluronová.
    • Vytváří jemný film a vyhlazuje drobné nerovnosti.
    • Sérum je vhodné na noc i den. Neucpává póry. Použít ho můžete i pod make-up.

    2. Hydratační noční krém proti vráskám

    • Redukuje vrásky, zlepšuje napnutí a pleť je pružnější.
    • Má omlazující, výživný účinek. Posiluje kondici pokožky díky vitamínu E.
    • Zesílený, koncentrovaný systém hydratace pokožky díky kyselině hyaluronová. 
    • Arganový olej posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky.
    • Posiluje pleť a ošetří odvodněnou pokožku.

    3. Hydratační denní krém proti vráskám

    • Integrovaný systém ochrany proti stárnutí prostřednictvím hydratace pokožky. Kyselina hyaluronová udržuje vodu v pokožce, stimuluje syntézu kolagenových vláken, redukuje počet a hloubku mimických vrásek. 
    • Chrání proti škodlivému působení slunečních paprsků. Komplex minerálních a fyzických filtrů SPF15 působí proti stárnutí pokožky.
    • Omezuje transepidermální ztrátu vody (TEWL - Transepidermal water loss)
    • Neucpává póry, dobře se vstřebává. Výborný pod make-up.

    4.  Intenzivně hydratační krémový gel

    • Doplňuje chybějící vodu v pokožce, současně omezuje její transepidermální ztrátu (TEWL - Transepidermal water loss)
    • Inovativní lehká, krémová a gelová formule.
    • Snadná aplikace, rychlé vstřebávání.
    • Neucpává póry.
    • Výborný pod make-up.

    Linum Emolient

    Kompletní řada péče o pleť s lněným olejem Linum Emolient je určena pro velmi suchou, atopickou, alergickou pleť, také s příznaky ekzému. Obsahuje tyto složky:

    • Lněný olej
    • Allantoin
    • D-panthenol
    • Betaine

    1. Zklidňující a hydratační krém pro suchou až atopickou pleť

    • Trvale promašťuje a hydratuje pokožku v obličeje.
    • Vytváří ochrannou bariéru díky posílení a regeneraci přirozeného hydrolipidového pláště.
    • Krém se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film.
    • Je hypoalergenní.

    2. Mýdlo na ruce pro ochranu lipidové bariéry

    • Odstraňuje veškeré nečistoty, zanechává pocit svěžesti a čistoty.
    • Zanechává hydratovanou i elastickou pokožku rukou.
    • Zajišťuje úlevu pro vysušenou i napnutou pokožku.
    • Má hojící a protizánětlivý účinek.
    • Je hypoalergenní.

    3. Tělové mléko

    • Zmírňuje podráždění a napomáhá v regeneraci pokožky.
    • Dodává látky, které aktivně podporují přirozené, fyziologické funkce pokožky.
    • Zajišťuje pokožce intenzivní a trvalou i hydrataci.
    • Má zklidňující účinek, zmírňuje pocit „stažené“ a vyschlé pokožky.
    • Má vliv na obnovení hydrolipidového pláště pokožky.
    • Je hypoalergenní.

    4. Regenerační krém na ruce

    • Zmírňuje mikropoškožení pokožky, trvale hydratuje citlivou pokožku.
    • Doplňuje lipidovou bariéru a zamezuje transepidermální ztrátě vody (TEWL - Transepidermal water loss).
    • Posiluje regeneraci pokožky.
    • Stimuluje enzymatickou aktivitu pokožky, napomáhá v tvorbě nových buněk.
    • Rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film.
    • Je hypoalergenní.

    Kosmetiku Dermedic najdete na Notino nebo na e-shopech Dr.Max a Benu lékáren.

    Koho hledáme?

    Hledáme celkem 10 žen, které mají suchou až atopickou pleť. Během testování vyzkoušíte 4 produkty kosmetiky Dermedic. Testování zaznamenáte také na fotografiích nebo videích. Na konci testu sepíšete recenzi na kosmetické produkty, kde shrnete klady a zápory. Hledáme proto kreativní ženy, které baví psaní a focení.

    Jak se zapojit?

    Pokud vám některé z produktů kosmetiky Dermedic padly do oka, přihlaste se k testování. Stačí nám do neděle 15.9.2019 napsat pod tento článek komentář s informací:

    1. Jakou máte pokožku?

    2. Kterou kosmetickou řadu chcete testovat: hydratační řadu Hydrain3 nebo Linum Emolient pro suchou až atopickou pleť?

    Suchá pleť vyžaduje pravidelnou hydrataci. Abyste předešly zarudlé, napjaté, šupinaté pleti a svědění, musíte o ni pravidelně pečovat vhodnou kosmetikou. Co patří do vaší kosmetické výbavy?

    a) Denní krém
    b) Noční krém
    c) Pleťové sérum
    d) Jiné

    Za každou odpověď posíláme 3 srdíčka. Už za týden ohlásíme testování, které si tentokrát užijí jen maminky 🙂

    #test_dermedic