tratatundra
    10. říj 2018    Čtené 612x

    Testovali jsme hračky Fisher-Price

    Kdo dnes nemá doma alespoň jedinou hračku od Fisher-Price, jako kdyby dítětem ani nebyl. Mattel vždy věděl, jak na děti. (Pamatuji si, když jsem jako dítě chtěla “originál Odmatelu”, čti Barbie Originál od Mattelu.)

    Značka Fisher-Price se prostě povedla a určuje trendy v hračkovém průmyslu v kategorii “pro nejmenší”. Byla jsem proto neskutečně natěšená, když jsem zjistila, že moji prcci budou mít tu čest a budou testovat trojici hraček právě od této značky. Náš Fisher-Price “vozový park” je po starší dceři docela bohatý a já už mám ve skříni nachystaných pár kousků pro Ježíška pod stromeček, ale ani jedna z testovacích hraček v záloze nebyla.

    Jsem tvůj kamarád

    Naše prvorozená ve svém půl roce dostala svého prvního mazlíka - pejskovu sestřičku a od prvního momentu to byla láska. Shodou podivných okolností pak dostala další a láska to byla opět a jelikož to byly dvě různé generace pejsků, z domu nemohl ani jeden z nich. 

    Dnes je naši opici 3 a půl roku a tyto hračky jsou jediné “nepůjčovací”. Na její smůlu se do nich zamiloval i její bratříček a tak byla u nás doma o ně posledních pár měsíců válka. Až k nám kuriér přivezl pejska bratříčka pro brášku. Samozřejmě, v ten moment dostal obě sestřičky do své péče a Káťa si důležitě nového člena party odvedla do pokojíku.

    Musím zcela objektivně prohlásit, že tato generace pejsků se moc povedla. Je vidět, že výrobce se snaží zdokonalit ve všech směrech a konečne je po zvukové stránce pejsek téměř bezchybný. Je mu krásně rozumět bez zbytečných šumů. Oceňuji i přetextování počeštěných anglických originálů písní smysluplnějšími překlady, jelikož u předchozích pejsků jsem se občas pozastavovala nad logikou písniček. Dokonce zpívá písničku Pec nám spadla! To bylo pro mě milé překvapení a hned napoprvé jsme si s Káťou zazpívaly s pejskem. 

    Proti předchozím verzím má kromě lepšího zvuku i roztomilejší obličej a je takový víc muchlovací a příjemnější na dotek. A taky se zmenšil, na co, logicky, Katka konstatovala, že papá málo brokolice. 

    Já osobně jsem do budoucna moc zvědavá, jestli nějak výrobci “vykoumali” pejskovo ouško. Chodící děti mají totiž tendenci při chůzi držet pejska za uši, čímž se uvolňují kontakty mezi tlačítkem ouška a repráčkem a nejsme jediní, komu toto ouško přestalo hrát. Ale to se dozvím až za pár měsíců.

    Potom, co jsem pečlivě prozkoumala celýho pejska, pomačkala všechny možné kombinace čudlíků, zahrála si s pejskem hru na hledání částí tela, vyndala a vrátila baterky, popotahovala mu všechny končetiny, můžu zodpovědně prohlásit, že si zaslouži deset z deseti. Dělá nám společnost při dlouhých cestách autem i na procházkách v kočárku. No, a teď se zas perou o pejska a jeho starší sestřičky odpočívají na poličce. 🙂

    A předse se točí!

    Přiznám se bez mučení, ani jednomu z dětí jsem kolotoč nad postýlku nepořizovala. Byla jsem toho názoru, že to je jen další krám do bytu, na který bude sedat prach. Jak bláhové! Když jsem poprvé namontovala kolotoč nad postýlku, náš mimiňák začal tleskat a vískat! To jsem koukala! Lehl pod kolotoč a kochal se. Dosahoval točící se plyšáčky a byl jako v hypnóze. Tu přerušila až sestřička, která přišla za náma a zeptala se: “Proč mají ty opice křídla?” No, ano, uznávám. “Butterflies” z dílny Fisher-Price se úplně nepovedly a jsou to spíše převlečení medvídci, ale roztomilí jsou i tak. "Maminko, ale přece nemají tykadla! Jsou to opice!"

    Je pravdou, že jsem ani ve snu neočekávala, že by podkolotočem, jelikož na postýlku není zvyklý, náš prcek usnul, nicméně, opak byl pravdou a přikládám i obrazovou dokumentaci. :D Navíc, usíná už pár dnů u melodie pod plafonem posetým hvězdama a čas usínání se zkrátil na polovinu. Akorát je pro mě nevýhodou, že po určité době kolotoč vypne (nejdříve se přestane točit a pak dozní i hudba a zhasnou světýlka). Ticho totiž toho našeho lumpa následně probudí. 🙈 Tak můžeme začít nanovo.

    Co se ni na kolotoči nelíbí je hlasitý pohon, kterého vrnění mě osobně trochu rozčiluje a pokaždé netrpělivě vyhlížím moment, kdy se dotočí. Oceňuji možnost vybrat si ze tří módů zvuku: bílý šum, zvuky přírody a melodie. U nás ale úspěch mají pouze poslední zmíněné. Starší dcerka má radost z tlumeného osvětlení pokoje hvězdičkami při usínání. Už při vstupu do pokoje denně hlásí, že zapneme hvězdičky. 🤗

    Novinkou pro mě byla i možnost ovládání dálkovým ovladačem. Vůbec jsem netušila, jak moc polročil tenhle typ hraček s dobou, a že mají i tuto možnost. Jedno velké mínus ale bylo, že se hračka dodává bez baterií a ty jsme jako na potvoru doma neměli. No a pak mě malinko zlobí fakt, že lze přepínat pouze mezi dvěmi stupni hlasitosti. 

    Podtrženo, sečteno: Kolotoč mě moc mile překvapil a kdybych věděla, jak je parádní, už bychom ho třeba doma měli a moje děti by usínali hezky ve svém pelíšku. Líbí se všem!

    Už se tmy nebojím!

    Poslední hračka, kterou jsme měli možnost testovat je usínáček. Ze začátku jsem byla vůči němu docela skeptická. Něco podobnýho jsme kdysi dostali a moc nás to neuchvátilo. Doba ale pokročila a i tato hračka mě mile překvapila. Samozřejmě se moji dva nejdražší prvně poprali o plyšového okřidleného medvídka. Když jsem je od sebe odtrhla a nabídla starší možnost mačkat hromadu tlačítek, bylo po válce. Opět hračka zaujala nejen děti, ale taky mě. Spousta stupňů hlasitosti, což oceňuji, jelikož na večer stačí pustit hudbu na minimum, ale jelikož se všude kolem nás staví, přes den snese člověk klidně i o pár stupňů hlasitější melodii. Bílý šum a štěbotající ptáčci u našich dětí úspěch nemají ani tady, jelikož starší se zvuků bojí a mladší ty ptáčky hledá. 😂🙈 Zato boj proti bubákům hravě zvládáme díky funkci nočního světýlka, které mění barvičky a když se v noci dcerka probudí a je neklidná, stačí zapnout barevné světýlko a zas v klidu zabere. To samé platí i pro hvězdičky, které ale u téhle hračky na můj vkus září až moc a tak je zapínáme pouze na uspávání. V tomhle případě spánek nevyrušují žádné vedlejší zvuky jako tomu je u kolotoče a jeho hlučného pohonu. Akorát i tato hračka v krabici pobývá bez baterek, tak jsme si na zprovoznění museli počkat. 

    A velké odhalení na závěr. Nemůžu si tyto hračky vynachválit. Pejsek předčil moje očekávání tím, že ho výrobci posunuli zas o kousek výš, co se týče propracovanosti a celkového dojmu. Kolotoč a usínáček překvapili a důkazem, že jejich koupě je trefa do černého je, že už i my rodičové si písničky a hvězdičky pouštíme k usínání i když zrovna děti už spí anebo nejsou přítomny. 😂 

    Na závěr bych tímto chtěla moc poděkovat firmě Fisher Price a @konik_testuje za tuto jedinečnou příležitost vyzkoušet hračky a tím prolomit u nás zažitý stereotypy. Hračky se nám moc líbí a budeme na ně pět pouze chválu.

    purelove
    9. říj 2018    Čtené 517x

    Testujeme hračky od Fisher-Price! 🙂

    Když jsem na Koníkovi přečetla článek o tom, že se chystá testování hraček od Fisher-Price, první co mě napadlo, bylo "Jéééžiši, já chci,chci,chci testovat!!". Kdo by tuhle značku neznal? Mluvícího pejska má snad každé dítě, a kdo ne, jako by nebyl! 😀

    Když jsem před mateřskou pracovala ve školce, skoro každé dítě čas od času přišlo do třídy s mluvícím pejskem. Ale většinou měl vybité baterky, tak jsem vlastně pořádně nevěděla, co vše umí 😀 

    My jsme do nedávna měli od Fisher- Price pouze hrací deku. Tu jsme pořídli Tobiášovi přibližně kolem 3.měsíce věku. A byla skvělá! Takže jsem si hrozně přála, abychom mohli vyzkoušet i jiné hračky, a byli jsme zapojeni do testování. A ono to vážně klaplo! Měla jsem radost jako o Vánocích 🙂

    Začnu tedy s recenzí Mluvícího pejska, jelikož u Tobiáše tato hračka byla a stále je TOP 😉

    Provedení jako takové je pro každé dítě zajímavé a líbivé, o tom žádná. Je krásně barevný, příjemný na dotek, a lehoučký, takže si myslím, že třeba roční prcek ho unese v pohodě. Tobiáš ho po rozbalení začal ihned zkoumat, osahávat, a jak jinak - žužlat jeho části. Co se mi líbí, je, že pejsek nezpívá "jen" písničky, které si člověk chtě-nechtě zapamatuje během jedno dne, a zpívá si je i 14 dní v kuse! 😀 , ale děti se s ním prostě učí. Rozvíjí emočně-sociální dovednosti, učí se počítat, barvy, číslice ... Celkově má pejsek 3 úrovně, které se přepínají dle věku dítěte. Přiznám se, že na to, že se musí úroveň přepnout, jsem přišla asi až po hodině používání 😀 Ze začátku Tobiáš ( 8 měsíců ) samozřejmě nevěděl, jak ho aktivovat. Takže jsem mu vždy ukazovala, aby na srdíčko udělal "bác", a on to během pár dní skutečně pochopil 🙂 A tím mu vždy zapnul srdíčko. Občas se mu podařilo zmáčknou i jinou část těla, a spustit písničku. Písničky jsou fakt super rytmické! Tobiáš u písničky "Když máš radost..." začne okamžitě dělat polohu letadla, a hýbe rukama i nohama do rytmu 😀 Máme z toho druhé Vánoce, protože to dělá pokaždé, když se zapne hudba, a baví ho to i 3x dokola 🙂 Tahle hračka nám taky zachránila několik cest autem! Ty Tobík celkem bojkotuje, a většinu delších cest prořve. Pejsek ho ale zabaví a zaujme ( neříkám, že na celou dobu ), ale pomoc je to veliká. Takže za mě i Tobiáše říkáme pejskou určitě jedno veliké ANO 🙂 


    Další z hraček, kterou jsme testovali byl Motýlův kamarád pro klidné sny.

    Tak tenhle "usínáček", jak jsem ho přejmenovala, je naprosto boží věc! Já bych si jí snad i sama pouštěla před spaním. Naštěstí s usínáním nemám problém 😀 Tenhle projektor má několik funkcí. Můžete si pustit hudbu - příjemné, melodické ukolébavky, nebo bílý šum. K tomu jde pustit projekce hvězdiček, a nebo ještě samotné světýlko. Všechno dohromady lze nastavit na časovači, podle potřeby. My jsme tohodle "usínáčka" využívali nejvíce po koupeli, kdy je téměř nemožné zabavit Tobiáše tak, aby vydržel na zádech a nepřetáčel se neustále na břicho. Většinou jsme si to nechali chvíli puštěné i po převelečení do pyžámka, leželi jsme na posteli, a sledovali hvězdy. Tím se Tobiáše krásně uklidnil,a u kojení pak pomalu usínal, takže super. Já lituju toho, že jsem tuto věc neznala, když byl Tobiáš maličkatý mimino, protože jsem si 100% jistá, že by nám dost pomohl s usínáním během dne. Bílý šum totiž zabíral, a také cokoliv,co mohl pozorovat. No a tady je to všecko dohromady, což je prostě ideální kombinace. Medvídek, který je součástí, tak ten ho moc neazujal, občas si ho pomuchlal, ale zachvíli ho omrzel. Je ale měkoučký, vyplněný kuličkami, a myslím, že spoustu ostatních miminek může zaujmout mnohem více 🙂


    No a poslední testovací hračkou byl kolotoč nad postýlku - Motýlci.


    První, co mě napadlo po rozbalení kolotoče, bylo: "Hm, tak to jsem zvědavá, jak tohle složím"😀. Zdálo se mi to na pohled totiž děsně složité. Ale opak byl pravdou, mrkla jsem na to, a během pár minut jsem to měla složené. Jeden kolotoč jsme už měli, a tento od Fisher-Price byl oproti němu skvěle bytelný. Uvolní se k postýlce na pevno, drží jak přikovaný (a to mu Tobi dává co proto). Přiznám se, že jsem na kolotoč tak trošku spoléhala, a doufala, že Tobíka uspí, protože jak už jsem zmiňovala, často se otáčí na břicho, a nic neudrží jeho pozornost. Ale nám v tom hodně pomohl Motýlův kamarád, takže kolotoč jsme využívali především během dne, kdy jsem potřebovala něco udělat, a mít jistotu, že Tobi bude v bezpečí v postýlce. A také ještě brzy ráno, kdy se Tobi vzbudil, a my jsme chtěli ještě chviličku ležet, a potřebovali jsme ho nějak zabavit 😀 Motýlci se točí dokola, a to Tobík neuvěřitelně miluje, a baví ho to. Směje se na medvídky, chytá je, a má z toho upřímnou radost. Hudba ,která je tu k puštění mě osobně až tolik nezaujala. Přiznám se, že jsem byla namlsaná od "usínáčka",který má ty ukolébavky mnohem "miminkovštější" dle mého názoru. U kolotoče mi ten tón občas přišel až moc "nudný". Ale zase - super je projekce hvězd, a možnost puštění bílého šumu. Tahle kombinace je snad u všech miminek kouzelná na spaní 🙂 No a k tomu všemu se kolotoč může využít na několik způsobů ( kolotoč nad postýlkou, projektor, a nebo odendat medvídkovou část, a využít jí kdekoliv jinde). 

    Když to shrnu - já jsem skutečně z hraček nadšená, a doporučuji je všem, kdo se na ně ptá, i neptá 😀 Jediné mínus je spotřeba baterek, ale to k tomu zkrátka patří. Jsem si jistá, že i v budoucnu pořídíme od této značky více hraček a produktů! A vy, kteří přemýšlíte, jestli ano, nebo ne, jestli to není zbytečně drahé, a kdesi cosi... Tak určitě jděte a kupte! Stojí to za to 😉

    thecaroline
    1. říj 2018    Čtené 495x

    Testování hraček Fisher-Price

    Byla jsem s dcerou vybrána na testování hraček Fisher-Price. Když jsem si přečetla zprávu, že právě my jsme byly vybrány tak mě přepadla husí kůže a byla jsem nadšená! Čekala jsem netrpělivě kdy balík přivezou aaaa staniž se! Balík je doma rozbalujem..

    Testovalo se • kolotoč na postýlku • mluvící pejsem • projektor

    Mluvící pejsek Fisher-Price 

    Pejsinka je vyrobena z příjemného plyše a vzhledově jsou dobře sladěné barvičky. Je super, že se dají nastavit 3 úrovně takže pejsinka neomýlá pořád dookola jedno a to samé.  Zvuky a písničky jsou celkem příjemné a hodně chytlavé, protože když si s pejsinkou hrajeme nebo jedem v autě hodně dlouho mi ještě písničky hrají v hlavě.

    Parádní je, že se dítko dokáže hodně zábavným způsobem naučit barvy, části těla, abecedu, čísla ale i nějakou písničku. Když Véňa uviděla jak bliká srdíčko dostala se skoro do tranzu a nevnímala písničky, ale jen světýlko než si na něj zvykla. Když srdíčko bušelo s údivem na mě koukala. 

    1. úroveň

    2. úroveň

    3. úroveň 

    Jediné co mi na pejsince vadí je pořád blikající/svítící srdíčko. 

    Kolotoč na postýlku

    Musím se přiznat, že kolotoč jsme nijak moc nevyužily, protože Vendulka nespinká ve své postýlce, ale s námi ve velké posteli tudíž jsme si testování neužily. I tak jsem jej přidělala na čelo naší velké postele aby jsme jej vyzkoušely. Jenže se k němu stavěla a za medvídky tahala. 

    Přidaný dálkový ovladač pro ovládání by mohl mít třeba čudliky aby se lépe nastavoval kolotoč vším se musí člověk proklikat. Možnost projekce oblohy sice je, ale nedá se to srovnat s projektorem od Kamaráda na dobré spaní.  Je super, že se dá “hlavní” věc na které miminka koukají - zavěšení méďové přesunout na jiné místo. Když je člověk šikovný a má nějaký nápad mohl by jej dát i do auta, kočárku... 

    Prvně jsem k němu byla celkem skeptická s myslela si, že to bude kus obyč plastu “kšunt” a byla jsem mile překvapená, protože plast je opravdu kvalitní a betelný! Medvídci mají strašně příjemnou nevtíravou barvu, hezké zpracování.. Trochu mě zklamal ten projektor. Myslela jsem si, že bude svítit poněkud více, ale to nevadí je to jen názor a každý máme hold jiný vkus. Kdybychom měli všichni stejný názor byla by to nuda. 

    Motýlův kamarád na dobré spaní

    Na tenhle projektor jsem se těšila ze všeho nejvíce. Už při rozbalování mě opět zaujal betelný plast ze kterého je projektor vyrobený. Hodně detailní provedení, krásně hladký povrch. Prostě super! Hned v ten večer jsme se daly do testování s Véňou. A zázrak! Za chvilinku u melodii usla. 

    Světýlko měnící barvy je pecka! Hlavně pro větší děti co se bojí usínat sam u tmy nebo se často budí tak nemusí mít strach, že jsou úplně samy a ještě ve tmě. Barvy jsou dostatečně syté. Méďanek se dá vyjmou a může dělat společnost dítku v postýlce což mi připadá fajn. Je malinkatý takže akorát. Možná by nebyla špatná úvaha k takovému projektoru dávat spíše měkkého usínáčka co má “hadrové” tělíčko aby se dalo k němu lépe tulit. 

    Ze zadní strany má fajn velké čudlíky které se při stisku nastaví požadované zvuky, intenzita zvuku, projekce, světlo. Nechybí taky posuvný cuplík na časovač. Časovač jde nastavit na 10-20-30 minut. Na 30 minut nastavuji každý  večer aby ještě nějakou chvíli po usnutí hrála melodie. Přes den když Véňu ukládám ke spánku by se mi hodil non-stop režim, protože přes den hůře spinká a když se projektor vypne vzbudí se.

    Projekce noční oblohy. Nejlepší věc! To je prostě bomba! Byla jsem mile překvapená jak dobře svítí! Myslím, že více ocení starší ditka.

    S Véňou jsme si testování moc užily! Děkujeme Modrému koníku za možnost vyzkoušet a otestovat tyto hračky! 

    78marcela
    30. zář 2018    Čtené 452x

    Fisher-Price - to je špice!

    Hračky Fisher-Price jsem objevila před třemi lety, když se mi narodila dcera Alenka. Všemi doporučované, všemi oblíbené, takže jsem poslechla doporučení a na první Vánoce Ježíšek Alence přinesl Mluvící pejskovu sestřičku. Přesvědčila jsem se, že jsou to opravdu hračky kvalitní a přínosné. Proto postupně přibývaly další hračky této značky. A také proto jsem nás přihlásila do testování a byla jsem moc ráda, když nás, respektive moje děti, vybrali jako testery.

    Původně byl balíček plánovaný spíše pro Ondráška, ale nakonec testovali oba dva. 

    Alenka jako první chytila Pejskovu sestřičku, Ondráška zajímaly hlavně krabice a obrázky na nich.

    Co jsme testovali?

    Dostali jsme balíček tří hraček. Motýlkův kamarád pro klidné sny, Hrací motýlkový  kolotoč  nad postýlku a  Mluvící psí holčičku. Chvíli mi trvalo zprovoznění hraček - sestavení a nákup baterií do kolotoče a usínáčka.  Pejsek už má baterie v sobě.

    Jako první bych zmínila Nový motýlkový kolotoč nad postýlku. 

    Moje děti jako miminka žádný hrací kolotoč nad postýlku neměly. Musím přiznat, že jakmile jsem jim ho pustila, začala jsem litovat, že ho neměly. V ten moment, kdy začala hrát příjemná tichá hudba, to bylo tak nádherné..prostě přesně ten pocit, který jsem zažívala, když mi v postýlce spinkalo úplně malinké miminko..ale díky hudbě mnohonásobně silnější. Moje 15měsíční miminko ten pocit bohužel nemělo a nespolupracovalo. Kolotoč ho zajímal spíše z pohledu průzkumníka, tahal za motýlky, skákal po nich, lozil po zdi a chytal hvězdičky...prostě už na něj byl moc velký. Což mě dost mrzelo. Mít ho už od miminka, mohl to být krásný uspávací rituál. A klidně se přiznám, že občas, jakmile usne a neruší ho točení kolotoče, si ho pustím jen sama pro sebe, poslouchám tu úžasnou hudbu a relaxuju..


    Na kolotoči se dá navolit již zmíněná klavírní hudba, zvuky přírody nebo bílý šum. Má i dálkové ovládání, které v našem případě moc nefungovalo. Velice často jsem ho musela dle návodu restartovat. Dále pro mě bylo horší upevnění nad postýlku, ale je to dáno tím, že máme postýlku už velmi starou s oblými úzkými hranami a plným obloukem v čele. Bočnici mám odšroubovanou a zbylo jediné místo, kam jsem mohla usínáčka upevnit. A to vyžadovalo šoupání nábytku v ložnici za vydatné sousedské výpomoci 😀 Přestože se podařilo, nedrží na naší postýlce tak pevně. 

    Kolotoč byl posléze nahrazen druhým usínáčkem - Motýlkův kamarád pro klidné sny. Jedná se o projektor na podobném principu jako je kolotoč. Ten u nás nakonec vyhrál, jsem z něj velmi nadšená. Postavím ho opodál, Ondráška nic nevyrušuje v usínání, jen kouká na hvězdičky a poslouchá hudbu. Dřív při denním uspávání jsem i půl hodinky drandila s kočárkem po ložnici (u nás se přes den spí jen v kočárku) a sama vytvářela bílý šum 😀. 

    Dnes zapnu projektor, nastavím desetiminutový limit (může se až 30minut), vyberu hudbu, zvuky přírody nebo bílý šum a odcházím. Po 10 minutách se projektor sám vypne a Ondrášek uz dávno krásně spinká. Večer jo pouštím oběma a i Alence se líbí a krásně s ním usíná.

    Absolutní top mezi hračkami je pro nás Mluvící psí holčička.

    Jako učitelka oceňuji vzdělávací aspekt u hraček a Fisher-Price to se svou technologií Smart Stages maximálně splňuje. Díky ní můžeme přepínat do tří úrovní podle věku, takže si s pejskem vyhraje jak roční Ondrášek tak tříletá Alenka. V první, nejjednodušší úrovni dítě poslouchá první slovíčka, pejsek ho učí, jak se nazývají části těla, poznává první barvičky. V druhé úrovni už je dítě aktivně povzbuzováno k hledání barev, částí těla, k počítání. Ve třetí úrovni už se učí první písničky a rozvíjí slovní zásobu.

    U nás se občas o pejskovu sestřičku strhla bitka, ačkoliv máme doma i tu starší verzi. "Tahle je přece lepší, maminko," vysvětlila mi Alenka, proč se o ni přetahují, když máme doma dvě.

    A má pravdu. Nová sestřička je krásnější, barevnější, má hezké šatičky, nové písničky. Přehazování úrovní a mačkání tlapek jde u ní mnohem snáz než u starší verze.

    Nakonec se ale spolu vždycky nějak domluvili, vzali na milost i tu starší a pouštěli si písničky nejlépe z obou hraček současně...

    Celkové hodnocení hraček Fisher-price je pozitivní. Líbí se mi kvalitní zpracování, pevný plast, který vydrží prakticky cokoliv a dlouhá výdrž baterií. Co se týká pejska, líbí se mi, že se k němu dá pořídit další příslušenství, např. domeček, autíčko, stoleček, piano apod. Obzvlášt pozitivně hodnotím vzdělávací a rozvíjející aspekt těchto hraček.

    Z těchto důvodů můžu hračky Fisher-Price jen a jen doporučit.

    Děkujeme za možnost testování. 

    lucik_1990
    30. zář 2018    Čtené 332x

    Testování hraček Fisher-Price

    Naše dětičky milují Fisher-Price hračky a měla jsem velkou radost když jsem se dozvěděla, že  jsme se díky koníku stali součástí testování právě hraček této značky.

    Co jsme testovali:

    1)Fisher-Price kolotoč nad postýlku  motýlci

    2)Fisher-Price motýlův  kamarád pro klidné sny 

    3) Fisher-Price mluvící pejsek

    A tak mohlo testování začít... 🙂

    Když k nám dorazil krásný balíček, zrovna byla Terezka nemocná. Samozřejmě to byl Terezčin balíček a hned se pustila do rozbalování. Jednoznačně nejvíce u Terezky zabodoval zpívající pejsek i přesto že už je majitelkou starší verze zpívající sestřičky. Mě jako u maminky na první pohled zaujal projektor motýlův kamarád. Pomalu jsme se pustili do rozbalování a zkoumání...

     1) Fisher-Price kolotoč nad postýlku motýlci

    Nejen pro malé miminka, ale také pro velké "slečny" , které zaujme neméně 🙂 krásné melodie i zuky přírody a ještě krásnější projekce noční oblohy, no řekněte samy, není to sen každé holčičky?  U nás se stal kolotoč již každovečerním rituálem 🙂 

    2) Fisher-Price motýlův kamarád pro klidné sny

    Řekla bych, že jsou si s kolotočem nad posýlku velice blízko co se funkcí týče. Nádherné zvuky přírody a melodie, promítání oblohy a navíc ještě krásný medvídek, který Terezku doprovázel také každý den do školky.  Za mě moc krásné provedení za ještě k tom skvělou pořizovací cenu! Jako klady také považuji pogumované nožky, takže je projektor chráněn proti pádu. Za nás nejen super co se funkcí týče, ale také krásný doplněk do pokojíčku. Také je to náš každovečerní rituál  a celkově hodnotím známkou 1*🙂

    3) Fisher-Price mluvící pejsek

    Rozhodně krásná a povedeně vylepšená verze zpívajícího pejska, spoustu ještě krásnějších písniček na zpívání (ocenila hlavně naše čtyřleťačka), hebké provedení a dle mého názoru také lepší dotykové vlastnosti tlačítek (lépe reaguje na dotyk a tak se hudba spustí i při sebemenším snažení)...poslední vylepšenou funkci ocenil hlavně syn, který ještě není schopen cílených doteků. Musím hodnotit taktéž kladně, naše obě děti zaujal 🙂 

    Shrnutí testování:

    Musím kladně hodnotit všechny tři testované hračky od Fishser-Price (a nejen tyhle tři...). Dle mého názoru jsou to ty nejkrásnější hračky které děti rozvíjí a vyvíjí tím správným směrem a tímto ještě jednou děkujeme týmu Modrého koníka za možnost účastnit se tak krásného testování

    lucikproch
    29. zář 2018    Čtené 342x

    👍 👦👶 FISHER-PRICE nejen pro miminka👶👦👍

    Předem této recenze bych chtěla poděkovat Modrému koníku za další možnost testování. Moc mne těší, že jsem byla opět vybrána. A co si budeme nalhávat, nejkrásnější jsou na tom ty dárečky 😀 ♥. A teď k věci 😉. Na testování dostala každá vybraná maminka 3 produkty od společnosti Fisher- Price a to:

    - Kolotoč nad postýlku s motýlky

     -Projektor s motýlím kamarádem pro klidné spaní

    - Mluvící pejskovu sestřičku

    Každý jeden výrobek jsme řádně otestovali. I přes Eliščin pobyt v nemocnici a zahraniční dovolenou, jsme vše stihli otestovat a vyzkoušet (dokonce i zamatlat, zašpinit a několikrát švihnout na zem 😀).

    KOLOTOČ MOTÝLCI

    Kde začít.

    Naše Eliška nebyla nikdy zvyklá usínat při koukání na kolotoč a nebo při poslechu hudby....chááá to ani náhodou 😉. Od narození usíná jen s flaškou mlíčka a hlavně v mé blízkosti. Jak dopije dám dudel, otočím na bříško a asi do 10minut je tuhoš. Bohužel i tak krásný kolotoč na tom nic nezměnil.

    Kolotoč je variabilní a roste s dítětem. Jako první slouží od narození, připevněný na postýlce. Má 3 varianty zvuků a to ukolébavky, bílý šum a zvuky přírody. Zároveň na strop promítá hvězdnou oblohu. Kolotoč má i dálkový ovladač. Ten je za nás tedy nic moc ☹. Asi bych ho navrhla jinak. Hlavně aby měl více tlačítek a tím možnost na dálku zvolit jinou hudbu a nebo jen vypnout projekci. Třeba to jde, ale já na to tím jedním tlačítkem opravdu nepřišla.

    Až dítě povyroste, tak se dá připevnit na stůl jako uspávací projektor. Také lze motýlky připevnit například na kočárek a nebo vzít sebou na cesty. Za nás je kolotoč krásný, ale bohužel asi už je na něj Eli dost velká.

    MOTÝLÍ KAMARÁD

    Tak tento projektor neměla Eli ani možnost vyzkoušet, protože si ho hned zabavil Matyášek (5 let) do svého pokojíčku. Každý večer si ho bere sebou do postele, položí si ho na polštář ke zdi a pustí si hvězdičky. Tím, že je Maty strašpytel a bojí se tmy, tak to je pro něj super pomocník při usínání a má ho místo lampičky. Jen tedy, aby byly hvězdy po celém stropě, tak by musel být umístěn uprostřed místnosti. Medvídek je opravdu krásný a roztomilý. Projektor lze nastavit na 10,20 a 30minut, po této době se sám vypne. I u tohoto projektoru lze pustit buďto hudbu a nebo bílý šum. Jde i zesilovat zeslabovat podle potřeby. Provedení je moc pěkné a hlavně i kvalitní (soudím podle toho, kolikrát už spadl na zem a je stále v TOP stavu). Méďa se dá prát v pračce, což je také dost praktické. Určitě bych ho doporučila nejen pro miminka, náš předškolák je tomu důkazem 😉.

    PEJSKOVA SESTŘIČKA

    Tato hračka je pro mne bohužel docela sklamání. Sice to píši nerada, ale testování není vždy jen kladné. Po rozbalení balíku, jsem si říkala "jéééé, ta je nádherná" a to vážně je. Je ňuňavá a krásná, ale to bych bohužel řekla, že je tak jediné. Je dost možné, že se mnou spoustu lidí nebude souhlasit, ale co už 😉. Máme doma starší verzi mluvícího pejska a řekla bych, že je to nesrovnatelné porovnání s provedením. U sestřičky kam šáhnu, tak jdou hrozně nahmatat veškeré strojkya dráty, což u pejska tak moc hmatatelné není. A písničky, to ani nemluvím. Já vím hračka je pro malé děti, ale proč kurňa musí zpívat tak falešně (to podotýkám, že mám hudební hluch 😉).

    Sestřička má 3 úrovně.

    1. Objevování – vhodné pro děti od šesti měsíců - první slova a zvuky zažehnou zvědavost dítěte
    2. Povzbuzení – vhodné pro děti od dvanácti měsíců - podporuje dítě prostřednictvím otázek a jednoduchých pokynů
    3.  Hraní – vhodné pro děti od osmnácti měsíců - imaginativní zábava a rané hry na role               

    Co mi ještě vadí, že se nedá vyprat (což nejde žádný s těchto pejsků). Každopádně víc vede starší verze pejska, ale určitě ji nezatracuji, třeba Eli ještě nadchne a až povyroste tak si s ní víc vyhraje.

    Na závěr bych chtěla napsat, že značce Fisher price zůstaneme věrní nadále. Hraček od této značky máme požehnaně a věřím, že ještě nějaké přibudou.

    KONÍKU DĚKUJI JSI TOP♥

    moncici89
    24. zář 2018    Čtené 527x

    Fisher-Price se testuje

    Mám tady srhnutí celého testování, překrásných hraček od FisherPrice. Hned na úvod musím říct jedním slovem, že to bylo naprosto SKVĚLÉ!

    Motýlův kamarád pro klidné spaní

    Už jen, když jsem rozbalila tohoto usínačka, zaujal mě plast, ze kterého je projektor vyroben. Je tak bytelný, perfektní propracování. 

    Má mnoho funkcí - projektor - který vytváří na stropě krásnou noční oblohu v podobě hvězd a měsíce - to se naši dceři velmi líbilo. Dokonce se snažila i natáhnout a chytit hvězdičky 🙂 
    Další funce je melodie - je jich hend několik a všechny jsou velmi klidné a příjemné - vytvoří krásnou atmosféru pro usínání. Lze nastavit i stupně hlasistosti.

    Další zajímavá funce je nastavení světla pro medvídka - to naši dceru velmi zaujalo. Po medvídkovi se hned natahovala a i po samotném zařízení 🙂 Medvídka si strkala do pusinky, líbil se ji.
    Za mě 5* z 5ti. Radost testovat a můžu jedině doporučit. Byl to náš společník téměř každou noc. Usínali jsme kolikrát i s dcerou a partnerem společně 🙂 A interval jsme měli vždy 30 minut 🙂 Oceňuji moc.

    Nový kolotoč nad postýlku - Motýlci

    Tak tohle je pecka. Musím říct, že jsem teda nečekala, že by tento koltoč dceru nějak výrazně zaujal. (Doma máme jiný kolotoč s projektorem a hudbou). medvídci na něm jsou světlé barvy - myslela jsem si, že tak malé miminko zaujímají spiše barvy pestré - červená, oranžová, apod. 
    No ovšem velmi jsem se mýlila. 

    Opět provedení koletoče musím velmi vychválit. Je bytelný, pevný. Výborně řešené upevnění k postýlce. Rychlé, snadné, bez nějakého složitého štoubování a nemusíte mít strach, že by koltoč na dítě spadl 🙂 

    Kolotoč je vybaven opět projektorem, který vytváří krásnou noční oblohu (ale to mi přidje že dceru moc nezaujalo). Jako samotní medvídci na kolotoči. Jsou ve správné výšce a to děti motivuje k tomu, aby natáhly ruce a hráli si s nimi. Naše dcera to dělá často 🙂 Což mě opravdu překvapilo. 
    Kolotoč má opět spoustu různých melodií - šum, les a různé melodie, které jsou zase velmi příjemné, klidné, poutavé. 

    Medvídky z kolotoče jsme s sebou braly i do kočárku nebo jsem ji je dala na hrací deku, takže dcera si opravdu vyhrála. A nebo i během dne, když spala v postýlce, tak se probudila a sama si s medvídyk hrála a ani jsem o ni nevěděla. Velmi mile mě kolotoč překvapil, takový zájem od dcery jsem opravdu nečekala 🙂 Opět dávám plný počet bodů a myslím si, že se tady vyplatí investovat 🙂 

    Mluvící psíkova sestřička

    Tohle je jednoznačně TOP hračka, která si získala celou rodinu 🙂 Tento pejsek má 3 nastavitelné urovně (podle stáří dítěte). Což je perfektní, že s dcerou ještě nějakou dobu poroste! Zkoušely jsme úroveň 1, což bohatě stačilo. Teď ke konci testování už dcera chápe, že když se medvídka dotkne, že začně zpívat a blikat mu srdíčko. 

    Když jsem ji pejska poprvé ukázala, jak zpívá - začala se na něj usmívat. Když přišla na to, že když ho zmáčkne udělá zvu ka zabliká - měla takovou radost. To je naprosto famozní. Nemám co vytknout, absolutně. Jeidné co mě napadá, jak bude vypadat za 2 roky? Jestli by třeba nebylo možné ho vyprat, ať je zase krásný a nejeví známky opotřebení. 

    Psíkova sestřička je moc hezky namluvená, krásně zpívá (písničky už znám všechny) a hra s tímto pejskem nás moc baví. A největší radost mi dělá úsměv a radost dcery, když pejska má u sebe a může si hrát 🙂 To ji žádná jiná hračka takhle nerozesmála. Když se stane, že dceru něco trápí a pláče - použiju pejska - jakoby hend zapomněla na to, co ji trápí a směje se. Tento pejsek s námi bude všude 🙂 

    Závěrem bych chtěla poděkovat, že jsme byly vybrány. Byla to opravdu radost tyto krásné hračky testovat. A děkujeme za skvělou zkušenost! A k hračkám nemám co vytknout ❤️

    Závěrem bych chtěla poděkovat, že jsme byly vybrány. Byla to opravdu radost tyto krásné hračky testovat. A děkujeme za skvělou zkušenost! A k hračkám nemám co vytknout ❤️

    Nevim jak u ostatnich, ale u nas zatim vyhrava na plne care mluvici pejsek! Fakt je to mnohdy moje zachrana.. Dnes jsem potrebovala komplet uklidit loznici. Od prachu,pres umyti oken,po povleceni perin 🙂 Pustila jsem Tobimu kolotoc, ale ten ho zaujal na par minut. Potrebovala jsem mit jistotu, ze bude v bezpeci postylky, a neodplazi se mi nekam k zasuvce,nebo vaze 😀 Tak jsem kolotoc vymenila za pejska, a bingo! 🙂 Jela jedna pisnicka za druhou, Tobias si vyhral, a ja " v klidu" zvladla dat celou loznici do kupy 🖒
    #test_fisherprice2

    Vcera jsem zjistila,ze jakmile pustim jednu pisnicku na Pejskovi, Tobi automaticky nahodi letadlo, a tancuje do rytmu 😀 Nekecam! Kope nohama a rukama, a jen pisnicka dohraje, prestane. To je tak legracni, jak reaguje na urcity rytmus 😀
    #test_fisherprice2

    Motyluv kamarad 💙
    Tolik me mrzi, ze na tenhle projektor jsme neprisli, kdyz byl Tobias miminecko! Je totiz uzasny. Podle me zaujme naprosto kazde novorozene. Hvezdicky ktere promita spolecne s jemnou melodii, nebo bilym sumem, jsou zkratka idealni kombinaci k usinani...😴Tobiase hlavne zabavi pri vecernim prevlekani, kdy ma neustale potrebu se tocit na brisko.
    #test_fisherprice2

    (2 fotky)

    Tak zatim u nas vede mluvici hafan 😀 Ja za sebe musim rict, ze ty pisnicky,ktere zpiva,jsou desne navykove!!! 😀 "Ted bubnujeme na brisko bam -bam-bam" si zpivam ve sprse, ve fronte u pokladny,i pri usinani 😀 Jsou lehce zapamatovatelny, super 🙂 Tobi neustale zuzla usi a tlapky, jelikoz ho celeho zatim neumi udrzet. Parkrat se mu podarilo zmacknout srdicko,takze pochopil,ze pote neco nastane,ale jelikoz jeste v ruce nema takovou silu, vztekle do nej mlati,kdyz se  nedari 😀  #test_fisherprice2

    (3 fotky)

    Rano, kdyz potrebuju pofackovat loznici, sebe prevleknout a udelat ze sebe cloveka, tak potrebuju zabavit Tobiase. V postylce vetsinou vydrzi chvili, vetsinou me spizluje a hulaka, ale kolotoc ho zabavil a zaujmul, jak je videt 😀  #test_fisherprice2

    Dnes rano mel Tobias opet vyspano uz v 5.30, venku jeste tma...Tak jsem mu do postele vzala usinacka, ktereho testujeme, aby se zabavil a ja mohla jeste chvilku "spat" 😂. A jako dobry! Zabavil se! 👍Hvezdicky na zdi u nej vyvolaly neuveritelne nadseni, kopal nohama a prohlizel si je. Ani bily sum u toho uz ho sice neuspal, ale zabavilo ho to, a to se pocita :- )) #test_fisherprice2

    S Tobiasem jsme meli ohromne stesti, a byli jsme vybrani pro testovani hracek od Fisherprice. Od tyhle znacky mame zatim jen hraci deku, a ta Tobiase bavila moc, takze jsem byla vazne stastna,kdyz mam dnes prisli dva baliky s hrackami! Budeme testovat mluviciho pejska, medvidka na spani, a kolotoc nad postylku. Pejska uz jsem znala, ale zbyle produkty vubec, a maji tolik funkci, ze si k tomu musim vecer v klidu sednout, a prostudovat co a jak 😀 A hlavne koupit baterky. Pejsek uz je ma,takze jsme pomalu zacali s testovanim 😀 A jako bonus -kocour ziskal pelisek z krabic 😀 Do pelechu za 400,- si nevleze, ale krabice miluje...#test_fisherprice2

    (4 fotky)
    konik_testuje
    31. srp 2018    Čtené 4722x

    Vaše zkušenosti s hračkami Fisher-Price

    Aktualizace: recenze maminek, které se svými drobečky testovaly hračky Fisher-Price, si můžete přečíst v našich diskuzích

    ---

    Význam hry a hraček je možné vypozorovat z nadšení a radosti dětí, když uchopí první hračku... Když hračky pomáhají batolatům v dosahování prvních úspěchů nebo když rozvíjejí představivost předškolních dětí.

    S hračkami Fisher-Price, které s námi můžete otestovat, vykouzlíte svému děťátku úsměv na tváři a postaráte se o radostné výskání a zářící očka, když je uvidí.

    Co testujeme

    Pro testování dostanou vaše dětičky 3 krásné hračky.

    Motýlův kamarád pro klidné sny

    Vytvořte vašemu miminku uklidňující atmosféru pro pohodové usínání a spánek! S tímto uspávacím projektorem a plyšovým okřídleným medvídkem pro sladké sny to půjde samo. Je zde celá řada možností, jak utišit a uspat vaše děťátko. Okouzlující projekce hvězd, noční světlo, měnící se barvy a velmi příjemná uklidňující hudba i zvuky přírody. Vyberte si tu nejlepší kombinaci přesně pro vaše děťátko. Rozkošný medvídek může buď odpočívat v projektoru nebo spinkat spolu s děťátkem v postýlce jako samostatná hračka. Projektor je vybaven časovačem, který lze nastavit na 1, 2, nebo 3 minuty. Plyšový měkoučký medvídek, noční obloha měnící barvy a příjemná uklidňující hudba navozují pocit bezpečí a spokojenosti a pomáhají dítěti s každodenním usínáním. Projekce hvězd a klidná hudba napomáhá k relaxaci a zároveň stimuluje rozvoj sluchových a zrakových smyslů.

    Nový kolotoč nad postýlku - Motýlci

    Obklopte své miminko zářivými světýlky a pusťte mu hudbu, bílý šum nebo zvuky přírody, které ho uklidní!

    Nový kolotoč nad postýlku motýlek 3 v 1 "roste" spolu s dítětem. Nejdříve jej lze použít jako kolotoč s pohonem na baterie do dětské postýlky se zářivou světelnou atrakcí a 3 uklidňujícími nahrávkami... Později kolotoč odpojíte od postýlky a změníte ho v uspávací projektor na stůl a až půjdete na procházku, je možné ho připojit dokonce i k dětskému kočárku! Tři heboučcí medvídci s křídly na kolotoči s motorkem pomáhají miminko v postýlce tišit, uklidňovat a bavit.

    Medvídci jemně létají nad hlavou, na stropě a stěnách se promítá měkké světlo hvězd a dítě je obklopeno uklidňujícími obrazy, které jsou skvělé pro rozvoj zraku. Tři zvukové modely představují až 30 minut ukolébavek, bílého šumu nebo také uklidňujících zvuků přírody. Dálkové ovládání je navrženo tak, že může viset na klice dveří od dětského pokoje, takže můžete rychle znovu zapnout kolotoč, projekci a zvuky bez vyrušení miminka.

    Mluvící pejsek nebo Mluvící psíkova sestřička

    Seznamte se s prvním nejlepším kamarádem vašeho miminka! Tento měkoučký, mazlivý pejsek se postará o to, že učení bude vždy jedna velká zábava. Když se dítě svého čtyřnohého kamaráda dotkne, zareaguje pejsek tak, že hned spustí veselé písničky a fráze, které vaše maličké naučí více než 100 základních slov, části těla, barvy, tvary a mnohem více! Psíkovo srdíčko dokonce barevně bliká do rytmu hudby! Protože se každé dítě vyvíjí jinak rychle, podporuje hračka technologii Smart Stages, díky které můžete zvolit takovou úroveň učení, která je pro vaše děťátko aktuálně nejvhodnější. Vybrat můžete mezi třemi herními úrovněmi. Všechny nabízejí pestrý výběr písniček, zvuků a krátkých vět.

    Pochopení důležitosti hry s hračkami pro rozvoj a vytváření dětských schopností bylo před více než 80 lety impulsem pro vznik oblíbené značky Fisher-Price. Od té doby značka pracuje na hračkách, které obohacují život mladým rodinám po celém světě.

    Dejte svým dětem to nejkrásnější dětství - plné her, objevování a učení se.

    Jaké děti na testování hledáme

    Hledáme 10 maminek malých dětí - do tří let. Měly by to být veselé a zvídavé děti, které rády objevují svět a od útlého věku se nadšeně pouštějí do jeho zkoumání a učení se.

    Samozřejmě, testování budou zaznamenávat jejich maminky, proto hledáme takové, které rády fotografují, píšou a jsou na koníku aktivní. Nedělá jim problém podělit se o svůj názor, zkušenosti a zážitky. Jsou otevřené a rády si se svými dětmi hrají. Pro své děti vybírají kvalitní, bezpečné a hodnotné hračky, protože jsou si vědomy, že i hrou přispívají k jejich zdravému rozvoji.

    Jak se můžete zapojit

    Pokud chcete testovat hračky Fisher-Price, zapojte se jen napsáním komentáře pod tento článek.

    Napište nám, jak si vaše děťátko hraje a jak po dnu plném hraní usíná.

    Čas na zapojení máte do neděle 2.9. a v pondělí 3.9. se podíváme na vaše komentáře, ze kterých vybereme 10 maminek. Ty oslovíme prostřednictvím interní pošty a předáme jim všechny pokyny k testování.

    Držíme vám palce a přejeme krásný den,

    konik_testuje

    Nemůže vaše miminko usnout? Co na něj zabírá, když už i vy padáte únavou?

    A - tulení se
    B - kojení
    C - ukolébavka

    Máme něco, co pomůže vašemu děťátku usnout snadněji a rychleji. Příjemné, milé a rozkošné hračky značky Fisher-Price.

    #test_fisherprice2