tessina87
    29. lis 2018    Čtené 1124x

    Našich 14 dní s panenkou Baby Alive

    Když jsem zahlédla možnost testovat nové panenky Baby Alive, s nadšením jsem zkusila štěstí a s ještě větším nadšením jsem si přečetla, že jsme byly vybrané. Koupi panenky jsem zvažovala k Vánocům. Zaujala mně na první pohled a i když jsme testovaly, sleduji tady všechny ostatní, jelikož se mi moc líbí rozličné zkušenosti a kreativita jednotlivých dětí. Kdy jindy má člověk možnost vidět tolik různých reakcí na jednu hračku.

    Panenka má velmi poutavý vzhled, nechybí barevné doplňky, a je hned několik variant k výběru – holčičky, kluci, světlé i tmavé vlásky a různá balení. Nám dorazila blondýnka se sadou oblečení plus lahvičkou na pití. Bylo to přesně to balení, po kterém bych v obchodě sáhla i já.

    A jak u nás těch 14 dní probíhalo? Pojďme se na to podívat.
    Hned po rozbalení mě zaujalo to, jak je panenka lehká oproti konkurenční, co máme doma. Zpracování je jednoduché, ale naprosto funkční a na oko pěkné. Jen by mohla mít hustěji vypleté vlásky, jsou poměrně řídké.
    Hlavním tahákem pro děti má být krmení a následný, poměrně reálný, obsah pleny. V naší testovací sadě však byla pouze lahvička a oblečení, tak jsme testovaly to. K panence je možnost přikoupit jak jídlo, tak pleny, ale k tomu jsme se nedostaly. Už se ale těším, až se tak stane. Zkoušely jsme tedy jen panence dávat napít a to funguje tedy opravdu obratem – co do panenky nalejete, to z ní také hned vyteče. Bez jakéhokoliv varování, na což si ale malá obratem zvykla a rovnou ji pak posadila na nočník, co máme doma, nebo má panenka plenu, která vše zachytí jako u reálného miminka.

    Co bylo moc fajn, je právě zmiňované oblečení v sadě. To je moc hezky zpracované, s možnosti ozdobit nálepkami na suchý zip, a to si malá tedy zamilovala. Každý den ji chtěla převléct a přelepit ozdoby. To jí moc bavilo. A k tomu jí vždy česala a dělala culíčky, což u konkurenční panenky neznáme.
    Jak už jsem zmínila, panenka je lehká, a tak se dětem velmi dobře nosí a možná i díky tomu si jí malá docela často chtěla někam brát sebou. Vzaly jsme jí i do školky, tam mezi holčičkami způsobila poprask a podle paní učitelky si jí polovina z nich bude určitě přát od Ježíška.

     I když výrobce nedoporučuje, dovolila jsem jí malé brát do vany a tolik radosti jsem nečekala, celou ji vždy pečlivě umyje, pak osuší, prostě jako s reálným miminkem. Jen je pak potřeba opravdu důkladně nechat vyschnou.

    Klady
    + nízká hmotnost
    + spousta doplňků
    + lákavé barevné provedení
    + několik druhů na výběr
    + holčičky i kluci
    + panenky mají vlasy
    + reálná funkce příjem/výdej
    Zápory
    - vlásky nejsou moc husté
    - absence možnosti ovládat proces vyprázdění panenky (třeba tlačítko na bříšku)
    - k naší sadě není dodán mixér a není ani možné ho dokoupit
    - trochu obtížnější oblékání, menším dětem se musí pomoci

    #test_hasbro2
    #recenze
    #zkusenosti_babyalive

    mimiveru
    26. lis 2018    Čtené 884x

    Testovaly jsme panenku Baby Alive od Hasbro

    Před 14 dny jsme obdržely balíček s panenkou Baby ALIVE od Hasbro. Sofi už balíček netrpělivě očekávala, takže radost po otevření byla neuvěřitelná. Uvnitř balíčku byla panenka, mixér, 2x balení s kašičkou, lžička, lahvička, 2x plenka a hřeben. Vše plastové a dle mě velmi kvalitní, materiál tvrdý a bezpečný. Plenky jako pro úplně reálné miminko! 

    Panenka je úžasná. Krásné velké oči, je hladká na dotek. Po nakrmení nikde nic neprotékalo, propláchnout stačilo pod tekoucí vodou. Plenky držely, nic nevyteklo a obsah opravdu reálně vypadal jako "cosi" v plence, až z toho Sofi málem vypadly oči 😂

    Panenka Klárka se stala součástí dětského pokojíku, Sofi s ní spinkala v postýlce a nosila do školky. 

    Výhody: 

    Je menší, skladná, akorát do ruky

    Dobře se udržuje a proplachuje

    Voda nikde neteče

    Dá se česat

    Je levnější, než konkurenční produkty

    Doplňky se dají dokupovat přes internet

    Nevýhody: 

    Dokupování doplňků je dražší 

    Nikde jsem se nedočetla, co se stane a co dělat v případě, že dítě kaši sní. Ale na obalu kaše je napsáno "netoxické," tak asi nic 🤷‍♀️

    Závěr: 

    Panenku rozhodně doporučujeme! Jelikož máme doma i konkurenční BB, měla jsem srovnání. BB protéká, voda po pročištění z ní teče několik dní 🙄 Panenka Baby Alive má uvnitř dle mě pouze jednu jednoduchou hadičku, která se krásně propláchne a za chvíli je panenka suchá. Plenky lze používat klasické dětské, vel. 0. Kaši lze vyrobit domácí, např. řidší krupičku. Na tomto lze ušetřit. A hlavně má panenka vlásky, takže kreativitě se meze nekladou. 

    Můžete si vybrat z více variant, holčička nebo chlapeček, s mixérem a nebo jen s variantou oblečení... Je prostě úžasná. Přejeme správné rozhodování při výběru vánočních dárků! ❤️ 

    #zkusenosti_babyalive

    mmirunda
    24. lis 2018    Čtené 533x

    Panenka Baby Alive - Matyášek ♥

    Dlouho jsem se do testování s Modrým koníkem nezapojovala. Chodila jsem sem méně a
    méně, nebo mě bolelo, že nám se miminko stále nedaří. Anička už potřebovala sourozence. Nakonec se štěstí usmálo i na nás a já měla v bříšku miminko. Tehdy dcera začala řešit vše okolo miminek a začala si hrát na maminku. V televizi zrovna běžela reklama na novou panenku Baby Alive. Samozřejmě, že ji zaujala a chtěla ji. V té samé chvíli jsem si i já všimla nového testování zrovna této panenky. Pod příspěvkem již bylo spoustu komentářů, ale i tak jsem zkusila štěstí a napsala i já. Ani v nejmenším jsem nevěřila tomu, že zrovna nás na testování vyberou. Na MK jsem testovala dvakrát a vždy hračku od HASBRO. Dcera je prostě dítě štěstěny.
    Přišel mi mail, že jsme vybrané jako testerky panenky. Mohla jsem napsat i své přání,
    jakou panenku si představuji. Chtěla jsem chlapečka, protože i chlapečka mám zrovna v bříšku. A teď už jsme jen netrpělivě čekaly na balíček. Konečně došel!

    A došel chlapeček ♥ Dcera ho ihned pojmenovala jako Matyášek. A už to začalo. Ihned
    všechno rozbalit a vyzkoušet, pokud možno hned! Obrnila jsem se trpělivostí a šla jsem do toho.Vybalily jsme spolu Matyáška z krabice a zjišťovaly, co všechno obsahuje.
    Součástí poslaného balení byla nejen panenka, ale i lahvička na pití, lžička, mixér, plenky, hřebínek a dva druhy pytlíčků na přípravu jídla. Dcera byla samozřejmě zvědavá a hned panenku vysvlékla. Měl to přece být chlapeček! Tady přišlo mé první zklamání, myslela jsem, že to opravdu chlapeček bude. Ale mezi nožičkami nic. Ani náznak rozdílu mezi holčičkou a chlapečkem. Proto jsem chlapečka
    chtěla. Ale zklamání bylo jen u mne, dcera byla spokojená. Nasadily jsme Matýáškovi
    plenku a pustily se do přípravy jídla.
    Bylo to celkem snadné, rozmíchat pytlíček v troše vody a mohlo se jít na první krmení!

    Krmily jsme přesně podle uvedeného návodu. Ale Matyášek neměl snězenou ani polovinu a už nám plenka začala protékat. Naštěstí jsme měly po ruce nachystané vlhčené ubrousky. Bez těch se celé testování prostě neobešlo. A v plence to vypadlo opravdu opravdově 😀

    Ale narazily jsme na další problém. Jakou plenku mu dáme, když přišly jen dvě. A jídlo nám zůstalo už jen jedno. Dcera byla smutná, že přece Matyáška nemůžeme nechat hladem. Takže mamince nezbylo nic jiného, než jídlo a další plenky objednat. A bjednala jsem i nočník, který byl přesně dělaný na Matyáška. Díky němu jsme ušetřily další plenky. Protože tady je za mě další negativum. Cena panenky je opravdu vysoká a náhradní jídlo a plenky jsou neadekvátně drahé. 6 ks plenek se pohybuje kolem 200,- a 8ks jídel cca 250,-, pokud někde nenarazíte na akci. Což mi přijde opravdu hodně. Přikoupeným nočníkem jsme tedy šetřily plenky a krmením vodou jsme šetřily jídlo.
    Nebyl den, kdy by si Anička s Matyáškem nehrála. Přidělila mu kolébku, ze které vystrnadila jinou panenku a kolébku umístila vedle svojí postýlky. Ihned po probuzení se začínala starat. Školka - neškolka.

    Matyášek dostal čestné místo mezi všemi hračkami a opravdu není den, kdy by si s ním dcera nehrála. Je nadšená. Našla mu dudlík, další oblečky a vždy když může tak ho bere všude sebou. Už se moc těší až nám přibude opravdové miminko a bude moct pomáhat. 

    Matyášek jí to čekání na to opravdové miminko jistě aspoň o trošku zkrátí. 

    A jak to tedy shrnout. Rozdělme si pozitiva a negativa.
    Pozitiva:
    - nejdůležitější je, že se líbí dceři
    - snadno se omývá a rychle vyschne.
    - doplňky k panence jsou jako opravdové, ať už plenky, lahvička nebo mixér
    - je výběr z mnoha různých variant panenek
    - a pro mne má Matyášek krásné oči ♥
    Negativa:
    - za mě je to rozhodně cena náhradních komponentů
    - chybějící rozlišení mezi holčičkou a chlapečkem
    - nedostatečně těsnící a savé plenky
    Kdybych se měla teď rozhodnout, zda panenku dceři koupit, hodně bych se rozmýšlela. Panenka je krásná, jen to dokupování náhradních věcí se pak vyšplhá do nebeských výšin. Ale dcera je spokojená a to je přece nejdůležitější. Takže je možné, že bych ji opravdu koupila.
    Jsem moc vděčná týmu Modrého koníka a firmě Hasbro, že zrovna nás vybraly na toto testování. Z celého srdce děkujeme a přejeme krásné blížící se Vánoce.

    #test_hasbro2 #recenze #zkusenosti_babyalive

    larinka21
    23. lis 2018    Čtené 232x

    NAŠE PRVNÍ TESTOVÁNÍ S KAMARÁDKOU BABY ALIVE - BARUNKOU

    Když se na koníkovi objevila upoutávka na možnost testování nové panenky od Hasbro, zkusila jsem štěstí, jelikož pár hraček od této značky už doma máme a nejsou to hračky bez nápadu, které se hned rozbijí. Ale hlavním důvodem bylo to, že Eliška má k dispozici „pouze“ poděděné panenky všeho druhu od své starší sestry. Je tedy pochopitelné, že každá holčička v tomhle případě uvítá možnost mít jen svou vlastní panenku, navíc úplně novou a se spoustou možností.

    V den, kdy mi do pošty dorazila zpráva o tom, že jsme byly vybrané pro testování, odehrály se pro nás takové malé předčasné Vánoce. Čekání na balíček bylo pro Eli nekonečné, i když trvalo něco málo přes týden. Přeci jen se však dočkala. V den, kdy balíček dorazil a čekal na ní doma po návratu ze školky, proběhla tu velká vlna emocí - obrovská radost se slzičkami štěstí.

    A teď už k samotnému testování:
    Panenka byla v krabici uložena opravdu pečlivě, takže rozbití cestou ji neohrozilo. Bez pomoci dospělého nebo staršího dítěte by malé dítě, pro které je věkově určená, panenku jen stěží dostalo z krabice ven.

    Naše panenka dostala jméno Barunka a ihned se stala právoplatným členem rodiny. A protože panenka byla po tak dlouhé a daleké cestě určitě hladová, bylo třeba ihned po rozbalení také vyzkoušet příslušenství – tedy mixér a v něm přípravu jídla. Faktem je, že toto zvládnou opravdu děti samostatně. Jen je důležité jim vysvětlit, kolik vody (po jakou rysku) do mixéru dát.

    Osobně se mi moc líbilo, že funkce panenky lákají k vyzkoušení nejenom děti malé, ale i ti starší. A přiznám se, že i já jsem si vše musela vyzkoušet.

    Jako další pozitivní věc hodnotím to, že se panenka vyrábí nejenom jako holčička, kterou si tedy pravděpodobně budou vybírat holčičky, ale i jako chlapeček. Takže kluci se už nemusí stydět za to, že si hrají s panenkami. Panenku najdete také v provedení blondýnky a blonďáka a brunetku s brunetem. Každý si tedy přijde na své.

    Dalším kladem je to, že je panenka vyráběná tak, aby byla plně omyvatelná nejenom zvenčí, ale i zevnitř. I přesto, že v manuálu bylo napsáno, že panenka není určena ke hře ve vodě, naše Barunka vodní hrátky ustála bez úhony.

    Co říct tedy závěrem? Naše testování hodnotím jako pozitivní zkušenost. Přiznám se, že nemít možnost si panenku vyzkoušet, pravděpodobně by mě pořizovací cena odradila od koupě. Nicméně zkušenost si panenku otestovat a zjistit, že pohled dospělého oka ohledně tzv. další zbytečné hračky doma a reálná dětská zkušenost, že panenka se stala nedílnou součástí života naší Elišky, mě přesvědčily, že za tu koupi opravdu stojí a rozhodně se v rozsáhlé škále a nabídce panenek neztratí.
    Moc děkujeme koníkovi za naší novou kamarádku Barunku a slibujeme, že i nadále se o ní budeme s láskou starat.

    #zkusenosti_babyalive

    evly
    23. lis 2018    Čtené 302x

    Naše testování Baby Alive holčičky s mixérem

    Hračky Hasbro máme moc rádi a přijdou mi jako moc povedené a kvalitní. Hlavně dcerka „jede“ v mini panenkách MLP Equestria girls a obě děti v plastelínových sadách. Když se tedy objevila možnost testování této panenky, zkusila jsem štěstí. Samozřejmě, už jsem ji trochu znala z reklamy a ukazování dětí se slovy: "Tu chceme." Takže když došla zpráva, že jsme byli vybráni, měla jsem hlavně velkou radost já a dětem jsem to zatím neříkala, protože bych denně poslouchala otázky, kdy už dojde 🙂

    V termínu doručení byla zrovna dcerka Ella (5 let) nemocná, takže jsem ze školky stáhla i mladšího Patrika (3 roky) a řekla jim o plánované dodávce panenky. Děti tak hned ve vánočních katalozích hračkáren, které měly doma, hledaly, která tak může dojít. Patík si přál kluka, Ellča holčičku a všichni jsme tedy byli zvědaví, kdo nám přijde a jestli blondýn/ka či brunet/ka. Když jsme se dočkali, musela jsem také rychle nachystat foťák, ať to vůbec stihnu, než se na balík vrhnou. Zrovna jsem měla mobil na reklamaci, tak se omlouvám za horší kvalitu fotek. Ale nadšení tam vidět je. Hlavně Ellinka byla spokojená s výběrem panenky, že to je přesně ta, po které toužila a pojmenovala ji Karolínka. 

    Holčička se dětem líbila a samozřejmě hlavní je vyzkoušet krmení. Takže jsme přečetli návod, nachystala jsem jim odpovídající množství vody, nasypali jsme směs, zavřeli a děti točily a mixovaly. Poté se střídaly v krmení a napájení vodou. Celkem mě i udivilo, že ti naši raraši umí i spolupracovat. Rozdělovali si úkoly, že Ellouš je maminka a Patík tatínek. Tak já jen tiše pozorovala a dokumentovala.

    Krmení šlo hezky, panenka nadšeně papala i pila a hned to šlo i dolů, což jsme museli také zkontrolovat, jestli vše funguje, jak má. A ano, funguje 🙂 Díky vhodně vybrané barvě stravy jsem se úplně živě ocitla o pár let dřív a obsah plenky byl srovnatelný s plínou malého kojence, takže velice realistické. S plínkou jsem tedy dětem trošku pomohla a pak si Ellinka vzpomněla, že máme i nočník pro panenky. Tak Karolínka dostala rovnou nočník a další krmení a pití probíhalo na něm. No, jo, je to praktická maminka 😀

    V návodu sice bylo, že by se panenka neměla moc koupat, ale děti to prubly v malé vaničce pro panenky, hezky ji opláchly, propláchly pitíčkem a mě příjemně překvapilo, že panenka byla brzy suchá. Vlásky jsme tedy nenamáčeli, ale z některých panenek teče voda při manipulaci ještě druhý den, tato byla v tomhle ohledu skvělá.

    Panenka s dětmi chodila i do školky, na hřiště, do obchodu a budila zájem dětí. Ellinka říkala, že se holkám líbila. Kupodivu se domů vrátila bez újmy. S dcerkou tedy i spinkala. Ale někdy se zadařilo a ve volných chvilkách si ji ukořistil Patík, který ji také rád krmil, dával pít nebo vozil v kočárku či na náklaďáku. Takže myslím, že se zalíbila oběma. Mně osobně přijde taky moc hezká, má krásný obličej, velikostně je tak akorát. Vypadá i bytelně, že jí žádná končetina jen tak neupadne, i kdyby se o ni přetahovali. Ani vlásky jí nepadají a jdou hezky česat a upravovat.  Jako další výhoda mi přijde široká možnost výběru panenek, že jsou 4 druhy, holky, kluci, různé barvy vlásků, takže si každý vybere tu svou oblíbenou.

    Jen tedy jako mínus bych uvedla to, že by mohla mít nějaké náhradní oblečení a botičky nebo možnost jej po kusech přikoupit (což jsem tedy zatím neobjevila), protože takové malinké oblečení nemám ani po dětech a tak v době přeprání oblečení byla naháč nebo v dece. Dcerka by samozřejmě ocenila i nějaké oblečení teď do zimy – svetr, kabátek, kalhoty a boty, protože jí chudince byla určitě zima a schovávala ji tak pod bundu 🙂

    Potom také mohlo být v balení více kaší a plenek, alespoň tak 5 by mi přišlo optimální. Protože i tak je každý poté dokoupí, ale na počáteční testování a ukazování těch hlavních funkcí panenky jsou 2 kousky málo. Dítko chce ze začátku pořád krmit. Takže nejlépe pořídit náhradní balení všeho hned při koupi panenky, ať je to doma a nemusí se pak shánět a netrpělivě vyhlížet. Nebo tedy improvizovat a použít malé plínečky, látkové, sedět na nočníku a krmit řídkou krupicovou či jinou kaší.  

    Moc děkujeme za možnost testování. Za nás je panenka perfektní a moc rádi ji doporučíme.

    #zkusenosti_babyalive

    yvonneullmann
    20. lis 2018    Čtené 317x

    Testování panenky Baby Alive

    Ahoj, maminky,

    měla jsem se synem (4roky) tu možnost zapojit se do testování panenky Baby Alive od Hasbro. Možná si říkáte, proč jsem chtěla testovat panenku, když mám chlapečka? Bylo to jednoduché. Jsem těhotná a brala jsem to jako dobrou zkušenost pro syna v tom, že přijde miminko. 

    Ihned po obdržení panenky (v našem případě jsme vybrali panenku ve variantě blond chlapečka) byl syn nadšený. Takovou radost v očích, kterou měl, vidíme málokdy. Panenku vybalil a ihned pojmenoval. Od té doby to nebyla jen panenka, ale bráška Matyášek. Co se týká mého prvního dojmu, byla jsem také nadšená. Na krabici jsme objevily vyobrazené veškeré varianty, ve kterých se panenka dodává. K mému překvapení si vybere opravdu každý. Co mě zamrzelo, bylo, že k panence byli pouze 2ks kašičky, které díky nadšení syna ještě tentýž den nebyli. Proto jsme museli doobjednat další kašičky i plenky (naštěstí dobře dostupné). Později jsme objevili i v kamenných prodejnách. 

    Abych se vrátila k synovi a jeho "bráškovi". Jak už jsem psala, ihned po rozbalení se musela panenka vyzkoušet jak kaká a papá. Přečetla jsem si důkladně návod k použití a přípravě pokrmu, který byl v balení. Synovi vysvětlila, jakým způsobem má pokrm připravit a opravdu bez mé pomoci vše zvládl sám. Nakrmil panáčka, dal mu napít, následně sundal plenu a Matyáška vykoupal. Samozřejmě i důkladně pročistil dle návodu. Od té doby spolu dělali úplně vše. 

    Za mě je panenka ze Super materiálu a velmi dobře provedena. Velké nadšení a ohlas měla i ve školce kam ji syn každý den bral a bere stále. Je to nejlepší kamarád se kterým si maluje , učí písmenka a vše mu vysvětluje. Zabaví se na velkou část dne a nadšení neopadá jak u jiných hraček. 

    Panenku mohu jen doporučit. Za 14dní testování jsme nepřišli na žádný nedostatek. Ba naopak. Pro mě je tato panenka potvrzením, že značka Hasbro je velice kvalitní. Děkujeme za možnost se zapojit do testování. 

    #test_hasbro2  #recenze #zkusenosti_babyalive

    evly
    19. lis 2018    

    Včera jsem rozbalila další várku jídla pro naši malou Karolínku, tak byl opět boj o krmení 😀 ale Paťu jsem pak odlákala na auta, tak ji Ellča nakrmila a pak jí Patriček dal alespoň napít, mezitím jí tedy stihl i naředit jídlo z lahvičky do mixéru). Dnes šla s nimi opět do školky, tak snad se vrátí bez újmy, protože některá dítka jsou ve školce hooodně živá a kreativní a pár hraček už došlo domů s úrazem nebo minimálně zacuchtanými vlasy, což třeba u Lociky bylo super a měla jsem co dělat skoro hodinu. #test_hasbro2

    (3 fotky)

    Zdravim Vsechny...

    Dnes je to pro nas posledni den s #test_hasbro2 a panenkou baby Alive. Kdyz to zhrnu za tech 14dni co mame panenku doma tak ma spokojenost a spokojenost syna je na 100%. S panenkou si vyhraje kazdy den a zabavi se. Panenka mela skvely ohlas i ve školce kam se synem chodi stejne tak i u sestrenky 2,5roku ktera si ji tak zamilovala ze tchyne uz ma dalsi baby Alive tentokrat holcicku doma na Vánoce. Za me velke plus je ze se daji dokoupit plenky a kasicky i v hrackarnach a nemusi se pouze prez internet. Náhradní obleceni jsme bohuzel nikde nenašli ale verim ze casem se jiste objeví. Panenka je z kvalitního materiálu a opravdu velice dobre provedena. Jsem rada za moznost testování a zapojeni se do tohoto projektu. Tesim se na dalsi moznosti spolupráce s firmou hasbro

    Venku je sice mrazivo,ale Eli mě přemluvila,abychom zkompletovali kočárek a vyrazili jsme na procházku. Přirovnala bych to k prvnímu kočárkování po porodu 😊
    #test_hasbro2

    Po delší odmlce opet přidávám poznatky z testování našeho noveho kamarada od hasbro panenky baby Alive #test_hasbro2

    Po par dnech v postely s bolesti v krku a rymy kdy se panenka se synem podívala na vsechny mozne pohadky dnes vyrazili na menší procházku. Je to již 11 den co ji mame a stale nas bavi. Hraje si s ostatnima panackama od značky hasbro a opravdu i chlapec si s ji dokáže vyhrat.

    Pár dní jsem nebyla doma, ale i beze mne tu bylo o naši malou Barunku skvěle postaráno. Nejen, že netrpěla hlady a žízní, zároveň už vyfasovala svou garderóbu, postýlku a místo v dětském pokojíčku.
    A protože jako každé správné malé dítě je po celodenním hraní umazaná, dnes jsme ji dopřáli vydatnou koupel. Takovou lázeňskou péči,jakou ji Eli dopřála, nemám ani já! 😊
    #test_hasbro2

    #test_hasbro2
    Ahoj Holky. Uz druhy den bojujeme s bolesti v krku. Muj syn je takovy ze se hned boji doktora Takze bylo jasne ze to neprojde bez problemu. Ale Diky panence Baby Alive kterou jsme vzali k panu doktorovi na kontrolu bylo vse v poradku a bez žádného strachu. K doktorovi sel totiz matyasek a ne Lucasek. A pri příležitosti se pan doktor podíval i do krku Lukynka kdyz to zvladla i panenka 🙂)) Takze moje spokojenost s panenkou jen a jen stoupá. 🙂

    #test_hasbro2 jeste bych chtěla dodat že musíme přiobjednat plenky a kasicky. Protoze nejlepsi co na panence je ze Papa se synem :D a jeste nam chybi pry nejake náhradní obleceni. Takze Musime sehnat i obleceni zda je dostupné.

    Ahoj holky. Je to 5dni co mame Matyaska doma (panenku od hasbro BabyAlive) #test_hasbro2 a mohu říct že mam vide casu nez pred tim. :D maly si vyhraje na výbornou. Chodi spolu vsude. Maluju spolu stavi spolu. Je to proste Bracha pry. 🙂 Ikdyz jsem si myslela ze ho to jako kluka nebude dlouho bavit tak je to momentalne nase nejoblíbenější hračka. 🙂 Uvidime jak to bude pokračovat dalsi tyden. 🙂)

    I když jste už někde na pomezí mezi dětstvím a dospělostí, někde uvnitř vás stále dřímá dětská touha si hrát a taky vyzkoušet, co nového se u nás doma objevilo (mimochodem-i já si to chtěla vyzkoušet 😉)
    #test_hasbro2

    evly
    Zpráva byla změněna    7. lis 2018    

    Tak i nám dorazila panenka na testování, děti tak nějak předem dle obrázku a reklamy věděly, co má dojít, ale netušili jsme, která ze 4 panenek dorazí, jestli kluk či holčička, blond nebo bruneti a tak bylo čekání na balíček nekonečné 🙂 Navíc dcerka zrovna marodila se střevní virózou a lezou jí nové stoličky, tak bylo potřeba ji něčím zaměstnat a odreagovat. Panenka tak měla skvělé načasování a tady je náš unboxing 📦🙏👶 #test_hasbro2

    (5 fotek)

    Zdravím maminky.
    Tak zhrnutí dnešního dne s panenkou baby Alive. Byla ve školce kde podle syna a i paní učitelky všechny holčičky chtěli být maminky a bylo to hlavní téma celého dopoledne než syn odešel domů :D všem se prý moc líbila a všechny holčicky se chtěli se synem najednou kamarádit :D takže ve školce měla veliký úspěch a bude tam prý chodit každý den 🙂
    Fotky přidávám z výpravy do školky. #test_hasbro2

    (2 fotky)

    Myslím, že Barunka se u nás má velice dobře.
    Dopoledne sice musela počkat doma než se její maminka Eliška vrátí ze školky, nicméně si myslím, že čekání je vynahrazeno. Babí léto nás “vyhnalo” ven na podzimní kávu na zahradě, a tak mohla Barunka zakusit i venkovní hrátky 😊.
    #test_hasbro2

    Dobrou noc, strýčku Fido!
    Dobrou noc, děti!

    První půlden testování je za námi a naše Barunka se stala právoplatným členem rodiny. I přesto, že dostala svou postýlku, naše Eli razí cestu kontaktního rodičovství a evidentně si ještě pamatuje, co je pro miminko nejlepší ❤️
    #test_hasbro2

    (2 fotky)

    Tak mame první den s Panenkou Baby Alive uspěšne za sebou. Vyzkoušeli jsme krmení ,pití , čištění bříška i přebalování. Museli jsme ho obléct na spinkání do malého bodýčka po synovi. Před spaním si malovali a ted spokojeně ulehli do postele. Jsou hračky které syna baví pár hodin ale nadšení z této panenky na to že to je kluk ho neopouští. Dokonce prý pujdou spolu ráno do školky. #test_hasbro2

    (2 fotky)

    Po nekonečném čekání a očekávání je naše nové mimi doma. Navíc se Eli splnilo její tajné přání a přišla holčička - velký brácha nám ji pojmenoval Barunka 💞
    Takže, Barunko, vítej do rodiny!
    #test_hasbro2

    (3 fotky)

    Tak máme za sebou první míchání v mixerku a krmeni a následné přebalování (zelená hovinka vypadaji realisticky ) posudte podle výrazu syna kdyz sundaval plenku :D každopádně za me. Snadné i pro 4lete dite. Krmeni si podle instrukcí přichystal zcela sam. Nakrmil a i přebalil. Podle návodu jsme panenku i vyčistili. Vse ve fotodokumentaci. Maleho to baví. Musime sehnat nocnik aby mohl porad davat aspon pít nebo přiobjednat plenky :D :D mame natočené i video s přípravou pokrmu ale bohuzel mi nejde vložit. #test_hasbro2

    (5 fotek)

    Můj první dojem z panenky baby Alive je suprový.... manuál i návod k používání je napsán stručně a hlavně né složitě. Z boku balení je vykresleno spousta variant panenky která je k dostání. Což je podle mě také skvělé že není pouze jedna varianta.... #test_hasbro2

    (2 fotky)

    Tak po návratu ze školky jsme se oba s nadšením vyhnuli na rozbalení panenky Baby Alive. #test_hasbro2 a takovou radost jsem nečekala. Chlapeček dostal jmeno Matyášek které vymyslel sám syn 🙂)

    (5 fotek)

    Tak zdravím holky. Díky koníku a #test_hasbro2 jsme s mým 4letým synem dostali možnost se zapojit do testu panenky Baby Alive od Hasbro. Dnes přišel balíček. Jelikož je Malej ještě ve školce tak čekáme s krabicí nedočkavě doma. Těším se na první dojmy po rozbalení a budu ihned informovat.