zouzelkova
    18. čer 2018    Čtené 149x

    Testování kosmetiky HIPP

    Každý kdo má doma miminko chce dopřát jeho pokožce to nejlepší co se na českém trhu nachází, co je krásnější než spokojené vonavé čisté miminko které tak sladce spinká pro žádnou maminku nic není víc.

    Zapojila jsem se do testování této kosmetiky jelikož dcerka má sklony k ekzému ale zatím se naštěstí neprojevily takže jsem ráda ale počítat s tím hold člověk musí tuto kosmetiku dcera snáší velmi dobře ale hlavně i krásně voní je vyrobená přesně pro tu citlivou dětskou pokožku která je po této kosmetice heboučká. S výtažkem z mandlí a kvasinek vytváří ochraný plášt proti kyselinám což nepomáhá dětské pokožce být v přirozeném prostředí.

    Sprchový gel je super stačí málo a krásně pění takže na umytí naší princezny stačí vážně malinko, olej a tělové mlíko taky super jen mlíko používáme přes den a olej na noc s masáží tělíčka co je víc než spokojené miminko s plným bříškem po koupeli namazané užasně vonící kosmetikou.

    Za mě super jen je škoda že v sadě na testování nebylo něco na zadeček to je trošku zklamání, a ubrousky kromě té vuně mi nepřipadaly nějak jiné než ostatní. Máme nakoupeno větší balení a určitě budeme používat dál.

    sabinovotna
    12. čer 2018    Čtené 382x

    Testování kosmetiky HIPP 👶🏼

    Když jsme byli vybráni na testování výborné kosmetiky HIPP měli jsme obrovskou radost, jelikož značku kosmetiky HIPP používáme od prvních dní narození Noiska 😍 v porodnici kde se naše štěstí narodilo 👶🏼🍀 byla hlavně kosmetika od HIPPU co se týče mlíčka na tělíčko, mazání na zadeček a sprchový gel na koupání 🤩 doma už samozřejmě zásoby byli nakoupené ještě před narozením takže jsem byla maximálně nadšená, že je to značka která je i na novorozence v porodnici, že jen budeme v HIPPU pokračovat i doma 🤩 

    U testování jsme dostali miniatury produktů které byli vynikajicí na cestování určitě by bylo skvělé i takto malé balení někde sehnat ke koupi ☺️ Naše největší nadšení bylo z olejíčku které jsme zkoušeli poprvé 👌🏼👍🏼 Olejíčej maximálně úžasně voní, nejvíc mně zaujalo i to, že se úžasně vstřebává a nedělá žadné mastné mapy na tělíčku miminka i maminky 👍🏼❤️😍 olejíčkem jsme mazali i v teplých dnech ☀️ A SUPER!!! 

    Co se týče sprcháčku a krémíku tak to je naše denní rutina a bez toho se doma neobejdeme 😆😁 DÁ SE ŘÍCI ZAVISLÁČCI NA TÉ VŮNI 😂😊 Spokojenost i co se týče pokožky u Noeho nikdy jsem s Hippem nespozorovala pupínky, nějaké opruzeninky či osypání 👌🏼 TAKŽE ZA NÁS SPOKOJENÉ MIMINKO je to nejvíc co můžeme pro jeho tělíčko udělat 🍀🤩

    Od narození také používáme hygienické vlhčené ubrousky, už díky recenzím jsem žádné jiné nenakupovala a věřila většině maminek z internetu 😊😊 a udělala jsem dobře a ty samé výborné zkušenosti předávám dalším maminkám i já 😍👌🏼 Ubrousky jsou bez parfemace, alespoň té co měli třeba jiné levnější varianty které jsme dostali 🤦🏼‍♀️ Ale diky tomu jsem i sama zkusila ze uz nic jineho malickemu nedam!! HIPP UBROUSKY jsou skvele jak na prebalovani miminka 👶🏼 Tak i do kabelky pri rychlem utreti pusinky a rucicek 👌🏼😘

    SHRNUTI TESTOVANI HIPP 🍀

    Dekujeme za vyborne testovani a vyzkouseni “pro nas” noveho produktu a to olejicku ktery jsme hned domu nakoupili do zasob jelikoz se mazeme cela rodina vcetne maminky a tatinka 🤩😁 

    Celkove produkty kosmetiky doporucujeme kazde mamince a jejimu ditatku protoze jestli chcete to nejlepsi pro Vas zivot tak jedine HIPP ❤️❤️ I my dali na vyzkouseni kamaradce ktera ma tydenniho chlapecka a je nam vdecna za rady jelikoz uz nic jineho nechce 👶🏼😊 

    My jako cela rodina doporucujeme VSEM HIPP at se tyce jidla ci kosmetiky 🤩 spokojenost je to nejvic co muzeme pro sebe udelat 😍 a videt stastne a usmevave miminko ❤️❤️

    twoangels
    12. čer 2018    Čtené 366x

    Naše testování Hipp aneb HiPP HiPP Hurááá 🍓

    Ahoj, 

    ráda bych se s vámi podělila s dojmy a zkušenostmi z našeho testování dětské kosmetiky HiPP. 

    Jsem maminkou tří dětí - 12 let, 5 let a 11 měsíců. Všechny mé děti mají od narození velice citlivou a atopickou pokožku. Nejmladší syn je na tom nejhůř - od narození ho trapila seborea, kojenecké akné a ekzém - který ho svědil, škrábal se, v noci ho to budilo... Vyzkoušela jsem všelijaké "babské rady" ale nic nezabíralo (dieta, zinkové masti, bambucké máslo, konopný olej). Nakonec jsem se odhodlala a změnila kožní doktorku. Ta nám předepsala dělanou mastičku a synkovi se hned ulevilo.

    Musím se přiznat, že kosmetiku jsem kupovala jen v lékárně a velmi drahou. Měla jsem strach cokoli zkoušet, ale když jsem na Modrém koníkovi zahlédla výzvu o testování kosmetiky Hipp - hned jsem si řekla, že to by byla šance pro nás - teda hlavně pro synka i starší 2 děti. Nutno dodat, že jiné značce bych šanci nedala - ale s HiPP mám výborné zkušenosti ze strany Bio příkrmů, které chutnají nejmladšímu (a starší na Hipp vyrostli) a vlastně ani jiné nekupujeme. Vím, že toto je ve společnosti maminek ožehavé téma - skleničky/domácí jídlo. Každá maminka vybere to, co si myslí, že je pro její dítko nejlepší. Já vybrala skleničky - už kvůli tomu, že jsou kontrolované (dusičnany atd) a samozřejmě i pohodlnější. V kupované zelenině člověk nikdy neví, ani odkud je, ani co se v ní skrývá. Dokonce i doma vypěstovaná zelenina se hnojí... Takže prostě u nás frčí HiPP 💗

    Když jsem dostala zprávu z Modrého koníka, že jsme byli vybráni k testování, měla jsem obrovskou radost! Za pár dní přišel krásné zabalený balíček, v kterém se ukrývaly vzorečky:

    2x vlhčené ubrousky HiPP 

    2x tělové mléko HiPP

    2x sprchový gel HiPP

    2x olejíček HiPP

    Musím se přiznat, že o vzorečky jsem se sobecky s nikým nepodělila, protože jsem chtěla vyzkoušet kosmetiku na všechny 3 děti 🙂 Malé balení se mi moc líbí, je praktické na cestování. 

    A teď k testování, jako první jsme vyzkoušeli VLHČENÉ UBROUSKY (maminky mi dají za pravdu - těch není nikdy dost). Pečlivě jsem prostudovala složení. Ubrousky jsou bez parafínového oleje, bez éterických olejů, bez alkoholu, mýdla a barviv, bez parabenů a s neutrálním PH. Ubrousky jsou dostatečně velké, vlhké, pevné a zároveň jemné k dětské citlivé pokožce. Velice jemně a nevtíravě voní. Nejmladší syn na ně neměl žádnou kožní reakci a starší děti taky ne. Od nás palec nahoru 👍

    SPRCHOVÝ GEL Babysanft

    Zase jsem před použitím prostudovala složení - dozvěděla jsem se, že se jedná opravdu o přírodní produkt s výtažkem z mandlí (bez parabenů, konzervačních látek, živočišných složek, mýdla, mineralnich olejů a aromatických látek). Sprchový gel se pohodlně nanáší, použila jsem i na vlásky. Krásně, jemně voní a neštípe do očí. Po použití je pokožka jemná a klidná. Jsem nadšená - u syna neproběhla žádná negativní kožní reakce. Tento gel, stejně jako ubrousky  u nás už nikdy nesmí chybět!

    Dětský jemný pleťový OLEJ Hipp

    musím se přiznat, že s olejíčkem už osobní zkušenost mám - a to z těhotenství, kdy jsem si s ním poctivě, každý den, ráno a večer, mazala rostoucí bříško. Určitě i díky němu mi bříško nepopraskalo a já mám krásné vzpomínky na chvilky - mazlení a povídání si s miminkem přes bříško při jemné masáži. Teď jsem zkoušela přímo na synka po koupání. Olejíček se krásně roztírá, aplikace je jednoduchá a rychlá. Olejíček krásně jemně voní a já jsem nadšená, že jeho tak citlivá pokožka je klidná a hydratovaná. 

    TĚLOVÉ MLÉKO Hipp Babysanft

    Složení tělového mléka je opět přírodní, bez čehokoli "navíc", tak se pouštíme do testování 🙂 po koupání jsem natřela maličkého krásné vonícím - lehce roztíratelným telovým mlékem. Krásně se po chviličce vstřebalo. Oblékla jsem pyžámko - nezanechalo na něm žádné stopy. Nechce se mi ani věřit, že i tělové mléko synova pokožka akceptuje a kontroluji ho i při přebalování v noci 😀 kdy zjišťuji, že zázraky se dějí - HiPP HiPP Hurááá!!!

    Jsem nadšená, všechny testované produkty u nás dopadly na 1* 😀 a rozhodně u nás už zůstanou 🙂 Moc děkujeme Modrému koníkovi, že nám testování umožnil a HiPP rozhodně všem doporučujeme!

    t22d
    10. čer 2018    Čtené 196x

    Testování Hipp

    Nejdřív bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost vůbec něco testovat (doufám, že to nebylo naposledy). Na to, že jsem se přihlásila na testování Hipp, jsem samozřejmě zapomněla, takže bylo překvapení, když mi interní poštou přišla informace o tom, že jsem byla vybrána.

    Kosmetiku Hipp jsem měla možnost použít v porodnici, takže se mi při otevření lahviček vrátily vzpomínky na tu dobu. Doma jsem jí ale nepoužívala a to z důvodu, že díky dárkům k narození miminka, máme zásobu dětské kosmetiky (od jiných značek) na několik let dopředu.

    Všechny produkty mají společnou krásnou vůni.

    Mýdlo - Protože má syn na kůži několik sušších citlivějších míst, které při koupání nebo zpocení zčervenají, byla jsem zvědavá, jak to bude vypadat po koupeli v Hipp. A kupodivu po koupeli s Hipp to bylo o dost lepší. Dobře se smývá i z vlasů a v očích neštípe (což jsem kvůli testování vyzkoušela i na sobě).

    Olej - Rychle se vstřebává a nemastí oblečení. Nevím v čím to je, že při používání není omatlaná celá lahvička, jako u ostatních (nejen dětských) olejů.

    Krém - Konzistence akorát, dobře se roztírá i vstřebává.

    Vlhčené ubrousky- Už u prvního syna jsem zjistila, že jsou určité typy vlhčených ubrousků, které mi opravdu nevoní a další které nejsou moc šetrné k dětské prdelce. To, ale není případ Hipp. A ach, ta vůně. Nejraději bych si je při přebalování omatlala po obličeji (samozřejmě před utřením dětské pok*kané prdýlky.

    Testování jsem si bohužel, díky tomu mému drakovi moc, neužila. V 8 měsících je to totiž pěkné číslo a momentálně ho nejvíc baví zdrhat. Takže koupání, mydlení, mazání a oblékaní je u nás opravdu fičák. Škoda tedy, že testování neproběhlo tak před 3 měsíci, kdy byl ještě klidné ležící miminko.

    Musím se přiznat, že složení výrobků moc nesleduji, raději si pročtu recenze a dám na zkušenosti kamarádek. Malé balení kosmetiky mě baví, hlavně když jedeme někam na víkend či na dovolenou, to beru malé lahvičky i pro sebe. Hipp kosmetiku určitě všem doporučuji. 

    jonasska
    9. čer 2018    Čtené 215x

    Jak jsme testovali kosmetiku HiPP

    Nikdy jsem nebyla k ničemu vybrána a tak jsem byla moc ráda, když přišla zpráva, že zrovna toto testování vyšlo🙂 Kosmetiku HiPP jsem znala již od první dcery, konkrétně olej a krém na obličej proti větru, a byla s ní spokojená! Velice mě potěšila vdlikost testovacího balení, ideální jako cestovní sada!

    A teď k testování:

    OLEJ

    Ten jsem znala již od první dcery. Miluju jeho vůni. Je to vůně "čistého miminka". Krásně promastí pokožku a je vhodný i k masáži děťátka. Velmi oceňuji i to, že nedělá na oblečení žádné skvrny. Pazří k našim každodenním večerním rituálům. 

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Výhodou bylo snadné roztírání a rychlé vstřebání. Nicméně syn měl druhý den na hrudníku lehkou krupičku. Za mě lepší na miminko olej. Ale vyzkoušela jsem ho i na starší dceru a tam jsem byla mile překvapená. Poslední dobou mívala suchou pokožku a po pravidelném večerním mazání tímto mlékem má pokožku krásně hebkou a jemnou!

    ŠAMPON/MYCÍ GEL

    Opět jsem byla mile překvapená. Vůně parádní. Lehké nanášení. Málo pěnil, ale snadno se smýval. Na těch pár synových vlásků se moc vyzkoušet nedalo. Proto jsem opět zapojila dceru. A jiný šampon už nechci! Krásně se vmasíroval, neštípal v očích a lehce se vymyl. 

    VLHČENÉ UBROUSKY

    Velikost balení příjemná. Za mě byly ubrousky příliš mokré, ale každěmu vyhovuje něco jiného. Pozitivní byla opět ta krásná vůně a malý se po nich neosypal. Odstranily vše co měly. 

    Celkově mohu výrobky HiPP jen doporučit každé mamince, která chce pro své dítě to nejlepší. Mají krásnou vůni a jsou šetrné k dětské pokožce. 

    Děkuji za možnost testování🙂

    #test_hipp2

    Foto před včerejším testováním.
    Koupání i přebalování je momentálně soutěž kdo bude rychlejší, neb dítě zdrhá a na zádech prostě ležet nebude. Takže jsem stihla očuchat vlhčáky, ty krásně voní. A večer jsem si očuchávala voňavé ruce, po mazání tělovým mlékem.

    #test_hipp2
    Dnes jsem stihla jen vybalit, zítra zahájíme testování 🙂

    Všechny z vás, které saháte po mlíčku a výživě HiPP, určitě dobře víte, že má značka i vlastní řadu jemné kosmetiky. Stihly jste ji už vyzkoušet? Pokud ne, tak s námi máte jedinečnou příležitost tak učinit právě teď.

    Co vás z testovacího balíčku nejvíce zaujalo?

    A - pleťový olej
    B - sprchový gel
    C - pleťové mléko
    D - vlhčené ubrousky

    Výzvu k testování naleznete tady: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-hipp-nt0eax/

    #test_hipp2

    konik_testuje
    10. kvě 2018    Čtené 3881x

    Vaše zkušenosti s HiPP

    Aktualizace: recenze maminek na kozmetiku HiPP bez zbytečné chemie naleznete v našich diskuzích tady

    ---

    Protože právě u miminek na citlivé a jemné péči záleží! Otestujte oblíbenou dětskou kosmetiku HiPP, protože HiPP je BEZ...

    Čtěte dál a dozvíte se víc!

    Co testujeme

    Testujeme cestovní sadu dětské kosmetiky HiPP obsahující pleťový olej, sprchový gel, pleťové mléko a vlhčené ubrousky.

    HiPP je BEZ složek, které mohou být potenciálně alergenní je totiž bez: parabenů, éterických olejů, PEG emulgátorů, parafinového oleje, silikonových olejů, pšeničné bílkoviny a aluminiových solí.

    A pozor! Testovací balíček kometických miniatur bude opravdu velký 🙂 Od každého produktu dostanete dva kusy, abyste mohly obdarovat svou kámošku nebo někoho z rodiny 🙂

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek s miminkem do 6 měsíců. Měly by to být aktivní maminky, které rády sahají po ověřených značkách a zajímají se o složení kosmetiky. Měly by to také být ženy, které rády napíšou svůj názor, věci rády zkoumají a hodnotí. A v neposlední řadě, jsou aktivní na koníku.

    Jak se zapojit

    Získat balíček k testování je jednoduché, stačí se zapojit napsáním komentáře pod tento článek. A co v něm napsat? Dejte nám vědět, jaké máte večerní rituály před ukládáním miminka. Také nezapomeňte napsat i věk svého dítěte.

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 13.5 a v pondělí 14.5 proběhne výběr maminek, které budou testovat - oslovíme je interní poštou.

    Všem držíme palce a těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje

    Maminky, připravujeme pro vás testování dětské kosmetiky HiPP. Co bude podle vás testovací balíček obsahovat? Nápovědu najdete na blogu Ambasadorky HiPP @pipetulaa 🙂 A pokud nám napíšete správnou odpověď do komentáře, pošleme vám pro radost 5 srdíček.

    Už příští pondělí vám prozradíme všechny podrobnosti. ☺

    #test_hipp2