kija
    2. led 2019    Čtené 1002x

    Má nová láska, LG kráska

    Moc ráda bych vám představila svou novou obrovskou pomocnici, sušičku LG RC81U2AV3W, kterou jsem měla možnost otestovat.

    Když se na Modrém koníku objevila výzva k zapojení do testování sušičky LG, říkala jsem si, že tohle je úplně přesně to vysněné testování, kterého bych si přála se zúčastnit. Sušička nám doma chyběla a situace bez ní už začínala být neúnosná. Rychle se hromadící špinavé prádlo, věšení prádla venku na sušáku kvůli plísni, které jsme se v minulém bydlení nemohli zbavit, dosušování doma na sušáku, a znovu, bylo to vždy kolečko na několik dní… Na podzim a v zimě čiré zoufalství.

    Přidala jsem tedy komentář a čekala. Po pár dnech mi přišla tato zpráva:

    Cože!?! Rozbušilo se mi srdce, nechápala jsem a říkala si, že se mi to asi jen zdá. Radostí jsem skákala a běhala po místnosti, děti sdílely mou radost se mnou, i když netušily, proč se vlastně radujeme 🙂 

    Po dvou týdnech skutečně dorazila. Přivezli ji dva sympatičtí pracovníci z LG, donesli na předem připravené místo, zapojili do zásuvky a tím byla sušička připravena k akci. Žádné složitosti. Po zbytek dne jsme si ji chodili nadšeně prohlížet, že tam opravdu stojí. Krásný design se jí opravdu nedá upřít.

    A jakou sušičku nám z LG vlastně dovezli?

    Základní informace sušičky LG RC81U2AV3W

    • energetická třída A+++ (nejvyšší možná třída)
    • kapacita 8 kg prádla
    • rozměry: 60cm (šířka) × 85 cm (výška) x 69cm (hloubka)
    • DUAL INVERTER HEAT PUMP™  - duální invertorové tepelné čerpadlo – dvojitá úspora energie a času, šetrné sušení při nízké teplotě, snižuje pomačkání, omezuje srážení (10 let záruka na duální invertorový motor i invertorový kompresor)
    • Eco Hybrid™ - hybridní sušení - možnost zvolit si úsporu energie (režim "energie" – úspora až 21% energie) nebo času (režim "čas" – úspora až 24% času)
    • automatické čištění kondenzátoru (1x-3x za cyklus)
    • nerezový osvětlený buben, u některých programů rotace bubnu v obou směrech (eliminace pomačkání)
    • senzory: vlhkosti (sušička automaticky nastaví čas sušení), teploty (2x), otevřených dveří, zanesení filtru, výšky vodní hladiny
    • ukazatel: zanesení filtru, naplnění nádoby na kondenzát, zbývající čas
    • duální filtr – udržuje prádlo i sušičku čisté
    • možnost otočení dvířek
    • aplikace SmartThinQ (ovládání sušičky na dálku pomocí Wi-Fi) a inteligentní diagnostika Smart Diagnosis™ 3.0 (inteligentní technologie, která najde a diagnostikuje každý technický problém)
    • přídavné funkce: odložený start (možnost odložit koncový čas sušení za 3 až 19 hodin), nemačkání prádla (po 2 hodiny po skončení programu sušička udržuje prádlo teplé a nezmačkané), dětská pojistka
    • certifikovaný program pro alergiky (redukce až 99,9% alergenů)

    V příslušenství sušičky je:

    - odtoková hadice pro zapojení do odpadu

    - spojovací sada pro případ, kdy chcete sušičku LG umístit na pračku stejné značky

    - držák na sušení pro sušení bot a prádla, které musí být sušené naplocho

    Sušička se ovládá dotykovým LED displejem a otočným kolečkem, kterým navolíte program sušení. Po dokončení programu se ozve krátká příjemná melodie, kterou lze samozřejmě v případě potřeby vypnout. Samotné sušení je velice tiché. 

    Vybrat si můžete ze 13 programů sušení, u některých z nich si můžete vybrat i úroveň sušení – „extra“, „žehlení“ a „do skříně“ – můj nejoblíbenější. Naprostou většinu prádla suším „do skříně“, jelikož žehlení považuji za ztrátu času, který mohu trávit smysluplněji.

    V případě, že máte raději prádlo vlastnoručně vyžehlené, zvolte úroveň „žehlení“ a prádlo ze sušičky vyndáte mírně vlhké, přesně připravené k vyžehlení.

    Nejkratší program je „vlna“ s 29 minutami, nejdelší je „pro alergiky“ a „bavlna – extra“ se 3 hodinami. Můj nejpoužívanější je „smíšené prádlo“ s časem 1 hodina 10 minut při úspoře času nebo 1 hodina 30 minut s úsporou energie.

    Sušička může čas díky senzoru vlhkosti v průběhu sušení mírně upravit.

    Další programy je možné stáhnout přes aplikaci Smart ThinQ.

    Naše sušení v sušičce LG

    Do opravdové akce se sušička pustila druhý den po obdržení. Jako první jsme zkusili látkové plenky (program: „bavlna“, úroveň: „do skříně“).

    Látkové plenky sušené na sušáku byly tvrdé, zmačkané s nutností žehlit, se spoustou cucků, které jsem z nich nemohla nijak dostat, proto jsem byla zvědavá na rozdíl v sušení v sušičce LG. A rozdíl to byl markantní. Plenky byly krásně suché, voňavé, nadýchané, jemné, dokonce i zcela bez cucků a co je nejlepší, tak žehličku jsem nemusela vůbec použít, stačilo jen poskládat.

    Sušili jsme také ručníky (program: „ručníky“). Z nich jsem bývala nešťastná, protože byly nepříjemně tvrdé a drsné a ať jsem dělala cokoli, nic nepomáhalo. Ale po jediném sušení v sušičce LG se jako zázrakem změnily v měkké, jemné, hebké a nadýchané. Neuvěřitelné. Opět pouze poskládáno bez žehlení.

    Sušili jsme též polštáře, deky a ložní prádlo (program: „bavlna extra“, „pokrývky“, „pro alergiky“). Pro mě jako alergika to na podzim, v zimě a na jaře byla noční můra, jelikož jsem polštáře ani deky nemohla prát, protože by neuschly. Tentokrát to bylo bez problémů, sušička vše dokonale vysušila a jako bonus zbavila veškerých alergenů.   

    Sušili jsme také kalhoty, rifle, tepláky, spodní prádlo, krajkové spodní prádlo, manželovy montérky do dílny, trička, mikiny, svetry, bundy (lyžařská, softshellová), košili, dokonce i zimní boty a další.

    Se sušením veškerého prádla jsem byla moc spokojená, vše bylo dokonale suché, nic jsem nemusela nikde dosušovat, nic se neponičilo, nesrazilo, nebylo přeschlé, všechny obrázky zůstaly. Naopak jako bonus sušička prádlo zbavila nečistot, prachu, vlasů a přebytečných zničených vláken a žmolků. Žehličku jsem vůbec nepotřebovala.

    Aplikace Smart ThinQ

    Sušičku lze ovládat i pomocí mobilního telefonu. Stačí si jednoduše stáhnout aplikaci Smart ThinQ a propojit přes Wi-Fi.

    Díky aplikaci lze sledovat průběh cyklu a zbývající čas, odpadá tak běhání k zařízení, kolik času ještě zbývá do konce. Můžete si před začátkem sušení dálkově nastavit program sušení, případně úroveň sušení, preferenci času nebo energie, lze navolit též funkci "nemačkavý", pokud víte, že se domů nestihnete vrátit v době, kdy má sušička dosušit. Lze nastavit i funkci odložený start, případně na dálku cyklus sušení pozastavit. Po skončení programu vás aplikace v mobilu sama upozorní, že je dosušeno.

    Přes aplikaci lze také stáhnout další programy sušení a sledovat graf spotřeby energie (porovnání právě použitého cyklu s průměrnou měsíční spotřebou energie). 

    Aplikace vás též upozorní na případnou chybu a nabídne řešení přes Smart Diagnosis. 

    Údržba

    Pro správné a efektivní sušení je nutné se o sušičku starat, údržba je ale velice nenáročná.

    Po každém cyklu sušení je třeba:

    • vylít kondenzovanou vodu z nádobky na vodu (nádobka má objem 4,9l). Sušičku je možné též připojit přímo na odpad, v tomto případě tedy není třeba se o kondenzát starat.
    • vyčistit dvojitý filtr

    Pravidelně:

    •  otírat snímače vlhkosti (uvnitř bubnu)

    3x-4x za rok:

    • vyluxovat mřížky vstupu chladného vzduchu (nachází se zezadu sušičky), aby zde nedocházelo ke hromadění nečistot. 

    Shrnutí

    + úspora energie a času

    + vždy krásně suché prádlo

    + sušení přímo "do skříně" bez nutnosti žehlení

    + odložený start, funkce "nemačkavý" 

    + měkčí, jemnější, nadýchanější prádlo bez nečistot a žmolků 

    + certifikovaný program pro alergiky

    + tichá 

    + možnost ovládat sušičku přes aplikaci Smart ThinQ

    + inteligentní diagnostika Smart Diagnosis™ 3.0

    + senzor vlhkosti 

    + otočná dvířka

    + snadná údržba

    + automatické čištění kondenzátoru

    + možnost zapojení do odpadu 

    + držák na sušení bot a prádla naplocho 

    - v aplikaci Smart ThinQ mi přijde nepřehledné sledování spotřeby, navíc neukazuje žádné konkrétní hodnoty spotřeby energie, pouze graf bez čísel 

    Sušičku mohu všem s klidným svědomím doporučit, já jsem opravdu velice spokojená. A myslím si, že nejen já 😉

    Ještě jednou velmi děkuji Modrému koníkovi a společnosti LG za tuto úžasnou možnost ♥

    #test_lg2 #recenze #zkusenosti_susicky_lg1

    tuliberka
    30. pro 2018    Čtené 1260x

    Naše nová sušička LG RC81U2AV3W

    14. listopadu jsem jako téměř každý den otevřela stránku www.modrykonik.cz. Náhodou se mi ukázal příspěvek ze sekce „konik testuje“, který nesl název „Vaše zkušenosti se sušičkami LG“. To mě zaujalo. Okamžitě jsem přidala svůj komentář, proč zrovna já bych měla být vybrána na testování hybridní sušičky LG RC81U2AV3W. Napsala jsem to velmi rychle a spontánně.

    Sušičku jsem měla od narození dcery, tedy 5 let, ale něco bylo špatně. Buď jsem ji neuměla správně používat, nebo byla chyba v přístroji. Prádlo z ní bylo zasmrádlé, vlhké, pokrčené…

    Hlásila, že je dosušeno, když prádlo suché vůbec nebylo. Takže i když jsem měla sušičku, přes léto jsem ji nezapínala vůbec, aby hučela 3 hodiny a výsledek? Ještě na podzim i v zimě jsem raději dala prádlo na sušák na balkon nebo do bytu.

    Zajímalo mě, jestli je fakt ta naše tak špatná a existuje nějaká skutečně funkční, jako o sušičkách mluví mé kamarádky.

    Testováním sušičky jsem se však dále vůbec více nezabývala. Určitě tam psalo spousta maminek, co nemají přece žádnou.

    A 19. listopadu mi svítila IP, odesílatel konik_testuje. Zpráva zněla:

    „Ahoj,
    s radostí ti oznamujeme, že jsi byla vybrána na testování sušičky LG.
    Nyní budeme potřebovat co nejrychleji tvé údaje.

    … 

    Pěkný den ti přejeme,
     konik_testuje“

    Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. Byla jsem nadšená, já byla vybrána k testování tak hodnotné věci! Úžasný pocit. Manžel, když se koukl na informace o tomto produktu, radoval se se mnou. 

    V úterý 4. prosince pánové z agentury sušičku přivezli. Byla jsem sama doma, sušičku vybalili, dali nám ji do bytu na místo, které jsme pro nového člena dočasně vybrali. Stručně mě proškolili. Podepsala jsem papír, že jsem spotřebič převzala. A hurá do testování!

     Hned jsem vyprala plnou pračku. Opravdu jsem byla velmi zvědavá, jak to sušička LG RC81U2AV3W zvládne.

    Mezitím jsem si ji stále chodila prohlížet, má velmi povedený design. Krásně svítí, a vydává příjemné zvuky/hudbu. Mám ráda pěkné věci, tak jsem i s jejím vzhledem spokojená, krásně se k nám hodí. 

    Prádlo dopráno, nadešel čas sušičce spustit první cyklus. Čas ukazoval 1:10. To jako fakt? Za tak krátkou dobu může být prádlo suché? Hned po spuštění vybraného programu mě zase překvapila, tentokrát svou tichostí, jen tak jemně šustí. Nesrovnatelné s hlukem naší staré sušičky. Když bylo sušení u konce, ozvala se příjemná hudba a já hned běžela prádlo s napětím vyndat. Prádlo bylo skutečně suché, nadýchané, nesmrdělo a měkké.

    Prošla mým testem!!! A já věděla, že tohle je ta pravá sušička, takhle jsem si to vždy představovala. 

    Hlavní vlastnosti hybridní sušičky LG RC81U2AV3W

    • Invertorový motor a duální invertorový kompresor

        Pokročilá invertorová technologie s duálním invertorovým tepelným čerpadlem se vyznačuje vyšší úsporou energie a šetří čas jako nikdy předtím.

    • Eco Hybrid™ - hybridní sušení – úspora energie, nebo času 

        Technologie hybridního sušení se postará o energetickou úsporu, šetrné sušení prádla při nízkých teplotách a zároveň omezuje srážení prádla a jeho pomačkání během sušení.

    • 3 možnosti sušení

        Nastavit si můžete 3 typy sušení. Samozřejmě i nejoblíbenější program „přímo do skříně“, „smíšené prádlo“. Kromě toho na vás čeká i množství dalších funkcí, celkově až 13.

    • Smart ThinQ + Wi-Fi připojení – chytré funkce

        Správné plánování času je základem úspěchu. Proto si můžete nastavit odložený start, nebo sušičce dávat příkazy na dálku pomocí integrované Wi-Fi.

    • Program pro alergiky – redukce až 99,9 % alergenů

        Duální filtr zajišťuje vysoký výkon sušení tak, že zachytává téměř všechny nečistoty z prádla.

    • Automatické čištění kondenzátoru

        Automatické čištění kondenzátoru spočívá v silném průplachu vodou, díky čemuž je kondenzátor stále čistý a výkon sušičky optimální. Kromě toho není vyžadováno žádné čištění. Tohle mě zajímalo hned při předání produktu, kde jsou další filtry a co je vše na spotřebiči čistit po jeho používání. Nechtělo se mi věřit, že je jen ten jeden hlavní filtr, což bylo parádní zjištění.

    • Instalace dveří na míru 

        Jedna z vychytávek nové sušičky LG je možnost otočných dvířek. Nechte si nainstalovat dveře nalevo nebo napravo podle možností vašeho prostoru. K nám do koupelny potřebujeme přesně naopak, než jak byly původně. Tuto možnost jsme uvítali.

    • Senzor sušení - Optimalizace výkonu

        Sensor sušení detekuje vlhkost prádla a automaticky nastaví čas sušení.

        Ovládání je jednoduché a intuitivní, je v češtině. Nejdůležitější ovládací prvek je kruhový volič cyklu.

        Sušička má uvedené rozměry: (š x h x v) 600 × 690 × 850 mm

    Dále bych ráda zmínila následující funkce a programy:

    • Odložený start

        Chcete-li odložit koncový čas cyklu sušení, můžete použít možnost Odložený start. Maximum funkce Odložený start je 19 hodin. Minimum funkce Odložený start jsou 3 hodiny.

    • Nemačkavý

        Možnost Nemačkavý zabraňuje vzniku záhybů, ke kterým dochází, není-li prádlo vyjmuto ihned po skončení cyklu sušení. Je-li vybrána možnost Nemačkavý, dochází k opakovanému spouštění a zastavování zařízení, díky čemuž získáte dvě hodiny na vyndání prádla.

    • Oblíbený

        Možnost Oblíbený vám umožňuje uložit pro budoucí použití vlastní program sušení. Pro opakované použití uloženého programu vyberte možnost Oblíbený a stiskněte tlačítko Start/Pauza.

        Mým nejoblíbenějším programem se stal program "smíšené prádlo" - "suché do skříně". Celkový čas uvedeného programu sušičky LG je 1:10 a po této době je prádlo skutečně suché. Jedná se o jednu pračku. Největší výhodou je, že prádlo se poskládá a dává rovnou do skříně. Takže není potřeba tolik neoblíbené žehlení. Musím přiznat, že takto krátký čas mě příjemně překvapil. Čekala jsem, že to bude kolem dvou hodin.

    • Dětská pojistka

        Tuto možnost použijte k vypnutí ovládacích prvků. Funkce umožňuje zabránit dětem, aby měnily programy nebo ovládaly zařízení. Toto určitě ocení hodně z vás.

    • Více času / Méně času

        Použijte tato tlačítka u programů s časovaným sušením, pokud chcete manuálně zkrátit nebo prodloužit dobu sušení. Pro prodloužení doby trvání vybraného programu o pět minut stiskněte tlačítko Více času. Pro zkrácení doby trvání vybraného programu o pět minut stiskněte tlačítko Méně času.

    • Sušení na sušáku

        Dle níže uvedeného obrázku je do zařízení vložen sušák. Funkce Sušení na sušáku je navržena pro prádlo, které musí být sušeno naplocho a ne v bubnu, včetně svetrů a jemných tkanin. Vhodné také na sušení bot.

    • INTELIGENTNÍ FUNKCE - Používání aplikace LG SmartThinQ

    K propojení telefonu přes wi-fi se sušičkou jsme použili návod, není to úplně snadné. Se spotřebičem komunikujete pomocí smartphonu a použití příslušných chytrých funkcí.

    V této aplikaci můžete sušičku ovládat kdykoliv a z jakéhokoliv místa. Dále umožňuje sledovat spotřebu energie. Po dokončení programu nebo v případě, že má spotřebič problém, může být na Váš chytrý telefon odesláno oznámení a můžeme ho přes aplikaci hned řešit.

    Funkce Stažení programu nabízí možnost stáhnout si nový program sušení, jako například Sportovní oblečení, Ložní prádlo, Spodní prádlo a Proti mačkání.

    Aplikace je určitě přínosná, ale nejsem spokojená s jejím provedení, špatně se v ní orientuje, je nepřehledná, neintuitivní.

    Co mě zaujalo při testování nejvíce?

    • Ručníky   

    Rozdíl na první pohled. Levá hromádka ručníky sušené na sušáku, pravá hromádka ručníky sušené v sušičce LG. 

    Rozdíl nejen na pohled, ale hlavně na dotyk. 

    • Péřové bundy

    Vyzkoušela jsem také sušení péřových bund v sušičce. Tak krásné nikdy nebyly, nádherně rovnoměrně naducané a perfektně vysušené.

    • Žehlení

    Nyní žehlím minimum věcí, a to ty, které do sušičky nedávám. Je to pro mě velká úspora času, který mohu využít mnohem příjemněji a přínosněji pro naši rodinu. Takže takto plný koš prádla na žehlení u nás již nenajdete.

    Závěrem bych uvedla výhody a nevýhody testovaného produktu.

    • Výhody

    -         krátký čas sušení

    -         vkusný design

    -         příjemné zvuky, tóny

    -         tichá

    -         intuitivní ovládání na hlavním panelu

    -         příjemné podsvícení

    -         odpadlo 95 % žehlení

    -         úspora energie

    -         redukce alergenů, odstranění prachu, chlupů

    -         instalace dveří na míru

    -         držák na sušení - sušení na sušáku

    • Nevýhody

    -         nepřehledná, neintuitivní aplikace

     Jsem vděčná, že jsem byla vybrána k testování skvělého produktu, ze kterého jsem neskutečně nadšená. Moc děkuji za tuto možnost. 

    Sušičku LG RC81U2AV3W mohu JEN a JEN doporučit!

    #test_lg2 #recenze  #zkusenosti_susicky_lg1

    baruska2111
    28. pro 2018    Čtené 1030x

    Recenze na sušičku LG

    Když jsem se dozvěděla, že mě vybrali k testování sušičky LG RC81U2AV3W, byla jsem opravdu nadšená. Kdo by také nebyl. Sušičku jsme si sami měli v plánu pořizovat, protože to neustálé sušení prádla, obzvlášť teď v zimě, bylo nekonečné a plný sušák prádla u nás v obýváku stál téměř každý den. 

    Zapojení sušičky bylo jednoduché. V podstatě ji jen přivezli, postavili a zapojily do zásuvky 🙂 Naštěstí máme velkou koupelnu, tak se nám tam sušička krásně vešla. Kdo má i pračku od LG, tak si může sušičku postavit na ni. 

    Ze sušičky jsem byla na první pohled nadšená, nejen proto, že je to skvělá věc, ale také skvěle a moderně vypadá. Jelikož jsem sušičku v životě neměla, tak jsem si pro jistotu přečetla návod. Ale celkově je ovládání velmi jednoduché a myslím si, že to zvládne každý.

    Na výběr je opravdu spoustu programů na sušení. Já jsem si nejvíce oblíbila program "smíšené prádlo". Suším tedy vše dohromady od tričeka až po svetry a nejvíce se mi na tom programu líbí, že suší jen hodinu a půl, což je fakt skvělý. Ze začátku jsem nejvíce používala program "bavlna", protože jsem tomu krátkému sušení moc nevěřila :D ale od té doby, co jsem to vyzkoušela, tak suším jen na to smíšené prádlo. S výjimkou teda povlečení a ručníků, to suším na programy k tomu určené, nebo na bavlnu. Co musím teda opravdu podotknout, že ručníky ze sučičky a pouze z pračky se nedají srovnat. Ze sušičky jsou krásně měkké a nadýchané. Jinak co se týče suchosti prádla, tak já většinou suším dvě pračky najednou, protože sušička pojme až 8kg prádla a vždy je vše suché. Občas se mi teda stalo, že např. nějaká teplá mikina byla malinko vlhká, tak jsem ji jen přehodila přes židli. Také jsem se bála, že se mi nějaké oblečení ze sušičky zničí, nebo scvrkne a naštěstí se mi to nikdy nestalo.

    K některým programům si také můžete ještě zvolit, zda chcete ušetřit čas, nebo energii. Já se rozhoduji podle toho, zda už je pozdě večer, nebo někam jdu. Pokud ale jdete třeba ven a nevíte, kdy se vrátíte, tak můžete k tomu navolit doplňkový program "nemačkavý" a sušička vám bude i po skončení sušení prádlo udržovat teplé, takže ho můžete vytáhnout i později. Také můžete zvolit tři úrovně sušení. Já teda volím úroveň "do skříně", protože potom je prádlo krásně rovné a už se nemusí žehlit. Samozřejmě např. košile, nebo látkové dětské pleny úplně rovné nejsou, ale jinak je prádlo opravdu nadýchané a rovné.

    Co mě také překvapilo je to, že prádlo ze sušičky opravdu nádherně voní. Záleží tedy asi na tom, jaký prací prostředek používáte. Já používám Persil a prádlo mi po vyndání ze sušičky voní daleko více, než kdyby uschlo na sušáku. Světlo bubnu si můžete při sušení rozsvítit a můžete tak např. zabavit děti na nějakou dobu. 

    Z čeho jsem ale nadšená asi úplně nejvíc je to, že sušička opravdu perfektně vyčistí prádlo a odstraní z něho opravdu všechen prach, chlupy, vlasy, vlákna. Prádlo je tedy perfektně čisté. Sušička má duální filtr. Má také nádobku na vodu, která pojme až 8kg vody. Filtr musíte samozřejmě po každém sušení čistit a nádobku vylévat. Můžete také sušit na program přímo pro alergiky, který je vhodný třeba i na oblečení pro malé děti. 

    Co je také taková vychytávka, tak otevírání dvěří sušičky si můžete nastavit buď na levou, nebo na pravou stranu podle toho, jak vám to více vyhovuje.

    Sušička má také wifi připojení. Můžete si do mobilu stáhnout aplikace SmartThinQ a ovládat sušičku na dálku, nebo se dívat, kolik času zbývá do konce.

    Sušička má i dětsko pojistku, takže pokud máte doma nějaké malé objevitele, nemusíte se bát, že tam něco pomačkají.

    Na závěr bych jen chtěla napsat, že pokud někdo váhá, zda sušičku pořídit, nebo ne, tak ji můžu všemi deseti doporučit. Sušička je můj oblíbenec v domácnosti a už si to bez ní neumím představit. Přece jen mít v jeden den prádlo oprané, suché, rovné a naskládané ve skříni, to je sen snad každé ženy.

    Moc děkuji modrému koníku za skvělou příležitost 🙂

    mirunka4
    28. pro 2018    Čtené 810x

    Náš nový člen domácnosti LG sušička RC81U2AV3W

    Máte doma oblíbený spotřebič, který můžete s klidem označit za nejlepší vec co vas mohlo potkat? Protože vám ulehčuje každodenní povinnosti. Pomůže vám. Nezklame vás, bez kterého už si ani neumíte představit každodenní domácí práce?

    Ja takového jednoho pomocníka dostala před Vánoci na testovaní. Vubec jsem neveřila že by se na mě mohlo usmát štestí,psalo tam skoro 500 lidi,ale řekla jsem si proč to nezkusit a nezapojit se,třeba to vyjde a ono to vyšlo 🙂 Jeden večer kontroluji co je nového na koniku, a tam zpráva a v ni překvápko,byla jste vybrána na testovani,hurááá takové překvápko.Ježíšek příjde začatkem prosince.Po nejake dobe jsem na to zapomněla. 

    Ubíhaly dny,sušička se nekde zasekla asi u dodavatele,ale podstatné je že dorazila nakonec domu, s malym spoždením, ale dorazila. Pračku dovezli dva milí a ochotní pánové,zkušeně nacpali do našeho malého bytu a jeste menší koupelny,vše vysvetlily  a ještě ten večer se začalo testovat.

    Přiznám se že ja nečtu návody a jinak to nebylo ani tady 😀 takže se to pochopit dá velice rychle. Ovládání je naprosto jednoduché a intuitivní, je v češtině, takže i bez návodu si poradíte. Nejdůležitější ovládací prvek je kruhový volič. Tím si navolíte svuj správny program a pak už jen start.

    Jako matka malé holčičky co začína objevovat všechno kolem sebe a nutně musi zkoumat vše nové na co narazí,je DĚTSKÁ POJISTKA  hodně důležitá. 

    Toto určitě ocení hodně z vás.  Po dobu 3 sekund podržíte, krásně i znázorněné tlačitka a máte zamčeno.

    Tato pomocnice u nás zapadla velmi dobře a musim se přiznat velmi u nás ulevila v tom našem malem bytečku,máme 2+1 a po narození dcerky jsem měla rozložene i dva sušaky v tom malem prostoru,teď už vidim jaky je život se sušičkou a nechápu jak jsem bez ní mohla existovat. Sušička se pyšní hybridním sušením, které zabezpečí úsporu energie a času, a také automatickým čištěním kondenzátoru. Technologie hybridního sušení se postará o energetickou úsporu, šetrné sušení prádla při nízkých teplotách a zároveň omezuje srážení prádla a jeho pomačkání během sušení. Technologie Eco Hybrid™ poskytuje možnost šetření energie nebo času v závislosti na vašem životním stylu,takže si navolíte co momentalně preferujete nebo potřebujete.

    V nabídce je 14 programů a další jsou ke stažení přes SmartThinQ, takže si sušička poradí nejen s bavlnou, ale i s vlnou či jemným prádlem. A pokud máte doma alergiky, určitě oceníte certifikovaný program určený právě pro ně, který redukuje až 99,9 % alergenů. Já nejčasteji využivam program smíšene prádlo,pač moc na ty štítky nekoukam.

    Nastavit si můžete 3 typy sušení. Hlavně i ten zázračný program přímo do skříně. Takže žehlení můžete už doma zrušit 🙂 Jelikož se u nás nežehlilo ani před sušičkou, tak ja si nastavuji rovnou program do skříně.Kromě toho na vás čeká i množství dalších funkcí, celkově až 13.  

    Co mě velmi překvapilo a šokovalo, je co sušička dokáže vše zachytit. Duální filtr,který sušička má, zajišťuje vysoký výkon sušení tak, že zachytává téměř všechny nečistoty z prádla. Ja jsem vždy měla dojem že prádlo vybíram z pračky krasně čisté a voňavé,ale kolik to má na sobě prachu a nečistot mě fakt moc překvapilo a vidim až teď, se sušičkou.

    Pokud máte chytrý telefon s Android a nebo iOS, můžete využít mobilní aplikaci Smart ThinQ. Svoji sušičku můžete  nejen ovládat na dálku, rovnež můžete si stahovat nové cykly, hleda a diagnostikuje každý technický problém.Vaše sušička je jednoduše inteligentníJá jsem tohle vubec nevyužila. 

    U nás je to dokonalý pomocník,my jsme rodina s dvěma malýma detičkama,skoro 5 letym živlem, který přijde domů ze školky dennodenně špinavý a rok a pul "stara" holčička,ktéra zkouma všechno kolem sebe a taky konči den se špinavým oblečením. V zime už je toho sice mín, než v teplém počasi, ale i doma dokáže byt dennodenně krásné čuňatko 🙂  Množství špinavého prádla, se krásně hromadí u nás, i mou práci, s kterou se trošku domácnost odsunula na vedlejší kolej. 

    Spousta maminek,pracujících i nepracujících, s takto malýma dětma ví, že se musí prát hodně často,plus chlap, který vám hromádku prádla doplní taky často,tak máte co doma dělat. S touto pomocníčkou se nám doma uvolnilo nejen místo, ušetřil čas, ale i to oblečení je krasně teplé a nadychané, ručníky měkkoučké a v nespolední řade, to pohodlí, když máte prádlo ráno špinavé a večer krásne uložené ve skříni, nic nenahradí. 

    Děkuji moc koníku, že jsem dostala možnost testování tohoto úžasného produktu a všem určitě doporučuji určite sušičku do domácnosti, věrte že Vám hodně ulehči doma 🙂 

    #test_lg2  #recenze  #zkusenosti_susicky_lg1

    mirunka4
    Zpráva byla změněna    13. pro 2018    

    Holky kolikrát zehlite a jak často když máte sušičku 🙏😁
    Moc jsem zvědavá na odpovědi, zajímá me "statistika" kolik ženských opustilo žehličku když se nastehovala sušička 😁😍😅
    Pošlu všem ❤️

    #test_lg2

    Prosím o radu ty kočky co už mají sušičku doma, prosím prosím jakou použít aviváž aby vonělo prádlo i po sušičce? 🙏
    Prádlo je sice vyprané a hned vysušené a připravené do skříně (samozřejmě nesmím navolit program žehlení 😁 omylem 😂)
    Ale už nevoní a ráda bych zkusila něco co zůstane vonět i dyl 🙏❤️
    Pošlu ❤️ za každou radu, moooc dik

    #test_lg2

    Včera mi odpoledne chlap dal do prani veci co nosi do prace a nic neřekl,ja si toho všimla až nejak podvečer a mu říkam,proc mi o tom neřekl dříve když jde ráno do práce 😀 a jeho odpoveď me teda překvapila 😀 proč ten stres? vždyt máme sušičku ne? 😂
    Aneb jak si človek rychle na ten skvely stroj zvykne 😀 🙏😍

    #test_lg2

    Jako masaker toto 😳🙊 po dvou sušených várkach oblečení 😣

    #test_lg2

    Včerejšek byl náš poslední den se sušakem rozloženým v malým pidi bytě 🙏
    #test_lg2

    Konečně jste vyprala a vysušila ty hory prádla. No, a teď hurá na žehlení. Jaký vztah máte k této činnosti? Je to pro vás nutné zlo a kupa nevyžehleného prádla občas dosahuje výšky Mount Everestu? Nebo je pro vás žehlení relax a oddych?

    Díky sušičce LG, kterou budeme testovat, můžete tento krok úplně vynechat!

    #test_lg2

    konik_testuje
    15. lis 2018    Čtené 7678x

    Vaše zkušenosti se sušičkami LG

    Aktualizace: recenze na sušičky LG najdete v našem fóru. Přečtete si, jak sušičky zjednodušily maminkám život.


    --- 

    Kolotoč nekonečného praní, sušení a žehlení. Sušák prádla, o který neustále zakopáváte. A to nemluvě o tom drahocenném času, který byste uměla využít i jinak.

    Ještě jste nevyzkoušela efektivitu a pohodlnost sušičky, že? Tak čtěte dále, protože máme pro vás bomba testování hybridních sušiček LG. Zbavte se překážejících sušáků, žehlení a alergenů. Zjednodušte si život a stravte čas příjemněji. Objevte zkrátka kouzlo a výhody sušení prádla v sušičce.

    Co testujeme

    Testovat budeme až 5 hybridních sušiček LG RC81U2AV3W s duálním invertorovým tepelným čerpadlem. Tato dokonalá pomocnice vás zbaví břemen a ulehčí vám povinnosti, které neminou žádnou maminku. Pyšní se hybridním sušením, které zabezpečí úsporu energie a času, a také automatickým čištěním kondenzátoru. Technologie hybridního sušení se postará o energetickou úsporu, šetrné sušení prádla při nízkých teplotách a zároveň omezuje srážení prádla a jeho pomačkání během sušení.

    V nabídce je 14 programů a další jsou ke stažení přes SmartThinQ, takže si sušička poradí nejen s bavlnou, ale i s vlnou či jemným prádlem. A pokud máte doma alergiky, určitě oceníte certifikovaný program určený právě pro ně, který redukuje až 99,9 % alergenů.

    Nastavit si můžete 3 typy sušení. Ano, i ten zázračný program přímo do skříně. Sbohem, žehlení. Kromě toho na vás čeká i množství dalších funkcí, celkově až 13.

    Správné plánování času je základem úspěchu, především, pokud jste mámou. Proto si můžete nastavit odložený start, nebo sušičce dávat příkazy na dálku pomocí integrované Wi-Fi. Konečně někdo, kdo splní každý váš příkaz bez odmlouvání ;)

    Systém Smart Diagnosis je inteligentní technologie, která najde a diagnostikuje každý technický problém. Ženy si sice umí vždy poradit, ale občas je příjemné přenechat některé starosti moderním technologiím, ne?

    Koho hledáme

    Hledáme 5 maminek, které by uvítaly pomoc v domácnosti v podobě sušičky. Měly by mít doma ratolesti, které objevují svět se vším, co k tomu patří. To se samozřejmě neobejde bez množství špinavého prádla, které je neustále v oběhu a nestíhá se ani sušit.

    Maminky, které hledáme, by měly být komunikativní, přátelské a ochotné se s ostatními podělit o své názory a zkušenosti. Měly by mít navíc vztah k fotografování, aby uměly zdokumentovat to, jak jim sušička zpříjemnila a zjednodušila všední dny a povinnosti.

    Jak se zapojit

    Pokud chcete doma přivítat nového člena domácnosti, hybridní sušičku LG RC81U2AV3W, přidejte nám pod tento článek komentář, ve kterém uvedete, proč jste právě vy ta pravá adeptka pro testování. Prozraďte nám, jak často perete, jak jste zvyklá sušit prádlo a zda vám při těchto pracích pomáhá partner nebo děti. A co žehlení? Je to pro vás relaxace nebo nutné utrpení? Napište zkrátka všechno, co vás napadne k tématu sušení prádla. Zaujměte nás a ukažte nám, že zrovna vy budete tím nejlepším majitelem nové sušičky.

    Své komentáře přidávejte do neděle 18.11. V pondělí 19.11. vybereme 5 maminek, které se mohou těšit na nového pomocníka do domácnosti.

    Těšíme se na vaše komentáře a držíme palce!

    Váš konik_testuje

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    12. lis 2018    

    I vy máte doma oblíbený spotřebič, který můžete s klidem označit za nejlepší kamarádku? Protože vám ulehčuje každodenní povinnosti. Pomůže vám. Nezklame vás. Prozraďte nám, bez kterého pomocníka už si ani neumíte představit každodenní domácí práce, a my vás odměníme 4 srdíčky ❤️

    A) Pračka
    B) Myčka nádobí
    C) Sušička

    Prozradíme vám, že jednoho takového pomocníka, konkrétně sušičku, budete moci získat díky našemu testování, co nevidět.

    #test_lg2