zuuuzaaa
    7. čer 2019    Čtené 394x

    Testování produktů Lovi kolekce Botanic

    Když mi do interní pošty přišla zpráva, že jsme vybráni do testování produktů značky Lovi, byla jsem nesmírně nadšená.. Jako malá holka jsem se těšila, když jsem slyšela zvonek a držela jsem balíček v ruce. 

    První zklamání přišlo, když jsem viděla barvu dudlíku. Nechápala jsem proč máme dudlíky barvou pro holčičku a ne pro chlapečka. Situace byla během chvilky objasněna. Hold i mistr tesař se občas utne. A tak zase maminka, co má holčičku testovala produkty v barvě pro chlapečka. 

    Jako první jsme testovali dudlík Lovi kolekce Botanic velikost 3-6 měsíců

    Syn dudlíky Lovi používá od chvíle, co jsme přijeli z porodnice. Tuto značku jsem volila proto, že by dudlíky neměly narušovat sací reflex miminka. Vzhledem k tomu, že synovi bylo 6 měsíců a kojím stále, tak mé obavy byly zbytečné. Jediné, co nám dělá problémy, je přechod z menší velikosti 0-3 měsíce na velikost větší 3-6 měsíců. Syn větší dudlík nevezme a pouze si s nimi hraje. 

    Kolekce Botanic pro holčičky je krásná. Jen postrádám svítící kroužek. Hledat dudlík ve tmě je občas náročné. 

    Shrnutí

    + krásná kolekce 

    + dudlík nenarušuje sací reflex miminka 

    + kroužek (lze přidat klip na dudlík) 

    + dudlík je symetricky, lze vložit do úst jakkoliv (výhoda když ho dáváte ve tmě)

    + každý dudlík má svůj kryt 

    - kroužek ve tmě nesvítí 

    - balení je pouze po 2 ks

    - dostupnost (sehnala jsem je pouze v 1 lékárně ze 4 a pak jedině objednat přes internet) 

    Testování lahve Lovi kolekce Botanic velikost 3+ 240ml

    Nad koupi lahve jsem přemýšlela dlouho vzhledem k tomu, že jsme začaly u syna s příkrmy. Takže testování lahve přišlo v pravou chvíli.

    Láhev kolekce Botanic mě nadchla, jen syn už moc nadšený nebyl. Vzhledem k tomu že je kojený, tak nevěděl, co s tím má v puse dělat. Savičku spíš cumlal a kousal. A po několika dnech láhev do pusy nevzal vůbec. 

    Já věděla, že trpělivost přináší růže. Zkusila jsem vyměnit vodu za čaj a Timi po pár dnech pauzy vzal láhev na milost. A už z ní krásně pije. 

    Shrnutí

    + krásná kolekce 

    + těsnící zátka 

    + odměrka ve víčku 

    - zatím mě nic nenapadá 

    Závěrem bych chtěla poděkovat za možnost testování produktů značky Lovi kolekce Botanic.

    #zkusenosti_lovi

    jenie
    7. čer 2019    Čtené 363x

    Naše testování LOVI produktů

    Když mi do interní pošty na Modrém koníku přišla informativní zpráva o testování produktů LOVI, neváhala jsem ani minutu a sepsala do komentáře pod článek svou odpověď na testovací otázku. Ani ve snu by mě nenapadlo, že z tolika odpovědí vybere tým Modrého koníka právě tu moji. Tímto tedy celému týmu MK s Kristýnkou děkujeme za naše první a doufám, že ne poslední testování 🙂

    Testovací balíček, který k nám domů dorazil obsahoval láhev z kolekce Botanic o objemu 240 ml a dva dudlíky určené pro miminka od 3 do 6 měsíců.

    První dojmy...

    Po otevření testovacího balíčku obsahujícím produkty LOVI jsem byla malinko zklamaná jeho obsahem, protože jsme s Kristýnkou neobdržely sadu dudlíků určenou pro holčičky, ale pro chlapečky. Mimochodem předem musím uznat, že holčičí verze dle mého názoru vypadala o poznání přijatelněji než ta klučičí.

    V odpovědi na testovací otázku: Dle čeho vybíráte dudlíky pro vaše miminko? jsem uvedla, že dudlíky vybírám zejména podle jejich vzhledu a barvy. Testované dudlíky bych si proto já osobně nikdy v obchodě nevybrala. Jednoduše jsem tuto sadu z kolekce Botanic asi úplně nepochopila. V podstatě první co mě napadalo bylo: Proč zrovna vážka? To někdo myslí opravdu vážně? Co to má s dětmi co společného? Nenašlo by se třeba nějaké vhodnější zvířátko?

    Pochlubila jsem se s dudlíky i doma (manžel, sestra, rodiče, tchýně, budoucí švagr), ale ani ostatním se dudlíky nelíbily. Tak jsem si řekla, že asi nejsem úplně divná. Ale jak se říká, sto lidí, sto chutí. My s malou zůstaneme raději u růžového provedení LOVI s ovečkou z kolekce Night and Day, která mi přijde pro tak malé miminko rozhodně víc dětská (jednoduše malovaný obrázek) a hezká barva. Ale možná pro nějakého zoologa, botanika je nová kolekce primá nápadem 😉

    LOVI láhev v podstatě neurazí, ale ani nenadchne. Opět bych sama za sebe vybrala na lahev nějaký víc dětský motiv.

    Naší Kristýnce bylo ale barevné provedení úplně fuk, hlavně, když bylo co do pusy 🙂

    Testování lahvičky LOVI z kolekce Botanic

    Výhodou této lahve je dle výrobce savička, která má tvar podobný ženskému prsu a prodlužuje se dle sání dítěte. Kristýnka, i když je stále ještě kojena, měla problém tuto savičku přijmout. Dost neodborně ji cumlala v pusince a většina vody nebo čaje vždy skončila spíš na oblečení než v bříšku. V tomto směru se jí lépe pilo z lahviček konkurenčních výrobců, které mají savičku lehce zploštělou.

    Naší malé se na láhvi daleko více zamlouvalo její víčko. A maminka na něm ocenila ještě fakt, že funguje i jako odměrka a člověk si tak může snadno ověřit, kolik toho dítě vypilo.

    U láhve mohu ještě pochválit jednoduchou odstranitelnost savičky, která když se nahradí těsnícím diskem, tak rázem vznikne nádoba pro uchování pokrmů v ledničce nebo na cesty. A samozřejmě oceňuji ještě objem lahvičky – 240 ml a odměrku.

    Testování dudlíků LOVI z kolekce Botanic

    Na začátku testování jsem měla trochu obavy, zda Kristýnka přijme nové dudlíky dobře. Mají totiž o poznání větší silikonový váček (cucáček, jak mu říkám já) než na který byla dosud zvyklá. Mé obavy ale nebyly na místě, přechod z dudlíku pro děti ve věku 0-3 měsíce na 3-6 měsíců zvládla parádně.

    Super je i symetričnost tohoto dudlíku. Můžeme ho dát dětem do pusy tak, jak ho zrovna chytíme, klidně i obrázkem vzhůru nohama a díte ho v pohodě přijme.

    Menší problém vidím v úzké štěrbince mezi „cucáčkem“ a štítkem dudlíku. Snadno se do ní dostanou vlasy, chlupy od psa, prach. Pouhé omytí pod kohoutkem nepomáhá, bordel se musí odstranit nehtem. Možná by se mohli nad tímto výrobci zamyslet a vymyslet přechod mezi silikonovým váčkem a štítkem trochu jinak.

    Asi poslední věcí, kterou dudlíkům musím vytknout je, že nemají kroužek, který svítí ve tmě. Zkoušela jsem nechat oba testované dudlíky pod rozsvícenou lampičkou a pak s nimi hned zašla do temné koupelny a bohužel, nesvítil ani jeden. Informaci o svítícím kroužku ve tmě by si měl výrobce dudlíků na svých www stránkách u těchto produktů smazat.

    Testování máme tedy zdárně za sebou. Bylo nám s Kristýnkou ctí, že jsme mohly otestovat nové produkty LOVI. Ještě jednou veliké DÍKY a těšíme se zase někdy na shledanou 😉

    #zkusenosti_dudlik_lovi

    #zkusenosti_lahvicky_lovi

    dzogobela
    5. čer 2019    Čtené 434x

    Testování - Lovi Botanic

    Naše dcera je skoro dudlíková královna, má ho bohužel ve svých skoro 3 letech stále na spaní... Vyzkoušela jich mnoho a bylo jí jedno, jakou značku. Zpočátku dudlík trochu odmítala, ale přesvědčili jsme ji, že dudlík je fajn (až moc 😀).

    Syn dostal dudana už v porodnici, stejně jako dcera. Občas dudlík odmítá a navíc je trochu vybíravý, co se druhu týče.

    Byli jsme vybráni do testování dudlíků a lahvičky Lovi z kolekce Botanic, z čehož jsem měla velkou radost, protože design je opravdu velmi povedený 🙂

    Dudlík Lovi (0-3 měsíce)

    Dudík syn přijal bez problému okamžitě a jako hlavní tester s ním byl a je spokojený 🙂

    Zda dudlíky narušují nebo nenarušují sací reflex miminka se samozřejmě za 14 dní zjistit nedá.

    Klady:

    + design

    + tvar dudáku

    + poutko, za které se dá šidítko dobře chytit

    Zápory:

    - ve tmě nesvítí

    - prodávají se jen v balení po dvou kusech

    Lahvička Lovi (120 ml)

    V této oblasti jsem skoro "nepolíbená". Dcera měla lahvičku za svůj život asi 5x, syn zatím ani jednou. Ale vzhledem k plánovaným akcím jsem mu chtěla dát vyzkoušet odstříkané mléko z lahve. Zkoušela jsem to 3x, ale syn bohužel lahvičku nepřijal, což ovšem vůbec nemusí být lahví, že 🙂

    Klady:

    + design

    + odměrka ve víčku

    + uzávěr vyměnitelný za savičku

    + tvar

    Zápory:

    - za nás asi žádné

    Závěr:

    Starší dítě dudlíky Lovi vůbec nemělo, už ani nevím proč... Asi proto, že jsme prostě koupili jiné a jí vyhovovaly 🙂 Teď jsem ještě před porodem koupila Lovi, protože se mi moc libí jejich design a lidi si je chválí. I díky tomuhle testování vím, že koupím i větší velikosti, pokud bude syn šidítka potřebovat. 

    #zkusenosti_dudlik_lovi

    #zkusenosti_lahvicky_lovi

    Víte, že dynamický dudlík LOVI byl vytvořen ve spolupráci s neurologopedy? Dudlíky a savičky LOVI nenarušuji sací reflex miminka, a proto nemusíte mít obavy z kombinace kojení, krmení z láhve a používání dudlíku.

    Přesvědčte se samy a vyzkoušejte dudlíky a lahvičky LOVI.

    Přihlaste se do testování už dnes! Napište vaši odpověď na otázku z následujícího článku, který najdete zde. Odpovědi pište přímo pod článek. Kdo se přihlásí do testování, a ještě nám sem napíše komentář – zapojila jsem se – získá 6 srdíček: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-lovi-9mfbby/

    #test_lovi3

    konik_testuje
    6. kvě 2019    Čtené 3237x
    Image title

    Vaše zkušenosti s LOVI

    Milé maminky, vítáme vás u nového testování, ve kterém půjde především o spokojenost vašich miminek. Budete totiž testovat dudlíky a lahvičky značky LOVI. Pokud přemýšlíte nad tím, jak zkombinovat kojení a krmení z láhve, toto testování je přesně pro vás. Dudlíky a lahvičky LOVI totiž kladou důraz na zachování sacího reflexu a savičky jsou inspirovány přímo maminčinými bradavkami.

    Co testujeme

    Budeme testovat dudlíky a lahvičky s dynamickou savičkou LOVI. Dudlíky a savičky LOVI nenarušují sací reflex miminka. Proto umožňují pohodlnou kombinaci krmení z láhve a kojení.

    První testovaný set obsahuje láhev Botanic 120 ml a dudlíky, které jsou určeny pro miminka od 0 do 3 měsíců.

    Druhý testovaný set obsahuje láhev Botanic 240 ml a dudlíky, které jsou určeny pro miminka od 3 do 6 měsíců.

    Dynamický dudlík LOVI byl vytvořen ve spolupráci s neurologopedy s cílem zajistit přirozený a zdravý vývoj zubního patra, zubů a dásní dítěte. Gumička dudlíku je vyrobena z nestejnorodých vrstev silikonu. Nenarušuje správný vývoj řeči a formování skusu dítěte, zaručuje volné dýchání nosem a zabraňuje kousání do dudlíku. Díky tomu dudlík nenarušuje sací reflex dítěte.  Silikonový symetrický a dynamický dudlík LOVI byl klinicky testován a, stejně jako všechny ostatní dudlíky značky LOVI, neobsahuje bisphenol A.

    Dudlíky jsou vyrobeny ze silikonu, který je bez chuti a bez zápachu. Také mají delší životnost a lépe se udržují v čistotě. Tvar gumičky umožňuje vložení dudlíku do úst dítěte libovolným způsobem (nemá určenou vrchní a spodní stranu). Vykrojený štítek obsahuje dostatečně velké ventilační otvory, které eliminují hromadění slin za štítkem, a tím předcházejí podráždění citlivé dětské pokožky. Dudlík je z hygienických důvodů opatřen plastovým krytem, který oceníte doma i na procházce v přírodě.

    Láhev z kolekce Botanic umožňuje kombinaci krmení z láhve a kojení. Dynamické savička LOVI totiž při krmení modifikuje svůj tvar – prodlužuje se stejně jako maminčina bradavka. Savička povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání, podobně jako u kojení. Nenarušuje tak sací reflex a aktivuje u miminek svaly úst a jazyka. Stimuluje místa, která se podílí na rozvoji řeči a pozitivně ovlivňuje správný vývoj celé dutiny ústní.

    Savička obsahuje efektivní systém odvzdušňování SUPER Vent, který zabraňuje vzniku podtlaku a minimalizuje polykání vzduchu, který bývá příčinou vzniku dětské koliky. Savička umožňuje miminku správnou koordinaci sání – polykání – dýchání. Kanálky v savičce kopírují laktační kanálky v prsu, regulují tak průtok a tlak mléka v dudlíku. Láhev navíc obsahuje elastický těsnící disk, který z ní vytvoří praktický zásobník na uchovávání pokrmu a víčko s odměrkou.

    Koho hledáme

    Pro testování budeme potřebovat 2 maminky, které mají miminko ve věku od 0 do 3 měsíců, a 2 maminky, které mají děťátko ve věku od 3 do 6 měsíců. Ideálními kandidáty na testování dudlíků a lahviček pak jsou miminka, kterým již dáváte čaj či vodu nebo je přikrmujete z láhve.

    Hledáme maminky, které rády fotí a jejich miminka už mají zkušenost s dudlíky značky LOVI a vyhovují jim. O to lépe se jim pak budou dudlíky a lahvičky LOVI testovat.

    Jak se zapojit

    Chcete testovat dudlíky a lahvičku LOVI a vaše miminko je v požadovaném věku? Tak stačí, když napíšete pod tento článek komentář s odpovědí na otázku: Podle čeho vybíráte dudlík pro vaše miminko?

    Čas na napsání komentáře máte do 12.05.2019. Poté vybereme maminky, které oslovíme interní poštou.

    Krásný den,

    Konik_testuje

    Milé maminky, patří do výbavy vašeho miminka dudlík? Napište nám, v jakých chvílích vašemu miminku pomůže dudlík nejvíce.

    Za každou odpověď vám pošleme 4 srdíčka. A sledujte dál náš profil, protože již za týden ohlásíme nové testování, které ocení především příznivci dudlíků.

    #test_lovi3