cermij
    18. črc 2017    Čtené 164x

    Testování kartáčku a lžičky MAM

    Pozdě, ale nakonec přeci jsem se konečně dostala k recenzi na testování lžičky a kartáčku MAM, který jsem s překvapením vyhrála a ještě jednou moc děkuji.

    Testovali jsme tedy lžičku a kartáček MAM a naprostá spokojenost. Nejvíce se Davídkovi líbil kartáček, který nechtěl pustit z ruky a byl schopný s ním celý den zkusit. S čištěním ještě trošku bojujeme, nedostanu se do pusinky stoprocentně, ale Davídek se snažil i podle mě čistit sám a každý pokus super. Kartáček se mu dobře drží v ručičce jak je takový menší. Doteď používáme celá rodina kartáčky od jedné značky a bohužel ten dětský dělají takový podle mě hodně dlouhý a to u MAM je super, že je menší. Jedině možná že ta značka co mi používáme má ještě jemnější štětinky mi přijde, ale možná se mi to jen zdá.

    Dále jsme testovali lžičky MAM. Davídek s touto lžičkou poprvé papal sám, ale ještě to neni ončo, akorát o moje nervy  tak se tomu ještě trošku vyhýbám. Ale lžička delší super! Do sklenic paráda, neušpiní se mi prsty jako s klasickou lžičkou když jsem se chtěla dostat do větších sklenic od příkrmu. Další fajn věc je zbarvení lžičky podle teploty a nejvíc nadšená jsem byla asi z ochrané krabičky na lžičky  doteď jsem lžičky vozila v pytlíku a ni jsem netušila, že se něco takového dělá.

    Takže za mě testování dopadlo moc dobře a můžu jen DOPORUČIT.

    KARTÁČEK

    + velikost kartáčku

    + kousátko 

    + měkké štětičky

    LŽIČKA

    + délka obou lžiček

    + zbarvení podle teploty jídla

    + kryt na obě dvě lžičky zároveň

    Nějak na zápor nemohu přijít ani u jednoho. 🙂 

    URČITĚ DOPORUČUJI, BUDETE SPOKOJENÍ A JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI ZA PŘÍLEŽITOST OTESTOVAT.

    pajiinka123
    10. črc 2017    Čtené 495x

    Jak jsme jsme s Adélkou jedli se lžičkami MAM a čistili zoubky s jejich kartáčkem

    S Adélkou sme měli možnost vyzkoušet si kartáček a lžičky od MAM. Po zjištění, že jsme testování vyhráli, jsem byla moc nadšená. Zkoušela jsem různá testování a konečně toto vyšlo. A ještě takové skvělé produkty.

    Testovala hlavně naše roční dcera Adélka. Když přišel balíček, tak ihned zabavila lžičky. Od te doby jsou plně využívané. V obalu jako super hrkačka, bez obalu jako nástroj k jídlu, ale také paličky k bubínku a kousátko. Kartáček se ji líbil moc a vydržela si s nim nekonečně dlouho rejdit v pusince.

    Já jako maminka jsem ocenila, že náš nejedlík a závisláček na prsu se za dobu testování rozjedl natolik, že kojení bylo odsunuto ma druhou kolej. Dokonce snědla i kaši, kterou mi odmítala cca 2 měsíce jíst. Takže téměř zázračné lžičky. 

    Kartáček jsem hlavně srovnávala s naším od nejmenované firmy. A musím říct, že ani k němu nemám výhrady. Malá hlavička se dostane všude do malé pusinky (na všech 8 zubů Adelky určitě), štětinky jsou úžasně měkké (pokud by byly tvrdé, test netest- nepoužili by jsme ho), a malé se dobře držel.

    Děkujeme za možnost tyto produkty vyzkoušet. 

    Malé shrnutí: 

    Lžičky - výhody- detektor tepla, měkkost a ohebnost materiálu, kryt na lžičky (vejdou se do něj obě, ale jsou od sebe oddělené).

    Nevýhoda- větší lžička se mi obarvila.

    Kartáček - jen výhody - měkkost stetinek, malá hlava, hezká barva.

    elinkal
    9. črc 2017    Čtené 152x

    Nacpat se cool lžičkou, a pak vyčistit zoubky 🍽

    Úvodem bych ráda poděkovala za možnost testovat, opravdu mě potěšilo, že jsem byla mezi vybranými a mohla testovat tak praktické věcičky.

    Nejdéle se asi pověnuji lžičkám, přeci jen je u nás používáme několikrát denně. První půl rok se totiž nesl v duchu "pořád jen kojím", druhý půl rok   "pořád jen krmím".😀

    Bez jakéhokoli přehánění jsou lžičky od MAM nejlepší, které doma máme a když si mám vybrat a nejsou např. zrovna v myčce, sáhnu jen po nich. Nekloužou v ruce, jsou z příjemného měkkého materiálu, takže maminka nemusí mít strach, že prckovi odere pusinku když stírá zbytky. 

    Oceňuji prodlouženou verzi lžičky, někdy kupuji vyšší skleničky a s většinou lžiček jsem nedosáhla na jejich dno a umazala si prsty. Naprosto skvělá vychytávka je plastové pouzdro na lžičku, ale uvítala bych, kdyby nebylo průhledné, jsem si jistá, že jej kvůli tomu časem ztratíme. Tady se tedy přimlouvám např. za potisk logem v barvě.

    Co se týče toho, že jsou lžičky termosenzitivní – já mám velký strach z toho, že bych prcka opařila, a proto vždy jídlo ochutnávám, ale uznávám, že někdy může být člověk zamyšlený, a pak jej změna barvy upozorní na nebezpečí opaření dítěte.

    Závěrem ke lžičkám:

    nemám výtek, zakoupím si i další balení a doporučím maminkám okolo sebe.

    K testování kartáčku toho tolik nebude, používáme jen jednou denně večer, náš Alex je na svoje zoubky velmi opatrný a nenechá nás na ně se ani podívat, ani je čistit, přesto za dobu testování vidím pokroky, a že si na kartáček pomalinku zvyká, a to je podle mě nejdůležitější.

    Ke kartáčku žádnou výtku nemám, je tak akorát velký do dětské ručky, neklouže a štětinky jsou jemné.

    Od společnosti MAM na základě tohoto testování vyzkouším i další produkty.

    miky
    9. črc 2017    Čtené 259x

    Náš pan důležitý, aneb Davídek testuje výrobky MAM

    Ahoj, jmenuji se Mirka a jsem maminkou dvou chlapečeků. Staršímu Tomíkovi byly v květnu 4 roky a mladšímu Davídkovi bylo nedávno 9 měsíců. Tomášek promine, ale tentokrát budu svou pozornost věnovat Dádovi a jeho zkušenostem s testovanými produkty, konkrétně s MAM lžičkami Feeding Spoons & Cover a MAM zubním kartáčkem FIRST BRUSH.

    MAM lžičky Feeding Spoons & Cover

    Součástí tohoto balení byly:

    1. Dlouhá a úzká lžíčka, která snadno dosáhne na dno velkých skleniček a lze ji držet společně s dítětem
    2. Krátká a široká lžička, která je idelání pro malé dětské ručičky
    3. Ochranné pouzdro se dvěma komorami pro hygienické ukládání lžiček na cestách

    A teď k samotnému testování. S Davídkem jsme nejdříve vyzkoušeli delší ze lžiček. Jak jsem  v úvodu zmínila, Dádovi bylo nedávno teprve 9 měsíců a s jídlem mu musím pomáhat - krmím ho. Tato delší lžička je ideální pro krmení z větších skleniček, krásně dosáhne na dno, aniž by se část za kterou lžičku držíte "upatlala" od jídla. Kladně oceňuji oválný tvar lžičky, který je vhodný i pro malé pusinky těch nejmenších dětí. Líbí se mi také materiál ze kterého jsou lžičky vyrobeny. Lžičky jsou lehce pružné a díky tomu je krmení příjemné, lžička se snadno přizpůsobí úhlu a záklonu pusinky dítěte.

    Jako druhou jsme vyzkoušeli kratší ze lžiček. Lžička je trošku větší a my jí převážně používali na masozeleninové příkrmy a na polévky. Překvapilo mě, že se při prvním použití lžička obarvila od příkrmu (pravděpodobně od mrkve). Toto obarvení, bohužel, nepustilo ani po důkladném umytí lžičky v myčce na nádobí. 

    Na konci rukojetí u obou lžiček jsou protiskluzové výčnělky, které napomáhají, aby lžička pěkna držela v ruce a neklouzala. 

    Mile jsem byla překvapena z "bonusu" těchto lžiček, kdy jejich konce reagují na teplotu podávaného pokrmu. Pokud je příkrm moc horký, lžička změní svou barvu z tmavě modré na téměř bílou. 

    Součástí testovaného balení bylo také ochranné dvoukomorové pouzdro. Toto pouzdro je ideální na cesty, kde nemáte možnost lžičky po použití bezprostředně umýt. Do pouzdra se vejdou pohodlně obě lžičky.

    Máme doma několik plastových lžiček, které se liší ať už barvou, svým tvarem, velikostí, ale poslední dobou většinou sáhnu právě po těchto "MAMáckých". Padly mi prostě do ryky a co je hlavní, Dádovi z nich chutná 🙂

    Klady: - tvar lžiček

                 - pružný materiál, ze kterého jsou lžičky vyrobeny

                 - délka rukojeti lžičky

                 - protiskluzové plochy na konci rukojeti u obou lžiček

                 - funkce zabarvení lžičky v případě, kdy je pokrm příliš horký

                 - možnost mýt lžičky v myčce na nádobí 

    Zápory: - obarvení lžičky podávaným příkrmem

    MAM zubní kartáček FIRST BRUSH

    Davídkovi jsme nedávno našli první dva zoubky. Už od samotného proříznutí jsme zoubky pečlivě čistili. Nejdříve namočenou gázou a potom gumovým návlekem na prst tzv. prsťáčkem. Ani jedno nebylo ideální, Davídkovi se čistění zoubků nelíbilo a dával nám to najevo tím, že nás "kousal" (věřte mi, že kousnutí bezzubou dásničkou je opravdu nepříjemné). Byla jsem proto zvědavá jak zareaguje na kartáček Mam. 

    Kartáček má zaoblenou hlavu, která je vhodná i pro ty nejmenší pusinky. Štětiny kartáčku jsou měkké a šetrné k dětským dásničkám. Rukojeť kartáčku je krátká, lehce pogumovaná a snadno se vejde i do malých ručiček. A hlavně díky pogumování v nich neklouže.  

    Kartáček Mam First Brush můžeme s Davídkem ostatním maminkám jen doporučit. Dádovi se kartáček zalíbil na první pohled, nejraději si hraje s jeho masážním koncem 🙂 Vzhledem k  věku musíme malému zoubky čistit my, ale myslím si, že je to ideální způsob jak dítě od malička navyknout na zubní kartáček a na důležitost každodenní péče o zoubky.

    klady: - váha kartáčku

                - velikost hlavy kartáčku

                - jemné štětiny kartáčku

                - pogumovaná rukojeť kartáčku

    Na závěr bych chtěla poděkovat za možnost našeho prvního testování. Doufám, že jsme nezklamali, a že naše zkušenosti poslouží i ostatním maminkám v jejich rozhodování. 

    zvargova
    9. črc 2017    Čtené 400x

    S koníkem testujeme podruhé tentokrát MAM lžičky Feeding Spoons & Cover a MAM zubní kartáček FIRST BRUSH

    Moc děkujeme koníkovi že jsme se mohli opět účastnit testování. Bylo to trošku složitější jelikož jsem byla zrovna v době testování na operaci, ale snad to nějak zvládneme sepsat a zhodnotit. 

    hned jak balíček přišel bylo zabaveno 😀 

    MAM lžičky Feeding Spoons & Cover 

    U lžiček mě překvapilo že mají zajímavý obal na cesty, ten jsme ale nevyužili, jelikož mám zrovna dobu rekonvalescence. Lžička mění barvy podle teploty.

     Jinak ve srovnání s lžičkou, kterou jsme doteď používali je měkčí, hlubší, ale zůstává na ni zbytek jídla, takže by to asi chtělo trošku zúžit přední část lžičky

    Krmilo se pěkně, akorát ty zbytky.

    MAM zubní kartáček FIRST BRUSH

    Kartáček sme vyzkoušeli se starší čtyřletou. Nooo je to spíš pro menší dětičky 😀 ale tak ty tři měsíce to spolu zvládnem. Ale čistilo se parádně, dostali jsme se i na zadní zoubky, barva taky ucházející sluníčková.

    Mladší dcerce zatím používáme prsťáček který se k zoubkům dostane víc.

    Děkujeme moc za testování.

    Lžičky i kartáček budeme používat dál, lžičku hlavně na cesty kvůli tomu obalu, který dosavadní kartáček nemá 😉

    Pěkný den 🙂

    monunkaaa
    8. črc 2017    Čtené 240x

    Jak jsme s Kristýnečkou testovali lžičky a kartáček MAM 🙂

    Přejeme všem maminkám krásný den 🙂 

    12.6.2017 nám přišla krásná zpráva, že jsme byly vybrány k testování od firmy MAM, radost byla samozřejmě veliká a čekaly jsme, až krásný balíček dorazí 🙂 

    20.6.2017 nám dorazil balíček. Kristýnka si ho sama převzala od doručovatele a doma si na něm nejprve poseděla na schodech, potom si ho odnesla na sedačku a za mírné pomoci maminky si ho rozbalila. Reakce byla krásná: "Mamko, jůůůů, kartáček, vyčistíme zoubky. Jůůů, mamko žičky."

    A jak jsme začaly testovat. První jsme vyzkoušely lžičky, samozřejmě nejlépe se s nima baští jogurt a přesnídávka. Kristýnka ocenila, že jsou lžičky růžové, a že se jí líbí 🙂 

    Maminka nejvíce oceňuje obalový kalíšek, takže jsou lžičky úžasné na cestování, nemusím pořád myslet na to, že u sebe musím mít sáček, který je pokaždé opatlaný a ulepený, takhle zavřu do praktického víčka hodím do tašky a doma všechno umyju. 

    Určitě lžičky moc doporučuju, dobře se mi s nima krmí, malá s nima krásně baší sama, a jak už jsem zmiňovala, super víčko na cestování. Takže za mě lžičky dostávají jedničku s hvězdičkou 🙂 

    A teď ke kartáčku, ten u naší princezny měl asi největší úspěch, posledních pár týdnů by si čistila zoubky i desetkrát denně 🙂 Od začátku s čištěním nebyl vůbec žádný problém, ale poslední dny ji to baví čím dál více. Taky podle toho její kartáčky vypadají, jsou den ode dne víc a víc roztřepené 🙂

    Ale psokojenost mojí holčičky je u mě na prvním místě. U kartáčku oceňuji měkounké štětinky, má perfektní tvar a do maličké dětské ručičky padne jako ulitý. Kristýnce se s ním zoubky čistí moc dobře, nechce ho dát z ruky a samozřejmě její věta : "Maminko, kartáček líbí, máš ráda kartáček".. mluví za vše 🙂 

    Takže s obojím veliká spokojenost, jak se lžičkama, tak i s kartáčkem. 

    A ještě jednou moc děkujeme, že jsme mohly tyto skvělé produkty vyzkoušet.. Teď hodně kamarádek čeká miminka, takže až budeme dělat praktické balíčky pro jejich mrňousky, určitě nezapomeneme přidat lžičky nebo kartáček 🙂 

    poppet
    8. črc 2017    Čtené 139x

    Testování s MAM 🙂

    To bylo ale překvapení, když jsem si v poště na koníku přečetla, že jsme s Bělinkou vybrány na testování zubního kartáčku a lžičky od MAM 🙂 Tak jsme převzali balíček a hurá na testování 🙂

    MAM zubní kartáček FIRST BRUSH

    MAM lžičky Feeding Spoons & Cover 

    V balíčku jsme objevili dvě zelené lžičky s ochranný krytem. Jedna lžička je s dlouhou rukujetí, u které jsem ocenila použití u skleniček, které se mi podařili krásně dobrat do prázdna a se lžičkou se mi i dobře manipulovalo při krmení a Bělince se z ní i hezky papalo. Druhou lžičku s krátkou rukojetí zatím vyzkoušenou nemáme, Bělinka jí používala jako hračku se kterou házela jak se dalo, ale věřím že časem se jí bude lžičkou hezky papat. U lžiček oceňuji ukazatel zbarvení při teplotě jídla ( i když jsem vždy na záčtku jezení i tak kontrolovala, ale to spíše ze zvyku). Perfektní je ochranný kryt na obě lžičky současně (perfektní při dvou dětech, každá venku měla svojí lžičky), takže jsem vždy jen lžičky při výletech šoupla do baťohu a šlo se 🙂

    Jediné co mě u lžiček zklamalo, bylo zabarvení po určité době použití, takže už ze zelené máme skoro červenou. Ale je fakt, že jsem zatím neobjevila lžičku která by to něudělala při dlouhodobém použití. Lžičky mě velmi zaujaly svým designem a praktičnností. Rozhodně je můžu jen doporučit.

    Moc děkujeme MK za testování a opět jsem se přesvědčila, že značka MAM je ta, kterou si budu i nadále vybírat 🙂

    simkaaac
    8. črc 2017    Čtené 144x

    Theoušovo testování lžiček a kartáčku s MAMkou

    Hrníčky a lahve od MAM používáme a jsme s nimi velice spokojení,  proto jsme byli moc rádi, že jsme dostali možnost otestovat další z řady produktů MAM - konkrétně dvoufázové lžičky s krytem a zubní kartáček. Jestli a zda prošly naším testováním se dočtete níže 🙂

    1. MAM lžičky Feeding Spoons & Cover 

    Jedná se o dvoufázové lžičky s krytem.

    • První fáze - dlouhá lžička s užší špičkou se kterou se opravdu, i díky protiskluzovým plochám, dobře krmí a manipuluje. Musím říct, že i manžel ji pri krmení prcka preferuje.
    • Druhá fáze - kratší široká lžička, která je ideální do malé dětské ručky a se kterou by se dítě mělo naučit jíst samo. Přiznám se, že zatím jsem nenašla odvahu, abych Theovi dala spolu se lžičkou i jídlo. Zatím mu jí sem tam půjčím, aby si ji prozkoumal, ohmatal a jídlo přidáme až bude připravený - krmit se zatím nechá celkem hezky 🙂
    • Celkově bych to shrnula asi tak, že mají krásný design a funkčně nám moc vyhovují, obzvláště ta delší, kterou využíváme na obědy. Kratší ale také našla své uplatnění a stala se z ní lžička přesnídávková. Myslím, že i na níže uvedené fotce je patrné, kterou z těch dvou jsme využívali více.
    • Tepelný senzor" nijak zvlášť nevyzdvihuji, protože všechny lžičky, které doma máme, jej obsahují. Podle mé zkušenosti se jimi nelze tak úplně řídit a teplotu jídla stejně kontroluji svými rty.
    • Co bych jim vytkla je materiál, který se již po prvním použití zabarvil a to natrvalo. Je to sice pouze estetická "vada", která na funkci nemá vliv, ale takových krasavic je to celkem škoda, nemyslíte?
    • Abych ale byla upřímná, skvělých dětských lžiček bychom na trhnu našli určitě spousty, ale  MAMkovský praktický ochranný dvoukomorový kryt, je tak geniální, že bych si tyto lžičky koupila už jen kvůli němu!
    • Je to produkt, který oceníte hlavně na cestách a i my máme lžičky neustále v přebalovací tašce. 

    2. MAM zubní kartáček FIRST BRUSH

    Neboli "PRVNÍ KARTÁČEK", jak už z názvu vyplývá. Jedná se o kartáček, který je vhodný od prvního zoubku dítěte. Malá zaoblená hlava kartáčku je ideální do malé dětské pusinky a  měkké zaoblené štětiny šetrně zoubky vyčistí. Rukojeť je tak akorát do dětské ručky a na konci je masážní hlava, která nejen masíruje dětské dásně, ale zároveň čistí jazyk.

    A co říkal Theouš na kartáček? No nejprve ho musel pořádně prozkoumat, hlavně tedy štětiny a když shledal, že jsou vyhovující, začal napodobovat maminku a pokoušel se o čištění svých skoro čtyř zoubků. Na technice musí ještě zapracovat, zatím ho stále zajímají více štětiny než čistý chrup, ale nikdo učený z nebe nespadl, že? 

    Nemám nic, co bych kartáčku vytkla a ani Theo si nestěžoval! 

    maanule
    7. črc 2017    Čtené 345x

    Smart MAMinka

    Na našem oblíbením webu modrykonik.cz (a pokud to čteš, vracíš se sem ráda 🙂 ) bývají celkem často nabídky na „testovačky“ produktů různých značek. Nikdy se do těchto akcí nezapojuju, protože jsem strašně líná psát a vymýšlet příspěvky proč si vybrat právě mě… (ty tři tečky používám ráda… 🙂 )

    Poprvé jsem se zkusila zapojit u testování značky MAM a po týdnu od mého příspěvku mi koník poslal mailík, že vybrali našeho Domču, aby otestoval first brush (zubní kartáček) a „první příbor“ (chápej dvě lžičky) a tím si uvědomil spolu s maminkou, že už není to její novorozeně, co se mu jen míchá „hvězdný prach“ – tak manžel říká UM, ale že je nejvyšší čas začít jíst jako pořádný chlap!

    Pár týdnů zpět tedy Dominik obdržel velký balík a uvnitř na něj čekaly dvě záhadné věcičky. Jako velký obdivovatel dudlíků MAM (a že se k nim musel dopracovat – vyřvat si je, zatím co máma kupovala pořad jen podle designu tj. jiné značky…) se hned pustil do rozbalování dárků.

    MAM lžičky Feeding Spoons & Cover

    V první řadě musím moc pochválit vzhled MAMkovských lžiček a i barevnost v jaké se nabízejí. Jelikož je Dominik naše první dítě, jako většina maminek, tak i já vybírám veškeré věcičky hlavně podle designu (jelikož nám přišla růžová sada, vyměnila jsem s kamarádkou za nové modré). Tím se vysvětluje, proč mám na jedné fotce lžičky růžové a na dalších už modré. Zpět k testování.

    Balíček obsahoval dva typy lžiček a super kryt, který si moc pochvaluju. První lžička byla užší a delší, na vyškrabávání ze dna skleniček super, na krmení pro nás už horší. Domča má asi velkou pusinku, takže z praktických důvodů nám více vyhovovala ta menší širší. Každopádně tak jako tak jsme využily obě. Tu první na sladké příkrmy a tu druhou na oběd. Co je ale vážně super, je ten kryt. Maximálně praktická věc. Má dvě samostatné „komory“ a tím udržuje lžičky odděleny, což oceníte hlavně na cestách. 🙂

    Jako další výhoda je uváděn „ukazatel teploty“. Lžičky se zabarvovaly postupně přes žlutou barvu až do bílé, podle teploty pokrmu. Osobně jsem v tom nenašla „klíč“ podle čeho poznat tu top barvu, kdy vím, že je jídlo akorát, takže doporučuju, pokaždé zkusit, lžička nelžička. 🙂 Co musím také uvést je to, že mrkev (a tou začíná hodně maminek) zabarvila lžičky tak, že z modré se stala prvně tyrkysová (už po prvním použití) pak po dalších jídlech až skoro zelená a vyčistit nepomohla ani myčka – na funkčnost to nemá vliv.

    MAM zubní kartáček FIRST BRUSH

    Joo MAM „braš“ u nás měl hodně velký úspěch. V době testování nám vylezl první zub a možná i proto, že kartáček je oboustranný (štětinky versus masážní konec) měl tak velký úspěch. Dlouho jsem přemýšlela, jak naučím dítě čistit si zuby. Pravda myslela jsem, že ta doba nastane později, ale teď toho nelituju. Začala jsem už v půlroce a znáte to, co se v mládí naučíš… 🙂 U zoubků to platí dvojnásob. Takže každý den máme zatím jen symbolické čištění ráno a večer, ale už teď ho to moc baví.

    Závěrem, známkování jako ve škole:

    • Dlouhá lžička MAM         2-
    • Širší lžička MAM              2
    • Kryt na sadu lžiček          1*
    • First brush                        1

    Ale jedno se MAMu musí nechat, svoje výrobky navrhuje skutečně smart. MK děkuji za možnost testování.

    Vaše Maanule & Dominik

    #test_mam2
    Uz na to prisel 😀

    #test_mam2
    Zatim ho spis bavi prohlizet si stetinky kartacku 😂

    #test_mam2
    Už jsem se trochu obávala, že se balíček někde ztratil. Naštěstí dorazil a my už se s Theoušem těšíme, až to všechno otestujeme! 🙂

    konik_testuje
    5. čer 2017    Čtené 2945x

    Vaše zkušenosti s MAM

    Aktualizace: recenze na lžičky a kartáček MAM naleznete ve fóru tady.

    A maminky na koníku taky testovaly MAM lahvičky. Zajímají vás recenze? Najleznete je tady

    ----

    Období zkoumání světa je pro děťátka vzrušující a zajímavé. Všechno je pro ně nové, vše je zajímá, na všechno musejí sahat, vše vyzkoušet, očichat a ochutnat. A vy, maminky, se jim snažíte "dát na jejich cestu“ to nejlepší, nejkvalitnější a nejzajímavější. Barvy, tvary, povrchy, hračky a pomůcky.

    Vítejte u nového testování kvalitní značky MAM, jejíž produkty můžete dát svému děťátku úplně bez obav.

    Co testujeme

    MAM lžičky Feeding Spoons & Cover

    Dvě krásně zelené dvoufázové lžičky s ochranným krytem podporují vývoj dítěte a napomáhají tréninku hrubé a jemné motoriky. Dítě se samostatnému jezení lžičkou učí ve 2 fázích: 1. fáze - dlouhá lžička, která snadno dosáhne na dno hlubších skleniček a lze ji držet společně; 2. fáze – krátká široká lžička navržena pro malé dětské ruce – ideální pro samostatné držení. Kromě toho, samostatné vkládání pokrmu do úst u dětí podporuje koordinaci oko-ruka. Špičky lžiček jsou citlivé na teplo, protože mění barvu vždy, když je pokrm příliš horký. Ochranný kryt je kompaktní a díky dvěma přihrádkám udržuje hygienicky oddělenou čistou a použitou lžičku.

    Výhodou lžiček je právě jejich skladnost, a proto si je můžete vzít na výlety, kterých bude během léta jistě hodně, a tak mít své oblíbené pochoutky s sebou.

    MAM zubní kartáček FIRST BRUSH

    Kartáček First Brush má velmi měkké štětiny, a tak je vhodný pro čištění již od prvního zoubku. Měkké zaoblené štětiny čistí první zoubky a efektivně odstraňují plak a bakterie. Zaoblená hlava kartáčku je perfektní pro malá dětská ústa. Rukojeť je krátká a kompaktní, a proto je ideální k napodobování pohybů dospělých při čištění zubů. Děti se tak od počátku správně učí samostatnému čištění zubů. Masážní hlava na spodním konci nejen masíruje citlivé dásně, ale je také ideální k čištění jazyka.

    Společné čištění zubů je krásně strávený čas s dětmi, kde si vyvíjíte nejenom dobré návyky a zabezpečujete zdraví ústní dutiny, ale také podporujete dětskou motivaci, protože děti rády napodobují své rodiče.

    Koho hledáme

    Pro testování hledáme 10 maminek s dětmi ve věku od 6 měsíců. Hledáme maminky, které se rády podělí se svou zkušeností s okolím. Protože budete muset po skončení testování napsat recenzi, hledáme taky ženy, které rády píšou a umí to zajímavě a poutavě.

    Jak se zapojit

    Zapojíte se napsáním komentáře pod tento článek. Klidně se odvažte, buďte smělé, kreativní a originální. Čas na napsání komentáře máte do neděle 11.6. 2017.

    Pokud máte nápady na značky, produkty nebo služby, které byste rády otestovaly, tak vás zveme do otevřené skupiny Vaše zkušenosti se značkou.

    Mějte se moc hezky a držíme palce!

    Držíme palce!

    Maminky, prozraďte nám, zda jsou pokusy vašich dětí jíst lžící úspěšné. ☺ A klidně nám vložte do komentáře také fotografii. Za každou fotografii zašleme 5 srdíček a za každý komentář 3.

    A již za týden zveřejníme výzvu na veskrze dětské testování. Sledujte náš profil.

    #test_mam2