cermij
    19. lis 2018    Čtené 231x

    Testování vitamínů Marťánci

    Ahoj,

    jsem maminka od 2 neposedných dětí, která měla to štěstí a byla vybraná do testování vitamínů Marťánci 🙂 Starší bude v pondělí 5 let a mladšímu je 2,5roku.

    Naše testování u dětí vyvolalo velikou radost, a to hned u rozbalování balíčku. Jediné, co chvilku byl problém, že starší má ,,bonbonky" a mladší sirup. Samozřejmě, malý chtěl taky to, co měla ségra, ale nakonec to bylo v pohodě. Máme štěstí, že ani jeden nemají vůbec žádný problém s polykání sirupů apod. 

    Začala bych SIRUPEM Marťánci od 1-3let - malému moc chutnal a i já sama jsem ochutnala, abych věděla, o co jde 🙂 Sirup je chuťově moc dobrý, chutná jako jahodová přesnídávka, takže vůbec žádný problém. Má super odměrkovou lžičku, která krásně vleze do pusy a sirup je celý pryč. Je to lepší jak takové ty kalíšky, protože v těch kalíškách vždy trochu sirupu zůstane.

    TABLETKY Marťánci od 3-6let- dceři také chutnají, děti láká cucavý bonbon 🙂  Dala jsem vyzkoušet oboum, jelikož je tabletka od 3 let a malému budou 3 roky v březnu, tak mi nepřišlo jako problém dát mu už ochutnat. Též jsem vyzkoušela, chuťově dobrý, ale mě osobně vadil takový ten práškový povlak při cucání, ale to je individuální a dětem vůbec nevadilo. Samy si o vitamínky říkaly každý den.

    Starší je už školková, tudíž každý vitamín navíc super. A malý to samozřejmě chytá hned od ní, tudíž oba se musí chránit. Takže ke klasickému ovoci a zelenině bylo pro nás fajn si přidat vitamínky. Dlouho přemýšlím, které vyzkoušet, aby opravdu pomohlo. Bohužel nedokáži po této době říci, zdali zabrali, či ne. Muselo by se brát déle. Každopádně jsem si všimla, že už Marťánci dělají nějaký sypký sáček do vody, takový vitamín Akut. Ale netuším, zdali funguje a jaké to je. Tak jen tip, jaká je i jiná možnost.

    Jediné negativní, co jsem zaznamenala, byl komentář od jedné paní na mém blogu. Cituji: Já nevím, jestli tyhle "preparáty" nejsou jen taháním peněz lidem z kapsy.
    Například vápník brání vstřebávání železa. Proč jsou tedy v přípravku současně? Ale chemik ani farmaceut nejsem, jen zdravý selský rozum.

    Bohužel, neměla jsem čas studovat, jelikož v době testování jsem měla víc lítání po doktorech se sebou, než času na něco jiného. Takže, bohužel nevím, co je na tom pravdy, ale přišlo mi fajn poznamenat.

    Musím se přiznat, že též mám k těmto vitaminovým preparátům spíš odstup, jelikož v téhle době se nedá už ničemu věřit, lidi oblbují firmy jak se dá... Některé přírodní sirupy už mám za sebou taky vyzkoušené, ale když se mi naskytnula možnost, ráda jsem chtěla dát šanci a vyzkoušet. Takže doufám, že nám to trošku pomůže 🙂 Ikdyby jen malinko, i to se počítá.

    Ohledně balení:

    sirup Marťánci FUTURA 1-3roky

    Děti od 1 roku užívají 5 ml (1 čajová lžička) sirupu 1x denně. Dětem od 3 let a dospělým je možno zvýšit dávku až na 10 ml sirupu denně

    Složení: Železo 2,1 mg (15 % DRHP), vápník 120 mg (15 % DRHP), vitamin D3 5 µg (100 % DRHP), vitamin K2 22,5 µg (30 % DRHP), vitamin C 16 mg (50 % DRHP) v 5 ml.

    DRHP……..denní referenční hodnota příjmu.

    Jahodové pyré, jablečné pyré, sacharóza, vápenaté soli kyseliny fosforečné, kakaové máslo, kyselina L-askorbová, cholekalciferol, železito-sodná sůl EDTA, menachinon.

    tablety Marťánci FUTURA 3-6let

    1 tabletu denně rozžvýkejte nebo nechte rozpustit v ústech.

    Složení:Železo 2,1 mg (15 % DRHP), vápník 120 mg (15 % DRHP), vitamin D3 10 µg (200 % DRHP), vitamin K2 37,5 µg (50 % DRHP), vitamin C 40 mg (50 % DRHP), betaglukany 20 mg, inulin 225 mg v jedné tabletě.

    DRHP……..denní referenční hodnota příjmu.

    Sladidla (sorbitol, erythritol, xylitol, steviol-glykosidy), vápenaté soli kyseliny trihydrogenfosforečné, inulin, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) betaglukany, látka protispékavá (stearát hořečnatý), aroma jahoda, menachinon, fumarát železnatý, barvivo (oxidy a hydroxidy železa), cholekalciferol.

    #test_martanci #recenze
    #zkusenosti_martanci

    srh
    13. lis 2018    Čtené 182x

    Testování Marťánci FUTURA

    Ahojky,
    jsem mamina tří krásných holčiček. Dvojčatům Šárce a Evě bude v květnu 5 let a jejich malé sestřičce byl v září 1 rok.

    Letošní podzim se mi naskytla možnost zapojit se do testování novinky na trhu, a to Marťánci Futura.
    Podporu imunity u nás řešíme už od narození dvojčat. Jsou narozené ve 26tt, v nemocnici byli skoro 4 měsíce. Ze všech stran jsme poslouchali, jak moc důležité je, aby neonemocněli, jinak by je to mohlo poslat zpět na jip a s největší pravděpodobností i na respirátor. Byla jsem úzkostná, bála se s nimi kamkoli chodit a návštěvy u nás první měsíce nepřicházeli v úvahu. První rok mohli podstoupit očkování, které je ochránilo před infekty dýchacích cest. Je to vlastně taková forma vakcíny, na kterou jsme jezdili jednou měsíčně po dobu několika měsícu. Navíc se mi přes všechny předpoklady a špatné pronozy podařilo rozjet laktaci a byla jsem schopná holky do roka plně kojit. Nechodila jsem s nimi do nákupních center a jinam, kde se zdržovalo větší množství lidí. Diky těmto věcem se nám povedlo, že holky měly do roka jen jednou krátkodobou rýmu, které jsme se zbavili dřív, než se stihla pořádně rozjet.
    Do tří let holky skoro nemarodily. S nástupem do školky se to trochu zhoršilo, ale na to, jak jsem se toho bála, to vždy zvládly dobře. Imunitu podporujeme u nás i u holek velkým přísunem ovoce a zeleniny. Dali jsme se do pěstování vlastního, a jsme rádi, že holky se nad ničím neofrňují a sní vše. Často jsme venku, i za deště chodíme na vycházky. Všichni se otužujeme, sportujeme, dětem doplňuji vitamin D a C. Maličká je zdravé miminko, zatím od holek chytila jen dvakrát školkovou rýmičku. Otužování jí baví. Svoje děti jsem nikdy moc nenavlíkala. Jako miminka měli o vrstvu víc, teď už si starší řeknou, jestli je jim zima nebo teplo, a podle toho je i oblékám. Malá má radši zimu, je v tom po mě.

    A samotné testování? Byla to nová zkušenost pro nás všechny. Holky s tabletkou problém neměly. Marťánci hezky voní i chutnají. Není z nich cítit žádná chemie, jen příjemná vůně ovoce. Hezky se v pusince rozpustí, takže jsem nemusela mít strach, že by je mohli vdechnout. Naše princezny už chápou, že vitamíny jsou důležité a vzhledem k dobré chuti si Marťánky brzy zamilovaly. Bohužel se sirupem jsme štěstí neměli. Malé prostě nesedl. Ublinkávala po něm, takže jsem ho vysadila. Ale nemyslím si, že problém by byl v sirupu. Sama jsem ho ochutnala a jeho chutí jsem mile překvapená. Pro děti bude určitě velmi atraktivni, chutná totiž jako ovocná přesnídávka. Navíc obsahuje Vit D, takže už člověk nemusí myslet na Vigantol.

    Myslím, že díky užívání Marťánku jsme bez úhony přežili nájezd chřipkové sezony ve školce. I když malá měla rýmu, tak to od ní holky nechytily a to se pořád pusinkují a mazlí.
    Děkujeme za možnost vyzkoušet si testování,holky si připadaly jako velké dámy a moc si to užily.

    #test_martanci #recenze #zkusenosti_martanci

    zebruska
    9. lis 2018    Čtené 445x

    Test návštěvy z vesmíru

    Ráda zkouším nové věci. Když je možnost ozkoušet něco nového pro moje kluky, jdu do toho. Zvlášť, když jim to může pomoct k lepšímu zdraví. Proto jsem byla ráda, že jsem se mohla zapojit do testování Marťánků. 

    Přišly nám úplně vhod. Starší právě doléčil jednu rýmu. Imunita nebyla ještě úplně v pohodě, takže hned přišla rýma další. Od té chvíle se ale oba drží (ťuk ťuk).

    Nejprve shrnu ty tabletkové, pro starší děti. Chutnají sladce. Po jahodách nejen chutnají, ale hlavně voní. Jsou poměrně velké. Když už se jmenují Marťánci, mohli by mít starý známý tvar. Staršímu moc chutnaly, mladší mu je záviděl.

    Sirup pro mladší voněl a chutnal taky po jahodách. Byl konzistence jako jahodová přesnídávka. Mladší s ním problém neměl, ale vím, že starší by ho měl, protože veškeré sirupy jsou problém. Lžička se má naplnit celá, což je fajn, ale cestou do pusy mi několikrát pokapal sirup ubrus, oblečení. Rovněž sklenička byla nepříjemně olepená, pokud jsem hned neotřela zavírání ubrouskem. 

    Složení mají oba výrobky ucházející, uvítala bych větší množství vitamínu C, který v tomto období doplňujeme hodně. 

    Díky, Marťánci  🙂

    #zkusenosti_martanci

    akirchnerova
    3. lis 2018    Čtené 405x

    Jak jsme testovali vitamíny Marťánky FUTURA

    Konečně jsem měla čas si sednout hezky v klidu k notasu a můžu se vrhnout na napsání recenze na vitamíny. A na začátek bych chtěla moc poděkovat, protože jsem si fakt nemyslela, že bychom mohli zrovna my vyhrát testování Marťánků... byla to bezva zkušenost 🙂 A doufám, že zas něco budem testovat 🙂

    Tak a ted od začátku 🙂

    Jeden den u nás zazvonil pan pošťák a dovezl balíček. Jee, to bylo radosti. Kluci byli oba dva zrovna nemocní, tak vitamíny přišly vhod. Hned jsme začali s testováním. 

    Mladší syn Vojta testoval sirup Marťánky FUTURA pro děti od 1 do 3 let.

    Sirup byl chuťově moc dobrý, trošku víc sladší, konzistence připomíná hustotou přesnídávku. Myslím si, že pro takové malé děti ideální. Vojtík sice trošku záviděl staršímu bráchovi "bonbonky", ale vždy se nechal ukecat na sirupek 🙂

    Starší syn Marek testoval cucací tablety Marťánky FUTURA pro děti od 3 do 6 let.

    Tabletky byly větší, pro takovou věkovou kategorii dle mého úplně dostačující, a dobře se vylupovaly z obalu. Chuťově byly dle mého taky dobré, ale v puse zůstávala taková prášková pachuť. Ale jelikož to mlaďochovi chutnalo, nebyl u nás problém.

    Celkově jsou vitamíny vhodné pro silné a zdravé kosti a zuby, učení a pro podporu přirozené imuniny. Obsahují železo, vápník, vitamín D3, K2, a Céčko. Vitamíny pro starší děti obsahují navíc i betaglukany z přírodních zdrojů.

    Já jsem s vitamínama spokojená, pro mě bylo důležité, aby to klukům chutnalo a nebyl problém s tím, aby to pozřeli. Kluci za tu dobu byly nachlazení, ale přišli mi, že se z nachlazení dostali mnohem rychleji než obvykle. My budeme Marťánky FUTURA určitě kupovat i nadále.

    #test_martanci #recenze #zkusenosti_martanci

    kikinkaka
    28. říj 2018    Čtené 1097x

    Naše testování vitamínů -Marťánci Futura

    Předem chci poděkovat za možnost tohoto testování, dětem i mě udělalo obrovskou radost.

    Náš 6ti letý syn testoval cucací tabletky Marťánci Futura. 

    Skoro každý den po snídani si sám o svůj vitamínek řekl. Moc mu chutnal. Jedno balení obsahuje 30 kusů cucacích tabletek.

    Chuťově mi dosti připomínají cucací marťánky, které prodávali dříve ve tvaru marťana. Jen teď bych řekla, že je chuť výraznější. Komplex všech potřebných vitamínů a minerálů v jedné tabletce, obohaceno o Betaglukany z přírodních zdrojů, doporučeno pro děti ve věku 3-6 let ke každodennímu užívání.

    Roční syn s chutí testoval sirup Marťánci Futura. Má ovocnou chuť díky obsahu jablečného a jahodového pyré. Takže je chuťově podobný jako ovocná výživa.

    Neobsahuje barviva a konzervanty, ale za to obsahuje komplex vitaminů a minerálů přizpůsobený nárokům dětského vývoje ve věku 1-3 roky. Děti od 1 roku užívají 5 ml (1 čajová lžička) sirupu 1x denně. Dětem od 3 let a dospělým je možno zvýšit dávku až na 10ml sirupu denně. S dávkováním nebyl žádný problém, jelikož je součástí balení odměrka ve tvaru plastové lžičky.

    Jedno balení (lahvička) obsahuje 125ml sirupu.

    Takže, za nás určitě doporučujeme a dokoupíme další balení. 

    #test_martanci #recenze #zkusenosti_martanci

    kaciska7
    28. říj 2018    Čtené 264x

    Jak jsme testovaly Marťanky

    Měla jsem radost, když jsem byla vybrána na testování Marťanku. Když došli, měla jsem radost nejen já, ale i děti 🙂

    - Jako první mě mile překvapila chuť 🙂 Tabletky chutnají jako bonbon 

    - Sirup bych přirovnala k hustší přesnídávce.

    - Tabletky se rozpustí na jazyku nebo, jak to dělala malá, je rozkoušete a zbytek se rozpustí. Tím, že jsou sladké, je to fajn 🙂 I sirup se díky své chuti skvěle polyká.

    - Navíc obsahují spoustu vitamínů a na podzim je děti potřebují o to víc 🙂

    - Po celou dobu testování se děti samy hlásili o vitamín, což samo o sobě je super. 

    - Za nás bych vitamíny jen doporučila. 

    xoriska
    24. říj 2018    Čtené 157x

    Jak jsme testovali Marťánky Futura

    Na testování Martánků jsem se velmi těšila, a to hned z několika důvodů. Zajímalo mě, zda a jak se změnila jejich chuť od doby, co jsem je dostávala já jako dítě. A to že je již pěkná řádka let. A pak také, že nastal podzim a na syna hned samozřejmě vlezla nějaká chřipka, tudíž jsem již pokukovala po nějakých vitamínech, které pořídíme. A co jsme to konkrétně testovali?

    Jednalo se o sirup pro děti od 1 roku Marťánci Futura a cucavé vitaminy od 3 let Marťánci Futura. Tak, nejdříve k sirupu.

    A co moji malí testovatelé na něj říkali ? Tak syn ho, bohužel, absolutně odmítal! Bohužel nemá rád sladké věci, takže po ochutnání na mě hodil kyselý obličej a dodal blee... :( Pokud máte tedy dítko, které není milovníkem sladké chuti, asi u něj s tímto neuspějete jako já. Dcera byla naopak nadšená, velmi jí chutná a byla by schopná do sebe nalít celou lahvičku. Takže ta se zaradovala, že bude pro ní. Co se týče složení: je obohaceny o betaglukany z přírodních zdrojů. Obsahují vápník, vitamin D3 a vitamin K2 pro silné kosti a zdravé zuby, železo, které přispívá k normálním kognitivním funkcím (např. rozvoj vnímání) a vitamin C, který přispívá ke správné funkci imunitního systému.

    Druhými testovanými byly vitaminy: ty jsou vhodné pro děti od 3 let. Jsou trošku větší, ale velmi rychle se rozpouštějí, takže se nemusíte bát, že by s ním muselo dítě nějak dlouze bojovat ani v tom případě, že není zvyklé na bonbony. Chuť je též jahodová. Co mě osobně bylo nepříjemné je, že po rozpuštění máte v puse pocit "prášku". Ale dceri toto očividně nevadí a každé ráno se připomíná o vitamínem.  

    • 1-3 roky: RŮST
      Dramatický růst a vývoj kognitivních funkcí, zvýšená potřeba vitaminu D, Ca, K2 a železa, navíc deficience vitaminu D a železa jsou velmi časté u dětí tohoto věku.
    • 3-6 let: IMUNITA
      Růst se zpomaluje, ale vstup do kolektivu (např. školka) klade zvýšené nároky na imunitu, proto je vhodné suplementovat vitaminem C, D, zinkem atp.
    • 6-9 let: KOGNITIVNÍ FUNKCE 
      Vstup do ještě většího kolektivu, konec „bezstarostného dětství“ – pro posílení mozkových funkcí suplementujeme DHA Omega-3 nenasycenými mastnými kyselinami. 

    #zkusenosti_martanci

    #test_martanci
    Marťánkovské vitamínové bonbóny u nás opravdu sklízí úspěch, čtyřletý Štěpánek se jich dožaduje několikrát denně 😂

    puresin
    Zpráva byla změněna    9. říj 2018    

    #test_martanci
    Máme s Mariankou velkou radost, že se účastníme koníkovského testu nových dětských vitamínů Marťánci Futura. Takže na zdraví! První lžička 🙂

    (2 fotky)

    #test_martanci hned jsem dětem dala dnešní první dávku a zatím nevypadalo, že by jim nechutnalo😊 mě překvapila vůně a konzistence sirupu. Je to jak jahodová presnídávka 😉👌zrovna jsou děti dost nachcípané, takže každý vitamín se ještě víc teď hodí.

    #test_martanci balíček nám v poledne došel 😉👌moooc děkujeme a děti se hned do něj pustili. Radost ani nešla ostře zachytit 😁 jdeme na to

    Vzpomínáte si na reklamy Marťánků, když jsme byli dětmi my? Ano?

    Marťánci jsou stále na trhu, pečují o zdraví dětí a dodávají jim vše potřebné do budoucna. S láskyplnou péči maminek, špetkou slušnosti a hrskou pokory, kterou jim den za dnem vštepujete, se s hrdostí a pýchou můžete zaslouženě kochat, jak vám vaše ratolesti rostou před očima.

    Vyzkoušejte nové doplňky stravy z řady Marťánci FUTURA a napište nám váš názor na ně i vy.

    https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-martanky-v1kcqu/

    #test_martanci

    konik_testuje
    24. zář 2018    Čtené 2105x

    Vaše zkušenosti s Marťánky

    Aktualizace: jak dopadly doplňky stravy Marťánci FUTURA v testování? Dozvíte se v našem fóru zde. Přečtěte si recenze maminek i vy.

    ---

    Všichni si přejeme, aby jednou byly naše děti samostatné, silné a odolné. Máme jen pár let, kdy můžeme něco ovlivnit. Zato každý den. Krůček za krůčkem. Aby nás jednou přerostly. Doplňky stravy Marťánci FUTURA vám ve vašem snažení mohou pomoci. Produkty jsou přizpůsobené potřebám dětí v konkrétním věkovém stadiu.

    A proto jsme připravili podzimní testování, do kterého se mohou zapojit všechny moderní maminky.

    Co testujeme

    Marťánci FUTURA

    Na testování vám zašleme sirup a cucavé tablety. Sirup Marťánci Futura 1-3, který je vhodný pro děti ve věku od 1-3 let. Podporuje správný růst,  příznivě ovlivňuje rozvoj vnímání a dalších kognitivních funkcí a v neposlední řadě podporuje také přirozenou dětskou imunitu. Sirup má navíc lahodnou chuť díky obsahu jahodového a jablečného pyré.

    Cucavé tablety Marťánci Futura 3-6, obohacené o betaglukany, jsou určeny pro předškoláky ve věku 3 až 6 let. Podporují funkci imunitního systému,  pečují o správné kognitivní funkce dětí, jako  např. schopnost soustředit se a učit, ale podporují také správný růst a silné kosti. Cucavé tablety mají příjemnou jahodovou příchuť.

    Obsažený vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému u dětí a spolu s vápníkem jsou důležité pro správný růst a vývoj kostí u dětí, železo přispívá k normálnímu kognitivnímu vývoji u dětí. Doplněno o vitamin C a K2.

    Koho hledáme

    Na testování hledáme 10 moderních maminek, které zajímají informace a složení produktů pro děti. Sledují novinky na trhu, vzdělávají se a chtějí své rodině dopřát to nejlepší pro zdravý život a vývoj dětí. Jejich dětičky by měly být ve věku do tří let.

    Jak se zapojit

    Pokud byste chtěly dostat Marťánky pro své děti na testování, stačí jen napsat komentář pod náš článek. V něm zodpovězte otázku:

    Co všechno děláte pro zdraví a imunitu svých dětí?

    Odpověď napište do komentáře do neděle 30.9 a nezapomeňte také napsat i něco o svých dětech a o své rodince. V pondělí 1. 10 vybereme 10 maminek na naše podzimní testování.

    Velmi se těšíme na vaše komentáře a držíme vám palce!

    Váš konik_testuje

    Podzim je tu, co si budeme namlouvat, děti se vrátily zpátky do školy.

    Našim dětem se snažíme dát vždy jen to nejlepší. Pestrá a nutričně vyvážená strava je pro zdravý růst a rozvoj dítěte klíčová. Samotný příjem potravy ale většinou nepokrývá potřebu všech důležitých živin v dostatečné míře, zejména v obdobích, kdy se děti stravují mimo domov a dohled rodičů.

    Vyzkoušejte doplňky stravy Marťánky FUTURA od Walmarku vyvinuté ve spolupráci s pediatry, jejichž složení je speciálně uzpůsobeno potřebám dětí v konkrétním vývojovém stádiu. Nechte vaše děti ochutnat svěží chutě a inovativní složení nových Marťánků.

    #test_martanci