veruska98
    31. črc 2018    Čtené 301x

    PŘEBALUJEME NEPOSEDNÉ DĚTI A PLAVEME, TESTOVÁNI PAMPERS PANTS A SPLASHERS

    Ráda bych v první řadě poděkovala Modrému koníku za možnost testování produktů Pampers pants a splashers. Když mi přišla zpráva že jste nás vybrali byla jsem nadšená že můžu vyzkoušet zase něco nového používali jsme od narození Pampers premium care nebo Pampers active.

    Pampers patří k těm nejznámějším a pro mě je to sázka na jistotu, taková osvědčená klasika.

    Jako první bych ráda zhodnotila plenky pants které jsme otestovali více.


    Pampers Premium Care Pants

    Vzhled plenek je podobný jako u všech pampers ,zelenobíla barva , obrázek, plenka vypadá jako kalhotky jsou velmi pružné. Velmi mile mne překvapilo že plenky mají indikátor vlhkosti (proužek počurané pleny) což mněli plenky 1-2 je to velká pomoc. Po prvním vybalení pleny člověk pozná jak patří plena vzadu ma proužek který slouží na zalepení pleny a následné vyhození, takže když dítě přebalujete stačí jen natáhnout plenu což jde velmi snadno i když se neposedné dítě otáčí na bříško 😃 vy jen natáhnete a když leží na bříšku už jen doupravíte plenku aby seděla na zádech.

    Sundávaní plenky funguje tak že roztrhnete na bocích plenu a poté srolujete a zalepíte tím proužkem který je na zadní straně pleny. Pleny krásně obepínají tělíčko, nikde neškrtí, nejsou opruzeniny.

    Shrnutí: 

    Když to shrnu, tak s plenkami jsem byla moc spokojená a pozitiva rozhodně převažují. Prvních pár plenek mi trvalo než jsem si našla způsob jak malé rychle strčit nožky do otvorů plenek protože mi často vytahovala nohy než jsem ji oblekla 😃 ale pak už to šlo rychle, další pozitiva je pružný pas a gumičky kolem nožiček,příjemná vůně.

    Jako jediné mínus vidím asi cenu.

    Koupací plenky Pampers Splashers

    Letos jsme porpvé využily bazének tak jsme byli rádi že můžeme otestovat koupací plenky které jsme se jinak chystali koupit. Splashers velmi zaujali že mají krásné letní barevné motivy sluníčko a chobotnici,koupací plenky se natahujou stejne jako pants jsou stejně pružné a krásně sedí, plena nemá pružek na zabalení takže je dobré mít sebou něco do čeho plenku potom dáte. Testovali jsme plenky v bazénku plenka se nacucla trochu ale netak že by to malé nejak vadilo hrála si v bazénku a byla spokojena. Označení plenek jestli je to předek nebo zadek je u těhle značeno obrázkem na přední straně. Udržení větší nadílky nemůžem posoudit jestli by plenka zachytila.

    Koupací plenky obstáli velmi dobře.

    Závěr

    Testování plenek pampers bych zhodnotila jako úspešné byli jsme spokojeni s produktama a že jsme mohli vyzkoušet něco nového takže doporučujeme hlavně pants přes den kdy se děti pořád otáčejí a utíkají, to je fakt nejrychlejší přebalování. Plavky snad využijeme ještě několikrát.

    kristynka97
    31. črc 2018    Čtené 150x

    Spokojenost s Pampers

    Ahojte, jdeme se s vámi podělit o zkušenosti s testováním Pampers premium care a splasher, ale prvně bychom chtěli poděkovat koníků za tu možnost, byl to úžasný pocit když jsem se dozvěděla že si vybrali Gábinku  Ani nevím kde dříve začít ale asi u Pampers premium care, ty jsme používali téměř každý den takže máme vážně otestováno. 

    Pampers premium care jsou úžasné má několik kladných bodů, premium jsme používali už v porodnici, má jeden úžasný proužek který signalizuje že je čas na prebaleni ten mi na začátcích hodně pomohl věděla jsem kdy už je čas, a teď když jsem mohla vyzkoušet i kalhoty byla jsem nadšená Dcerka přebalování moc nemusí vždy se u toho vzteká pokud je plinka jen pocurana mohu ji sundat i ve stoje, hlavně i obléknout.

    Plinka hlavně splňuje všechny požadavky, Dcera ji neprocura jako ostatní plinky a není opruzená je naprosto v suchu kde to jde hlavně poznat přes noc, málo kdy prebalujeme v noci  hlavně jsou výborné i v tom že narozdíl od jiných plenek nespadnou když Dcerka běhá tak plinka krásně drží narozdíl co u jiných máme zkušenost že s dcerky spadli.

    A teď bych ráda přešla k Pampers splasher.

    Když jsem balíček rozbalili byla jsem už ohromená tím jak jsou krásně barevné ale to nadšení ještě teprve přišlo po vyzkoušení, plinka byla i po namočení vzhledově jako suchá i Gábinka se v ní cítila pohodlně a bezpečně když byla jaká koliv nehoda plinka nic nepropustila.

    Jako u ostatních ze kterýma máme tu zkušenost, byla jsem z nich naprosto nadšená Pampers jaké koliv jsou pro mě jistota kvality, ke které se vždycky velmi ráda vracím, jsem maminka která ráda zkouší nové věci takže jsme vyzkoušeli mnoha značek ale tyhle jsou naše oblíbené, splňují vše co slibují. 

    Ještě jednou bychom moc chtěli poděkovat za tak úžasnou zkušenost testovat, velké díky Modrému koníků  Byli jsme moc spokojení.

    petulkkab
    31. črc 2018    Čtené 258x

    Testování plenek pro neposedy

    Přebalování naší roční dcerky Elenky začalo připomínat „boj o přežití“, a když jsem viděla možnost testovat plenky Premium Care Pants, neváhala jsem nás přihlásit. A mile mě překvapilo, že nás tým Modrého koníka vybral.

    S nadšením jsme s dcerou rozbalily balení a pustily se do testování. Zprvu jsem z nich byla nadšená a malá vypadala také spokojeně. Velmi jsme ocenily indikační proužek, který se v případě znečištění plenky zbarví ze žluté na modrou, což nám ušetřilo dost času se zbytečným přebalováním.

    Ačkoliv mají kalhotky velmi pružný a měkký pas, po prvním dni testování měla malá večer otlačený pas na bříšku (respektive podbřišku) a gumičky na stehýnkách. A to i přesto, že není žádný puclík. Nepůsobila však, že by ji to nějak obtěžovalo, takže jsme v testování v klidu pokračovaly dál.

    Problém pro mě osobně nastal ve chvíli, kdy se malá pokadila. Velmi opatrně jsem se snažila sundat plenku. Jednou vleže a podruhé ve stoje, ale pokaždé jsem „nadílku“ rozmazala malé po celých nožičkách, i když jsem postupovala opravdu opatrně. Až v průběhu testování jsem si od ostatních testujících maminek přečetla, že se mají pro klidné sundání roztrhnout na stranách. Upřímně jsem před testováním nezkoumala, co se má či nemá dělat, což by bývalo možná pomohlo. Ale v momentě, kdy jsme začaly roztrhávat plenky na bocích, jsme dokázaly přebalovat „čistě“.

    Kalhotky mají na sobě také lepící proužek, který má pomoci plenku po použití zabalit. Je to šikovný pomocník, jen mi lehce vadilo, že když jsem proužek odlepila, abych plenku zabalila, lepidlo lepilo i tam, kde byl proužek původně přilepen a kolikrát se mi zabalená plenka přilepila k přebalovací podložce či kraji umyvadla, kam jsem ji odložila.

    Plenkové kalhotky Pampers Premium Care Pants bych maminkám doporučila i přesto, že malá od nich byla trochu otlačená. Zadeček měla hezky v suchu, žádné zarudnutí nic, tudíž za nás spokojenost.

    Dále jsme testovaly i plavkové kalhotky Splashers. Do té doby jsem dceři dávala kalhotky z jedné drogerie, které zvládly bez problémů i to, když se malá během dovádění v bazénu pokadila. Kalhotky Splashers mají opět krásně pružný pas a hezky se natáhnou. Z estetického hlediska se mi líbí i mořské motivy, které na sobě kalhotky mají.

    Výrobce uvádí, že kalhotky nenasáknou ve vodě, a tím pádem neomezují dítě v pohybu. Já bych s tímto tvrzením úplně nesouhlasila. Když se malá cachtala ve vodě a pak sem si ji vzala do náruče, crčela z kalhotek nasáklá voda. Zároveň však musím uznat, že mnohem menší množství, než z obdobných kalhotek od jiného výrobce.

    Také mi u plavkových plenek chyběl lepící proužek, který by pomohl při zabalení plenky po použití, jako to mají kalhotky Pampers Premium Care Pants.

    Během testování jsme horší zátěž než případné počůrání nezažily, takže nemůžu porovnat, jak by dopadly, ale věřím, že by obstály. Nicméně v září nás čeká dovolená u moře a původně jsem chtěla vzít koupací plenky, co máme z drogérie, ale rozhodně pořídím malé Pampers Splashers.

    dannki
    22. črc 2018    Čtené 305x

    Testování Pampers Pants a Splashers s naším ročním divochem

    Chtěla bych poděkovat Modrému koníku a Pampers za možnost testovat kalhotkové pleny a pleny do vody. Byla jsem nadšená, protože jsme v podstatě poprvé něco vyhráli.  Nejdříve se v recenzi budu věnovat Pampers Pants Premium Care, které jsme testovali více, poté přijde na řadu Splashers.

    Pampers Pants Premium Care

    Byla to naše druhá zkušenost s plenkovými kalhotkami od Pampers. Poprvé byl ale syn ještě ležící miminko, které nikam „neutíkalo“ při přebalování. Synovi je nyní rok a při každém přebalování „zdrhá“ a má mnoho jiných věcí na práci, než ležet a počkat, až ho přebalím. Většinou nezabírají moc ani nové hračky, či předměty, které normálně do ruky nedostane (Telefon, ovladač, stužka apod.).  

    U neposedného batolete jsou natahovací plenky trošku větší výhra než plenky s klasickým zapínáním, nicméně ani to není spása, většinou končí malý u mě na klíně a natahuji mu je jako tepláčky. Oceňuji, že si je malý nerozepne. S klasickými plenami už jsme totiž měli dvě nehody, kdy si malý sundal plenku.

    Plenky jsou jemné na dotek a dělají malý zadeček. Pás se krásně natahuje a přizpůsobuje tělu, nikde nic neškrtí a zároveň při „větší náloži“ nic neproteče ( bůh ví ale, jak by to bylo při průjmu například..). Při přebalení lze plenky opět stáhnout (což nedoporučuji, pokud je dítě pokakané), nebo se pás na bocích jednoduše roztrhne, plenka zamotá a vzadu na plence se použije modrý lepící proužek, kterým se plenka zabezpečí proti rozbalení.

    Plenky v pohodě vydrží celou noc a neprotečou. Nicméně prdelka syna bývala po noci vlhká, synovi to nevadí (je zvyklý, že doma používáme látkové plenky a v nich má to vlhko také). Nebývá z toho ani opruzený, problém je v posledním čase jen, pokud hned nezaznamenám, že je pokakaný a je v plence déle (je ale jedno, zda se jedná o jednoráz, či látkové pleny).  

    Dobrý je také žlutý indikační proužek, díky kterému člověk pozná už jen při sundání kalhot, zda je plenka již pročůraná či nikoli (při pročůrání proužek zmodrá). Moje zkušenost s jednorázovými plenami je ale taková, že je cítím ještě než je plena pročůraná až k proužku. U některých plen je tento zápach větší, u některých menší, ale cítím to u všech.

    Jako nevýhodu vidím také vyšší pořizovací cenu plenek.

    Celkově hodnotím plenky pozitivně, především to, že si je syn neumí rozepnout tak jako klasický jednoráz či látkové pleny. Velmi dobré jsou určitě plenky pro starší děti, které se učí na nočník. Plenky si jednoduše stáhnou a mohou jít na nočník.

    Splashers
            

    Plenky do vody jsme využili dostatečně, jelikož chodíme každý týden na plavání plus jsme měli jednou i náhradní hodinu a byli jsme se také koupat u tchýně na zahradě.

    Překvapilo mě, že v balíčku jsou plenky se dvěma různými obrázky (sluníčko, chobotnice), což je  super pro větší děti, mohou si vybrat, s jakým obrázkem se půjdou koupat tentokrát.

    Splashers se natahují a přizpůsobují podobně jako Pants, nikde nic neškrtí, zároveň pěkně drží na těle, takže případný bobek to zachytí (nemáme odzkoušeno, za půl roku lekcí plavání malý neměl ani jednou nehodu). Při blbnutí ve vodě drží plavky na svém místě, takže dítě může skotačit, kopat nohama a plavky se ani nehnou. Dokud je dítě ve vodě, tak se nezdá, že by plenky byly nějak moc nasáklé nebo snad táhly dítě ke dnu. Stalo se nám ale, že když jsme vylezli z vody a držela jsem malého na ruce, tak jsem rukou zmáčkla plavky a teklo z nich vody a vody. Při prvních lekcích plavání jsme zkoušeli plavky od konkurenční značky a nic podobného si nepamatuji. Na dalších lekcích už jsme měli plavky látkové, které v podstatě žádnou vodu nezadržují.

    Plavky se sundají jako Pants buď stažením nebo roztržením na bocích. Bohužel ale chybí modrý lepící proužek, kterým by se plenka zabalila.

    Celkově jsme byli s plavkami spokojeni, nicméně jak jsem psala výše nemile mě překvapilo, kolik vody z nich teklo, když jsme vylezli z vody ven. Je na to potřeba myslet a hned plenu zmáčknout, aby voda vytekla. Když jsme totiž u tchýně malého hned zabalili do osušky a švagr si ho vzal na klín, tak skončil s úplně promočenýma kalhotama.

    renatka16
    22. črc 2018    Čtené 342x

    Testování Pampers pants a Pampers splashers 🙂

    Pampers pants

    Dceři je 10 měsíců a měly jsme možnost vyzkoušet Pampers pants. Je to aktivní dítě. Leze po čtyřech, staví se a zkouší dělat první krůčky. Když se mi plenky dostaly do ruky, líbil se mi design i to, jak je plenka měkká a lehká. Trochu ale zapáchá chemií. Plenky se jednoduše oblékají a hezky sedí.  Manžety pěkně obepínají nožičky. Plenka je vyšší v pase, takže hezky drží a neshrnuje se. Ani při vykonání potřeby plenka nesjíždí dolů. Plenka se dá po bocích roztrhnout, takže sundání je rychlé a jednoduché, pokud je dítě na zemi. Já jsem zvyklá pokakanou plenu sundávat dceři nad umyvadlem a hned umýt dupku pod tekoucí vodou. V tomto případě není sundávání pleny vůbec jednoduché. Plenka má na zadní straně pásek, kterým se má použitá plena zalepit. S tím jsem se ale moc neskamarádila a pořád jsem nevychytala způsob, jak plenu pořádně zabalit. Pokud dcera neměla plenu na sobě moc dlouho, bylo vše v pořádku. Když jsem jí plenu nechala déle, sice neprotekla, ale dcera byla otlačená, měla mokrou kůži a začala se jí dělat opruzenina. Tyto pleny jsou i poměrně drahé. Pampers pants možná dám ještě šanci v době, kdy se bude dcera učit chodit na nočník. Do té doby zůstaneme u klasických plen, které používáme a které nám vyhovují.

    Pampers splashers

    Dcera miluje čachtání ve vodě, a když jsme poprvé vyrazily na místní koupaliště, použila jsem klasické plenkové plavky s „lepítky“, ale moc nadšená jsem nebyla. Dcera měla tendenci plenku neustále rozlepovat, takže jsem ji musela znovu zalepovat a upravovat. Plenka nedržela tvar a byla nakřivo. Toto u plenkových kalhotek do vody Pampers splashers odpadá. Když se mi dostaly do ruky, těšila jsem se, až je vyzkoušíme. Plenka se obléká jako kalhotky a hezky sedí. Plenky nenasáknou vodu a lemy kolem nožiček nepropustí žádnou nečistotu. Plenku jsem dceři vždy na suchu sundala, a když jsme šly znovu do bazénu, tak jsem ji opět jednoduše nandala. Nezaznamenala jsem žádnou reakci na kůži. Při znečištění se dá roztrhnout na bocích. S plenkovými kalhotkami Pampers splashers jsem spokojená. Ten pravý zátěžový test nás teprve čeká. Pampers splashers rozhodně přibalím do kufru a poputují s námi na dovolenou k moři. 

    Moc děkuji za možnost otestování těchto dvou produktů pampers 🙂

    kaca2612
    21. črc 2018    Čtené 167x

    Testování Pampers

    Ahoj všem. Rada bych se představila. Jsem mama dvou princezen. Starší Anetka 10 let a mladší Terezka bude mit 1 rok.

    Jsem moc rada, ze jsem se zúčastnila soutěže o testování plen navlekacich a do vody. Mela jsem velkou radost, ze nas vybrali👌🏼Co se tyče testování , ihned jsme vyzkoušeli navlekaci. Jelikož malá je neposeda(hlavně u prebalovani) tak musím rict, ze tyto pleny jsou vyborne na nasazení. Rychlost a žádné škrcení do pupíku. Vůbec nepadaly, ba naopak dobre prilnuly a seděly suprove👏🏽Pohyb bez omezení. Procurane nikdy nebyly. Jen se nám stalo dvakrát, když mela trochu řidší stolici, tak protekly🙈 jinak jsem neviděla větší problém. Co stojí za zmínku , je pasek na zabaleni. V tom je veliká výhoda!!!

    Tolik o natahovacich plenkách a teď bych rada zmínila plenky do vody. Malá miluje vodu!!!Neuveritelna kachna to je😂🙈 Prvně nám testování tvrdila ryma a pak počasí. Ale uz jsme se konečně dočkaly a trada koupacka. Tyhle pleny do vody jsou naprostá pecka. Drží krasne!!!po vykoupání nebyl náznak jakýchkoliv zmackanin a cucku, jako u jiných značek. Když je dam uschnout, jsou jako nové vytazene. Takže i jedna plena na více použití. Ještě co bych chtěla rict, mají obědě pleny krasne obrázky. Takže pleny do vody jsou TOP.

    Tolik k testování. Ještě jednou moc Dekuji, ze jsme mohly testovat. A maminkam poradím, at je aspoň vyzkouší. Stojí za to. Mějte se krasne. Pa Katka.

    11hannah
    19. črc 2018    Čtené 144x

    Testování Pampers

    Shrnutí

    Tak, konečně se dostávám k vyhodnocení dárečků od Pampers a to konkrétně Pampers Pants a Splashers.

    Nejprve bych se ráda vyjádřila k plenkovým kalhotkám. Jako první mě po rozbalení upoutala krásná vůně. Nasazování probíhá naprosto hladce a rychle, problém byl jedině po koupání, kdy je malý ještě vlhký, ale to je logické. 🙂 Většinou jsem je měnila ve stoje, protože, malý je neposeda a přebalování je boj. 😀 Rozhodně je to jednodušší než u klasických plen. Vydrží opravdu hodně a že jim dal syn pořádně zabrat. 😂 Velikost sedla přesně, materiál moc příjemný, bez opruzenin. Za mě můžu vřele doporučit, většinou si je šetřím na noc.

    Co se týká plavkových plen, vyzkoušela jsem je asi 3x, neboť počasí moc nepřálo a nechtělo se mi je plýtvat. Material opět v pořádku, seděly skvěle, krásné barevné provedení. Akorát ve vodě nasávají dost vody a když je porovnám s klasickými neoprenovými plavkami jsou o něco horší. Kdo plavky nevlastní a nechce pořizovat určitě doporučuji koupit Splashers.

    gabkekoczi
    18. črc 2018    Čtené 814x

    Přebalujeme a plaveme s lehkostí, aneb testujeme plenky Pampers

    Neštěstí ve hře, štěstí v lásce - tímto příslovím jsem se vždy "utěšovala", když jsem v něčem nevyhrála. Ať už to byla tombola na vesnické zábavě nebo jen stírací los. A musím říct, že to není daleko od pravdy. Mám báječného manžela a k tomu dvě krásné děti, bez kterých si svůj život už nedovedu představit.

    Ale další přísloví tvrdí, že výjimka potvrzuje pravidlo, a tak se konečně usmálo štěstí i na nás a vyhráli jsme se synem testování plenek Pampers Pants a Pampers Splashers. Za tuto šanci a zkušenost moc děkuji. Testování jsem si užila a snad i ten náš malý neposeda.

    V první řadě bych ráda zhodnotila plenkové kalhotky, neboť tyto jsme využívali nejvíce.

    Pampers Premium Care Pants

    Vzhled plenkových kalhotek Pampers je typický pro tuto značku - zelenobílý. Tyto plenky jsou ale doplněny o barevné obrázky zvířátek, které jsou decentní, nijak křiklavé. Už toto mě mile překvapilo, neboť to plenky tak nějak oživilo.

    Když jsem šla plenky poprvé vyzkoušet, ani jsem moc netápala, kde je předek a kde zadek plenky. Selským rozumem jsem usoudila, že proužek na zalepení použité pleny patří na zadeček našeho mrňouse. K tomuto rozhodnutí mi pomohl i indikátor vlhkosti (proužek), který plenky mají a již z dřívějška jsem zvyklá, že bývá vepředu. Ten u plenek velice oceňuji, protože nemusíte přebalovat každou chvilku, když vidíte, že proužek není dostatečně zbarvený. Další výhodou plenkových kalhotek je vysoký pružný pas, který je poddajný a přizpůsobí se jakékoliv postavě dítěte. A nikde netlačí.

    Když došlo na samotné nasazování plenky, byla to opravdu bleskurychlá akce. Ve většině případech musím našemu malému dávat něco na zabavení do ručiček, tentokrát to nebylo potřeba. Ale nejvíc plusových bodů si toto snadné oblékání získalo na dětském hřišti, kde jsem nemusela hledat místo, kam bych si malého položila, abych ho pohodlně přebalila. Prostě jsem si ho dala na klín a plenkové kalhotky mu jednoduše natáhla.

    Jak jednoduché je navlékání těchto plenek, tak musím říct, že je i snadné jejich sundavání. Stačí na boku lehce zatáhnout a plenka se roztrhne. Opravdu není potřeba vynakládat velkou sílu, což mě též mile překvapilo.

    Díky dobrým manžetám kolem nožiček se nám ani jednou nestalo, že by plenky přes den protekly. Bohužel však přes noc toto říci nemůžu. Za celou dobu testování nám nevydržely noc celkem 4x. Nevím, zda to dávat vyloženě za vinu samotným plenkám nebo to mohlo být tím, že v ní náš malý strávil více jak 12 hodin (v reklamě uváděna výdrž AŽ 12 hodin). Ale toto mě dost zklamalo, protože u námi běžně používaných plenek se mi toto nestává a též je v nich syn stejnou dobu. Když pominu tyto nemilé situace, tak musím říct, že byla prdelka našeho malého vždy v suchu a nestalo se, že by se po těchto plenkách objevily opruzeniny.

    Co se týče samotného zabalení plenky po jejím použití, slouží k tomuto účelu lepící proužek na zadní části plenky. Po jeho uchopení zatáhnete na jednu stranu a zpět a pásek je uvolněn a vy můžete plenku zalepit. Systém velice jednoduchý, avšak dle mého názoru zcela nepromyšlený v případě řídké stolice. Boky plenky zůstávají volné a je tu velké riziko nechtěného opuštění nadílky těmito místy. A rozhodně není možné sundání pokakané pleny bez postranního roztržení, neboť dochází k ušpinění nožiček miminka.

    Pampers Splashers

    S plenkami do vody této značky jsem se nikdy předtím nesetkala, takže jsem na jejich testování byla opravdu zvědavá.

    Když jsem vzala balíček plenek do ruky, chvilku jsem hledala, kde se otevírá. Očekávala jsem, že toto najdu na horní straně balíčku, ale nachází se ve spodní části. Po rozbalení jsem však byla opět mile překvapena. Čekala jsem znovu klasický zelenobílý vzhled, ale na mě "vykoukly" krásně barevné plenky s letním vzhledem, který mi navodil "dovolenkovou náladu". Hned bych se nejraději rozplácla někde u vody a užívala si sluníčka a pohody. Možná ze mě vypadlo i dlouhé protáhlé JŮŮŮŮŮ. 

    Plenky jsou dost podobné plenkovým kalhotkám Pampers Pants - mají pružný pas a dvojité manžety kolem nožiček. Opět se prezentují rychlým navlékáním a sundaváním.

    První test proběhl na kurzu plavání, kdy musím říct, že plenky i po 30ti minutách intenzivního plácání ve vodě, vůbec nenasákly a netáhly našeho plaváčka ke dnu. Pro porovnání jsem vyfotila plenku po dané lekci a suchou plenku a i ze samotné fotky jde vidět, že téměř nezměnily velikost. Nutno podotknout, že jsem plenku po sundání opravdu nijak neždímala. 

    Bohužel však nemůžeme posoudit, zda jsou schopné zachytit tzv. velkou nadílku, neboť se nám toto nestalo. Ale věřím, že by uspěly též bez problémů. Jen si nedokážu představit, jak bych plenku balila, když jí chybí jakékoliv pásky či proužky na zajištění. Toto by bylo určitě dobré ještě nějakým způsobem promyslet.

    U plenek do vody, které běžně používáme, jsem zvyklá že je označen předek a zadek plenky. Ale toto jsem na těchto plenkách nenašla. Tak jsem opět selským rozumem usoudila, že velký obrázek patří dopředu. 

    A protože nám počasí přálo, další test proběhl v domácím bazénu, ve kterém plenky obstály opět na 1*.

    Závěrem bych tedy naše testování zhodnotila jako úspěšné. Pampers Splashers bych s čistým svědomím a vědomím doporučila každé mamince a jejímu miminku. Za nás jsou nyní TOP. Co se týče plenkových kalhotek Pampers Pants ty si nás získaly použitím přes den, přes noc nás trochu zklamaly. Ale věřím, že najdou uplatnění u mnoha maminek neposedných dítek, protože s nimi bylo přebalování opravdu jednodušší.

    kikiss
    18. črc 2018    Čtené 211x

    Testování Pampers

    Díky Modrému Koníku jsme měly s naší princeznou Sárinkou možnost vyzkoušet Pampers Premium Care Pants a Pampers Splashers - koupací plínky do vody.

    To bylo radosti, když přišla od Modrého koníka zpráva, že vybrali právě nás. Balíček dorazil a děti natěšeně otevíraly krabice s plínkami. Na plenky do vody zrovna nebylo počasí a tak jsme začaly s testováním plínek Pampers premium Care Pants.

    Měla jsem z nich obavy, přece jen jsme zvyklé na klasické pampers se samolepkami na bocích. Otevřela jsem balení a už při vyndávání první plenky byla cítit krásná vůně. Tu vůni mám moc ráda. Plínka je příjemná na dotek, voní a má pěkné obrázky. Na plence je žlutý proužek, který změní barvu na modro, když je třeba plenku vyměnit. Na zadečku je samolepka, se kterou jsem si nejdříve nevěděla rady, ale nakonec pochopila, že je to na zabalení použité pleny. Měla jsem strach z oblékání plínky, ale po několikátém nandavání jsem si to nacvičila a už mi to tak nepřijde.

    Ani Sárinka při oblékání neprotestovala. Plínka se krásně přizpůsobí Sárinky tělíčku a všude krásně sedí i kolem nožiček. Při sundávání se plenka roztrhne na bocích, což jsem ocenila, když se nám stalo, že plínka protekla přes zádíčka, tak jsem přebalovala na bříšku a roztržení bylo super a bez ušpinění bavlněné plenky pod Sárinkou. Překvapilo mě, že plínka drží a přitom se i lehce roztrhne, když je potřeba ji sundat. Za mě super a Sárince se také líbí. Plínka vydržela i přes noc, jen jednou se stalo, že se Sárinka probudila s mokrým overálkem, ale to se stává i u běžných plínek. Takže za nás super, plínky Pampers Premium Care určitě doporučuji.

    První testování plínek Pampers Splashers. Konečně nám sluníčko přálo, a tak jsme mohli do bazénu. Princezničce Sárince jsem nandala první plínku na plavání Pampers a je to paráda, rychlé a příjemné, bez breku. Ve vodě se plenka nerozepíná, nenafukuje se, prostě super. Sárince se ve vodě velice líbí, v plínce byla moc spokojená a plavání si užila. Při nejvíce očekávaným okamžikem – sundavání mokré plenky – jsem byla mile překvapena, že jsem to zvládla sama, bez pomoci druhé osoby. Díky pants to jde skvěle, i dvě ruce to zvládnou bez problému, s jinými plínkami musel manžel držet Sárinku a já tahala plenku, a že mokré plínky moc stáhnout nejdou, s Pampers pants to jde prostě samo stáhnout i roztrhnout na bocích, takže jsme nadšené. Opravdu tleskám, Sárinka se usmívá, já se usmívám, prostě krásný sluníčkový den.

    Plenky Pampers mohu doporučit a tímto děkuji Modrému koníku za možnost si plínky vyzkoušet. Děkujeme.

    #test_pampers2 a #recenze

    sarinka12340
    18. črc 2018    Čtené 265x

    Testování Pampers Pants a Splasher

    Ahoj, 

    měli jsme možnost otestovat pampers pants premium care a Pampers splashers. Po otevření pampers pants jsem byla mile překvapená jak krásně voněly, jiné pampers my smrdí. I po otevření balíku poslední plena měla pořád stejnou vůni. 🌼 Navíc jsou fakt měkké, krásné na dotek.

    Kalhotky pants se nádherně nasazují, dítě může být v jakékoliv poloze a kalhotky jdou krásně nasadit. Pampers pants krásně obtáhnou bříško a zadeček a navíc nikde neškrtí. Byla jsem strašně mile překvapená jak Zouvince seděli, nikde nevyseli, netlačili, no prostě super. 👍

    Kalhotky pants nám dokonce vydrží celou noc bez jediné stopy 😯 Ráno po probuzení plenka nebyla prověšená, moč byla rozprostřená po celé plence.

    Jelikož máme alergii na kravské mléko tak máme skoro pořád průjem a i přesto nám plenka protekla pouze dvakrát (což se prostě někdy stane). 🙂  Velmi se mi líbí absorbační proužek díky kterému jsme vždy poznali že potřebujem přebalit. 👍

    Díky roztrhávacím stranám jsem mohla plenku sundat i když malá ležela na bříšku. Jedinou nevýhodu jsme našli u mazání, ale po pár přebalování jsem si našla taktiku 😂 Po obléknutí plenky ji vlastně odtáhnu a namažu.😊  Když nám došli testovací pampers pants, dodělali jsme balík co jsme tu měli obyčejných plenek a hrůza. 😕 Malá nevydrží na zádech, furt se s ní peru aby aspoň chvíli vydržela ležet. Samozřejmě jí se to nelíbí takže brečí. 😢  Takže za nás Pampers pants premium care super👍👍

    Pampers splashers mají krásné motivy, jeden je s chobotnicí a druhý se sluníčkem. Vypadají krásně, jsou hezky barevné a perfektně sedí jako pampers pants. 😊

    Oblékání je stejně perfektní jako u pants. Plenky jsou z takového tvrdšího materiálu ale přesto plenka nikde netlačí. 👍

    Pampers splashers se nenasáknou vodou (spíše nasáknou ale velmi málo), takže po vyndání z vody vykape trochu vody a plenka se nijak neprověsí. Sundat jde krásně zas roztržením na stranách. 😊 Plenka splasher nám zatím vše udržela. 🙂

    My jsme byli spokojeni. 👍

    Děkujeme že jsme byli vybráni a mohli jsme otestovat plenky pampers pants premium care a pampers splashers za nás obrovská spokojenost. 👍😊

    Takhle se Zouvinka tesi do vany, nejradeji by si tam vlezla sama. Jelikoz jsme byli lehce nemocny tak pampers splashers jsme meli moznost vyzkouset jen jednou, tak aby jsme zjistili vic dostala ji dnes do vany 😊👍 #test_pampers2

    (2 fotky)

    Tak nám už došli pampers pants, za nás spokojenost. Vydrží v pohodě celou noc. Parkrat jsme protekli kdyz jsme meli nehodu ale to se stane asi u vsech plenek. Pampers splashers krasne navlikani jako pants, plenka se nenasakne takze take super 👍😉 #test_pampers2

    Tak jsme dneska konečně vyzkoušeli a otestovali Pampers splasher, a za nás jsou naprosto úžasné 😍 když Dcerka vylezla z vody plinka vypadala že je suchá a přitom krásně vodu držela, máme už jedny vyzkoušené a ty byli hrozné dcera curala a teklo jí to po nožce :( tyhle jsou naprosto úžasné ❤️ #test_pampers2

    (3 fotky)

    Tak za nás naprostá spokojenost. Plenka krásně drží, nikde netlačí a navíc to oblékání je super. 👍 Už se těšíme až vyzkoušíme plenky do vody 😊 #test_pampers2

    (2 fotky)
    kikiss
    Zpráva byla změněna    3. črc 2018    

    #test_pampers2test Pampers Premium Care Pants odstartován 🙂 Otevírání balení se při rozbalování přetrhlo, ale to asi mou nešikovností. Plenka je na omak příjemná, i Sárinka si ji osahala, to je její oblíbená činnost při přebalování. Plínka má i testovací proužek, který ukáže až se Sárinka počůrá, super. Při nandavání Sárinka neprotestovala 🙂 Zatím za nás dobrý. #test_pampers2

    Krásné ráno v suchu 😊 pro tak živé dítě jako je Gábinka při přebalování je Pampers pants výborná volba nemusím ji po bytě nahánět není u toho přebalování tolik vzteku. Jsme moc spokojeni #test_pampers2

    kristynka97
    Zpráva byla změněna    2. črc 2018    

    Gábinka si jde rozbalit svoje oblíbené Pampers pants premium care 😊 a hned jednu vyzkoušet. ❤️ 👶 #test_pampers2

    (2 fotky)

    Tak Zouvinka dorazila domů a našla svůj balíček. 😊 Udělal jí radost stejně jako mámě.😍 Už se těšíme až je vyzkoušíme.♥ #test_pampers2

    (3 fotky)

    Tak i nám už dorazil balíček. Zouvinka je u babičky takže až přijde domů bude tu mít překvapení 😊😊 Moc se těšíme na testování 🙂 děkujeme 😍 #test_pampers2

    konik_testuje
    20. čer 2018    Čtené 3251x

    Vaše zkušenosti s Pampers

    Aktualizace: recenze maminek na Pampers Splashers a Pampers Premium Care Pants si můžete přečíst v našich diskuzích. Klidně je připište do výbavičky pro své budoucí děťátko, nebo miminko, které si budoucí léto bude užívat horko ve vodě. 

    ---

    Léto se opět blíží a děti rychle rostou. Kde jsou ta malá miminka? Nyní jsou to plazící se nebo běhající malé bytosti, které mají na všechno svůj názor a dělají radost rodičům, jak prospívají.

    Proto jim dopřejte jen to nejlepší, aby jejich zadečky zůstaly v suchu a neomezovaly je ve zkoumání světa na souši či ve vodě.

    Maminky, vítejte v testování se značkou Pampers.

    Co testujeme

    Testovat budeme skvělou letní dvojku pro vaše aktivní děťátko. Oblíbená značka Pampers pro něj nabízí kalhotky Pampers Premium Care Pants a Pampers Splashers.

    Pampers Premium Care Pants - děťátku je natáhnete jednoduše jako kalhotky a pak je sundáte v jakékoliv pozici miminka. Měkké volánky kolem nožiček poskytují pohodlí a chrání před přetečením. Použité kalhotky můžete na bocích snadno roztrhnout a odstranit, aniž byste je musely stahovat či "svlékat". Upevňovací páska na zadní straně kalhotek pomáhá při uzavírání pleny po použití.

    Pampers Premium Care Pants kalhotky mají i inovační absorpční jádro s 3 absorpčními kanálky, které pomáhají rovnoměrně odvádět vlhkost a účinněji ji vstřebávat (ve srovnání s předchozími verzemi), což snižuje pocit plné, těžké plenky. Pampers Premium Care Pants kalhotky si zachovávají pružnost a strukturu materiálu i po naplnění, čímž drží svůj tvar a zvyšují pohodlí dítěte. Plenkové kalhotky, stejně jako celá linie Pampers plen, zajistí dítěti suchou pokožku až na 12 hodin.

    Kalhotky Pampers Premium Care Pants poskytují zároveň mimořádný komfort díky hedvábně jemné zadní straně plenky. Jsou také vybaveny indikátorem vlhkosti, který pomáhá rodičům rozpoznat potřebu plenu vyměnit.

    Pampers Splashers - perfektní plenkové plavky do bazénu. Jsou navrženy pro zábavu ve vodě, u bazénu, na pláži, v aquaparcích... Všude, kde si může vaše děťátko užívat skotačení ve vodě. Náplň v plence se nezvětšuje ve vodě, jako tomu bývá zvykem u běžné plenky. Také je komfortní jak na suchu, tak i ve vodě, i díky pohodlí 360° strečového pásu. Navíc designem připomíná normální dětské plavky, dá se jednoduše vyměnit roztrhnutím na bocích, aby byla její výměna pohodlná pro maminku i miminko. Speciální bariéra okolo nožiček děťátka je navržena tak, aby obsah plenky zůstal na místě.

    Koho hledáme

    Hledáme 15 maminek dětí ve věku 8-12 měsíců, které milují vodu a nejraději by v ní trávily každou chvilku. A vaši snahu o výměnu obyčejné pleny s lepícími pásmi maří nadměrnou aktivitou a pohybem.

    Jste to vy? Tak ruku nahoru.

    Jak se zapojit

    Zapojte svoji malou rybku do testování i vy! Je to velmi jednoduché - stačí, když pod tento článek napíšete komentář, ve kterém nám prozradíte, jak často chodíte s dětmi na plavání, na koupaliště nebo jezdíte na dovolenou u moře.

    Nezapomeňte připsat věk a váhu vašeho děťátka a taky vaši vtipnou historku ze společného plavání nebo přebalování.

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 24.6 a v pondělí 25.6 vybereme maminky na testování. Ty oslovíme přes interní poštu a předáme jim všechny informace k testování.

    Moc se těšíme na vaše komentáře a držíme palce!

    Konik_testuje

    Nemůžete se dočkat léta? Co nejraději s vaším děťátkem děláte během léta? A co voda? Jaký má vaše dítě vztah k vodě? Je z ní nadšené nebo se jí bojí?

    Povězte nám to a my vám za odměnu zašleme 5 srdíček.

    Za týden vám prozradíme víc o tom, že existují plenky, které vašemu dítěti padnou jako ulité a snadno se svlékají. Zároveň vám představíme plenky k nerozeznání od plavek!

    #test_pampers2