konik_testuje
    7. lis 2019    Čtené 1483x

    Persil bodoval v pračkách maminek z Modrého koníka

    Hory špinavého prádla jsou každodenní překážkou, kterou musí většina maminek nejen z Modrého koníka překonávat. Téhle domácí práci holt nejde vzdorovat, takže se můžeme jen vybavit výkonnou pračkou a pořdit si ty nejúčinnější prací prostředky. Na trhu najdete prací prášky, prací gely nebo právě gelové kapsle, které byly tentokrát předmětem testování. Persil Discs 4v1 jsme poslali 10 maminkám a ty Persil podrobily zatěžkávací zkoušce přímo v jejich domácnostech.

    tangerina

    Podívejte se, jak si gelové kapsle Persil Discd 4v1 poradily se zašpiněným barevným i bílým oblečením a ložním prádlem. Sepsali jsme pro vás souhrn plusů a minusů, které maminky nejčastěji během testování Persilu zmiňovaly. Třeba díky jejich recenzím najdete toho pravého pomocníka na praní 😉

    Persil stále voní

    + Vůně Persilu byla tou nejzmiňovanější vlastností napříč všemi 10 recenzemi maminek. Vůni bylo cítit ještě před rozbalením balíčku, trvala i po vyprání a ustála i sušení prádla v sušičce a voňavé oblečení zůstalo i několik dní při nošení.

    "Když dorazil balíček domů, již z uzavřené krabice byla cítit krásná vůně a upřímně já jsem strašný úchyl na tyhle voňavé produkty, když pak nádherně voní oblečení nebo povlečení na posteli a provoní to celý byt! Ihned po první vyprané várce oblečení jsem byla nadšená, nejen ta krásná vůně, ale ta jemnost prádla, neskutečný. Vyzkoušela jsem už mnoho pracích přípravků, ale tyto kapsle mají tu 'třešničku' na konec prostě," chválí Persil maminka petat95.

    + Nejdůležitější vlastností je samozřejmě schopnost odstranění skvrn a i v tomto bodě Persil zabodoval na plné čáře! Výjimkou byly již zaprané skvrny a skvrny od motorového oleje a barev.

    "Čtvrté praní měla tu čest vyzkoušet moje tchýně. Jelikož tchán dělá řezničinu a masné výrobky. U bílého oděvu zašpiněné během práce s masem, kořením apod. Vytáhla prádlo úplně sněhově bílé bez skvrnek prostě nádhera. Byly jsme obě dvě hodně překvapené. Celkem se divím, že když tchánovo prádlo dost znečistěné vypralo do krásně sněhobílého prádla tak, že mi moje utěrky z kuchyně nevypralo mastnotu a i nějaké fleky z klasického utírání v dománosti," pochvaluje si účinnost kapslí maminka thecaroline.

    + Prádlo po vyprání v Persilu část maminek vnímala jako svěží a jemnější

    + Persil ropztýlil i obavy maminek v případě rozpustnosti - během testování se nevyskytla žádná várka prádla, ve které by se Persil stoprocentně nerozpustil. Prostě žádné zbytky kapsle přilepené na prádle.

    + Plusem i záporem zároveň bylo uzavírání krabičky s kapslemi Persilu. Aby se do ní nedostaly děti, je velmi dobře zabezpečena. S otevíráním však měly potíže i maminky.

    "Co se týče samotného obalu, samozřejmostí jako u jiných kapslí je bezpečnostní uzávěr, zde jsem s otevíráním pokaždé trochu bojovala, než jsem se ke kapslím dostala, ale zase na druhou stranu pro bezpečnost dětí je to určitě lepší," píše maminka s přezdívkou tangerina.

    thecaroline

    Persil nemá žádné zásadní minusy

    -  Jak už jsme zmiňovali výše, Persil je tak dobře zabezpečen, že s otevřením krabičky bojují i dospělí.

    -  Ačkoliv si Persil poradil s čerstvými skvrnami, na některé zaprané fleky byl krátký. Persilu odolaly i skvrny od motorového oleje a barev.

    Maminka osicenka píše: "Bohužel se mi nepovedlo vyprat již starší skvrny na prádle, což tak úplně není vina těchto kapslí, protože tyto skvrny (čokoláda) už jsou na prádle několikrát zaprané, jak jsem psala, s "čerstvými" skvrnami si kapsle poradily bez potíží."

    aguaverde

    Persil Discs 4v1 by doporučilo 10 z 10 maminek

    "Celkově jsem na gelové kapsle změnila názor, jelikož do doby před testováním jsem používala pouze sypký prášek nebo gelový prací prostředek. Musím říct, že přes první obavy (kapsle se nerozpustí, nevypere prádlo) jsem byla mile překvapena. Gelové kapsle Persil Discs 4v1 můžu vřele doporučit a budu sama jedním z nových uživatelů," uzavírá svou recenzi maminka tinkaa

    Persil Discs 4v1 dokázaly, že splňují všechny důležité vlastnosti, které maminky od pracích přípravků očekávaji - poradí si se skvrnami a krásně voní. Navíc se v pračce bez problémů celé rozpustí a vy z pračky vytáhnete svěží a čisté prádlo. Vyzkoušejte sílu Persilu na vlastním prádle!

    Všechny recenze najdete ve fóru Vaše zkušenosti s gelovými kapslemi Persil. Na průběh testování a další fotky se podívejte na #test_persil

    nita1984
    7. lis 2019    Čtené 322x

    Moje testování kapslí Persil

    Když jsem se dozvěděla o testování Persil, rozhodla jsem se přihlásit, i když se obvykle do testování nehlásím. Protože praní je u nás na denním pořádku. Manžel voják, smečka psů a novorozenec... to je pro prádlo velký záhul.

    Když přišel balíček, neskutečně mě překvapila nádherná vůně, která šla i přes zavřený obal. Miluji voňavé prádlo a prototže jsem poslední dobou používali domácí prací gel, moc jsem si jí neužívala.

    Kapsle 4v1 prošly několika fázemi testování, od jednoduchých po náročné.

    Dlouho jsem zvažovala, zda použít kapsle i na prádlo pro miminko, bála jsem se reakce. Ale vzhledem k tomu, že malý spí s námi v posteli a ložní prádlo je prané v našem pracím prostředku, rozhodla jsem se to vyzkoušet.

    Použila jsem je na nejtěžší kalibr v naší domácnosti a to byly separační plenky. Kdo látkuje, ví, jak vypadají před. Byla jsem neskutečně nadšená, z toho, jak krásné, běloučké plenky jsem vytáhla. I bez předepírání.

    Když jsem vyprala ložní a následně ho dala do sušičky, bála jsem se, že o tu krásnou vůni přijdu. Jaké bylo moje překvapení, když i po sušícím procesu prádlo nádherně vonělo.

    Prala jsem bílé i barevné, co mě velmi mile překvapilo byly svetry, které mi pop vyprání přišly příjemnější, zpět jemnější, než předtím, v kombinaci se sušičkou, úplně luxusní.

    Když jsem kapsle použila na manželovi maskáče do práce, nebyl moc nadšený 😀 Ta vůně pro něj byla příliš intenzivní, takže na manželovo prádlo do práce si své místo nenašly.

    Za mě jediné mínus je ta super bezpečnostní krabička, do které jsem se nemohla za žádných okolností dostat 😀 Asi mám levé ruce nebo je pro mě příliš bezpečnostní 😀 Tím, že máme prádelnu oddělenou od bytu, prostě jsem jí přestala zavírat a bylo po problému Nicméně kdo má tyto prostředky v bytě s malými dětmi, jistě tento mechanismus ocení.

    Za mě skvělá zkušenost a disky persil 4v1 určitě v naší domácnosti místo najdou. Minimálně na to geniálně vonící ložní, protože to je sen.

    #recenze #test_persil #zkusenosti_persildiscs4v1126

    tinkaa
    4. lis 2019    Čtené 442x

    Persil discs 4v1

    Děkuji moc Modrému koníku za možnost testovat produkt gelových kapslí 🙂

    Když jsem byla vybrána na testování pracího přípravku Persil discs 4v1 byla jsem nadšená a očekávala, kdy kurýr doveze balíček. Po obdržení balíčku jsem ho rozbalila za přítomnosti staršího syna a manžela, jelikož byli zvědaví, co mamince dorazilo v balíčku. Velmi mě překvapila vůně, která už byla cítit po otevření balíčku. K testování dorazilo balení o 11 ks pracích dávek.

    Hned při čtení přiloženého dopisu bylo zdůrazněno, že výrobek není určený k manipulaci dětem. Na balení bylo také upozornění a obal na disky udělaný tak, aby se do něj nedostaly děti. I pro mě byl velký problém se do něj dostat. Když jsem se do balení konečně dostala tak mě velmi překvapila velikost disku. Byly velké! 

    Praní prádla jsem nějak extra nerozdělovala, prádlo jsem rozdělila dle barev a zašpinění. Do pračky jsem vložila kapsly, prádlo a zapla pračku. Trochu jsem se obávala, zda se kapsle celá rozpustí a nezůstanou na prádle nějaké fleky od pracího gelu. Při koukání do bubnu se po malé chvíli objevovaly bubliny takže se disky dobře a rychle rozpouštěly. Běžné fleky na prádle se bez přidání dalšího přípravku na skvrny vypraly, bohužel flek od trávy z džínů staršího syna se nevyprala.

    Další pračka byla s ručníky. Nezaznamenala jsem žádnou změnu oproti jiným pracím práškům. Jelikož ručníky nijak extra nezašpiníme. Ručníky krásně voní!

    Všechno prádlo co jsem prala také prošlo sušičkou. Když jsem otevřela sušičku, prádlo vyprané v Persilu krásně vonělo. Při otevření skříně se linula velmi příjemná vůně.

    Celkově jsem na gelové kapsle změnila názor, jelikož do doby před testováním jsem používala pouze sypký prášek nebo gelový prací prostředek. Musím říct, že přes první obavy (kapsle se nerozpustí, nevypere prádlo) jsem byla mile překvapena. 

    Gelové kapsle Persil discs 4v1 mužů vřele doporučit a budu sama jedním z nových uživatelů 🙂

    #zkusenosti_persildiscs4v1126 #recenze #test_persil

    osicenka
    3. lis 2019    Čtené 622x

    Moje testování kapslí 4v1 Persil

    Praní prádla je pro mě i po těch 10 letech, co už mám svoji domácnost, stále zábava. Opravdu se vyžívám ve všem tom třídění, studování stupňů praní, protřepávání vypraného a ve správném věšení prádla na šňůru 😀 

    A tak když mi dorazil domů balíček od Persilu, měla jsem opravdu radost a byla jsem zvědavá, jaké bude praní s nimi. 

    Kapsle jiné značky jsem před pár lety používala, ale občas byl problém s jejím rozpuštěním, takže jsem je úplně z praní vynechala a používala jsem pouze tekutý prací gel.

    A aby bylo na čem testovat, tak jsem měla připravený opravdu široký vzorek prádla - vlastně veškeré naše prádlo 😀 

    Kapsle 4v1 jsem tedy testovala na ručníky, ložní prádlo, barevné a bílé prádlo, miminkovské prádlo a prádlo vyžadující jemnou péči (svetry, halenky apod.)

    A jak se nakonec Persil kapsle osvědčily? 

    Výhody a pozitivní postřehy:

    1. jednoduchost použití - kapsli prostě hodíte do pračky a přidáte prádlo - to mi přišlo praktičtější, protože často se mi stává, že když nalévám prací gel do kelímku, tak třeba pokapu podlahu nebo dám do kelímku moc gelu a musím ho nalévat zpátky. Občas se mi i stane, že ještě chci přidat nějaké prádlo do pračky už po spuštění praní a nejednou mi gel vytekl z pračky na zem - tohle všechno s kapslí nehrozí.

    2. vůně prádla - prádlo je po vyprání opravdu velmi příjemně voňavé, vůně pro mě představuje přirovnání ke svěžesti. Navíc vydrží vonět i po vyžehlení, uložení do skříně a nošení - např. tři dny nošené tričko stále vonělo, jak ozkoušel syn a nebo týdenní spaní v ložním prádle vypraném v kapsli. Vůni prádla si velmi pochvaloval hlavně manžel, který si na to potrpí a divil se, že jsem do praní nepřidávala žádnou aviváž navíc, tak jak to musím dělat u jiných pracích prostředků. 

    3. skvrny - na skvrny, které na prádle vznikly a hned jsem takové prádlo dala vyprat se kapsle také osvědčily, vypralo se znečištění od kečupu, fleky od čaje, zaprášená kolena na teplácích, skvrny od fixí. Navíc ponožky jsou opravdu také bělejší. 

    4. rozpustnost kapslí - měla jsem k dispozici 11 kapslí a ani jednou se mi nestalo, že by zůstala nerozpuštěná nebo někde přilepený zbytek na prádle.

    A co se týká nevýhod

    Bohužel se mi nepovedlo vyprat již starší skvrny na prádle, což tak úplně není vina těchto kapslí, protože tyto skvrny (čokoláda) už jsou na prádle několikrát zaprané, jak jsem psala, s "čerstvými" skvrnami si kapsle poradily bez potíží.

    A druhá velká "nevýhoda" je, že pořád člověk pere a pere, protože je to najednou jednodušší a zábavnější, jen si tak hodit kapsličku do pračky - tím pádem se mi hromadilo doma samé vyprané prádlo 😀 😀 Se kterým už tolik zábavy není, že.

    Takže prosím, vyrobte mi někdo kapsli 4v1 i na potom - na sbírání prádla, žehlení, skládání a uklízení, velmi děkuji 😀 

    Závěrem bych chtěla napsat, že díky Persil kapslím mě tento styl praní znovu zaujal a přesvědčil o tom, že bych je ráda využívala i nadále. A rozhodně je ráda dál doporučím. Děkuji za možnost testování!

    #test_persil #recenze #zkusenosti_persildiscs4v1126

    thecaroline
    2. lis 2019    Čtené 838x

    Testování Persil discs 4v1

    Děkuji moc Modrému koníku za možnost testovat tento produkt!

    Když jsem byla vybrána na testování pracího přípravku Persil discs 4v1 byla jsem celá nadšená a nedočkavá, kdy kurýr doveze balíček.

    Po převzetí balíčku od kurýra jsem ihned rozbalovala, protože jsem byla zvědavá na obsah. A ještě zvědavější na to, jak bude prát. Celkově k testování přišlo balení o 11 ks pracích dávek.

    Ještě v ten den jsem zapnula první pračku se špinavým prádlem a byla zvědavá jak si Persil discs povede. Ale vezmu to pěkně popořadě.

    Hned při čtení přiloženého dopisu bylo zdůrazněno, že výrobek není určený k manipulaci dětem. Na balení bylo také upozornění a taky byl obal na disky udělaný tak aby se do něj nedostaly děti. I pro mě byl celkem problém se do něj ze začátku dostat. Až když balení cvaklo tak šlo otevřít. Když jsem se do balení konečně dostala tak mě velmi překvapila velikost disku. Byly obří! 

    Pesril discs 4v1 už při otevření krabice voněly, ale nebyla to nepříjemná taková ta vtíravá vůně. Byla příjemná, nijak zvlášť ostrá. Již pří koukání do bubnu se po malé chvíli objevovaly bubliny takže se disky dobře a rychle rozpouštěly.

    Co se týče prvního vypraného prádla, tak to bylo oblečení od naši dvouleté dcerky Vendulky a byly tam i kousky špinavé od kol od auta - ráda asistuje tatínkovi při práci, takže vždy je ušmudlaná ať od mytí auta, nebo kol, když se přezouvá. Tudíž jsem byla zvědavá jak si poradí s těmihle skvrnami. Světe div se! Vypral na jedničku. I fleky od jídla, kečupu, čokolády byly čisté. Jediné s čím si moc neporadil (ani jsem moc nepočítala s tím, že by byl jiný výsledek) zaprané fleky z přebalovací tašky - pytlík na zip s nepromokavým zátěrem. Válel se opravdu všude možně i jak jsme jezdili na výlety na kole tak se kolikrát válel v právě, u písku nebo přes něj prošly/proběhly děti. Zůstaly tam malé flíčky co byly již zaprané, ale možná byly o něco světlejší.

    Další pračka byla s ručníky - nezaznamenala jsem žádnou změnu oproti jiným pracím práškům. Jelikož ručníky nijak neušpiníme..

    Třetí pračka byla pro mě celkem důležitá a to bylo prádlo od mého manžela. Jelikož pracuje kde s čím kolem domu, aut, zahradě tak jsou skvrny velice rozmanité. Běžné ušpinění ze zahrady a práce kolem domu, tak vše dopadlo velice dobře. Vše bylo čisté. Jediné s čím si neporadil Persil discs byly montérky, kde byly skvrny od oleje motorového a barev. S těmihle druhy skvrn bojuji léta a zatím jsem nenarazila na žádný zázrak co by je vyčistil. 

    Čtvrté praní měla tu čest vyzkoušet moje tchýně. Jelikož tchán dělá řezničinu a masné výrobky. U bílého oděvu zašpiněné během práce s masem, kořením apod. Vytáhla prádlo úplně sněhově bílé bez skvrnek prostě nádhera. Byly jsme obě dvě hodně překvapené. Celkem se divím, že když tchánovo prádlo dost znečistěné vypralo do krásně sněhobílého prádla tak, že mi moje utěrky z kuchyně nevypralo mastnotu a i nějaké fleky z klasického utírání v dománosti.

    Všechno prádlo, co jsem prala také prošlo sušičkou jako vždy. Susšičkaa je nejlepší kámoš hned po ledničce a pračce. A co jsem kolem sušičky prošla, tak prádlo vyprané v Persilu bylo krásně cítit. I ve skříni krásně voní. Mám ráda voňavé prádlo a zrovna tak když otevřu skříň a jde prádlo cítit.

    Celkově mohu říci, že bych neváhala koupit další balení, a to i s větším počtem pracích dávek. Prací disky Persil 4v1 můžu vřele doporučit

    #recenze #test_persil #konik_testuje #zkusenosti_persildiscs4v1126

    drago49
    2. lis 2019    Čtené 400x

    Testování Persil discs 4in1

    Je to poprvé, co jsem se zapojila do soutěže na koníkovi a hned mi vyšlo testování. A zrovna tablety na praní, ke kterým jsem se stavěla vždycky skepticky.

    Na začátek uvedu, že jsme “mladá” domácnost. Společně bydlíme teprve rok, ikdyž dům jsme měli už tři roky zpět, ale dlouhodobá rekonstrukce a další komplikace, znáte to. A do každé nové domácnosti si vždy přinesete zvyky z domova od maminky. Moje mamka pere v tekutých pracích prášcích, takže i u mě se tohle ve skříni nad pračkou vyskytuje. Takže jsem ráda, že se mi do rukou dostali na testování právě tyto kapsle, sama bych se asi nedonutila je vyzkoušet.

    Celkově jsem k testování dostala balík s celkem 11 ks tablet. Začneme u balení; systém zavírání je dělaný tak, aby se do něj nedostaly děti. Upřímně to byl ze začátku problém i pro mě, když se mi podařila otevřít jedna strana krabičky, druhá se mi zasekla a nešla. Protože jsem od přírody nervák, nechala jsem krabici otevřenou pak už celou dobu. Zatím se u nás nevyskytuje žádné dítě, tak žádné neštěstí nehrozilo.

    Krabici jsem měla otevřenou a i přes to tablety pořád voněli, jako když jsem jí otevřela poprvé. Testování jsem si rozdělila na 4 hlavní praní a zbytek vedlejších.

    1.VÁRKA- povlečení a prostěradlo po ataku našeho ročního chlupatého nadělení 

    Už beru jako normální věc, že nebudu mít doma nikdy na 100% uklizeno, ikdyž luxuju a vytíram co dva dny a dokonce jsem si i zvykla na občasný “proběh” postelí od naší chlupaté obludy. Vzhledem k ročnímu období jsou špinavé packy na podlaze už klasikou, ale tentokrát se Drago podepsal na bílém prostěradle. Normálně bych použila i prací prostředek na skrvny, ale tentokrát jsem jen vzala kapsle Persilu, zapla pračku na klasický program na 40 bez přečerpání a čekala na výsledek.

    K mému překvapení na bílém prostěradle nebyly žádné stopy, vše bylo vypráno a krásně to vonělo! Nemáme sušičku, takže jsem nechala prádlo uschnout na sušáku a vůně vydržela i do druhého dne. Po vyžehlení povlečení voní stále, jen ne tak intenzivně.

    2. VÁRKA- ručníky 

    Kdo má doma automechanika tak mi dá za pravdu. Ručníky měním a peru skoro co 3-4 dny, protože ikdyž se přítel po práci od oleje pořádně vydrhne, ručník stejně bývá mastnější a je opravdu problém je vyprat. Obzvlášť ručníky na ruce, ty jsou nejproblematičtější.
    Naložila jsem pračku a protože mám takovou, která mi ukáže váhu uvnitř a ta byla 7 kg dala jsem pro jistotu dva kusy tablet. Je totiž uvedené, že jedna tableta vypere 4-5 kg prádla na jednu várku a já to nechtěla podcenit. Tabletu jsem umístila podle návodu jednu pod prádlo a druhou jsem dala navrch. Určitě ale tablety umisťujte vždy pod celou várku na praní, aby jste předešli nerozpuštění.

    Prala jsem s programem na 60, tablety jsou účinné až do 90. Po vyprání a otevření pračky mě už nepřekvapila krásná vůně, co mě ale překvapilo bylo to, že jsem zvyklá na měkčí prádlo na omak, i při praní na vyšší stupně. Normálně používám aviváž, kterou jsem teď ale nedala, protože tablety PERSIL 4v1 mají jednu komoru, která obsahuje pečující látky pro změkčení textilních vláken. Po uschnutí a vyžehlení jsem i po 2 týdnech mile překvapená vůní, která nezmizela, ale měkkost by mohla být lepší. 

    3. VÁRKA- obávané ponožky 

    Můj muž má ve zvyku na dílnu do nepracovních, takže chápejte normálních propustných bot nosit zásadně BÍLÉ PONOŽKY. Takže u nás to je prostě tak, že po nějaké době mu všechny vyhodím a nakoupím nové, protože už i na tu dílnu je to ostuda. Motorový olej se vyprat na 100 % prostě nedá. Doma mě moje mamka odnaučila například chodit bosa díky tomu, že jsem musela všechny svoje ponožky předepírat v umyvadle jelením mýdlem, ale to po chlapovi chtít nemůžu. Takže to u nás doma provozuji tak, že ponožky namočím přes noc do vody s mýdlem jelen a potom peru s předepírkou na 90 a používám i speciální prostředek na skvrny.

    Tentokrát jsem ponožky ani nenamočila, ani jsem nepoužila nic na skvrny, prala jsem v programu na 90 s předepírkou a byla jsem překvapena, že větší skrvny zmizely. Určitě by to bylo lepší, kdybych ponožky předem namočila, ale opravdu jsem výsledek čekala horší.

    4. VÁRKA- normální praní, barevné a bílé prádlo

    Bílého prádla u nás moc nenajdete, takže na jednu várku jsem čekala trochu delší dobu, nosíme spíše tmavé nebo barevné oblečení. Nevím jak to dělám, ale během těhotenství se převlékám snad 3x denně, protože půlka jídla vždycky skončí na mně. A zásadně je to vždy, když mám bílé tričko. Nepřekvapilo mě, že běžné skrvny odstranil Persil naprosto s přehledem. Na zaprané skrvny na barevném oblečení už byl ale krátký.

    Celkově ve mně tablety na praní zanechaly kladný dojem, dokonce jsem byla ráda, když jsem dostala od mojí mamky další, které jí donesla kolegyně do práce. Použila jsem je dokonce k praní vrchních přikrývek pro malého, ale jen z důvodu, že vím, že nepřijdou do kontaktu s jeho kůží. Tento produkt není určen jako speciální pro praní na novorozené. Tablety doporučuji, já sama jsem se rozhodla v nich prát povlečení, deky a polštáře, prostě vše na čem chci cítit příjemnou vůni delší dobu. Na praní oblečení s tímto druhem pracího prostředku si budu muset ještě více zvyknout. 

    #recenze #test_persil  #zkusenosti_persildiscs4v1126

    aguaverde
    31. říj 2019    Čtené 444x

    Naše testování kapslí 4v1 Persil

    Předem bych ráda poděkovala za možnost kapsle testovat. 

    Kapsle na praní nepoužíváme, takže to pro nás byla nová zkušenost.

    Balíček byl doručen přesně, jak bylo slíbeno. Už po cestě domů balíček nádherně voněl. 

    Po rozbalení byla vůně ještě intenzivnější 😃

    Krabička je opatřena proti otevření dětmi (ani manžel neotevřel 🤣) což je super!

    Kapsle jsou ve tvaru disku. Voňavé.

    Jelikož u nás se se třemi dětmi pere opravdu hodně, tak ihned jsem šla testovat na nachystané pračce. Normálně dávám do praní i aviváž, teď jsem ji nedala, jelikož kapsle opravdu voní dost, tak jsem chtěla zjistit, zda bude vonět prádlo i po oprání.

    Prádlo po oprání opravdu vonělo, a jelikož nemám sušičku, a prádlo jsem věšela na sušák, tak nádherně voněl i celý byt. 

    Druhá pračka na praní byla opravdu test s velkým T ... 😃

    Šlo se prát Egyptské kakao 🤣 (mmch je vynikající). Na jiném oblečení se mi fleky nepodařily ničím vyprat. Ač jsem zkoušela různé výrobky, různých značek (i kletí a modlení proběhlo 😃), tak oprat nešlo. 

    PŘED PRANÍM

    PO OPRÁNÍ

    I když mírně flek po velkém zkoumání zůstal, tak zatím je to nejlépe oprané kakao! A myslím, že s dalším praním půjde dolů.

    Uvidíme, zda i z ostatního oblečení, které již prané bylo, fleky časem povolí.

    S kapslemi jsem spokojena. Určitě budu používat dál.

    + krásně voní

    + prací dávka je již odměřena, takže je to pohodlné

    + dobře pere

    + dobře uzavíratelná krabička proti dětem

    Právě chystám pračku s krásnými, novými, bílými punčoškami, které tatínek oblíkl miláčkovi na zahradu na písek 🤔

    Tak co vyperou se? ANO - NE 

    #zkusenosti_persildiscs4v1126

    rennni
    29. říj 2019    Čtené 316x

    Testování pracích gelových kapslí Persil DISCS 4in1

    Ahoj milé koníkovky,

    v tomto článku bych se s vámi ráda podělila o své zkušenosti s praním pomocí nových gelových kapslí Persil DISCS 4in1.

    Zároveň bych ráda poděkovala týmu Modrého koníka, že mne vybral a umožnil mi tak vyzkoušet a otestovat tento produkt. 

    Nové gelové kapsle Persil DISCS 4in1 jsou prvními čtyřkomorovými kapslemi na trhu. Kombinují v sobě čtyři síly a poskytují tak perfektní čistotu, zářivé barvy, dlouhotrvající svěžest a ochranu vláken oděvů.

    Když mi dorazil balíček s oním produktem, byla jsem zvědavá a zároveň i trochu skeptická, jak si kapsle se špinavým prádlem poradí. První, co mne při otevření boxu s kapslemi překvapilo, byla velikost kapsle. Kapsle je opravdu veliká, téměř do celé dlaně. Druhé překvapení (ještě před samotným praním) byla příjemná vůně kapslí. 

    Kapsle se prodávají v uzavíratelném boxu, který je plně recyklovatelný. Poprvé jsem měla menší problém box otevřít, ale při troše cviku už to pak šlo.

    První test pracích kapslí proběhl při praní ložního prádla a bílých prostěradel. Moje největší obava byla, zda se kapsle dobře rozpustí (v minulosti jsem s tímto měla špatné zkušenosti, kapsle mi často uvízly v gumovém těsnění u dvířek pračky). A tak jsem si k prvnímu praní dřepla před pračku, hleděla dovnitř a zrakem hypnotizovala kapsli a čekala jsem, za jak dlouho se rozpustí. Ale dlouho jsem čekat nemusela, do tří minut nebylo po kapsli ani památky 🙂 Nicméně hned po první várce vypraného prádla přišlo mírné zklamání. Povlaky sice působily čistě, ale na dvířkách pračky zůstala lehce mastná vrstva (to se mi nikdy s mým běžným pracím prostředkem nestalo). Pravděpodobně se to ale stalo mou chybou. Dle informací výrobce se má dávkovat jedna kapsle při praní prádla o hmotnosti do 4,5 kg. Při praní většího množství či více znečištěného prádla se dávkují kapsle dvě. A to jsem neudělala. Na toto doporučuji dávat si pozor.

    V dalších dnech jsem kapsle testovala také na bílém/světlém oblečení, ručnících, dekách i běžném barevném bavlněném prádle. Situace s mastnými dvířky už se neopakovala, prádlo i pračka byly vždy čisté. Pouze u jednoho mého bílého trička zůstaly skvrny od deodorantu (s tím si ale popravdě někdy neporadí ani speciální odstraňovač skvrn). Prádlo je po vyprání nejen čisté, ale také krásně provoněné lehce svěží, nasládlou jemnou vůní. To považuji za (pro mě) největší překvapení těchto kapslí. Prádlo (a zejména je to znát na ručnících) voní mnohem lépe a více, než s aviváží, kterou jinak běžně používám. Navíc vůně zůstává i po vysušení v sušičce.

    Pokud mám prací kapsle na závěr stručně zhodnotit, určitě doporučuji je vyzkoušet. Prádlo vyperou velmi dobře...a ta vůůůůně po vyprání... ta u mě zabodovala natolik, že balíček kapslí určený k testování u nás doma nebyl poslední a kapsle Persil DISCS 4in1 budu i nadále (ačkoliv ne výhradně) používat.

    #zkusenosti_persildiscs4v1126

    tangerina
    29. říj 2019    Čtené 567x

    Testování pracích kapslí Persil Disc 4in1

    Ahoj koníkovky,

    Ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost s pracími kapslemi Persil Disc 4in1. Opravdu jsem byla ráda, když jsem byla vybrána na testování, protože za 1) miluji všechny nové věci a za 2) pračka u nás jede skoro pořád.

    Abyste věděli, co jsou prací kapsle Persil Disc 4in1, tak stručně shrnuji: jedná se o kapsle s technologií hlubokého čištění a jedná se o formu disku, který jako první na českém trhu kombinuje v unikátním a patentovaném čtyřkomorovém provedení čtyři výhody – odstranění skvrn, zářivost barev, dlouhotrvající svěžest, ochrana vláken oblečení.

    A nyní přejdu k mému vlastnímu hodnocení. Vzhledem k tomu, že již nějakou dobu, myslím, že je to téměř 5 let, používám na praní pouze kapsle. Začala jsem s tím po nákupu nové pračky, předtím jsem používala pouze prací prášek, ale jakmile jsem jednou zkusila kapsle, nikdy jsem se k prášku nevrátila, ono totiž po prášku zůstával dávkovač zanesený a občas byl prášek i na oblečení. Takže kapsle pro mě nebyly žádnou novinkou, ale ne všechny kapsle jsou stejně účinné, některé se hůře rozpouští a zůstávají zbytky uvnitř pračky. Proto jsem byla zvědavá, jaké jsou Persil Disc 4in1, které jsem dostala na testování. Po otevření balíčku jsem okamžitě ucítila nádhernou vůni a hned jsem se rozhodla kapsle vyzkoušet na manželových bílých pracovních tričkách. Zajímalo mě hlavně, zda si poradí se skvrnami od deodorantu, které normálně nejdou vyprat. Nedočkavě jsem přešlapovala před pračkou a byla mile překvapena. Na některých tričkách skvrny úplně zmizely, na jiných alespoň vybledly. Zkusila jsem krásně voňavé prádlo usušit v sušičce a byla jsem velmi překvapena, že prádlo po usušení stále krásně voní. První praní tedy Persil Disc 4in1 zvládl na výbornou.

    Další přišly na řadu ručníky a osušky, u nich mám pocit, že po vyprání a usušení jsou jemnější a příjemnější na dotyk. Radost se do nich po umytí zabalit. Zde jen moje malá poznámka, že vůně je tolik intenzivní, že mi při otírání potu při hodině posilování začala být vůně až nepříjemná. Ale pouze do doby, než jsem se po hodině osprchovaná těšila až se otřu do voňavé osušky. V šatně se mě hned kamarádka ptala, v čem peru, že mi krásně voní ručník 😊

    S tmavým prádlem si opět kapsle Persil Disc 4in1 poradily na výbornou, prádlo čisté, voňavé, jemné, navíc pračka je naprosto čistá.

    Co se týče samotného obalu, samozřejmostí jako u jiných kapslí je bezpečnostní uzávěr, zde jsem s otevíráním pokaždé trochu bojovala, než jsem se ke kapslím dostala, ale zase na druhou stranu pro bezpečnost dětí je to určitě lepší.

    Pokud bych tedy měla shrnout, tak za mě jednoznačně Persil Disc 4in1 doporučuji. Skvrny zmizely, nebo alespoň zesvětlaly, prádlo voní i po usušení v sušičce a je jemnější. Já už mám další balení napsané na nákupním seznamu, a co vy?

    #test_persil #zkusenosti_persildiscs4v1126

    petat95
    28. říj 2019    Čtené 813x

    Test Persil discs 4in1

    Ahoj maminky, jistě každá z nás známe horor každodenního praní prádla ( tedy alespoň v mém případě to je převážně každý den), proto mě nesmírně potěšila zpráva na Modrém Koníkovi, že jsem byla vybrána do testování pracího gelu Persil! 

    Nejprve bych vám něco řekla o gelových kapslích, a pak se vrhneme na samotný proces testování. Prací kapsle Persil 4in1 DISCS s technologií hlubokého čištění jsou prvním diskem na trhu, který kombinuje 4 silné produktové výhody v unikátním a patentovaném čtyřkomorovém provedení. Mix Persil Enzyme, Mix odstraňující odolné skvrny do hloubky a zajišťuje také čistotu, dlouhotrvající svěžest a šetrnou péči o vlákna - to vše v jednom DISCu.

    I skvrny od rajčatové omáčky budou pryč už při 30° C!

    ⦁    Naprosto inovativní technologie 4v1!

    ⦁    Špičková účinnost praní.

    ⦁    Účinný proti skvrnám, ale šetrný k vláknům.

    ⦁    Snadné dávkování.

    ⦁    Snadno se rozpouští již od 20°C.

    ⦁    Plně recyklovatelný obal.

    A teď se vrhneme na samotné testování a recenze z mé zkušenosti s tímto produktem! 🙂 Když dorazil balíček domů, již z uzavřené krabice byla cítit krásná vůně a upřímně já jsem strašný úchyl na tyhle voňavé produkty a když pak nádherně voní oblečení nebo povlečení na posteli a provoní to celý byt! Ihned po první vyprané várce oblečení jsem byla nadšená, nejen ta krásná vůně, ale ta jemnost prádla, neskutečný, vyzkoušela jsem už mnoho pracích přípravků, ale tyto kapsle mají tu "třešničku" na konec prostě!

    Samozřejmě, že jsem si nemohla nechat ujít to, abych s kapslemi provedla pořádný test odstraňování skrvn, protože když se touto funkcí produkt tak chválí, tak se to samozřejmě zkusit musí, že jo?! :D No a první bylo na řadě body od synka, zapatlané od příkrmu, zde se sice nepodařilo skvrny odstranit na 100% (dle mého názoru je to kvůli tomu, že bylo body prané už v jiném prostředku hned po umazání), ale posudťe samy, podle mě se s tím Persil discs poradil!

    Vlevo foto před a vpravo foto po - zvýrazněné skvrnky, které zůstaly.

    Jako další jsem ale vyzkoušela skrvny "čerstvé" na denně používané utěrce, kterou mám v kuchyni a utíráme s ní opravdu vše, co je potřeba, což je na ní také vidět! A opět si Persil discs 4in1 poradil naprosto bravůrně! 

    Fotka z obou stran před vypráním 🙂

    Fotka z obou stran po vyprání 🙂

    Persil discs 4in1 dle mého poradil se vším, co jsem mu připletla do cesty, vše doma je teď jako nové, krásně provoněné a já to vidím tak, že teď nakoupíme velikou zásobu domů a budu kapsle využívat i nadále. 🙂 Mám doma velikou zásobu pracích prostředků všech možných značek a Persil discs je pro mě teď TOP na skvrny především! Chtěla bych ještě jednou poděkovat Modrému koníkovi, že nám dali možnost tohoto testování! A jestli jste někdy někdo váhal, jestli je kapsle koupit a jestli opravdu splní to, co slibují, tak do toho jděte! 🙂 Nikdy mi nic nepomohlo tak jako Persil discs 4in1! 🙂

    A já začínám dělat zásoby!
    #recenze #test_persil #konik_testuje #zkusenosti_persildiscs4v1126

    Tak, kdo věří, že testované kapsle vyperou Egyptský kakao? 😃 zatím se mi to Egyptské kakao nepodařilo vyprat ničím, ani po třech praních....a že od toho kakaa máme spouuuustu triček 😃

    Takže za 2,5hod uvidíme zda se stane zázrak 😃

    #test_persil

    Copak nám to asi došlo? 😍😍🤩🤩


    #test_persil

    Prací gelové kapsle Persil i jakékoliv jiné prací prostředky vždy uchovávejte mimo dosah dětí! Ideální jsou vysoké poličky, uzavíratelné skříňky nebo bezpečností pojistky. Kde necháváte prací prostředky vy?

    Za každou odpověď vám pošleme 3 srdíčka. Ještě máte čas se zapojit do testování Persil Discs 4v1 https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-gelovymi-kapslemi-pers-l7e4h3/

    #test_persil

    konik_testuje
    30. zář 2019    Čtené 5589x

    Vaše zkušenosti s gelovými kapslemi Persil

    Praní špinavého prádla, to je nikdy nekončící boj. Zatím nikdo nevymyslel, jak nás téhle domácí práce ušetřit… Takže  můžeme jen udržovat naši pračku v chodu a vybírat nejúčinnější prací prostředky. Pojďte spolu s námi otestovat prací kapsle Persil!

    V jedné gelové kapsli Persil Discs 4v1 získáte hned 4 benefity najednou. Nové prací kapsle se čtyřmi komorami a Deep Clean technologií kombinují čtyři klíčové vlastnosti, které zajistí perfektní výsledek praní. Spolehlivě odstraní i odolné skvrny, prádlo rozzáří, zajistí dlouhotrvající svěžest a zároveň pečují o textilní vlákna.  Tak jako jiné prací kapsle, i Persil Discs 4v1 vynikají snadným dávkováním. Stačí vložit jednu kapsli přímo do bubnu pračky. Praní může být ještě pohodlnější a výsledek ještě lepší, pokud zvolíte nového pomocníka od značky Persil.

    Co testujeme

    Persil Discs 4v1 jsou unikátní předdávkované gelové prací kapsle se čtyřmi komorami, které v sobě ukrývají čtyři funkce pro dokonale čisté prádlo. Složky obsažené v receptuře Deep Clean a umístěné do čtyř oddělených komor se smíchají až v průběhu pracího cyklu, což umožňuje ještě intenzivnější prací výkon díky zachované maximální účinnosti aktivních složek. 

    1. Odstranění skvrn: vysoce optimalizovaný mix enzymů v první komoře zajistí odstranění i těch nejodolnějších skvrn
    2. Zářivost barev: složky v další komoře rozzáří bílé a projasní barevné prádlo až o 50 %. 
    3. Dlouhotrvající svěžest: třetí komora obsahuje látky, které přináší intenzivní vůni s dlouhotrvající svěžestí
    4. Ochrana vláken oblečení: čtvrtá komora obsahuje pečující látky, které jemně působí na textilní vlákna, proto Persil Discs 4v1 dokáží o tkaniny skvěle pečovat

    Pro všechny, kdo si přejí perfektní výsledek praní a nemají času nazbyt, jsou tyto moderní pomocníci ideálním řešením. Persil Discs 4v1 se prodávají v plastových boxech s dětskou pojistkou a s papírovou odnímatelnou etiketou. Obě části obalu jsou recyklovatelné, stačí je uložit do tříděného odpadu. 

    Jedinečné Persil Discs 4v1 jsou v České republice k dispozici od července letošního roku, a to ve dvou provedeních: Universal a Color hned v několika velikostech. Nejmenší balení obsahuje 11 pracích kapslí.

    Více informací naleznete na stránkách Persilu

    Koho hledáme

    Pro testování pracích gelových kapslí Persil hledáme maminky, které se starají o vlastní domácnost. Ideálními kandidátkami jsou ženy, které mají na starosti hlavně praní pro svou rodinu a koš na špinavé prádlo u nich nezůstává nikdy dlouho prázdný. Celé testování bys měla zaznamenávat fotkami a na konci sepsat souhrnnou recenzi, proto dáváme přednost maminkám, které rády a pěkně fotí i píšou.

    Jak se zapojit

    Jestli tě toto testování zaujalo, stačí nám pod tento článek vložit odpovědi na tyto otázky:

    1. Kdo je u vás doma největší “šmudla” a ušpiní nejvíce prádla? 🙂
    2. Jak často doma perete?

    Čas máte do neděle 6.10.2019 a poté vybereme 10 z vás, kterým pošleme velké balení s Persil Discs 4v1. Dalším 100 pošleme menší vzorek tohoto pracího prostředku.

    V domácnosti s dětmi se špinavé prádlo v koši vrší závratnou rychlostí. Sotva se dostanete na dno, už jsou tu další zamazané kalhoty či tričko. Ještěže si s tím vším pračka hravě poradí. Čím v ní perete?

    a) Pracím práškem
    b) Pracími kapslemi
    c) Pracím gelem
    d) Něčím jiným

    Za každou odpověď vám přiletí 3 ❤️ A už za týden oznámíme testování produktů, které vám pomohou s kopou špinavého prádla 🙂

    #test_persil