podvlivemcokolady
    23. led 2019    Čtené 175x

    Tablety Sunlight u nás doma

    Málokdy se přihlásím k nějakému testování, ale jelikož u nás frčí myčka každý den minimálně jednou denně, říkala jsem si, že otestovat tablety do myčky Sunlight je přesně testování pro nás.

    V krabičce bylo dvacet tablet all in 1, což mi vyhovuje, protože do myčky nedávám ani sůl, ani lesk, vždy kupuji právě tablety ve kterých toto všechno je.

    A teď k pár technickým informacím o naší velké pracantce myčce na nádobí. Máme značku Bosh Silence a program používám Auto 55°C -65°C, který myje něco kolem dvou hodin. Druhů a značek tablet jsem už vyzkoušela mnoho, jelikož kupuji většinou ty, které jsou zrovna v akci. Do nějakých úplně levných se většinou nepouštím, i když už jsem je taky měla. Taky jsem nezkoušela měkké (sáčkové), pouze klasické tvrdé tablety.

    Tak, a jak dopadlo testování u nás? Nikdy nádobí neoplachuju, opravdu až na pár výjimek, a talíře, hrnce, všechno dávám do myčky tak, jak “nám to upadne od ruky”. Vyzkoušela jsem připálenou smetanu, opravdu zaneřáděné nádobí a dokonce si manžel i pochvaloval, že mu přijdou skleničky lesklejší. Moc mi vyhovovalo, že se tableta dává do myčky v “sáčku”, který se rozpustí a nemusí na ně člověk šahat rukama. Tablety mě voněly a upřímně nechápu, že někdo může říct, že smrdí. Ale tak sto lidí, sto názorů.

    Řekla bych, že si poradily se špínou tak na 99%. Protože bylo i něco, co se neumylo, ale ani jsem si nemyslela, že by se to umylo. Ale jinak hodnotím tablety suprově a jsem opravdu spokojená s výsledkem. Na druhou stranu je třeba napsat, že jsem se nesetkala s tabletama do myčky, se kterýma bych nebyla spokojená a rozdíly jsou opravdu minimální.

    Také bych ráda poděkovala za možnost testování a určitě za nás doporučuji vyzkoušet!

    #test_sunlight  #recenze #zkušenosti_sunlight

    78marcela
    4. lis 2018    Čtené 557x

    Sunlight

    Myčka nádobí byla věc, kterou jsem si poprvé pořídila až letos do našeho nového domečku. A strašně jsem se na to těšila... až zaklapnu dvířka a o něco později vyndám  čisté, umyté nádobí.

    Nikdy předtím jsem myčku neměla. Neměla jsem tedy ani žádné zkušenosti a stále jsem ještě ve fázi zkoumání, co všechno dovede, jak to dovede a které prostředky jsou nejlepší pro dosažení nejlepšího výsledku - absolutně čistého nádobí.

    Tablet už jsem vyzkoušela několik druhů a když se objevila možnost testování tablet Sunlight, zkusila jsem se přihlásit, protože jsem je doposud neznala.

    Když tablety přišly, byla jsem ráda, že jsou uvnitř ještě zvlášť zabalené a není snadné se k nim jednoduše dostat. To ocení každá hospodyňka, která má doma 16-měsíčního rošťáka, pro kterého jsou kuchyňské skříňky mocným lákadlem a který je natolik fyzicky zdatný, že ani obsah horních skříněk pred ním není v bezpečí.

    Z toho jsem měla vážně radost. A o den později ještě větší, když jsem zjistila, že se nemusí obal rozstřihnout, ale že se tableta dává  do myčky celá v tom obalu. Navíc i přes obal příjemně voní.

    Samotné testování proběhlo u mě na výbornou.

    Mám myčku Electrolux, standardně volím běžný mycí dvouhodinový program. Ačkoliv jsou tablety 3v1 a nemusela by tam tedy už být sůl a leštidlo, tak obojí mám v myčce stále.

    Mám obzvlášť ráda, když se mi krásně blýskají příbory a lesknou talíře. To bylo u těchto tablet bez problémů splněno. 

    Používám dost často plastové nádobí, které bývá občas lehce potaženo filmem, nebo je na něm občas nějaká kapka. To se u Sunlight tablet objevilo v mnohem menší míře než u jiných konkurenčních tablet, které jsem vyzkoušela. Takže i po této stránce jsem byla spokojená.

    Jediné, s čím si neporadily, byla připečená miska od šunkofleků. Ale to jsem ani nečekala, protože to bez odmáčení nedala nikdy žádná tableta.

    Celkový dojem z tablet je pozitivní a ve srovnání s jinými bezpochyby obstály se ctí. Obzvlášť oceňuji poměr cena - kvalita, což tabletám Sunlight spolehlivě zajistilo stálé místo v mojí kuchyni.

    #test_sunlight #recenze #zkušenosti_sunlight

    vendy200
    4. lis 2018    Čtené 72x

    Tablety Sunlight - První šance zkusit něco otestovat

    Na začátku, než se rozepíšu o tom, jak u nás testování probíhalo, bych moc ráda poděkovala za příležitost si to zkusit.

    Ani jsem moc nečekala, že by nás vybrali, a proto po najití zprávy od #konik_testuje jsem byla v šoku. Do šance něco testovat jsem se přihlásila po druhé. 

    A jak to vše začalo ...

    V den, kdy nám měl být doručen balíček, jsem stále čekala, až se mi řidič ozve, že mi ho veze. Díky tomu, že jsem testovala úplně poprvé, jsem si nedokázala představit, o jak velké balení půjde.

    Když mi pán řidič předal balíček, byla jsem v šoku. Říkala jsem si, co v tom asi je, že je to tak malé. Už přes krabici bylo hodně cítit jak tablety voní. 🙂

    Naše 2,5 leté dvojčátka Klárka a Lucka k tomu chtěli pořád čuchat. Vonělo to nám všem.

    Po rozbalení tablet jsem si říkala, že nám 20 ks tablet na dobu testování nemůže rozhodně stačit- Ale mýlila jsem se. Ještě nám 3 ks zbyly.

    Když jsem rozbalila krabičku, viděla jsem, jak krásně jsou tablety uzavřené v pytlíku. Popravdě jsem ze začátku vůbec nevěděla, zda přijdou do myčky s tím papírkem nebo ne. Ten mě osobně přijde na tabletách zbytečný. Mě osobně by stačilo kdyby byly tablety pouze v pytlíku.

    Myčku máme značky Beko, stará je asi 2 roky, a nádobí zapínám převážně na program Denně (myčka myje na 65°C - 90 min.). Pokud je nádobí více znečištěné, zapínám na program Intenzivní (myje na 70°C - 120 min.).

    Tablety si dokázali hravě poradit i se zaschlou zapékací mísou. V současné době nemám nějakou trvalou značku, se kterou bych myla pořád.

    Za nás měli tablety Sunlight velice kladné hodnocení a mohu říct, že jsme je doma neměli naposledy. Nevím o případu, že by jsme se setkali s něčím, co by tablety nezvládli omýt. 

    Takže, pokud by někdo váhal, na 100 % by jsme je doporučili. 

    Děkuji za možnost testovat 🙂 A pokud u testování váháte, nebojte se a přihlaste se.

    #test_sunlight  #recenze #zkušenosti_sunlight

    polodelfin
    4. lis 2018    Čtené 108x

    Tablety Sunlight u nás doma

    Málokdy se přihlásím k nějakému testování, ale jelikož u nás frčí myčka každý den minimálně jednou denně, říkala jsem si, že otestovat tablety do myčky Sunlight je přesně testování pro nás.

    V krabičce bylo dvacet tablet all in 1, což mi vyhovuje, protože do myčky nedávám ani sůl, ani lesk, vždy kupuji právě tablety ve kterých toto všechno je.

    A teď k pár technickým informacím o naší velké pracantce myčce na nádobí. Máme značku Bosh Silence a program používám Auto 55°C -65°C, který myje něco kolem dvou hodin. Druhů a značek tablet jsem už vyzkoušela mnoho, jelikož kupuji většinou ty, které jsou zrovna v akci. Do nějakých úplně levných se většinou nepouštím, i když už jsem je taky měla. Taky jsem nezkoušela měkké (sáčkové), pouze klasické tvrdé tablety.

    Tak, a jak dopadlo testování u nás? Nikdy nádobí neoplachuju, opravdu až na pár výjimek, a talíře, hrnce, všechno dávám do myčky tak, jak “nám to upadne od ruky”. Vyzkoušela jsem připálenou smetanu, opravdu zaneřáděné nádobí a dokonce si manžel i pochvaloval, že mu přijdou skleničky lesklejší. Moc mi vyhovovalo, že se tableta dává do myčky v “sáčku”, který se rozpustí a nemusí na ně člověk šahat rukama. Tablety mě voněly a upřímně nechápu, že někdo může říct, že smrdí. Ale tak sto lidí, sto názorů. Řekla bych, že si poradily se špínou tak na 99%. Protože bylo i něco, co se neumylo, ale ani jsem si nemyslela, že by se to umylo. Ale jinak hodnotím tablety suprově a jsem opravdu spokojená s výsledkem. Na druhou stranu je třeba napsat, že jsem se nesetkala s tabletama do myčky, se kterýma bych nebyla spokojená a rozdíly jsou opravdu minimální.

    Také bych ráda poděkovala za možnost testování a určitě za nás doporučuji vyzkoušet!

    #test_sunlight  #recenze #zkušenosti_sunlight

    vendulak
    4. lis 2018    Čtené 558x

    Tablety Sunlight aneb jak jsme s koníkem poprvé testovali

    Nejprve bych moc ráda poděkovala #konik_testuje za to, že nás k testování vybral. Ještě nikdy jsme nic netestovali a snad ani "zadarmo" nedostali 🙂

    V den, kdy měli tablety dorazit, jsme očekávali kurýra a ono celé dopoledne nic. V poledne jsem šla pro Lukyho do školky a koukám, že balíček mi ležel na schodech. Tak mě to zase hned trochu naštvalo. Byla jsem doma a zvonek funguje, trochu nám opravují silnici, takže všude kolem spousta lidí. Klidně by si někdo z nich mohl balíček vzít, když viděl, že ho tam kurýr nechal jen tak ležet a tedy mohli předpokládat, že doma nikdo není. Nemám tohle chování pošťáků ráda. Ale hlavní je, že tablety tam na nás počkali a my se mohli pustit do testování 🙂

    Jako první mě překvapila velikost balení. Přiznám se, že tak malé jsem ještě neviděla. Ale třeba bylo jen pro testování. Dále mě překvapila i vůně, která mě osobně tedy voněla moc hezky, i když poprvé silně. Později jsem jí už tolik nevnímala, tedy voněli mi moc hezky, ale nepřišlo mi to nijak silné. 

    Další věc byla to, že v krabici byl ještě další igelitový pytlík. Ten je, myslím, už trochu navíc a šetřila bych v dnešní době dalším zbytečným plastem, když už tablety jsou v pevné krabici a dále každá ještě ve svém vlastním obalu. Běžně používám tablety Denkmit Revolution, které jsou také v pevné krabici a pak už jen každá ve svém obalu. Určitě jako veliké plus vnímám to, že každý malý obal na tabletě se nemusí už rozbalovat, což se nemusí ani u "mích" Denkmit Revolution, ale setkali jsme se s několika, které se museli zvláště rozbalovat.

    Hned při prvním testování jsme tablety vůbec nešetřili a myli zapékací misku od sekané. Zapékací misku jsme nechali předem jen krátce odmočit, nic jsme na ní rozhodně nedrhli. A tedy byli jsme neskutečně moc mile překvapeni jak krááásně byla mísa umytá! Žádné jiné tablety, co jsme kdy vyzkoušeli, určitě připečené pekáče takhle krásně neumyli! 

    Ale nešetřili jsme tablety ani při žádném dalším mytí a poradili si i s mastnýma pánvemi, hrnci od kaší i pudingu. Krásně lesklé a bez fleků byli vždy všechny skleničky! Nádherně lesklé a bez fleků byli i příbory, které se v naší myčce myjí v horním šuplíku. Což obojí s tabletami Denkmit tedy vždy tak není. 

    Myčku máme značky Siemens a myjeme většinou na program ECO na 50°C, hodně výjimečně, když spěcháme nebo nestihneme přepnout knoflík, zůstane na myčce automaticky program AUTO 45°C - 65°C. Nebo také když chvátáme, protože program AUTO je o něco kratší. 

    Žádné leštidlo jsme nikdy nepoužívali, když používáme tablety All in one. Jen vzhledem k tvrdší vodě přidáváme do myčky sůl.

    Další věc, se kterou jsme byli s tabletami Sunlight moc spokojení, je to, že se tableta pokaždé krásně celá rozpustila, nezůstalo po ní nic. Což se nám s jinými tabletami občas stává. Ae přece jen byli testovány jen dva týdny, ostatní většinou používáme delší dobu. Ale prostě zatím se jim to ještě nestalo 🙂

    A jako poslední bych ráda ještě zmínila, že myčka krásně příjemně voní i po umytí, když se otevře. S jinými jsme ještě občas kupovali zvlášť vůně do myčky, což s těmito tablety rozhodně není třeba! 

    Celkově jsme s tablety tedy opravdu moc spokojení! A v podstatě jim nemám co vytknout. Možná až na vyšší cenu, na kterou jsem v obchodě koukala. Ale zase jí nejspíš vyváží klady těchto tablet 🙂. Takže se těším, až při příští nakupování tablet půjdu pro ně 🙂 A s čistým svědomím je určitě moc ráda doporučím i všem ostatním 😉

    #test_sunlight #recenze #zkušenosti_sunlight

    pestas
    3. lis 2018    Čtené 276x

    Sunlight aneb myju, myješ, myjeme

    V první řadě bych ráda poděkovala @konik_testuje za vybrání k testování tablet do myčky Sunlight. I když se zrovna sešlo hodně věcí a časově to bylo pro mě náročné, tak tablety jsem řádně otestovala.

    Ale pěkně od začátku. Tablety mi přišly v pomačkané krabici, za což ale může dopravce, takže to neřeším. Co mě ale hned zarazilo, byla velmi výrazná vůně, která pronikala nejen igelitovým sáčkem, krabicí ale i přepravním obalem (kartonem). Jsem z těch, co nemají rádi silné vůně a parfémované přípravky, takže toto bylo u mě velké minus. Někteří píší, že časem vůně tak intenzivní není, ale mě tedy "vůní" neustále čpí celá kuchyň. Z tohoto důvodu si u mě asi trvalé místo tyto tablety nenajdou.

    Ještě než se pustím do recenze jako takové, bylo by dobré napsat v jaké myčce byly tablety testováy. Jedná se o myčku Beko DIN 28430 se třetí příborovou přihrádkou a přídavným ramenem Aqua Sense, které jse ale v průběhu testování nespouštěla. Mycí program jsem (krom dvou pokusů) pouštěla můj nejoblíbenější ECO, který myje při 50 stupních. Jeden pokus jsem volila program na poloviční náplň a druhý program jsem zkusila zkrácený program. V myčce mám kvůli extrémně tvrdé vodě sůl (bez ní si mytí netroufám pouštět, ale leštidlo jsem nepřidávala. A teď už tedy samotná recenze.

    Když jsem krabici rozbalila, našla jsem v ní pytlík, ve kterém jsou ještě jednotlivě balené tablety v obalu, který se nesundává a rozpustí se při mytí.

    To považuju za klad, že člověk nemusí sahat přímo na tabletu, ale pro zkrácený program za mínus. Tableta se při něm úplně nerozpustila, což jsem očekávala. U jiných tablet, které nejsou v obalu mám ve zvyku tabletu půlit, čož tady není možné (tedy je, pokud tabletu vybalím, ale pokud budu dodržovat to, že to není třeba). Co mi přijdě škoda je, že pytlík s tabletami není znovu uzavíratelný, což by možná trochu pomohlo zmírnit linoucí se vůni po kuchyni.

    Nepochopila jsem ale papírovou krabici. Očividně by mela mít systém "znovuzavírání" pomocí průřezu a na druhé části "zobáčku", který by se do díry zastrčil. Toto se mi ovšem nepovedlo, jelikož díra je cca o 0,5 cm kratší než příslušný zobáček. Ani po zasunutí nejdříve jednoho rohu se mi tam druhý zastčit nepodařilo.

    A teď už tedy samotné mytí. Na běžný program jsem s tabletami byla spokojená. Dobře byly umyté i příbory ve třetí příborové přihrádce, což ne vždy se daří. Tablety si poradily i s doslova přecpanou myčkou a také několika "specialitkami".

    První větší zkouška přišla, když jsem byla na víkend pryč a muž nechal pěkně přischnout lehce připečený skleněný pekáček od kuřete. S tím si myčka poradila bez problémů (bohužel nemám foto po mytí).

    Další byly talíře ponechané, aby pěkně přischly (již cíleně, kvůli testu) od rajčatovo-tuňákové omáčky. I ty po mycím cyklu zářily čistotou. 

    Do třetice jsem myla silikonovou formu po pečení - vymazanou a vysypanou hrubou moukou, čili mastný silikon s přichycenou moukou. Zde test dopadl ne úplně dobře, jelikož část formy zůstala neumytá, a to i přesto, že na ničem neležela a nic nebránilo přístupu vody k ní. Při druhém domytí už byla čistá.

    Čtvrtý špek byl už o dost více zapečený skleněný pekáček a zde jsem opravdu pochybovala, že ho najdu 100% čistý a ke všemu lesklý. Můj údiv byl veliký, jelikož pekáček zářil čistotou a leskl se.

    Celkově tedy tablety hodnotím velmi kladně. I bez použití přidaného leštidla je nádobí krásně lesklé, plastové nádobí je suché tak na 95%, což se mi také ne u všech tablet daří.

    Nicméně minus je (alespoň pro mě) silná vůně a to, že se tableta nerozpustí při zkráceném programu úplně (přes týden používám Fast téměř nejvíc). 

    Z mnou vyzkoušených tablet je ale řadím na krásné druhé místo, kdyz zvažuju poměr cena:výkon.

    Takže pokud váháte, tablety jistě zkuste!

    #test_sunlight #recenze #zkušenosti_sunlight

    plksv
    3. lis 2018    Čtené 316x

    Sunlight, test na jedničku!

    Když se před pár dny objevila na Modrém koníku nabídka na testování tablet do myčky, hned jsem si řekla: "Ano, naše rodina je ten pravý kandidát!" A i když jsem v reakcích pod nabídkou byla tak sto padesátá, přesto nás vybrali! (Důkaz, že na Koníku opravdu čtou všechny komentáře). Balíček jsem si nechala poslat do školy, a když mi paní vrátná volala do kabinetu, že ho tam mám, hned jsem měla veselejší den. Jenže pak mě přepadly pochybnosti. Jsem totiž strašně konzervativní a už roky používám jen jedny kapsle do myčky, jsem přesvědčená, že jsou nejlepší. Jak teď budu psát negativní recenzi?

    MOJE RODINA

    Před 21 lety jsem si vzala za manžela skvělého chlapa. To jsem ještě netušila, jaký kříž mě s ním čeká. Má totiž celkem přísnou dietu, takže nemůže jíst v žádné restauraci ani jídelně. K tomu mám doma dva puberťáky, kteří jsou odmalička nejedlíci. Sice chodí na oběd do školní jídelny, ale často si říkám, proč ty obědy platím. Takže po příchodu domů nadzvedávají pokličky hrnců na plotně. A pak mám pětiletého mrňouse, o kterém paní učitelka ve školce prohlásila, že takového nejedlíka už tam dlouho neměli. Podtrženo, sečteno, vařím opravdu každý den (někdy dvě jídla), polévku obden, cca každé tři dny něco peču. Asi nemusím zdůrazňovat, že bez myčky si svou kariéru hospodyňky neumím představit!

    MOJE MYČKA

    Moje myčka je stařenka, letos oslavila 12 let! Před ní jsem měla ještě jednu. Myčka je prostě náš průvodce během celého manželství. Předpokládám, že na starší a obyčejnější myčce nikdo na Koníku netestoval 🙂.

    MOJE TABLETY SUNLIGHT

    Přes počáteční nedůvěru musím zodpovědně říct, že tablety u mě a mojí myčky obstáli se ctí! A můžu je označit za MOJE.

    Už první společný kontakt byl velmi příjemný: tablety krásně a intenzivně voní. Za další plus považuji skutečnost, že se do myčky dávají s igelitovým obalem.

    Pro mou stařičkou myčku a tablety jsem připravila několik zkoušek. I když do myčky nerada dávám hodně špinavé nádobí, udělala jsem výjimku.

    Program klasika, 65 stupňů, 1 hodina a 30 minut.

    - Silikonová forma na bábovku, vyklopená večer, do myčky vložená druhý večer. Vše umyto perfektně!

    - Děti snídají ovesnou kaši, nechaly zaschnout misky z umělé hmoty i s kousky vloček. Po kaši ani památky!

    - Porcelánový hrneček od čokolády. Čistý.

    Musím konstatovat, že jsem spokojená a tabletám jako správná učitelka dávám jedničku!

    Na závěr shrnutí pozitiv:

    - úžasná vůně

    - skvělá manipulace

    - 100% mycí schopnosti

    - příznivá cena

    Je mi jasné, že to zní jako klišé, ale já žádné negativum nenašla.

    Na závěr mi nezbývá, než říct:"Milý Koníku, opravdu Ti děkuji!"

    #test_sunlight #recenze #zkušenosti_sunlight

    zvargova
    1. lis 2018    Čtené 695x

    Testování tablet Sunlight

    Když se naskytla možnost testování tablet, nebyl důvod se nezúčastnit. Moc děkujeme #konik_testuje, že vybral právě nás.

    Myčku máme druhou, původní odešla v březnu do pracího nebe. Myčka u nás jede denně.

    Tablety přišli v pořádku, docela jsme byli s manželem překvapeni velikostí balení.

    Po pročtení návodu, se ten den myčka večer zapínala s novou tabletou. Se vším si celkem poradila, tak jako tablety co jsme měli před tím. Tablety není třeba vytahovat z obalu, do myčky se dávají celé. Leštidlo sem používala při testování nadále. I když na obalu je, že se nemusí. Nemám ráda červené kontrolky 😀

    Myčka Beko, mycí program používáme číslo 4, 70°C cca 58 minut.

    Po otevření myčka příjemně voní. Umyla skoro vše. Pekáč jsem zvyklá hned odmáčet, něco na něm ale i po umytí zůstalo. Sklenice trošku upatlané, nic hrozného. Možná za to může i mycí program a stáří výrobku.

    Žádné radikální připečení sem s tabletami nezkoušela.

    Tablety doporučuju, určitě vyzkoušejte.

    Moc děkuji koníkovi za možnost testování těchto tablet.

     #test_sunlight  #recenze #zkušenosti_sunlight

    jaja95
    31. říj 2018    Čtené 496x

    Testování tablet Sunlight

    Předem bych chtěla poděkovat konik_testuje za vybrání do testování. 🙂 

    Doma mám rádo naklizeno, ale co opravdu nemám v lásce, je umývání nádobí. Díky kamarádce už přes půl roku vlastníme myčku značky AEG, která je už sice starší, ale vysvobodila mě z každodenního nepříijemného drhnutí nádobí a svojí práci dělá dobře. Program používám ani nevím jaký. Myčka většinou běží nějakých 86 min.

    Když dorazil balíček s tabletky na testování, tak jsme zrovna leželi s virózou a neměla jsem moc náladu začít hned s testováním. Proto jsem začala asi až o dva dny. Myčka u nás běží dle potřeby, tudíž každý druhý/třetí den. Po rozbalení krabice mě překvapila příjemná vůně a to, že se tabletka vloží do myčky i s obalem, který se rozpustí. Nádobí jsem nijak nešetřila, předem neoplachovala a tabletky to zvládly skvěle. Poradili si se zamaštěnou pánví, připečenou zapékací mísou, sklenici od oleje, cedníkem od přilepených špaget, talířemi, které byly zamaštěné pomalu ani nevím od čeho, upatlanými skleničkami od dětí, příborem, prostě úplně se vším, co jsem do myčky dala. Vše čisté, perfektně lesklé a voňavé - takže jsem byla spokojená. 

    Dcera mi nádobí pomohla bedlivě kontrolovat. 

    Před tabletami Sunlight jsem vyzkoušela pouze dvě značky a musím je všechny hodnotit pozitivně. Splnili vše, co jsem od nich očekávala. Takže vřele doporučuji! 

    Bohužel nemám žádné fotky před a po. Vždy jsem si vyfotila před a když jsem chtěla udělat fotku po, tak už nebylo co fotit, protože z myčky někdo uklidil nádobí :D Takže smůla, no ... 

    Nějaká negativa bych měla také napsat, ale já asi žádné nemám. Tabletky si poradili opravdu se vším a nemám co vytknout. Jsem spokojená a určitě si tabletky koupím, abych je používala nadále . 🙂 

    Určitě tabletky vyzkoušejte a uvidíte, zda vám budou vyhovovat.

    #test_sunlight #recenze #zkušenosti_sunlight

    Tak dnes poslední den testování #test_sunlight a poslední myčka právě umytá! Vše zase vypadá na jedničku 👍
    Tak teď jsem jen zvědavá na to, jak budu psát onu recenzi 😨 😀

    Tak už přes týden testujeme tablety Sunlight #test_sunlight a za nás tedy opravdu spokojenost! Poradili si zatím opravdu se vším, včetně zapékací misky od sekané i pánviček od tuku. A skleničky i příbory se krásně lesknou 🙂. Takže super 👍

    Tak #test_sunlight na poprvé dobré! 👍 Nepatrně jsem tedy pomohla, že jsem zapékací misku nechala tedy dopředu trochu odmočit, ale nijak jsem pak nemyla, natožpak nedrhla a s výsledkem jsem tedy spokojená! 🙂 Tak snad budu i dál 🙂

    plksv
    Zpráva byla změněna    17. říj 2018    

    Tablety se dávají do myčky i s igelitovým obalem - skvělé 😎.
    #test_sunlight

    #test_sunlight Tak jdeme na to! 🙂
    Zatím tedy moooc chválím to, že se nemusí každá tabletka vyndavat z obalu a taky ta vůůůně!!! 👏

    vendulak
    Zpráva byla změněna    15. říj 2018    

    Tak už i já - no my (protože starost o myčku je práce do které se doma zapojujeme opravdu všichni 😉 ) budeme poprvé pro koníka něco testovat 🙂 . Byli jsme vybráni k testování tablet Sunlight, a jsme tedy dost zvědaví jak to dopadne 🙂 .
    Dnes v pořádku dorazili 👍. A k obědu byla zrovna domácí krůtí sekaná, takže ta zapékací mísa to bude hned na poprvé velká výzva 🔥 😅
    #test_sunlight

    plksv
    Zpráva byla změněna    15. říj 2018    

    Tablety jsou doma. Tuto várku vyskládám a po večeři už budeme testovat 🙂.
    #test_sunlight

    maanule
    Zpráva byla změněna    15. říj 2018    

    Díky MK za testovací balík #test_sunlight ikdyz testujeme mimo hlavní testování, jsem zvedava a moc se těším!!
    Dekuju
    M.

    Tak pořád zadávám slohovky svým studentům a teď budu psát sama 🙂.
    #test_sunlight
    Děkuji...

    Znáte výrobky Sunlight?

    Tak nám napište, které tablety do myčky nádobí jsou vaše TOP. A protože myslíme i na maminky, které značku neznají, tak tu máme testování nejvyšší řady tablet značky Sunlight - Expert Extra Power.

    Vyzkoušejte tablety Sunlight do myčky i vy!

    https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-se-sunlight-jebdk2/

    #test_sunlight

    konik_testuje
    1. říj 2018    Čtené 3009x

    Vaše zkušenosti se Sunlight

    Aktualizace: recenze na tablety Sunlight - Expert Extra Power, které naše maminky testovaly, si můžete přečíst tady. Zkrátka, je to skvělý pomocník! 

    ---

    Není nad dobrý nedělní oběd s rodinou. Servírujete svým blízkým chutné jídlo, saháte po dalším talíři, na kterém však uvidíte zbytky včerejšího oběda. A když se s hrůzou zahledíte na sklenice, mají na sobě nepěkné šmouhy. "Ta myčka se zase na svou práci vykašlala nebo co", ptáte se v duchu.

    A přitom to může být tak jednoduché a efektivní. Stačí sáhnout po správných tabletách do myčky. Například těch od Sunlight, které máte možnost s námi otestovat.

    Co testujeme

    Umazané nádobí, třes se! Budeme totiž testovat nejvyšší řadu tablet značky Sunlight - Expert Extra Power. Jedná se o tablety, které splňují funkci all-in-one, protože jsou speciálně vyvinuty, aby odstranily i ty nejodolnější skvrny.

    Tablety do myčky Sunlight Expert Extra Power vám zajistí křišťálově lesklé nádobí a zároveň čistou myčku. Vysoká dvojitá účinnost tablet je dána především unikátním složením, které je obohaceno o extrakt z citrónu a účinné čistící složky. Řada Expert obsahuje vše, co je potřeba pro myčku i nádobí. Dokáže si poradit se zaschlou špínou, připáleninami, odolnou mastnotou nebo dodat maximální lesk, aniž by došlo k poškození citlivých povrchů. To vše navíc s příjemnou svěží vůní citrusů. Se Sunlight už není potřeba používat doplňky jako jsou leštidlo a sůl do myčky. Nechte Sunlight Expert pracovat za vás!

    Tajemství přípravků značky Sunlight spočívá ve dvojité čisticí síle, kdy je unikátní komplex aktivních látek obohacen o extrakt z citronu. Zárukou precizních výsledků jsou mnohaleté zkušenosti značky Cif, která je opravdovým expertem na čistotu. Sunlight přináší dokonalou péči jak o nádobí, tak i o myčku.

    Koho hledáme

    Protože budeme testovat tablety do myčky nádobí, hledáme takové maminky, které doma myčku mají a naplno její pomoci využívají. Baví je vařit pro celou rodinu, zkoušejí nejrůznější recepty a pečení je jejich hobby. Měly by to být jednoduše maminky, které myčku pouští téměř denně a chtějí konečně mít přípravek, který si poradí se vší špínou, mastnotou nebo připáleninami. Proto hledáme 10 žen, které chtějí přenechat starost o mytí nádobí myčce a se značkou Sunlight ještě nemají zkušenosti.

    Ale nehledáme pouze 10 testujících maminek! Hledáme i dalších 50, které také dostanou krabici tablet Sunlight na testování. Potom vyplní formulář o tom, jak se jim mytí nádobí s tabletami Sunlight líbilo. Jejich názor je totiž pro značku Sunlight důležitý.

    Jak se zapojit

    Velmi jednoduše! Stačí, když pod naším článkem zanecháte svůj komentář, ve kterém napíšete, jak často vaříte, jak často pouštíte myčku nádobí a jestli značku Sunlight znáte a používáte. A protože se Sunlight výzev nebojí, budeme rádi, když se přihlásí ty maminky, které mají zkušenost s jinými značkami na trhu a myčka má u nich doma své místo více než rok.

    Čas na zapojení máte jen do neděle 7. 10. a nezapomeňte, že v pondělí 8. 10. vybereme 10 maminek na testování, které oslovíme prostřednictvím interní pošty.

    Moc se těšíme na vaše komentáře a přejeme vám pohodový den,

    Konik_testuje

    Předpokládáme, že vy jste královnou kuchyně ve vaší domácnosti. Co a kdo ale umývá nádobí? Umýváte ručně vy nebo manžel? Nebo máte myčku nádobí? A kdo do ní skládá nádobí?

    Dejte nám vědět, protože právě pro majitele myčky připravujeme testování tablet Sunlight!

    #test_sunlight