terinka89
    10. říj 2017    Čtené 300x

    Testování kosmetiky Uriage bebé

    Naše první testování na Koníkovi, měli jsme s dětmi ohromnou radost, když jsme zjistili, že právě mi, jsme byli vybráni na testování kosmetiky. 

    Když přišel balík, ihned jsme s dětmi vybalovali novou kosmetiku a radostí skákali. Radost byla i z pěnových polštářků, které byli obsaženy v balíčku a lítali nám po celém bytu. Děkujeme i za krásny dopis od týmu Modrého koníka a za předčasné Vánoce. Kosmetiku jsme ihned ovoněli a dali si do koupelny a ložnice na první testovaní našich ratolestí.

    Naše děti Emička a Kubíček mají velmi suchou pokožku se sklonem ke svědění, zčervenání pokožky, vyrážkám a velký problém s opruzeninami. Používáme hodně kosmetiku Sebamed a Weleda. Jsme šťastní, že jsme mohli otestovat novou kosmetiku této řady a napsat vám její recenzi.

    Naše první testování šampónku a hydratačního sprchového gelu byla velmi přijemná, vůně přenádherná, úplně jsem si jí zamilovala. Žádné nežádoucí účinky a vyrážka se neobjevila a to bylo dobré znamení. Postupně jsme testovali všechno ostatní. Co všechno jsme tedy měli možnost testovat:

    URIAGE Bébé Shampooing 200 ml 

    Šampon který neštípe v očích, krásně pění, voní a má jednu úžasnou vlastnost - stačí malé množství prúhledného šamponku a vydží Vám velice dlouho. Nesvědí pokožku hlavičky což je pro nás velké plus!

    URIAGE Bébé Créme lavante 500 ml

    Tento mycí krém bílé konzistence je velice příjemný na dětskou pokožku, na houbičce se hezky rozpění a umývání našich žížalek byla velká zábava se spousty pěny okolo. Nejen že obsahuje krémovou konzistenci a Vaše dítko je hydratováno už rovnou v první fázi koupele. Budeme určitě používat nadále a ráda bych doporučila všem, kteří chtějí vyzkoušet něco nového, co zato stojí.

    URIAGE Bébé Lait hydratant 200 ml

    Hydratační tělové mléko je famózní, už jak jsem psala, dítě má tak jemnou pokožku že tvorba zčervenání pokožky nám při testování řady začala mizet. Dítě je hydratováno už rovnou ve vaničce mycím krémem Lavante a když jsem namazala děti krémem, byli tak spokojené a jejich pokožka byla jemná žádné suché šupinky, že mi hned usnuli. Mléko nám vydrželo do půlky testovaní a následně jsem zakoupila nové. Kosmetiku můžete zakoupit na stránkách Dr.Max Uriage bebé.


    URIAGE Bébé creme minerale SPF50+ 50 ml

    Tento výrobek jsme už bohužel nestihli otestovat kvůli sluníčku, které už moc nepřálo, ale těšíme se na příští rok, kdy ho určitě vyzkoušíme na dovolené v horách.


    URIAGE Bébé Change 100 ml

    Musím Vám napsat, že mě krém na opruzeniny velmi mile překvapil. Čekala jsem, že po otestování to bude katastrofa, konzistence bílého krému podobného hydratačnímu konzistenčně. Ani jsem nedoufala, že by mohl mít tak dobré výsledky. Žádné opruzeniny nenastali. Po době užívání jsme neměli žádný problém s velkou opruzeninou, ale samozřejmě občas se objevilo malé zarudnutí u zadečku, ale ne nic hrozného, který jsme vyřešili sprejem Uriage bebé Spray Cu-Zn. Ale chránil naši pokožku celou noc a zanechal úžasné výsledky a miminko bylo opravdu spokojené. Dobře se roztírá.


    URIAGE Bébé Spray Cu-Zn 100 ml

    Sprej na zadeček a místa se sklonem k zapařeninám. Nám pomohl sprej u zarudnutí pokožky u zadečku stačilo použít 2-3krát denně na místo a po pár dnech bylo po problému. Lahvička je praktická, hezky se drží a malé balení je určitě praktické do každé tašky. Velice mě zaujala jeho gelová konzistence.


    URIAGE Bébé Soin Croûtes de lait 50 ml

    Krém na odstranění mléčných krust ve vláskách nám pomohl zbavit se posledních šupinek. Krásně se roztírá, je dobré, že je v tubičce, nanáší se úžasně. Jeho konzistence je lehce nemastná. Přes noc jsme nechali působit a ráno jsme oplachovali. Hlavně pozor na očička. Další množství, které nám zbylo bude testovat ještě kamarádka už brzy po narození miminka a už teď se moc těší.


    URIAGE Bébé Soin péri-oral 30 ml

    Krém na podrážděnou pokožku v okolí rtů. Moc rádi ho používáme, máme velký sklon k tvorbě vysušení a k tvorbě pupínku v okolí rtů. Hezky se nanáší, je jemný a gelový. Použití 2-3denně na pokožku.

    Moc se nám testování líbilo a ještě jednou chceme poděkovat za tuhle možnost a věřím, že i další maminky budou mít určitě štěstí v dalším kole testování. Proto neztrácejte naději. Určitě si znovu pořídíme hydratační krém a šampónek i tělové hydratační mléko s kterým jsme velmi spokojeni. Děti při každém koupání řádí a hrají si ve vaně s pěnou, do které plácají ručičkami a radost je na prvním místě. Zdraví Emička, Kubíček a maminka. 

    Děkujeme.

    martunka
    8. říj 2017    Čtené 501x

    URIAGE

    Znáte to, vidíte mezi náma ty co mají štěstí a vyhrajou produkty, které mohou testovat, netušila jsem, že se to podaří i nám. Jednoho dne projíždím Koníka, taková ta klasika, kouknu na moje oblíbené blogy, články a skupinky. Pak mě zaujalo testování na dětskou kosmetiku Uriage Bébé. O URIAGE jsem měla nějaké ponětí, když jsem sobě nakupovala kosmetiku v lékárně mi jí paní nabízela místo Biodermy, říkala, že má ještě lepší složení, ale netušila jsem, že i existuje kosmetika URIAGE Bébé pro děti.

    Když mi přišla zpráva, že jsme s Emčou vyhrály skákala jsem štěstím, za prvé jsem v životě nic nevyhrála a za druhé mi právě docházel mycí krém a tělové mléko pro Emilku, takže by mé kroky stejně do lékarny mířily.

    Když u nás doma zazvonil kurýr byla jsem překvapená velikostí balíčku, myslela jsem si, že dostaneme jen nějaké vzorečky, ale omyl dostali sme produkty ve své normální velikosti. Emilka i já jsme nadšeně začaly vybalovat a těšily se na testování.

    URIAGE Bébe 1ére Créme lavante, 500 ml- mycí krém pro nejmenší

    Vůně tohoto mycího krému je nádherná, dítě se po vykoupání změní opravdu ve voňavé miminko. Krém lehce pění a stačí ho opravdu trošička, balení s pumpičkou jsem ocenila kvůli možnosti dávkování, vzhledem k tomu, že opravdu stačí kapička na celé tělo vydrží krém dostatečně dlouho, myslím, že ani teď po měsíci testování nemáme vypotřebováno ani půlku lahvičky a to Emilku myjeme každý den. Krém neobsahuje mýdlo, a proto nevysušuje pokožku což v našem případě je velké plus kvůli tomu, že máme hodně tvrdou vodu, která vysušuje.

    URIAGE bébe 1er Shampooning, 200 ml – šampón pro nejmenší

    Dětský šampón, který neštípá v očích. Vůně je podobná mycímu krému. Vlásky voní i v průběhu druhého dne, rozčesávání hřebenem je hračka,vůbec necuchá vlasy. Šampón mi připomíná kadeřnické šampóny, ze začátku málo pění, ale když přidáte trošku vody začne pořádně pěnit a i maličko stačí na umytí celé hlavičky.

    URIAGE Bébé 1er Lait hydrant, 200 ml – hydratační tělové mléko pro nejmenší

    Nádherná konzistence mléka, s použitím mycího krému a tělového mléka je pokožka nádherně hebká, nevysušená, pokožka je opravdu zvláčněná. Vzhledem k tomu, že se Emilce občas objeví i atopický ekzém po této kosmetice se neobjevil vůbec, ani šupinka. A už se opakuji, ale opravdu i mléka stačí trošička a nezanechává mastné stopy na pyžámku.

    URIAGE Bébé 1er Soint Croûtes de lait, 50 ml – krém pro nejmenší se sklonem k tvorbě mléčných krust

    Bohužel, tento krém jsme neměli možnost použít. Emilka už je větší a nemá krusty ve vláskách, vím, jak když byla menší jsme s tím bojovaly. Mrzí mě, že tento krém nedošel v době, kdy byla Emilka miminko, podle konzitence není mastný, jako ostatní olejíčky, které se nabízejí. Namaže se večer a ráno se spláchne.

    URIAGE Bébé 1er Soin péri-oral – přípravek pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů

    Tento přípravek je jediný v kovové tubě. Obsahuje oxid zinečnatý, proto výborně léčí pupínky v okolí úst. Natřete děťátku okolí rtů a výborně působí, Emilce se občas nějaký ten pupínek objeví a stačilo 1x-2x namazat a bylo po pupínkách.

    URIAGE Bébé crème minerale SPF 50+ - minerální krém SPF 50+ pro nejmenší

    Bohužel tento přípravek byl také nepoužitý, sice v období testování se objevilo Babí léto, ale ani tyto teploty nebyly na použití opalovacího krému. Proto se moc těším na příští rok až krém zkusíme. Podle složení by měl být i voděodolný. Zůstává tedy v kosmetice schovaný do příštího léta.

    URIAGE Bébé 1er Change, 100 ml – krém na přebalování pro nejmenší

    Krém je spíše taková mastička nezanechává na zadečku vitelné stopy jak je to u jiných přípravků, bohužel Emilka je na tuto část velmi citlivá a tento krém nám spíše nevyhovoval, bohužel se po něm objevily opruzeniny.

    URIAGE bébé 1 er Spray Cu-Zn +, 100 ml- Sprej Cu-Zn pro nejmenší na pokožku se sklonem k opruzeninám

    Tento sprej nám taky na oblast v plenkách nevyhovoval, i když jeho složení mi příjde opravdu skvělé měď a zinek by měl zklidnit pokožku, bohužel Emilce v době testování rostly zuby a ani sprej na zadeček nezabíral v jiných částech jsme nepoužili, ale zůstává dál v kosmetice, protože věřím až období zoubků ustoupí bude se velmi hodit, měl by zklidnit i části těla, jako je krk nebo podpaží.

    Všechny tyto produkty URIAGE jsou dostupné v síti lékáren dr. Max, nebo na jejich e-shopu:

    https://uriage.drmax.cz/

    Moc bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi, lékarně dr. Max a taky URIAGE, za možnost testování této super kosmetiky, určitě budeme v této kosmetice pokračovat a bude mít vždy místo v naší koupelně i skříni.

    andreajara
    7. říj 2017    Čtené 291x

    Testování dětské kosmetiky Uriage Bébé

    Do testování této novinky od Uriage, jsme se synkem Tobiášem (12 měsíců) nadšeně pustili! Na Modrém koníkovi je to naše první testování, o to větší radost jsem měla, že se napoprvé povedlo testovat, zrovna tuto kvalitní, dětskou kosmetiku. Balíček k nám dorazil 5 dní před narozeninami synka, tak měl takový předčasný dáreček a měl z něho velkou radost! 🙂

    Značku Uriage znám, ovšem vůbec jsem netušila, že v sortimentu nabízejí také dětskou kosmetiku. Myslím, že o této kosmetice prozatím neslyšela spousta maminek, což je škoda, kosmetika je opravdu skvělá!

    Syn bohužel trpí na suchou a citlivou pokožku po mě, takže jsme i doposud používali dražší, kvalitní kosmetiku. Ovšem tato kosmetika od URIAGE mě nadchnula natolik, že u značky již zůstanem.

    Celá řada kosmetiky je obohacená o Termální vodu Uriage určená pro kojence a malé děti a opravdu nádherně, jemně voní. Když si toho všimnul i tatínek, tak už je opravdu co říci! Každý výrobek vám tedy představím zvlášť.

    URIAGE Bébé Mycí krém pro nejmenší 

    Co mě překvapilo, tak tento přípravek neobsahuje mýdlo jako takové a díky tomu pleť nevysušuje. Navíc je z 1/3 je složen z vyživujícího mléka a obsahuje výtažek z másla illipe, takže je po něm pokožka opravdu pružná a hebká. Oceňuji i velké balení a aplikaci pomocí pumpičky. Krém je bílé barvy, krémové konzistence, jemně pění a stačí ho aplikovat opravdu málo, takže balení vydrží opravdu dlouho.

    URIAGE Bébé Šampon pro nejmenší 

    Šampón je bezbarvé barvy ve formě gelu. Opět stačí aplikovat minimální množství,používala jsem opravdu kuličku hrášku a napěnila krásně celou hlavu. Je super, že neštípe v očích a obsahuje speciální látky, které zabraňují cuchání vlasů a usnadňují česání. 

    URIAGE Bébé Hydratační tělové mléko pro nejmenší 

    Mléko obsahuje bambucké máslo a máslo illipe, díky těmto složkám je pokožka krásně hydratovaná. Aloe vera s kombinací termální vody URIAGE zklidňuje citlivou pokožku.

    Co bych chtěla vyzdvihnout je to, že oproti tělovým mlékům, které jsem používala doposud, se opravdu velmi rychle vstřebavá, má skvělou konzistenci a pokožka po něm není vůbec mastná, což je za mě opravdu super! Uvítala bych také větší balení s pumpičkou, jinak nemám absolutně co vytknout. 

    URIAGE Bébé Krém na přebalování pro nejmenší 

    Krém obsahuje patentovaný komplex Poly-2P, který izoluje pokožku na povrchu a tím zabraňuje podráždění. Krém je bílé barvy,ovšem po aplikaci se změní v bezbarvou ochrannou vrstvu, což je fajn protože nezůstavá ulpěný v záhybech jako u některých krémů. Krém je super jako prevence, ovšem pro miminka trpící na opruzení, bych volila spíš druhou variantu, této řady a to sprej na pokožku se sklonem k opruzeninám 

    URIAGE Bébé Sprej pro nejmenší na pokožku se sklonem k opruzeninám 

    Sprej obsahuje měď a zinek, které zabraňují množení bakterií. Přípravek také obsahuje absorpční látku smektit, která pohlcuje přebytečnou vlhkost a tím vysušuje mokvající místa a kožní záhyby. Tento sprej je za mě naprosto super nápad! Kdo má živé děti,stejně jako mám já,určitě uvítá rychlou a jednoduchou aplikaci. Je bezbarvé barvy a dá se použít i na zapařená místa jinde po těle. Při opruzení, zabral opravdu skvěle, doporučuji určitě vyzkoušet!

    URIAGE Bébé Minerální krém SPF 50+ pro nejmenší 

    Bohužel v září, již sluníčko tolik nepálí, takže nebyla možnost moc vyzkoušet. Každopádně krém má i přes vysoký faktor skvělou konzistenci a dobře se roztírá, navíc nezanechává skvrny na oblečení. Je super že je minerální, voděodolný a chrání před UVA i UVB zářením.

    URIAGE Bébé pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů 

    Za mě největší překvapení z celého testování, jelikož jsem od krému moc neočekávala!

    Krém je bílé barvy, ovšem opět po nanesení vytvoří bezbarvý ochranný film. Synek trpí na podrážděné zarudlé tváře, již po 3 aplikacích měl tváře krásné, bez zarudnutí či vysušení. Krém jsem nanášela vždy po koupání, na noc. Krém jsem vyzkoušela i na štípance či škrábanec a na vše zabral naprosto na jedničku! Určitě stojí za vyzkoušení.

    Jediný přípravek který jsme nevyužili byl URIAGE Bébé Krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvorbě mléčných krust, synek tímto netrpí,ale věřím že je stejně kvalitní jako ostatní výrobky. Místo tohoto krému bych uvítala,krém chránící před chladem a větrem,ale zjistila jsem, že v nabídce opravdu již je, takže určitě vyzkoušíme! 

    Závěrem bych chtěla poděkovat za možnost vyzkoušení této skvělé kosmetiky, opravdu mě mile překvapila! Testování jsme si s Tobiáškem velmi užili! Opravdu doporučuji vyzkoušet všem maminkám! 🙂

    Kosmetika se dá zakoupit v lékárnách Dr.Max a vzhledem ke kvalitě a výdrži kosmetiky, mi cena přijde naprosto přijatelná, určitě se k ní budeme vracet.

    http://https://uriage.drmax.cz/?_ga=2.133235342.128129317.1504504997-76782027.1479718078

    kjajule
    4. říj 2017    Čtené 401x

    Testování kosmetiky Uriage Bebe

    Jsem maminka dvou dětí Štěpánka (8 let) a Natálky (11 měsíců). Obě děti mají suchou pokožku, syn má slabý AE. Proto jsem byla velmi ráda, že jsem byla vybrána na testování právě této kosmetiky, se kterou i já mám dobré zkušenosti. Radost z balíčku byla obrovská a po rozbalení nadšení ještě větší.

    Už, když jsem se hlásila do testování, imponovalo mě to jak je tato řada kompaktní a snad ušitá na míru mé dceři. Všechny výrobky, jsme totiž nutně potřebovaly, znáte to.  Jediné co mi trošku chybí, je nějký krém do mrazu a větru na tvářičky, jinak nemohu snad nic vytknout.

    Všechny výrobky Natálka řádně vybalila a já jsem přečetla všechny příbalové informace. Poté jsem vše vyzkoušela na vlastní kůži já a Natálce jsem zatím jen na třech místečkách vyzkoušela mycí krém pro nejmenší, šampon pro nejmenší a hydratační tělové mléko pro nejměnší, tak aby jsme v případě, že nebude žádná reakce mohli vyzkoušet při koupání nejdříve tyto tři výrobky. Pak jsem musela udělat pořádek a celé řadě kosmetiky udělat místečko na poličce.

    Vzhledem k tomu, že reakce na kosmetiku u mě ani u Natálky nebyla žádná, mohli jsme započít testování. Sláva byla veliká jako celá Afrika... Natálka koupání zbožňuje a náležitě si ho užívá.

    Začneme tedy s těmito přípravky.

    Mycí krém pro nejmenší 

    Na začátek musím říct, že mám opravdu ráda, když je u mycího gelu nebo krému pumpička, protože je pak nanášení nejen jednodušší, ale i úsporné a nenalijete si do ruky nebo na houbu nepotřebné množství. Mycí krém má bílou barvu a opravdu krémovou konzistenci a přitom krásně hebce pění. Je krásně jemný a má příjemnou čistou, nepatrnou vůni. Po umytí a vysušení je pokožka nádherně heboučká a jestli doteď bylo vaše miminko k pomačkání, tak teď ho nejspíš sníte úplně. Tento mycí krém se rozhodně stane naším invetářem a nemáme ho naposledy.

    Šampon pro nejmenší 

    Šampon je naopak v tubě, je průhedný a jeho konzistence je gel. Natálka zatím neoplývá výraznou kšticí, proto nemůžu úplně objektivně zhodnotit tento výrobek. Vůně již známá a příjemná, vlásky po umytí jemné. Proto jsem teto výrobek vyzkoušela i na synovi. Šampon měl pěkně hustou pěnu, nepálil v očích ("prý") a vlasy měl po umytí jemné, což nebývá zvykem.

    Hydratační tělové mléko pro nejmenší 

    Tělové mléko je taktéž v tubě, ale i zde bych uvítala pumpičku jako je u mycího krému. Mám ty pumpičky prostě ráda. Mléko má oproti ostatním výrobkům trochu intenzivnější vůni. Je pro mě božsky příjemná evokuje ve mě naprotou čistotu a heboučké miminko. Konzistence mléka je taková akorát hustá, není to takové hutné mléko co by se špatně roztíralo, naopak to není ani vodové a neroztéká se. Prostě akorát, myslím, že ani v létě s ním neuděláte chybu. Krásně se roztírá, nezanechává skvrny na oblečení, hezky se vstřebává a není přitom mastné. Pokožka po něm zůstane krásně vláčná. Rozhodně je to další adept do našeho invetáře.

    Krém na přebalování pro nejmenší 

    Natálka je v partii plenek opravdu extrémně citlivá v podstatě jí sedí jen dva krémy na zadeček. U nich bohužel také musíme zůstat. Krém od Uriage jí jako jediný z čelé řady kosmetiky nepomohl. Má ovšem příjemnou konzistenci a hezky se roztírá, nezůstává taková ta pudrová vrstva. Určitě stojí za vyzkoušení.

    Sprej s Cu-Zn pro nejmenší na pokožku se sklonem k opruzeninám 

    Tento sprej zdá se naopak oproti krému na zadeček pro Natálku naprosto geniální, co krém nezachránil, naopak tento sprej jako akutní pomocník velmi rychle napravil. Rozprašovač je poměrně silný, takže stačilo jedno stříknutí. Konzistence je takový tekutý gel a barva mléčná. Bez parfemace. Šikovný pomocník i na cesty, ideální když potřebujete rychle zachránit před opruzeninou, která dle návodu nemusí být pouze v oblasti plenek. Natálka to tedy jinde nevyzkoušela protože trpí pouze na opruzeniny na zadečku, ale dá se použít například na opruzeniny či zapařená místa pod krkem, v podpaží. Určitě ocení i maminky s menšími miminky, která se tolik nehýbou a na toto trpí.

    Přípravek pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů 

    Natálka je pravidelná "dudlíkářka".  Navíc jí rostou zoubky, začala tím více slintat a na bradičce se jí objevily červené zarudlé místečka. Takže nadšení z tohoto krému bylo opravdu veliké. A musím říct, že se náramně vyplatilo. Krém je v tubičce a stačí vždy opravdu malinko. Je rychle rozetřený a zanechá na pusince takový ochranný film. Mazala jsem vždy na noc a ráno bylo opravdu na první pohled velké zlepšení. V podstatě stačilo pár namazání a zarudnutí zmizelo nadobro. Tento krém je nyní naším pravidelným pomocníkema při objevení červených míst po něm vždy sáhnu.Opravdu ho doporučuji všemi deseti.

    Krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvrobě mléčných krust 

    Natálka s tímto nikdy velký problém neměla. Pár šupinek na hlavince občas má, ale nic významného. Těch posledních šupinek jí tento krémík opravdu zbavil a já doufám, že už natrvalo. Krém je v tubě a ve  vláskách se hezky roztírá, není tolik mastný a vaše miminko po zásahu nevypadá jako "zmoklá" slepice, to já velmi oceňuji, takže ho doporučuji.

    Minerální krém SPF 50+ pro nejmenší 

    Poslední testovací preparát. Bohužel ho nemáme otestovaný na velkém sluníčku, teď už prostě sluníčko tolik nepálí a v září počasí nebylo nic moc. Nicméně jsme otestovali konzistenci, která je vynikající. Na to, že má tento krém tak vysoký faktor se příjemné roztírá a je rychle vstřebaný, takže nemáte pocit mastnosti. Navíc na oblečení nezanecháva žádné skvrny a co mě na něm nejvíc zaujalo je, že jeho ochraný filtr je minerální. Pokud se někdo trošu zajímá o opalovací krémy, tak ty s minerálním filtrem jsou bezkonkurenčně lepší než ty chemické, takže v tomto já vidím jeho největší plus. Příští rok v létě to bude náš nejlepší kamarád.

    Abych to vše shrnula. S kosmetikou Uriage byla moje holčička nadmíru spokojená a já stejně tak s ní. Vůni si zamilovala opravdu celá rodina. Heboučké miminko si přeje každá maminka a s touto kosmetikou neuděláte rozhodně přešlap. Na poličce bude mít své místo vždy, mycí krém, tělové mléko, sprej s Cu-Zn a krém na okolí rtů. Testování celkově bylo velmi příjemné, protože Natálka koupání opravdu zbožnujě. Já moc děkuji za příležitost tuto kosmetiku vyzkoušet. 

    Kdo má zájem tak kosmetika je k dostání zde 😉

    http://https://uriage.drmax.cz/?_ga=2.133235342.128129317.1504504997-76782027.1479718078

    popelucha
    4. říj 2017    Čtené 540x

    Trocha Francie u nás doma aneb Rýchoráček testuje Uriage Bébé

    Ani jsem nedoufala, že by to mohlo klapnout. Netrpělivě jsem po ukončení vkládání komentářů čekala na výběr testerek. Měla jsem opravdu velkou radost, že jsme byli vybráni, teď, v poněkud dost psychicky náročném období mi to zvedlo náladu. K tomu jsem svým způsobem na francouzskou dermokosmetiku zatížená, hlavně na tu pleťovou.

    Jak jsem již psala i v soutěžním komentáři, jsem velice náročná na kosmetiku - rozuměj - jsem prostě potvora, co si jen tak nic na sebe nenapatlá, natož na dítko. Proto se u nás doma vyskytuje hlavně lékárenská dermokosmetika a kosmetika přírodní. Je to i z toho důvodu, že mám od dětství problematickou pokožku (včetně obličeje), suchou s projevy atopie a pár ložisky ekzému. Syn to odskákal rovnou atopickým ekzémem. Proto jsem velmi opatrná na výběr péče - i u atopiků je hygiena důležitá (vlásky se musí něčím umýt, prdelka a tělíčko namazat...). Trošku mne mrzí, že když už Uriage užívá svoji termální vodu, mohla by do svých produktů zakomponovat více přírodních látek místo těch chemických a syntetických, ale i tak jsem velmi ráda,  že jsme mohli dětskou řadu Uriage Bébé vyzkoušet. Velké PLUS - já to beru to už jako standart a podstatnou věc při výběru - že všechny produkty jsou bez parabenů.

    A co že jsme to měli možnost celý měsíc testovat? Jednalo se o produktovou řadu pro miminka - Uriage Bébé, která obsahuje 8 produktů:

    1. URIAGE Bébé 1er Change - krém na zadeček, 100 ml 
    2. URIAGE Bébé 1er Spray Cu-Zn+, 100 ml - sprej s mědí a zinkem na místa, kde se vyskytuje "vlhká zapářka". Konkrétně na něj jsem byla zvědavá nejvíce.
    3. URIAGE Bébé 1ére Créme lavante, 500 ml - mycí krém na tělo
    4. URIAGE Bébé 1er Lait hydratant, 200 ml - hydratační tělové mléko
    5. URIAGE Bébé 1er Shampooing, 200 ml - šapmpon neštípacící v očích 
    6. URIAGE BéBé creme minerale SPF50+, 50 ml - minerální opalovací krém s SPF 50+ 
    7. URIAGE Bébé 1er Soin Croûtes de lait, 50 ml - krém na odstranění mléčných krust ve vláscích
    8. URIAGE Bébé 1er Soin péri-oral - krém na podrážděnou pokožku v okolí rtů 

    URIAGE Bébé 1er Change - krém na zadeček, 100 ml

    Když jsem koukala na složení, existují krémy na zadeček s lepším složením, mám raději přírodní a s obsahem oxidu zinečnatého, ale byla jem zvědavá na to, co umí.

    Není to typická mastička na zadeček, ale spíš krém, který se rozetře do ztracena a miminko pak není celé bílé jako u "zinkovek" 😀 je také bez parfemace a vytváří na pokožce příjemný nemastný film, který vydrží plenkovou oblast chránit před močí a stolicí celou noc. Během testování se u syna objevila reakce na lepek, která se projevila opruzeninami a začervenáním kolem konečníku a co se tomuto krému musí nechat, během pár dní začervenání ustoupilo (na ochranu soukromí jsem nefotila, děkuji).

                                                Jemný krém bílé barvy se změní na...

                                                        ...ochranný bezbarvý film ;)

    URIAGE Bébé 1er Spray Cu-Zn+, 100 ml - sprej s mědí a zinkem na místa, kde se vyskytuje "vlhká zapářka"

    Na tenhle sprej jsem byla velmi zvědavá. Jelikož se náš panáček otáčí na bříško sporadicky, ale slintá jako Pavlovův pes, tak i přes otírání se mu dělá někdy ekzém jindy opruzenina pod krčkem. Gel si dávám na ruku, abych mu ho nestříkla do očí, je bez parfemace, má lehce mléčkou, gelovou konzistenci, která se velmi ryhcle vstřebává do pokožky. Po pár dnech zmizelo zarudnutí, kůže je krásně jemná, při používání 1 - 2x denně se problém již neobjevil. Použila jsem i do oblasti podpaží a též spokojenost

    URIAGE Bébé 1ére Créme lavante, 500 ml - mycí krém na tělo

    Vůně mycího krému mi lehce připomíná řadu od Biodermy. Komzistence je opravdu krémová, bez mýdla, nevysušuje pokožku, proto pak stačilo synátora lehce natřít výborným mlékem (viz. níže). Krém lehce pění, stačí ho malý oříšek na celé tělo, a proto balení vydrží opravdu dlouho. Ocenila jsem i balení s pumpičkou. Mycí krém vyzkoušely i sestřiny děti (11 m. a 4 roky) a nemohla je pak vyhnat z koupelny, jak se jim líbila vůně. 

    URIAGE Bébé 1er Lait hydratant, 200 ml - hydratační tělové mléko

    Můžu říct, že bych ho synovi nejradši zabavila! Tohle je snad nejlepší mléko, jaké jsem měla možnost mít v rukou. Úplně fantastická konzistence, nelepivá, ale bezvadně hydratační, vytváří příjemný ochranný film. Kůže po něm zůstala měkounká, hebounká, bez šupinek a panáček byl také evidentně "hepy" jak dva grepy ;)

    URIAGE Bébé 1er Shampooing, 200 ml - šampon neštípající v očích 

    Jako velmi důležité beru to, že šampon pro dítko nesmí štípat v očích ;) Chechtounovi se šampon velmi líbil, je tak akorát pěnivý, příjemně jemně voní a stačí ho malinko. Vlásky byly hezky hebké a voňavé. Neteř ho vyzkoušela také a chtěla několikát za koupel umýt vlásky ;)

                                                         Vysmátý při mytí hlavičky ;)

    URIAGE BéBé creme minerale SPF50+, 50 ml - minerální opalovací krém s SPF 50+ 

    Tomu jsem se musela malinko pousmát, že v září až říjmu máme testovat 50tkový opalovací krém :D Trošku s křížkem po funuse - v létě bych hojně využila, syn jezdí už ve sporťáku, tak mažu nohy, aby se nespálil, nebo odhalené části - obličej, případně ruce a nohy, když jdu se synem v nosítku ven. Ale jelikož se neopakovalo loňské babí léto se 30 stupni ve stínu, opalovací krém bude odpočívat do příštího roku ve skříni, kdy bude šotek běhat, takže krém hojně využijeme.

    URIAGE Bébé 1er Soin Croûtes de lait, 50 ml - krém na odstranění mléčných krust ve vláscích

    U tohoto produktu nemohu poskytnout relevantní recenzi, protože syn na krusty již netrpí, ani na šupící vlasovou pokožku, kterou má tento přípravek zklidňovat. Proto - s dovolením - schovám pro plánovaného dalšího potomka. Neměla jsem při ruce jiné miminko, které by mohlo vyzkoušet ;)

    URIAGE Bébé 1er Soin péri-oral - krém na podrážděnou pokožku v okolí rtů 

    Jelikož je náš malý "dudlací" dítko, sem tam se mu pod dudákem kolem úst nějaký pupínek udělá. Tento gel - krém udělá na pokožce ochranný film, která brání dalšímu podráždění a zároveň díky oxidu zinečnatému pupínek zasuší a vyhojí, proto jsem se nebála aplikovat na zkoušku na menší ložisko AE. Příjemně jemně voní jako zbytek produktů v řadě ;) Také jako jediný přípravek je v hliníkové tubě, ne plastové.

    No a takhle teď vypadá naše koupací výbava.

    Testování bylo fajn, hezky jsme si to užili, protože denní koupací rituál je náš nejhezčí závěr dne - protože většinou u koupání asistuje i manžel  Řada se mi líbila, asi nejvíce tělové mléko, sprej Cu a Zn+ a koupací krém, proto tyto přípravky budeme střídat v budoucnu s Biodermou, která je u nás nejlépe tolerována. Jsem opravdu ráda, že jsme měli možnost se testu zúčastnit, přeci jen to nejsou produkty "za hubičku". Jen mne trošku mrzí, že v testovací sadě nebyl roztok na otírání těla - jak obličeje, plenkové oblasti apod., mám vyzkoušený jiný a je to pro nás skvělý pomocník místo vlhčených ubrouskům, ale v inovované řadě asi chybí, hodil by se více místo krému na mléčné krusty - myslím si, že většina dětí ve věku 6 - 18 měsíců s nimi už problémy nemá... Jen jako postřeh - sama osobně dávám přednost mycím přípravkům 2v1, kdy je o ruce jeden přípravek na všechno a při cestování také nemusí člověk tahat celý arzenál dětské kosmetiky.

    Malou výtku mám tedy ohledně složení - zde bych uvítala méně chemie a naopak přidala alternativní přírodní složky. Ale celkově musím pochválit, že syn jako atopik byl naprosto bez reakce a jeho kůže byla touto péčí spokojená.

    P.S. Pššš! A stejně mi to nedalo a musela jsem to vyzkoušet potají sama, cože to ten náš fešák měl možnost testovat. 

    Jinak celou řadu lze zakoupit v lékárnách Dr. Max a na jejich ofiko eshopu.

    #test_uriage Testování s kosmetikou Uriage už skončilo. Rozhodla jsem se, že daruji jeden krém, který už nebudeme potřebovat někomu kdo ho potřebuje a bude mu více užitečný. Jde o krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvorbě mléčných krust. Natálka už s tímto problém nemá krémík je párkrát použitý a já věřím, že někomu udělá radost , tak si o něj napište a já ráda pošlu 😉 Moje recenze na kosmetiku najdete v mém článku zde https://www.modrykonik.cz/blog/kjajule/article/test_uriage-testovani-kosmetiky-uriage-cpap2f/

    a pokud se na někoho nedostane tak ho můžete zakoupit zde https://www.drmax.cz/ur-1ere-soin-croutes-de-la...

    Kdo napíše první a opravdu ho potřebuje bude jeho 😉

    nasilia
    4. říj 2017    Čtené 202x

    Jak jsme testovaly 🙂

    Doma mám čerstvě 19 měsíčního ďáblíka, u kterého od narození bojuji s atopickým exémem a díky tomu jsem se s touto kosmetikou již setkala (ale jinou řadou). Bohužel se občas vyrážka vrátí (naštěstí již v menší míře) a začínáme nanovo. Už v této době jsme byly maximálně spokojené, protože krém od Uriage na pokožku ke skolny k atopii nám vždy pomohl.

    Tak když se naskytla možnost vyzkoušet úplně novou Uriage řadu speciálně pro miminka neváhala jsem. Měly jsme neuvěřitelné štěstí a před 4 týdny přišel balíček 🙂

    Radost byla obrovská a ihned jsme vše nadšeně vyzkoušely a očuchaly 😀

    V první řadě musím říc, že mě mile překvapila příjemná vůně. Dále pak široký sortiment produktů od opalovacího krému přes propriety na mytí až krémy speciální pro problematickou pokožku se skoly k mokvání nebo tvorbě mléčných krust.

    Sama jsem vyzkoušela jak šampón, tak sprchové mýdlo a na malé prakticky vše ostatní 🙂 (opalovací krém bude muset vydržet do léta) A obě jsem nad míru spokojené. 

    Malé prakticky ze dne na den zmizela začínající vyrážka (nestačila ani svědět), podráždění z plenek také bez problému Uriage zvládl a ještě k tomu Emmička krásně voněla (předešlý krém byl bez aromat).

    Teď bych ráda napsala o každém produktu co nám byl poskytnut k testovaní a, který jsme měly tu možnost vyzkoušet 🙂 

    1. Šampón a sprchové mýdlo - no co k tomu říct 🙂 přijmená vůně pokožka je po umytí hebká a vlasy (tedy jen moje malá jich moc nemá) heboučké 🙂 

    2. Hydratační krém - ten opět krásně voněl, úžasně se vsřebával, nenchával fleky na oblečení a co je hlavní! Malé pomohl od vyrážky prakticky hned.

    3. Krém na opruzeniny a CU-ZU sprej - Opět paráda. Jsem si jistá, že to budu používat i u dvojek 🙂 

    4. Krém pro pokožku se sklony k tvorbě krust -  tak toto jsme nevyzkoušely. Malá s tímto nikdy problém neměla, ale čekáme dvojčata, tak to určitě využiji u nich 🙂 

    5. Krém na podrážděnou pokožku v okolí rtů -  tento produkt jsme ozkoušely jen jednou (měla podrážděnou pokožku od dudlíku) a opět stačilo 2x namazat a byl klid 🙂 

    6. Krém na opalování SPF 50+ - zde jsme toho moc neodskoušely. Na dovolené jsme nebyly a sluníčko už u nás nebylo, tak silné. Ale už se těším na příští rok až budeme mazat všechny naše prcky 🙂 

    Sečteno a podtrženo kosmetika Uriage mě opět nesklamala jen mile překvapila a vím, že s touto kosmetikou se jen tak nerozloučím jak pro malé, tak pro mne (mají řadu i pro dospělé) 🙂 

    Pokud má někdo zájem si ji pořídit buď může zde  https://uriage.drmax.cz/?_ga=2.133235342.128129317.1504504997-76782027.1479718078 

    nebo zajít do lékárny Dr. Max 😉 

    Na závěr bych chtěla znovu moc poděkovat, že jsem byla vybrána na testovaní. 

    #test_uriage Testování je u konce . Kosmetika je skvělá a já i Natálka jí můžeme jedině doporučit. Článek na mém blogu 😉

    preiba
    2. říj 2017    Čtené 235x

    Naše testování s Uriage Bébé

    Když jsme kosmetiku se se synem vyhráli, vůbec jsem nemela ponětí, co je to za značku.

    Náš syn Oliver má (bohužel po mně) citlivou pokožku a proto je náš výběr kosmetiky hodně omezený.

    Jakmile přijel kurýr s balíčkem, hned jsme se vrhli do rozbalování a testování! 

    Syn měl radost i z výplně v krabici 😂

    Jako první jsme zkusili mléko na mytí a musím říct, že jsem byla překvapená jaká kapička stačí, jak jemně voní, pění a co je nejdůležitější,  žádná vyrážka po něm.

    Zkusili jsme rovnou samozřejmě i šampon na vlasy. Vlasy jsou po něm jemné a voní jako " miminko " 🙂. 

    Po koupeli vždy mažeme celé tělo, takže jsem vzala tělové mléko a syna namazala. I u krému platí, že stačí opravdu malé množství, dobře se vtírá a opět žádná vyrážka po něm! 

    Co se týče zadečku... Malému rostou zoubky, takže je normální, že je toto nepříjemné období provázené i průjmy, tudíž má sem tam ten zadeček zarudlý. S tím si ale poradil krémík na zadničky od Uriage hravě 🙂.

    Krém na okolí rtů jsem vyzkoušela v období synově nemoci, kdy měl rozpraskané rty a poškrábaný rypáček a také se to brzy zhojilo 😊.

    Jak jsem již psala, máme opravdu citlivou pleť se synem se sklonem k ekzémům. Oli je také pořádný kus chlapa, takže je hned spocený a to záhybům nedělá příliš dobře. Na to tu je od Uriage spray i krém. Obojí využívám na střídačku a musím říci, že tam není nic. Žádné vyrážky, žádná zarudlá místa.

    Jediné, co jsem nevyzkoušela je krém na opalování, protože již nebyla vedra. Měli jsme teď letět do Dubaje, ale bohužel mi zemřel tatínek a na návštěvu Dubaje nemám ani náladu, takže poletíme třeba příští rok a ráda krém vyzkouším.

    Tímto bych shrnula testování s Uriage, označila kosmetiku jako výbornou a rádi budeme v jejím užívání pokračovat a dokupovat si další a další výrobky.

    Moc hezky se nám s ní pracuje🙂😉

    Kosmetiku můžete zakoupit v lékárnách v síti Dr.Max a potom přímo na jejich stránkách www.uriage.com.

    Barbora a syn Oliverek 

    #test_uriage

    Dnes spí malá u babičky a ani tam se nemůže netestovat 🙂 babička je z té vůně úplně unesená 🙂
    Bohužel není fotka babička nefotila a poctivě mazala 😀

    kjajule
    Zpráva byla změněna    13. zář 2017    

    #test_uriage Ve vaně je téměř nemožné ji vyfotit, koupání miluje a s kosmetikou Uriage je to paráda 😀

    (2 fotky)

    #test_uriage

    Soustředění na testování šampiónů 😂 moc se ji to nelíbí, ale.krásně ji voní vlásky 😍

    kjajule
    Zpráva byla změněna    11. zář 2017    

    #test_uriage Můj malý králíček po koupeli s kosmetikou Uriage 🙂 .

    #test_uriage Krém na podrazdenou pokožku okolí rtů je naprosto báječný 😉

    #test_uriage

    Už teď vím, že tohoto krému se jen tak nevzdám 😍 malé se vyrážka úplně ztratila.

    #test_uriage Testujeme jako o život!😀❤ Zatím naprostá spokojenost!😉

    #test_uriage Tak ode dneška testujeme krém na přebalování , jsem opravdu zvědavá, protože Natálka je extrémně citlivá v oblasti plenek...Když bude vše OK pustíme se i do spreje s Cu Zn na pokožku se sklonem k opruzeninám 🙂

    (3 fotky)

    #test_uriage

    Kdo maže ten jede! No v našem případě "kdo maže nemá vyrážku!" 🙂
    Testování zdárně pokračuje. Zatím jsem nenašla žádnou chybu 😍

    (2 fotky)
    bajcaa
    Zpráva byla změněna    4. zář 2017    

    Moje vsechno je to moje a budu to testovat jenom ja... hamty ham. 😂

    Myslim ze fotka mluvi za vse...
    #test_uriage

    #test_uriage Testování v plném proudu 🙂 Vůni jsem si naprosto zamilovala nejen já....😍😍😍

    #test_uriage V pátek dorazil balíček dětské kosmetiky řady Uriage Bébé❤ Je to naše první testování na koníkovi, o to víc mě těší,že je to něco pro malého.🙂 Kosmetika vypadá na první pohled moc dobře👍Tak už se moc těšíme,až začneme pořádně testovat! 😉

    (2 fotky)

    #test_uriage

    První koupel s Uriage za náma a paráda 🙂 krásně malé voní vlásky a moc ji bavilo se matlat pěnou co vznikla na houbě. 😀 a teď spí namazaná od hlavy až k patě 🙂
    Malá ma na bříšku atopickou vyrážku, tak jsem zvědavá jak to pomůže. 🙂
    Dobrou noc všem 🍀

    #test_uriage Máme zabydleno..... 🙂

    (2 fotky)

    #test_uriage Dnes Natálce přišel balíček. S radostí můžeme začít naše první testování 🙂 Moc děkujeme za příležitost už se těším 🙂

    (3 fotky)

    #test_uriage

    Tak i nám dnes dorazil balíček 😍 Emmička už stihla všude rozházet ochranou výplň a krémem si namazat nožky 😂 Takže jsme nadšené.

    (3 fotky)