minikatula
    16. kvě 2017    Čtené 135x

    Naše testování s Veltie!

    Testování dokončeno a za mne a mou rodinu naprostá spokojenost! 

    Než se k nám balík dostal, potěšil mne přístup kurýra. Když zazvonil u domovních dveří měla jsem na ruce ubrečené miminko a nemohla jsem od něj odběhnout. Empatie se kterou jsem se setkala mi, v dobrém smyslu slova, vyrazila dech. Poprosila jsem dorucovatele aby mi balík nechal na poště, protože momentálně jej nemohu převzít. Reakce byla krásná  bez řečí vyběhl čtyři patra nahoru a donesl zásilku až k mým dveřím. Tímto ještě jednou děkuji! 

    Překvapilo mne jaké množství jsme od "Šemíka" obdrželi. Čtyři balíky po osmi rolích jsem opravdu nečekala. 

    První na zkoušku byl neparfemovaný papír s milým potiskem medvídků. Pro děti zábavné provedení s decentním potiskem. Překvapilo mne množství materiálu na ruličce. Vzhledem k jeho pevnosti vydržel opravdu dlouho. Nutno dodat, že jsou obě provedení velice jemné. To jsem, po nedávnem porodu a lekci ve štrikování od porodnice, velice ocenila! I na omak je papír velice příjemný. Zkoušela jsem ruličku v ruce zmáčknout jako test (levné varianty po zmáčknutí ručičky nemají ani zdaleka svůj původní tvar a je vidět jejich ledabylé navinutí) a světe div se, nic se nestalo. Kvalitní papír prošel i tímto testem  

    Druhý z testovanych byl parfémovaný, heřmánkový papír s potiskem kvítků. Něco pro romantické duše. Barevný potisk který dokáže oživit nejednu toaletu. Pro toho kdo si potrpí na voňavé toaletní papíry je tento top. Po otevření toalety je vůně opravdu intenzivní! 

    Můj přítel byl zásobou opravdu potěšen. Během těhotenství jsem u něj "vypěstovala" toaletní stihomam. Stále se papír dokupoval ale nikdy ho nebylo dost. Myslím, že teď má klidné spaní  

    Za mne mohu s klidem říct, že jde o kvalitní produkt a pokud máte rádi pohodlí, určitě koupí neprohloupíte. Já osobně si raději připlatím když vím, že mi to za tu cenu a klid stojí. Žádné strachy s protrháváním, podrážděním pokožky a nebo potřebu odmotat půl ruličky aby měl člověk pocit čistoty. Určitě u něj zůstaneme  

    Prošel i testy jako : úklid zvratků po psích slečnách, utírání kalamity na podlaze při venčení a hlavně jako provizorní kapesníky  Přítel měl po dobu testu rýmičku.. Tragédii přežil bez podrážděného nosu  takže testem prošel na všech frontách! 

    Děkujeme za tuto možnost!

    veronikakvakova
    15. kvě 2017    Čtené 242x

    Moje testování s Veltie

    Děkujeme, že jste nás vybrali do testování, ač trochu nezvyklého 🙂 

    Musím říct že toaletní papír lze zařadit mezi kvalitnější i cenově přijatelné.

    Já osobně byla původně nadšená z neparfémovaného, ukázal se ale jako kvalitnější heřmánkový s aloe vera... Neparfémovaný nám přišel jako dvouvrstvý i když je třívstvý a špatně se rozpouštěl a nešel občas spláchnout.

    Heřmánkový naopak velmi překvapil byl rozhodně pevnější a lépe se rozpouštěl.

    No a ta vůně byla opravdu intenzivní podle nás až moc. Podle přítele smrděl :D Ale co nahradil dočasně osvěžovač vzduchu :D

     Děti samozřejmě potěšily obrázky, nejradši mají medvídky :D

    Rozhodně bych toaletní papír Veltie doporučila a sami si ho nejspíš ještě koupíme, teda až nám dojdou ty užasný zásoby které jsme dostali :D

    terchal
    14. kvě 2017    Čtené 165x

    Testování Veltie

    Spousta lidem přišlo toto testovaní směšné, proto se ani nehlásila. Mě osobně testování toaletního papíru Veltie nepřijde jako nic podřadného. Toaletní papír používáme několikrát za den a jeho kvalita je pro mě důležitá.

    Testovala jsem dva druhy toaletního papíru Veltie a to "Pure & Soft White" a "Camomile & Aloe Vera".

    Na obrázku je vidět, jak vypadají ruličky testovaných druhů. Rulička toaletního papíru, kde jsou kytičky je "Camomile & Aloe Vera".

    Nejprve jsem si ověřovala, zda se má opravdu tři vrstvy. Na dalším obrázku je vidět, že to tak opravdu je. Jen bych řekla, že každá vrstva je jinak silná, ale mohlo to způsobit i to, jak jsem se jednotlivé vrstvy snažila oddělit. 

    První druh  "Camomile & Aloe Vera" je parfémovaný, jeho vůně je příjemná.

    Druhý druh "Pure & Soft White" mi opravdu přijde jemnější a používala jsem převážně na dětské zadečky. Děti byli nadšené i z obrázku medvídka. 

    Celkově jsou oba druhy toaletního papíru pevné a dobře se mi rozdělovaly jednotlivé dílky. Občas se tedy roztrhly, ale stalo se to tak 1 z 10. 

    Mám ráda, když jde oddělit poslední dílek od ruličky. V tomto přídadě s tím nebyl sebemenší problém a poslední dílek šel vždy dobře oddělit a nezůstával na ruličce. Pro mě je důležité i počet použítých dílků na jedno utření po "malé" potřebě. Zjistila jsem, že spousta lidí to nepočítá, ale já ano. Neberu to jako nějakou nemoc, ale spíš jako to, že se snažím šetřit a zbytečně netrhat více dílků, než je potřeba. Tím, že nemáme ani žádný stojánek na ruličky a vždy, když si chci utrhnout potřebný počet dílků, musím mít ruličku toaletního papíru stejně v ruce nedělá mi problém si to počítat. 

    Pokud bych na závěr měla přídávat hvězdičky kvality tak bych dala 4 z 5. Je to z toho důvodu, že mám svůj oblíbený toaletní papír jiné značky, který tato značka bohužel neporazila, ale přiblížila se. 

    ilona87
    14. kvě 2017    Čtené 307x

    Veltie

    Jednoho krásného dne se na mě po dlouhé době usmálo štěstí a testuji s rodinkou toaletní papír

    Paní doručovatelka mi ho doručila až na druhý pokus, ten první se jí naštěstí nezdařil. Proč naštěstí? Protože mi ho chtěla nechat u sousedů, kteří jaksi nejsou vábného vzhledu a naštěstí ho nechtěli nic převzít. 🙂 Páč kdyby ho převzali, tak já už ho asi neuvidím....

    Překvapení bylo hned na začátku - jako 4 balíky? Pecka. 

    Hěřmánkový voněl krásně i přes zabalení, takže bylo jasné, kdo půjde na řadu jako první. 

    Provoněl v první chvíli celý náš byt, poté koupelnu se záchodem. Nevím, zda vůně vyprchala nebo jsem si na ní jen zvykla, ale po pár hodinách už jsem necítila nic. 🙂

    Vzhled kytiček na toaleťáku mě moc neuchvátil, hezčí mi přijdou na tom obale, ale i přesto moje frnda nic nenamítala. 

    Klasický bílý toaletní papír přišel na řadu hned po dvou ruličkách heřmánkového. 

    Nic nevonělo, bez výrazného potisku ...i tak mi přirostl víc k srdci. 🙂 Jsem holt na klasiku. 

    Jo a máme doma i medvídka Veltie, který chodí s prckem někdy do školky, aby si to tam taky užil a z bílého byl šedivý. 🙂

    + oba se dají použít i jako kapesník, jsou velice příjemné - neodřou nos, pozadí ani           frndu

    + 3vrtsvé provedení je podle mého ideální 

    + balení toaletního papíru se nosí velmi dobře díky uchu - netřeba rvát do     tašky nebo nosit v podpaží (známe to: narvaná taška potravinami, ne-li dvě. dítě, které     vláčíte za ruku nebo chce přinejmeším něco rozbalit, a z podpaží neustále vyklouzává balík toaletního papíru)

    - rulička se nedá spláchnout do záchodu 

    - u mě heřmánkový toaleťák použitý jako kapesník způsoboval vznik vodnaté alergické 

       rýmy 

    Děkuji týmu MK, že jsem mohla vyzkoušet a otestovat toaletní papír Veltie

    Zásobu máme ještě dostatečnou, takže si i nadále budeme užívat měkkého, příjemného, voňavého, hravého toaletního papíru Veltie i nadále.

    mykolaapsi
    12. kvě 2017    Čtené 273x

    Testování Veltie

    Ze srandy jsem se přihlásila na testování toaletního papíru a když mě vybrali, řekla jsem si "proboha, do čeho jsem se to uvrtala 😀 ).

    Kurýr s balíkem (ne balíčkem) dorazil velmi brzy a nám doma přistála 4 balení po 8 kusech toaletního papíru. Jelikož máme malý byt, musela jsem vzápětí vyřešit nerudovskou otázku "kam s ním".

    Uskladnila jsem ho do úklidové technické místnosti, kde hned začal plnit funkci osvěžovače vzduchu. Ano, opravdu, zelený Veltie s heřmánkovo - aloe vera vůní má opravdu velmi intenzivní parfemaci a možná by s tím někdo více citlivý mohl mít problém. Nyní nám ten samý druh voní i na WC 🙂.

    A nyní k vlastnostem, které jsme během týdenního testovnání vypozorovali:

    • Děti jsou nadšené z potisku papíru. Zejmona modrý Veltie má nejen na obalu, ale i na samotném papíru vytištěný obrázek roztomilého medvídka, kvůli kterému se vyplatí chodit na záchod 🙂. Mladší syn se právě odplenkovává, tak má motivaci a lákadlo.
    • Papíru je v roli dostatečné množství. Už se mi totiž stalo, že role papíru vypadaly jako velké, ale ve finále ho tam bylo málo. 
    • Papír je jemný, prdelky jsou jako v balnce.🙂.
    • Papír se netrhá, nemusíte se bát nehody ;).
    • Se splachováním jsme žádné problémy také neměli.
    • Balení toaletního papíru má praktické ucho pro pohodlný transport z obchod domů.

    Jako jedinou nevýhodu oproti konkurenční značce vidím v tom, že se ruličky nedají splchnout do záchodu. Už jsme si na tu možnost nějak zvykli a nyní se nám doma kupí nevyhozené ruličky o toaletního papíru. a druhou stranu je můžeme začít sbírat a nosit do školky na různá dětská tvoření.

    Sečteno, podtrženo: toaletní papír Veltie mile ráda doporučím a i já po něm do budoucna ráda sáhnu. Do nynějška jsme používali papír srovnatelné kvality, ale od konkurence, ale teď vím, že i toaletní papír Veltie se stane součástí naší toalety 🙂.

    Děkuji MK za možnost testování 🙂

    lawrencie
    11. kvě 2017    Čtené 117x

    Testování Veltie

    Hlásíme, že jsme byli překvapeni množstvím toaletního papíru Veltie Celé 4 balení doručené a aby jsme testování ještě více podpořili, tak testují i babičky a dědečkově, kteří od nás dostali půl balíčku parfemovaného i neparfemovaného Veltie. Hlásíme i za ně, že testování je velmi úspěšně a prst v zadku ještě neskončilProtože se toaletní papír netrhá a jako bonus provoní celou kakající místnost, že není za potřebí používat ani osvěžovač. Hned se ráno člověk cítí i na záchodě příjemně, když si sedne do provoněné místnosti!

    Veltie je příjemné jemný, netrhá se a je s ním radost pracovat po vyložení nákladu. Naše děti ho taktéž používají a na miminko se nám osvědčil také stejně tak si ho oblíbil i syn a pokaždé když se potřebuje jít vysmrkat, tak jde na wc a odtrhne si kousek papíru. Je krásný i jako doplněk. Dětem se líbí medvídci a hned se jim dupká lépe utírá a maminka ocení i motiv květin, které rozveselí místnost jak na pohled, tak i zpříjemní sezení na trůnu i příjemnou vůní. A musím dodat že reklamu na Veltie máme moc rádi, protože ti medvídci jsou roztomilý a doslova k sežrání!

    Za celou rodinu Veltie chválíme a řadí ho budeme vyhledávat v obchodech a kupovat! Díky Veltie máme i menší spotřebu toaleťáku, protože se netrhá a je dostatečně pevný, přitom tak jemný a hezky a intenzívně voní. DOPORUČUJEME VELTIE VYZKOUŠET! Opravdu skvělý! 

    Děkujeme Modrému koníkovi a Veltie že jsme mohli vyzkoušet!

    pathusha
    10. kvě 2017    Čtené 199x

    Naše dni s Veltie

    V tomto krátkom članku by som Vám chcela predstaviť toaletný papier Veltie. Áno, je to ten s medvídkem,ktorému nikto neodolá,pretože je tak rozkošný. Keď som manželovi povedala, že koník hladá adeptov na toto testovanie, tak sme neváhali. Jedná sa o dosť chúlostivú a intímnu tému, ale toaleťák je dôležitou, každodennou a neodmyslitelnou súčasťou každej domácnosti.

    Viem, že sa veľa z vás tešilo na recenzie a fotografie, ale nemajte strach, nebudem tu dávať fotografie Mr. Hankieho :D 

    Ako si nás Veltie našiel 

    Veltie k nám dorazil po ďalekej ceste z môjho rodného Slovenska po Sviatku práce. Nečakala som, že koník nám na týžďeň testovania pošle 4 velké balíky Veltie. Prišli 2 balenia parfémovaného Veltie camomile & aloe vera a 2 balenia Veltie pure & soft.

    Veltie pochádza pôvodom z Poľska, v balení je 8 kusov 3 vrstvového, jemnučkého papiera. Už po rozbalení balíka nás omámila kúzelná vôňa harmančeka, ktorá v onej miestnosti pretrvávala celé dni i po otvorení balenia.

    Veltie camomile & aloe vera

    Ako prvý sme testovali práve tento. Nemusím velmi parfémované toaletné papiere. Väčšinou sú vône umelé a vďaka tomu i zbytočne predražené. Táto vôňa je naopak nenásilná, pretrvávajúca a taká príjemná, že vo mne navodila klud a pekné myšlienky 🙂 Hneď sa lepšie kadí :D Našej dcérke sa tiež velmi páči :P

    A takto sa z nej tešila 🙂

    Na druhý pohľad vám do oka padne farebný potisk kvetiniek harmančeka -  možno zbytočné, ale budiš 🙂

    Veltie pure & soft white

    K tomuto len pár slov. Kto uprednostňuje neparfémovanénefarbené toaleťáky, Veltie pure & soft je správna volba. Je snehovobielej farby a vašu pozornosť upútajú malinkatí, nádherní, veselí medvíkovia.

    Veltie. Naplnil naše očakávania?

    Jednoznačne ÁNO. 

    S manželom sme nároční. Dlho sme sa snažili nájsť taký toaletný papier, ktorý by nám vyhovoval. Vždy sme kupovali 2,3 vrstvový, ale asi i v lisovaní je rozdiel. Väčšinou sa u viacvrstvových stáva, že sa vám vrstvy rozlepia a iba máte nervy, že nakoniec je z 3 vrstvového jednovrstvový :D S Veltie sa vám to nestane. Vrstvy sú celistvé a pevné a majú neuveritelnú savosť. Nebudem vám tu skenovat fotky svojho ranného moču (pardon),tak som nafotila test s vodou.

    Drobná "nehoda" o priemere cca 6cm

    3 preložené ústrižky Veltie,volne položené hneď sajú

    Ešte raz som preložila, zatlačila a bolo sucho 🙂 Fakt skvelý.

    Veltie proste zvládne i malé, mokré nehody, vďaka pevnosti sa nepretrhne ani pri smrkaní nosa nestane sa vám, že vám nejaká ta nudle ostane na prstoch :D

    No a čo si budeme vravieť, ani pri lulani sa mi to nestalo.

    Ak sa nám nechce utekať do koša s každým posmrkaným kúskom, "nabíjam" priamo do ruličky 🙂

    Vďaka jeho odolnosti voči tekutine je i spotreba menšia. Nemusím si odmotať polku ruličky a potom 5 minút prekladať ako u mojej tchýne. Ako vzorná snacha, som jej obetavo venovala jeden balík, nech si aj oni užijú trochu komfortu 🙂

    Môžem sa naň spolahnúť!

    Nepríjemná, zahanbujúca nehoda končiaca prstami v čiernej diere sa nekonala :D

    Ak sa vypravíte do obchodu kúpiť Veltie, oceníte i praktické ucho na prenášanie. My maminky, čo chodíme z obchoďáku ovešané ako vianočné stromčeky, vieme o čom je reč. Taký čas i malíček toho dokáže uniesť hromadu :D

    Ďalšia užitočná vymoženosť, ktorou Veltie disponuje je perforovanie pre rýchle otvorenie.

    Maminky, ktoré máte gélové nechty ako ja, sa už určite smejete. Priam nenávidím ak niečo nemôžem otvoriť  a musím to prešťuravať, ťahať a ten plast sa iba naťahuje ako nudle z nosu a ja pením.

    I keď je to divné, jedna rulička sa usídlila i v obývaku. Používam napr. na utretie kávičky keď má dcérka akčnú náladu, očistenie pusinky po papaní, už viackrát spomínané smrkanie.

    Veltie, za to, že si.

    Zhrnula by som to takto.

    Veltie ma po všetkých stránkach prekvapil. Nie vždy sa oplatí veriť produktom, ktoré sú komerčne prezentované. Z toho dôvodu sme Veltie ešte neskúsili. Ale mýlila som sa. Som rada a ďakujem Modrému koníkovi za možnosť Veltie testovať.

    Plusy:

    • Praktické ucho na prenášanie
    • Perforácia pre rýchle otvorenie
    • Velké balenie
    • 3 pevné a mega savé vrstvy
    • Oku lahodiaci vzhlad
    • Široká škála využitia,nielen na WC

    Mínusy:

    • Snažila som sa, ale žiadne závažné som nenašla 🙂

    Poďakovanie 

    Týmto úprimne z celého srdca ďakujem koníkovi za možnosť vyskúšať si na vlastnej koži a zadnici i prednici toaleťák Veltie.

    Snáď som Vás nesklamala a naplnila Vaše očakávania.

    Článok píšem prvýkrát, tak sa ospravedlňujem, ak to nie je úplne správne. Tak snáď sa mi ešte nieked podarí zapojiť sa do nejakého testovania.

    Vám všetkým milé koníkovky ďakujem za pozornosť.

    Koniec hlásenia 🙂

    Vaša verná kobyla Paty 

    danitelitha
    10. kvě 2017    Čtené 208x

    Veltie

    Nu a máme tady závěrečnou recenzi. V jejím úvodu bych moc ráda poděkovala za výběr k testování toaletního papíru Veltie. Velmi nás doma testování bavilo, i když šlo o vcelku diskrétní téma.

    Tento výrobek splnil moje očekávání. Cena je vzhledem ke kvalitě odpovídající a srovnatelná s konkurencí. Vyzdvihuji pevnost a vysokou savost. Povrch je jemný, příjemný na dotek a nedráždí, lze použít i jako kuchyňská utěrka, kapesník atd. Při používání se netrhá. Co se týká nevýhod, musím zmínit fakt, že při utržení z role se občas útržek roztrhne nebo se neodtrhne na místě, které je tomu určené. Další nevýhodou tohoto toaletního papíru je jeho pomalá rozpustnost ve vodě, což může způsobit ucpání toalety. Na druhou stranu, díky této vlastnosti může tento papír najít všestrannější využití (jako utěrka apod.)

    Neméně podstatným pozitivním prvkem, je praktické balení toaletní toaletního papíru. Na horní části je drzák na přenášení, čímž ne všechny draží papíry disponují.

    Shrnutí:

    Klady:

    • Pevnost
    • Povrch příjemný na dotek, nedráždí
    • Vysoká savost

    Zápory:

    • Při utržení z role se občas trhá jinde než by měl
    • Dlouho se rozpouští ve vodě – riziko ucpání toalety

    #test_veltie
    Stále voní a voní na wc již 4 den co je rozbalený! 🙂 Hned se ráno člověk cítí i na záchodě příjemně, když si sedne do provoněné místnosti! Je krásny i jako doplněk. 🙂 Dětem se líbí medvídci a hned se jim dupka lépe utírá a maminka ocení i motiv květin, které rozveselí místnost jak na pohled, tak i zpříjemní sezení na trůnu i příjemnou vůní. A musím dodat že reklamu na Veltie máme moc rádi protože ti medvídci jsou roztomilý a doslova k sežrání!

    #test_veltie
    Dve rulicky odzkouseny, uz brzy napisi zaverecnou recenzi.Nicmene, ma mala sestrenice, velmi ocenila motiv medvidka 🙂.

    #test_veltie Hlasime ze jsme byli prekvapeni mnozstvim toaletniho papiru Veltie 😂 😍 Cele 4 baleni dorucene a aby jsme testovani jeste vice podporili, tak testuji i babicky a dedeckove, kteri od nas dostali pul balicku parfemovaneho i neparfemovaneho Veltie. Hlasime i za ne, ze testovani je velmi uspesne a prst v zadku jeste neskoncil 😂 😅 😀 protoze se toaletni papir netrha a jako bonus provoni celou kakajici mistnost, ze neni za potrebi pouzivat ani osvezovac. Veltie je prijemne jemny, netrha se a je s nim radost pracovat po vylozeni nakladu. Nase deti ho taktez pouzivaji 🙂 a na miminko se nam osvedcil take stejne tak si ho oblibil i syn a pokazde kdyz se potrebuje jit vysmrkat, tak jde na wc a odtrhne si kousek papiru. 👶 🙂 Za celou rodinu Veltie chvalime a radi ho budeme vyhledavat v obchodech a kupovat! Diky Veltie mame i mensi spotrebu toaletaku, protoze se netrha a je dostatecne pevny, pritom tak jemny a hezky a intenzivne voni.

    danitelitha
    Zpráva byla změněna    4. kvě 2017    

    #test_veltie
    Arsenal nabit, zitra pridam prvni "kontaktni" recenzi 😇

    #test_veltie
    Testování započalo 🙂 a to hned příjemným zjištěním, že empatie ještě v lidech nevymřela.. Zatímco jsem doma obletovala naše zlato Adélku, tak zvonil kurýr se zásilkou od Modrého Šemíka . A jak to tak bývá, právě nevhod. Trochu zoufalá jsem doručovateli oznámila, že momentálně nejsem schopná odběhnout kvůli malé ale odpověď mne překvapila. Chudák dobrovolně vyběhl do posledního patra bez výtahu a balík mi s úsměvem předal. Zvedl mi tím náladu. 🙂 nejen svou ochotou ale i samozřejmostí s jakou mi tím pomohl 🙂

    Balení je větší, než jsem očekávala. Čtyři balení po osmi ruličkách. To se to bude panečku testovat! 🙂 Přítel má radost (během těhu jsem v něm vypěstovala chorobnè nutkání mít zásobu toaletniho papíru aspoň na týden) tak uvidíme jak nám testech půjde.

    Katka

    #test_veltie
    Tak uz nam dosel toaletni papir na testovacku.Mala zbesile rozbaluje a ja musim prozatim pochvalit prijemnou,nevtiravou vuni 🙂.

    lawrencie
    Zpráva byla změněna    2. kvě 2017    

    #test_veltie Vyhrála jsem balíky toaletního papíru Veltie. 💩 Právě přijel donáškovou službou 🤣 😂😆 To je luxus! 😜😝👍😀

    konik_testuje
    21. dub 2017    Čtené 1000x

    Vaše zkušenosti s Veltie

    Aktualizace: Recenze našich uživatelek si můžete přečíst v tomto fóru.

    ---

    Dnes otevíráme jedno zajímavé testování. Testování každodenní pomůcky, bez které nemůžeme doslova žít. Ano, bude se testovat toaletní papír! A ne ledajaký.

    Co testujeme

    Toaletní papír Veltie kombinuje pevnost a spolehlivost tří nepřekonatelně jemných a hebkých vrstev.  O vaši pokožku bude pečovat velice jemně a vy se budete pokaždé cítit příjemně. Veltie poznáte podle rozkošného medvídka na obalu.

    Znáte to, jdete na toaletu, cítíte naději, že budete alespoň 5 minut sama, že budete mít čas na své vlastní myšlenky, a v tom poza dveří křičí hysterický hlásek: „Maminko? Maminko, kde seš?“ Do toho nejhoršího scénáře spadá také nepříjemná představa - toaletní papír spotřeboval manžel, který samozřejmě na novou rolku zapomněl, a váš prcek, pověšený za vaše kolena, vám nechce z koupelny přinést novou. Ale protože jste maminka, víte jak na tyhle pakárny. Tři vrstvy Veltie vám zpříjemní pokaženou chvíli. A také, když je nutno, utře soplík pod nosem nebo v chvatu poslouží jako skvělá utěrka.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 žen, které se svojí rodinkou toaletní papír Veltie otestují  a dají mu pořádně zabrat. Víme, že je to každodenní pomůcka, ale není toaletní papír jako toaletní papír! Po testování zveřejníte recenzi plnou názorů a dojmů ve svém blogu a ve fóru, které bude věnováno tomuto testu.

    Jak se zapojit

    Do možnosti testovat se zapojíte jen jedním krokem - jednoduše napíšete komentář pod tento článek, proč jste právě vy vhodné kandidátky na testování. Čas na napsání kreativního, smělého a možná vtipného komentáře máte do neděle 23. 4. 2017.

    Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si článek o projektu "Vaše zkušenosti se značkou". Pokud nám chcete říct, co byste rády testovaly, zveme vás do oficiální skupiny o testování na koníkovi.

    Držíme vám palce a krásný den vám přeje konik_testuje!

    Co si představujete pod pojmem dobrý a kvalitní toaletní papír? Jaké má mít vlastnosti? Kolik vrstev? Hraje pro vás roli i cena?

    Zajímají nás vaše odpovědi, které nám napište do komentáře. Každé z vás poletí 3 srdíčka. ☺

    Kvalitní toaletní papír si můžete vybrat z Veltie: http://www.veltie.cz/

    #test_veltie

    Maminky, co je podle vás nejdůležitější věc v domácnosti? Co vám nesmí nikdy chybět? Napište nám své odpovědi do komentáře a každou odměníme 3 srdíčky.

    Již za týden vám představíme nové testování. ☺

    #test_veltie