konik_testuje
    18. čer 2021    Čtené 1093x

    Zkušenosti s Nestlé NaturNes Bio

    Zdravá výživa v útlém dětství je základním pilířem zdravého vývoje dítěte. Proto je důležité velmi pečlivě vybírat potraviny, které našim dětem nabízíme. A to především v období, kdy začínají s příkrmy a budují si tak své stravovací návyky pro celý život. Výrobky z řady NaturNes BIO od Nestlé93 jsou ideální volbou při rozšiřování jídelníčku vašeho děťátka o příkrmy a vy je budete moci s námi zanedlouho otestovat.

    Jídelníček dítěte, které začíná kromě mlíčka poznávat i jiné chutě, by měly tvořit především zdravé a kvalitní potraviny. Jistě se shodneme na tom, že to nejlepší pro děti pochází z přírody. Proto byste měli dbát na výběr těch nejkvalitnějších potravin – se složením bez konzervantů, přidaných cukrů, barviv a nejlépe v BIO baby kvalitě. A přesně takové jsou výrobky z řady NaturNes BIO od Nestlé.

    Kaše NaturNes BIO jsou velmi dobrým zpestřením jídelníčku každého malého strávníka. Jistě vás nerozzlobí, pokud se lepší zasycení bříška vašeho děťátka projeví také delším a kvalitnějším spánkem. Kaše jsou navíc vyráběny šetrným způsobem z pečlivě vybraných surovin z ekologického zemědělství. Pokud si vyberete mléčnou banánovou a nemléčnou vanilkovou kaši Nestlé NaturNes v BIO baby kvalitě, můžete si být jisti, že jste zvolili pro vaše děťátko to nejlepší.

    Kapsičky NaturNes BIO jsou vyrobeny ze zralého ovoce vypěstovaného na specializovaných farmách bez použití hnojiv. V ovoci, ze kterého jsou vyráběny, nenajdete žádné pesticidy, žádné zbytky dusičnanů ani jiných látek. Je to zkrátka zdravá a vydatná svačinka, navíc v praktickém balení, ideálním na výlety nebo jen tak na procházku. Z bohatého výběru kapsiček NaturNes BIO si vybere svého favorita i ten nejnáročnější strávník. Ať už preferuje klasické chutě jako jsou hruška-jablko-banán, hruška-jablko-černý rybíz, jablko-banán-borůvka-ostružina, nebo odvážnější kombinace jako dýně-banán-mrkev, jablko-šípky či třeba exotické mango.

    Křupky NaturNes BIO si vaše děti zamilují. Vždyť které dítě pohrdne vynikajícím pamlskem? Výhodou je, že jsou tyto křupky (stejně jako všechny výrobky z řady NaturNes) v BIO baby kvalitě. Vybrat si můžete křupky s ovocnou a zeleninovou příchutí, které padnou do každé dětské ručičky a také se snadno žvýkají. Kromě klasických příchutí (banán nebo kombinace banánu a malin), jsou zajímavé i neobvyklé příchutě pomeranče s mrkví nebo kombinace rajčat, mrkve a cibule.

    Maso-zeleninové příkrmy NaturNes BIO jsou samozřejmě také v BIO baby kvalitě. Můžete si tak být jisti, že svému drobečkovi dáváte jen to nejlepší. Když už máte za sebou první nesmělé ochutnávání a úspěšně pokračujete se zaváděním příkrmů, jako první maso-zeleninový příkrm můžete vyzkoušet Brokolici s hráškem a krůtím masem. Od ukončeného 8. měsíce, kdy je správné období obohatit jídelníček dítěte i o obiloviny, pak vyzkoušejte příkrm Pastiňák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem. Po prvních narozeninách vašeho děťátka můžete zařadit i Spaghetti Bolognese.

    Koho hledáme

    Na toto chutné testování hledáme maminky s děťátkem ve věku od ukončeného 6. měsíce do 3 let. Hledáme ženy, které se zajímají o kvalitu jídla a volí výrobky vyrobené z důvěryhodných BIO surovin. Pokud ses v předešlých větách našla a máš doma malého jedlíka, ráda fotíš a píšeš, hledáme právě tebe.  

    Jak se zapojit

    Chtěla bys se svým malým pokladem testovat produkty Nestlé NaturNesBio? Stačí, když do komentáře pod tímto článkem napíšeš co tvůj drobeček nejraději papá. Nezapomeň zmínit jeho věk a případně se pochlub i fotkou 🙂

    Čas na zapojení máš do neděle 20.6. - v průběhu týdne pak vybereme maminky, které potěšíme a oslovíme je interní poštou.

    Těšíme se na komentáře a držíme palce!

     konik_testuje