mummy88
    2. bře 2021    Čtené 442x

    Vyhodnocení Inspirující soutěže s Joie!

    Zdravím všechny soutěžící!

    Moc děkuji všem, které se zapojily do soutěže! Je to pravděpodobně jedna z mých posledních v roli ambasadorky Joie, takže mě potěšilo, že i přes aktuální náročné období ve vás stále zůstává hravost, nápaditost a neztrácíte naději, že se na vás usměje štěstí! 🙂. 

    A na jednu se skutečně usmálo a jsem moc ráda, že je to zrovna  @michaelllas , které výhru ze srdce přeji. 🙂 Věřím, že lehátko Joie Dreamer se bude hodit a bude ti doma velkým pomocníkem. Gratuluju! Ozvi se mi, prosím, do IP. 

    Moc děkuji všem za účast a už vyhlížejte jaro a lepší zítřky! 😎

    Marcela

    Záznam losování: https://youtu.be/X7PEMsOC1lY 

    216

    #inspirujici_soutez_joie
    Stavení kostek je teď největší zábava, Vašík 18m

    #inspirujici_soutez_joie

    U našeho dvouleťáka frčí dřevěný vláček a koleje ☺️

    mummy88
    18. únor 2021    Čtené 929x

    Inspirující soutěž s Joie

    Poslední rok je rokem změn a pro mnoho lidí je velmi náročný. Donutil nás trávit více času doma a to často obnáší i zvýšenou potřebu zabavit děti, navíc teď přes zimu, nebo v určitých životních obdobích, jako je potřeba nemoc, karanténa, potřeba rodičů pracovat, případně v důsledku počasí. A nebo prostě si jen chvíli sednout a vypít si kávu a povykládat s partnerem. 🙂

    Pojďme se opět vzájemně inspirovat!

    Podělte se s ostatními maminkami o inspiraci, jaká je u vás doma „top“ činnost, která vaše děti zaručeně zabaví a kterou rádi dělají. Pokud je to možné, uveďte věk dětí. Televizi umíme zapnout každá, ale pojďme být trochu kreativní, nápadité, předejme své zkušenosti a osvědčené rady ostatním.

    Leckdy není potřeba hledat žádné složitosti a stačí naprosto jednoduchá činnost a děti mají o zábavu postaráno! 🙂

    V soutěži můžete vyhrát jeden z oblíbených produktů Joie, a tím je lehátko Joie Dreamer Fern, které je vhodné pro nejmenší miminka. Takže pokud nějaké mimčo doma nebo v okolí máte, nebo plánujete, zapojte se! I ty z vás, které na děti teprve čekají určitě nějaká fajn činnost napadne. 

    A jak se tedy do soutěže zapojit? Pravidla jsou velmi jednoduchá:

    1) Dát "like" tomuto článku

    2) Na hlavní zeď vložit příspěvek s činností, kterou rády dělají vaše děti a u které vydrží samostatně delší čas a vy si tak snáze ukradnete chvilku pro sebe. Příspěvek doplňte o tematickou fotografii a ideálně i věk dětí, pro které je činnost vhodná, pokud nejsou na fotografii.

    3) Označit příspěvek hashtagem #inspirujici_soutez_joie

    ________________________________________________

    Soutěž končí v neděli 28. 2. 2021 o půlnoci. V následující den pak vylosujeme vítěze. 🙂

    Těším se na novou inspiraci a přeju hodně štěstí!

    Marcela a Joie

    #inspirujici_soutez_joie Našeho čtyřměsíčního cvrčka už nějakou dobu baví zrcadlo. Teď co si umí podávat hračky, když leží na bříšku, tak si před zrcadlem vyhraje docela dlouho. Je to prostě narcis 😄.

    #inspirujici_soutez_joie
    Naše holčička je ještě maličká (10 týdnů), takže v tomhle ohledu u nás vede hrací deka s hrazdičkou - a na ní pasení koníků nebo první pokusy o otáčení. Jako dozor je ale vždy přítomen náš kocour...