mariegroth
    Zpráva byla změněna    12. únor 2021    

    Krásné páteční ráno...

    Momentálně si užívám toho, že Maverick spinká a já pozoru za okny sníh. Je to první sníh za tuto zimu. Mám pocit, že budou Vánoce. No, já vím...ještě dlouho nebudou, ale dneska budu skutečně nadělovat.

    Mám tady pro vás vyhlášení nedávné bleskovky s Jamieson. Na Vitamín D3 pro děti se mohou těšit
    @calvac
    @bergina8
    @marti89

    Moc vám gratuluji a brzy se vám ozvu do SZ.

    Vám ostatním moc a moc gratuluji a přeji vám hezkého Valentýna, pokud tento svátek slavíte.

    xoxo

    Marie

    #drbrowns
    #jamieson

    Poslednich par hodin do uzaverky bleskovky s Jamieson. Muzete vyhrat tyto skvele vitaminy, ktere zazarily v nedavnem dTestu.

    https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/unorova-bleskovka-s-jamieson-q3s55y/

    #jamieson
    #drbrowns

    mariegroth
    8. únor 2021    Čtené 1541x

    Únorová bleskovka s Jamieson

    Ahoj maminky, 

    dnes jsem si pro vás připravila další bleskovou soutěž s Jamieson. Vitamínů v zimních měsících není nikdy dost a já mám dnes pro TŘI z vás připravené JAMIESON VITAMÍN D3 KIDS 400 IU TABLETY NA CUCÁNÍ S PŘÍCHUTÍ JAHODY PRO DĚTI. Věděly jste, že tento Jamieson produkt opravdu zazářil v dTestu? Pokud produkt neznáte, tak vám ho velice ráda stručně představím. 

    Vitamín D je potřebný pro optimální růst a vývin kostí u dětí. Vitamín D3 na cucání s jahodovou příchutí v tabletách ve tvaru medvídka pandy. Je vyroben z přírodních zdrojů, neobsahuje aspartam, umělé příchutě a barviva.

    Tato bleskovka běží do středy 10.února 2021 23:59 a zapojíte se do ní následovně:

    1. Dej LIKE této soutěži

    2. Odpověz na soutěžní otázku a odpověď napiš do komentářů:

    Otázka - Jaký další Jamieson produkt zmiňuji v článku o dTestu? 

    Článek o dTestu: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/vitaminy-d3-od-jamieson-obstaly-v-dtestu-rcd16y/

    Maminky vyberu generátorem náhodných čísel a jejich jména uveřejním v KZ na svém profilu.

    Přeji vám mnoho štěstí!

    Marie 

    mariegroth
    24. led 2021    Čtené 1197x

    Jamieson vitamíny D3 obstály v dTestu!

    Začala jsem psát “krátkou zprávu”, ale pak se moje krátká zpráva stala dlouhou zprávou :D, takže vás raději budu informovat formou článku. Nakonec je to vlastně dobře. Články jsou přehlednější a tato informace si zaslouží “nezapadnout”. 

    My ambasadorky vám často doporučujeme výrobky, které jsou součástí našich domácností. Je ale jasné, že spousta z vás si chce o produktech udělat vlastní průzkum (naprosto právoplatně). Prestižní časopis dTest je kvalitním zdrojem různých průzkumů a studií. Já vám dnes přináším výsledky dTestu Jamieson D3 1000 IU a také Jamieson D3 Kids 400 IU. Myslím si, že vás výsledky potěší, pokud produkty už užíváte nebo právě tento potřebný vitamín plánujete koupit. Oba dva výrobky se v tomto testu umístily jako "velmi dobré", což je nejvyšší možné hodnocení.

    Na začátek jedna důležitá informace: Výrobci nemají žádnou možnost ovlivnit testování

    JAMIESON VITAMÍN D3 KIDS 400 IU

    Základní informace:

    - Příchuť jahody 

    - Vyroben z přírodních zdrojů

    - Cucací tabletky

    - 100 ks v balení

    - Cena kolem 140 Kč

    - Dávkování 1 až 2x denně

    - Vitamín D deklarovaný v jedné tabletě - 400 IU

    JAMIESON VITAMÍN D3 1000 IU

    Základní informace:

    - Bez příchuti

    - Dávkování ve formě tobolky

    - 100 ks v balení

    - Cena kolem 150 Kč

    - Dávkování 1x denně

    - Vitamín D deklarovaní v jedné tabletě - 1000 IU

    - Bez barviv a náhradních sladidel 

    dTest se podíval na zub třem dětským "déčkům" a jedním z nich byl právě ten od Jamieson. V tradiční "nedětské" kategorie se testovalo deset produktů a opět jedním z nich byl Jamieson. Obecně řečeno, dTest zkoumal, jestli tvrzení od výrobce se shodují s jejich odborným testováním. Oslovení odborníci se shodli, že nejdůležitejším faktorem v tomto testu je koncentrace vitamínu D. Dětský Jamieson dostal hodnocení ++ (nejvyšší možné hodnocení) a D3 Jamieson dostal + (druhé nejvyšší). Dodržení deklarace bylo u obou nejvyšší možné ++. Slibovaná dávka vitamínu se skutečně v tobolce a našla a ubou výrobků ji tam bylo ještě o něco víc (v bezpečném množství). Cenově oba produkty vycházejí poměrně příznivě. dTest upozornil na to, že doporučované dávkování může být u produktů různé. Ne všechny produkty doporučují dávkovat jednu tabletku. Můžete tedy zjistit, že zdánlivě levnější produkt se musí dávkovat častěji a cena za dávku se tedy může zvýšit. Jamieson D3 Kids dostal celkové hodnocení "velmi dobře" a vyhrál v kategorii testovaných D3 pro děti. Jamieson D3 dostal stejné hodnocení a v testu také zazářil. 

    Na důležitost vitamínu D jsem i já sama několikrát upozorňovala. Zimní měsíce jsou u nás většinou bez sluníčka a o tomto vitamínu mám leccos nastudované. dTest také shrnul zajímavé informace o "déčku". Věděli jste, že...

    ...až 75% Čechů nepřijímá dostatek vitamínu D?

    ...vitamín D je důležitý pro naši imunitu?

    ...vitamín D3 je až čtyřikrát účinnější než vitamín D2?

    ...vitamínem D se můžete teoreticky i předávkovat?

    ...je rozpustný v tucích a měli bychom ho tedy konzumovat s jídlem, nejlépe tučným?

    ...vitamín D3 se vyskytuje třeba v tuňáku, krevetách, sýrech a mléce?

    Důležitost vitamínu D je bez diskuzí. Ja nejraději získávám tento vitamín prostřednictvím sluníčka a v zimě se spolehám právě na Jamieson. V komentářích mi určitě povězte, jestli vitamín D poctivě doplňujete a popřípadě jak. 

    .

    .

    .

    .

    Hezke rano preji!

    Dnes jsem zpatky s vyhlasenim souteze s Jamieson. Nemohu uverit tomu, jak velky byl vas zajem. Skoda, ze opravdu mohu potesit jen tri maminky.

    Na detske kapicky vitamin D3 BABY se mohou tesit maminky
    @katulatko12
    @veinnna
    @annacee

    MOC GRATULUJI!!! Uz brzy se vam ozvu do soukrome zpravy s detaily o vyhre.

    Vam ostatnim moc dekuji za ucast a tesim se na vas pri dalsim soutezeni. Uz brzy...

    #jamieson
    #drbrowns

    Doplňovat vitamín D je důležité a to obzvláště v zimě.

    Ještě dnes můžete soutěžit o “sluníčko v kapičkách” pro vaše nejmenší - Vitamín D3 Baby od Jamieson.

    Budu vám držet palce v soutěži: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/lednova-bleskova-soutez-s-jamieson-dgcubu/

    #drbrowns
    #jamieson

    mariegroth
    4. led 2021    Čtené 1407x

    Lednová blesková soutěž s Jamieson

    Nový rok... a hned mám tady pro vás jednu pěknou soutěž. Tentokrát si zasoutěžíme se společností Jamieson - oblíbeným výrobcem vitamínů a doplňku stravy. Jamieson do soutěže věnoval TŘI balení Jamieson Baby D3 kapek, které už netrpělivě čekají na TŘI maminky. Doplňovat vitamín D je důležité a teď v zimě obzvlášť. Proto si tedy myslím, že vám tato soutěž přijde vhod. A co hrajeme?

    JAMIESON BABY-D™ VITAMÍN D3 400 IU KAPKY 11,7 ML

    Doplňky stravy s vitamínem D od firmy Jamieson jsou připravené výhradně s použitím Quali™- D vitamínu prvotřídní světové kvality. Získává se z čistého „slunečního“ lanolinu, bohatého a obnovitelného zdroje vitamínu D z vlny ovcí, které se chovají na vysočinách Austrálie a Nového Zélandu. Tyto kapičky jsou vhodné pro kojence, ale také děti do tří let. Kojené děti často nedostanou potřebnou dávku vitaminu D, a proto lékaři často doporučují tento vitamín doplňovat. Vitamín D, mimo jiné, je prospěšný pro vývoj kostí, imunitu a celkové zdraví.   

    PODMÍNKY SOUTĚŽE

    1. Dejte LIKE této soutěži

    2. Zúčastněte se do středy 6.ledna 2021 23:59

    3. Odpovězte na soutěžní otázku 

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Máte už nějaké plány na léto? Doufáte, že vyrazíte někam do teplých krajů?

    Vítězky vybere generátor náhodných čísel a já pak jejich jména uveřejním na svém blogu krátce po ukončení soutěže.

    Přeji vám mnoho štěstí!

    bohativet
    Zpráva byla změněna    2. led 2021    

    #jamieson
    @mariegroth
    Už testujeme, děkuji

    Za okny je sníh. V Česku to není nic neobvyklého, ale u nás v oblasti Seattlu to neobvyklé je. Ale asi bych vlastně měla říct, že nejsme nyní doma. Nacházíme se v romantickém horském městečku Leavenworth. Sníh mi opravdu vykouzlil úsměv na tváři. Hlavně takhle před Vánoci. Jinak ho teda opravdu moc nepotřebuji :D. Přiznávám. A stejně tak přiznám, že jsem spíš typ slunce, moře, pláž. Vůbec se tam nepotřebuji válet a nic dělat, ale miluji teplo a opravdu to silně ovlivňuje moji náladu.

    Už se těším, až za pár týdnů budeme v letadle směr Florida a doplňovat vitamín D. Mezitím se ale budeme snažit doplňovat pomocí tabletek a kapiček. Lékaři ve Washingtonu doporučují užívat vitamín D kvůli našemu podnebí. Kritický je samozřejmě i u dětí.

    Pokud sháníte dobré “déčko”, tak se určitě mrkněte na Jamieson. Zejména v zimních a jarních měsících trpí nedostatkem „déčka“ téměř 50 % naší populace. Doplňky stravy s vitamínem D od firmy Jamieson jsou připravené výhradně s použitím Quali™- D vitamínu prvotřídní světové kvality. Získává se z čistého „slunečního“ lanolinu, bohatého a obnovitelného zdroje vitamínu D z vlny ovcí, které se chovají na vysočinách Austrálie a Nového Zélandu. Tyto kapičky jsou vhodné pro kojence. Kojené děti často nedostanou potřebnou dávku vitaminu D, a proto lékaři často doporučují tento vitamín doplňovat.

    #jamieson
    #drbrowns

    Dobre rano,

    Dekuji vam vsem za ucast ve vanocni bleskovce s Jamieson. Ucast byla opravdu velka a to me moc tesi. Dnes vam takhle po ranu prinasim vyhlaseni teto souteze a doufam, ze jsem toto rano potesila @plysacekhb , @lizzie02 a @bohativet . Damy, muzete se tesit na probiotika pro miminka a deti. Moc vam gratuluji k vyhre a uz brzy se vam ozvu do soukrome zpravy.

    A pokud jste nevyhraly, tak vam muzu slibit, ze s Jamieson si opet brzy zasoutezime.

    Preji vam krasny den a doufam, ze uz jste vanocne naladene 🙂

    #jamieson
    #drbrowns

    Pripominam, ze uz dnes ve 23:59 konci bleskova soutez s Jamieson o detska probiotika.

    Soutez najdete zde: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/vanocni-bleskovka-s-jamieson-du5src/ a ja se moc tesim na vasi ucast.

    #jamieson
    #drbrowns

    mariegroth
    15. pro 2020    Čtené 1181x

    Vánoční bleskovka s Jamieson

    Dnešní soutěž začínám omluvou. Původně jsem avizovala dvě soutěže s Dr.Brown's v prosinci, ale nakonec jsem se rozhodla uspořádat bleskovku s Jamieson místo Dr.Brown's bleskovky. Vím, že s Jamieson soutěžíte moc rády, tak snad to bude pro vás milé překvapení.

    --------------------------------------------------------------------------

    Prosinec je plný nadělování a já mám velkou radost, že dnes mohu odstartovat bleskovou soutěž s Jamieson, kanadským výrobcem vitamínů a doplňků stravy. V nadcházejících dnech budeme hrát o TŘI krabičky probiotik pro miminka. Dle mého je to produkt, který se vyplatí mít připravený ve vaší domácí lékárničce. Chcete vědět víc? Zaujala vás tato soutěž? Pak čtěte dál...

    JAMIESON PROBIOTIC BABY – PROBIOTICKÉ KAPKY S BB-12® 8 ML

    Kapky jsou jednoduché na dávkování a jsou vhodné pro miminka a děti do tří lety. Obsahují BB-12 (Bifidoacterium) vysoce klinicky studovaný kmen probiotik, který pomáhá ke spokojenosti bříška. Kapky jsou bez příchuti a mohou být přidané do MM, UM, kravského mléka a dalších alternativ, ale také mohou být přímo dávkované na jazyk, lžičku či dudlík. 

    Tak co říkáte, hodily by se vám? Pravidla soutěže jsou velice jednoduchá. 

    PRAVIDLA:

    1. Dejte LIKE tomuto článku

    2. Odpovězte na soutěžní otázku v komentářích pod touto soutěží

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jste už plně nachystané na Vánoce? Co vám ještě chybí "ošéfovat"? 

    Soutěž trvá do středy 16.prosince 2020 do 23:59 (pozor, je opravdu krátká!!). Generátor náhodných čísel poté vybere TŘI vítězky, které se mohou těšit na jednu krabičku tohoto skvělého výrobku. Vybrané maminky a jejich uživatelská jména budou uveřejněna u mě na profilu do několika dní od ukončení soutěže. 

    Přeji mnoho úspěchů!

    Tato soutěž vyšla v rámci projektu Dvanáct dní Vánoc.

    Tak se přiznejte, kdo z vás má zaděláno na miminko, které vzniklo v karanténě?

    My máme několik přátel, kteří očekávají potomka v prosinci, což tedy zhruba odpovídá době prvních karantén jak v USA, tak v Česku 🙂. Příchod miminka je velká událost a mnoho nastávajících maminek se na něj plně připravuje. Já se jako těhotná strašně moc zaměřovala na těhotenství a už tak moc ne na dobu po porodu. Škoda, že jsem nebyla lépe připravena na bolesti bříška, nespánek a...a všechno. Třeba jsem si měla víc “nastudovat” o probiotikách. Na druhou stranu, jak moc se vlastně žena může připravit?

    Nevím, jestli je to v Česku podobné, ale probiotika se u nás doporučují na každém rohu a vůbec bych se na nikoho nezlobila, kdyby řekl, že je to teď nějaká móda je brát a dřív se to neřešilo...No, není to tak úplně pravda. Spousta z nás jí probiotická jídla a ani si to neuvědomujeme. A jak je se můžeme ujistit, že miminka mají dostatek probiotik?

    KOJENÍ - Pokud kojíte a vaše strava je pestrá na probiotika (kvašené zelí, okurky, miso, kombucha, kefír, jogurt…), tak pak se probiotika přenesou do vašeho mléka.

    PŘÍKRMY - Od šestého měsíce dítěte můžete zařadit různé fermentované potraviny. V jiných kulturách malá miminka běžně baští fermentované potraviny. Třeba takové kimchi..

    DOPLNĚK STRAVY - JAMIESON PROBIOTIC BABY jedny z mnoha probiotik na trhu. Prodávají se v kapičkách, což je pro miminka ideální. A já jsem hodně na recenze a ty mají tyto kapky skvělé.

    Mnohé výzkumy ukazují na to, že probiotika dokážou pomoci při problémy s bříškem, přispívají k celkové pohodě a mohou podpořit celkovou imunitou.
    ——————

    Prosím, konzultujte podávání probiotik s vaším pediatrem.

    #jamieson
    #drbrowns

    Taková jednoduchá anketa při neděli...

    Užíváte probiotika?
    Konzumujete jídla bohatá na probiotika?

    Za každou odpověď pošlu ❤️.

    #drbrowns
    #jamieson

    Krásné nedělní ráno!

    Dnes udělám (snad) to ráno ještě hezčí maminkám @xradkam
    @princeznaj
    @cassidyl
    Které se staly vítězkami říjnové bleskovky s Jamieson. Co nevidět k vám poputují “mulťáky” pro vaše děti. GRATULUJI!! Již brzy vám pošlou soukromou zprávu s detaily o doručení výhry.

    Musím říct, že jsem si opravdu poctivě přečetla všechny odpovědi a co vás zaujalo v sortimentu Jamieson. Už mám vyhlídnuto pár favoritů, které si ráda objednám.

    Jsem ráda, že vás soutěžení tak baví a budu se těšit na další soutěž a vaši účast!

    #jamieson
    #drbrowns

    🍎🍏🍐🍊🍋Hledáte multivitamíny pro vaše děti? Mám pro vás dobrou zprávu...můžete je vyhrát v bleskové soutěži s Jamieson: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/multivitaminova-bleskova-soutez-s-jamies-lgplnm/

    Soutěž uzavírám dnes ve 23:59!

    Hodně štěstí 🌸

    #jamieson
    #drbrowns

    mariegroth
    14. říj 2020    Čtené 2227x

    🦖Multivitamínová blesková soutěž s Jamieson🦕

    Co říkáte na to, že bychom začaly nový týden bleskovou soutěží? I tentokrát to bude bleskovka s kanadskou firmou Jamieson, která je spolehlivou a oblíbenou stálicí ve světě vitamínů a doplňků stravy. Podzim je v plném proudu a myslím si, že soutěž o vitamíny je teď velice vhodná. 

    Dnes hrajeme o “mulťáky”, které jsem vám tady nedávno představila. A byly jste nadšené! No, nebudu to tady déle zdržovat a pojďme se podívat na produkt, o který dnes soutěžíme. 

    🦖Jamieson Multi Kids Gummies - Želatinové pastilky🦕

    🦕Vhodné pro děti od tří let

    🦖Ve tvaru roztomilých dinosauříků

    🦕 V příchuti pomeranč, třešeň a lesní plody

    🦖60 ks v balení

    🦕 Ve formě želé

    Multivitamínový komplex obsahuje také vitamín D potřebný pro správný růst kostí. Neobsahují umělá sladidla, chemické barviva a konzervanty.

    Více o produktu: https://www.jamieson.cz/cz/jamieson-multi-kids-gummies-zelatinove-pastilky-60-pas.p1247.html

    Podmínky soutěže: 

    1. Dejte “like” této soutěži 
    2. Běžte na https://www.jamieson.cz/cz/produkty a v komentářích pod tímto článkem mi řekněte, jaký produkt vás na jejich webovce nejvíce zaujal. Můžete samozřejmě dodat i proč. Pokud s Jamieson už máte zkušenost,tak se můžete pochlubit i vaším oblíbencem. 

    Soutěž probíhá do středy 14.října 2020 23:59. Generátor náhodných čísel pak vybere TŘI vítězky a jejich uživatelská jména uvedu na svém blogu několik dní po ukončení soutěže. 

    Tak hurá do soutěžení. Přeji vám mnoho štěstí!

    🦕Marie, Maverick a Jamieson🦖

    .

    .

    .

    .

    Á říjen...za svých školních let mě v říjnu vždycky čekalo nějaké nachlazení. Opravdu jsem každý rok byla tradičně nemocná. A rozhodně jsem nebyla sama. Říjnové teploty, přechod z léta do podzimu a prostředí školy, si o nemoc vyloženě říkají (moje maminka by tvrdila, že jsem byla nemocná, protože jsem určitě nenosila košilku).

    Podzimní období je ideální na představení dobrých multivitamínů. Dnes bych vás ráda seznámila s “Jamieson Multi Kids Gummies”.

    Znáte je? Pokud ne, tak tady je rychlé představení

    -Vhodné pro děti od tří let
    - Ve formě želé
    Multivitamínový komplex obsahuje také vitamín D potřebný pro správný růst a vývin kostí u dětí. Chutné želatinové pastilky ve tvaru zvířátek se třemi příchutěmi – pomeranč, třešeň a lesní plody. Neobsahují umělá sladidla, chemické barviva a konzervanty

    #jamieson
    #drbrowns

    Dnes mám milou povinnost a to vyhlášení bleskovky! Soutěž o vitamíny Jamieson byla velice populární a já moc gratuluji
    @perla28
    @dancza134
    @misheel

    Maminky, už brzy očekávejte soukromou zprávu od mé maličkosti 🙂.

    A vás ostatní srdečně zvu na soutěž tohoto měsíce s Dr.Brown’s, kterou odstartuji v následujících dnech.

    #jamieson
    #drbrowns

    Soutezeni s Jamieson vas neuveritelne bavi!

    Uz jen par hodin do uzaverky bleskovky: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/vitaminova-bleskovka-s-jamieson-60d1dh/

    🍓🍓🍓Tentokrat muzete vyhrat jahodove “decko” pro vase deti. 🍓🍓🍓

    #jamieson
    #drbrowns

    mariegroth
    18. zář 2020    Čtené 2107x

    🍓Vitamínová bleskovka s Jamieson🍓

    Ahoj maminky! 

    Také nemůžete uvěřit tomu, že září je v plném proudu? Doufám, že vaše děti jsou spokojené ve školách a školkách. Ačkoliv nemám ještě školáka, pamatuji si, jak přechod mezi děti byl pro mě jako dítě náročný na moje zdraví. A k radosti mých rodičů jsem byla skoro vždy na začátku školního roku nemocná. Ráda bych vám a vašim dětem toto období usnadnila s náloží vitamínů.

    Dnes vám přináším další soutěž s Jamieson, ve které můžete vyhrát vitamíny D3. Tři maminky se mohou těšit na následující produkt...

    🍓Jamieson Vitamín D3 KIDS 400 IU🍓

    Vitamín D je potřebný pro optimální růst a vývin kostí u dětí. Vitamín D3 na cucání s jahodovou příchutí v tabletách ve tvaru medvídka pandy. Je vyroben z přírodních zdrojů, neobsahuje aspartam, umělé příchutě a barviva. Vhodné pro děti od dvou let. 

    Podmínky soutěže

    🍓Dejte like této soutěži

    🍓Odpovězte na soutěžní otázku v komentářích pod tímto příspěvkem. 

    Otázka: Užívá vaše rodina nějaké vitamíny? Prozradíte nám jaké? 

    🍓Soutěžit můžete do soboty 19.zaří 2020 23:59. Tři vítězky budou vybrány generátorem náhodných čísel a já pak jejich jména vyhlasím na svém blogu do několika dní od ukončení soutěže.

    Nedávno jsem slyšela opravdu trefný výrok: “Může být člověk ještě normálně nemocný nebo je už všechno covid?”

    Samozřejmě mám z covid-19 respekt, ale někdy se tomu člověk musí zasmát, protože tohle je smutná realita. U nás se na spoustě veřejných místech měří teplota a pokud vypadáte nemocně, nepustí vás dovnitř.

    Vaše dítě může mít třeba alergii, ale jakmile ve škole uvidí, že má rýmu, pošlou ho domů. To je samozřejmě problém pro pracujícího rodiče, který si na ošetřování nemocného dítěte musí vzít dovolenou.

    Přechod z léta na podzim může být náročný pro dětskou imunitu, a proto bych vám dnes ráda představila tyto vitamíny. Doplňování vitamínu D je v tomto ročním období důležité a já doufám, že vás tento produkt zaujme.

    🍓🐼Jamieson Vitamin D3 KIDS 400 IU 🐼🍓

    🍓Jahodová příchuť
    🐼Vitamíny jsou ve tvaru veselé pandy
    🍓Z přírodních zdrojů
    🐼Pomáhají ke zdravému vývoji kostí a zoubků
    🍓Určené pro děti od dvou let (tabletu musí rozhryznout, děti od tří let mohou tabletu cucat)

    🎉🎉A malá návnada pro vás...už brzy si o tento produkt zasoutěžíme 🙂

    #jamieson
    #drbrowns

    Nový měsíc začínám vyhlašením bleskovky z předešlého měsíce. Úplně mě to drásá, že píšu o srpnu jako o předešlém měsíci :/. Nicméně, doufám, že dnes udělám radost @verca5505 @vilinka00 a
    @lcn162 a třeba jim výhrou v soutěži zpříjemním vstup do podzimu. Moc vám holky gratuluji k výhře vitaminu od Jamiesonu a lahvičče od Dr.Brown's. Očekávejte soukromou zprávu od mé maličkosti 🙂

    Všem ostatním maminkám moc děkuji za OBROVSKOU účast a už se zase těším na další soutěž.

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez
    #jamieson

    (2 fotky)

    Dnes mám pro vás tradiční upozornění - dnes před půlnocí končí blesková soutěž s Jamieson a Dr.Brown’s! Produkty z obrázků čekají na tři výherkyně!

    Soutěž najdete tady: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/srpnova-bleskovka-s-jamieson-a-dr-brown-3m4woy/

    #jamieson
    #drbrowns

    (2 fotky)
    mariegroth
    24. srp 2020    Čtené 1853x

    Srpnová bleskovka s Jamieson a Dr․Brown's

    Srpen byl na Modrém koníku plný soutěží. A pokud vás soutěžení baví, tak mám pro vás poslední letní soutěž s Dr.Brown's. Tentokrát nebudeme soutěžit jen o produkty americké značky! Dr.Brown's v této soutěži spojil síly s kolegou z Kanady - vitamíny Jamieson. Tyto dva produkty jdou ruku v ruce. 

    VÝHERNÍ BALÍČEK:

    JAMIESON BABY-D™ VITAMÍN D3 400 IU KAPKY 11,7 ML

    • Nedávná studie Státního zdravotního ústavu ukázala, že české děti mají nedostatek vitaminu D. Platí to však i pro dospělé: zejména v zimních a jarních měsících trpí nedostatkem „déčka“ téměř 50 % naší populace. Doplňky stravy s vitamínem D od firmy Jamieson jsou připravené výhradně s použitím Quali™- D vitamínu prvotřídní světové kvality. Získává se z čistého „slunečního“ lanolinu, bohatého a obnovitelného zdroje vitamínu D z vlny ovcí, které se chovají na vysočinách Austrálie a Nového Zélandu. "Déčko" je důležité pro zdravý vývoj miminka a jeho kostí. Tyto kapičky jsou vhodné pro kojence. Kojené děti často nedostanou potřebnou dávku vitaminu D, a proto lékaři často doporučují tento vitamín doplňovat. Prosím, poraďte se s vaším pediatrem před použitím doplňků stravy. 

    DR.BROWN'S OPTIONS+ PLASTOVÁ ANTIKOLIKOVÁ LAHEV SE ŠIROKÝM HRDLEM, 150 ml. 

    • Skoro vždy dávám do soutěží skleněné lahve, ale plastovky od Dr.Brown's jsou také skvělé. V této bleskovce budeme hrát o jednu z menších lahviček. Svojí velikostí je vhodnější pro menší miminka, ale samozřejmě ji můžete používat i pro větší děti. Obsahuje savičku číslo jedna, která je vhodná pro novorozence. Je vyroba z BPA FREE materiálu a samozřejmostí je i ikonický anti-kolikový ventilek. POUŽITÍ S VENTILEM I BEZ VENTILU. Redukuje výskyt koliky, říhání, zvracení a nadýmání díky sníženému negativnímu tlaku a nižšímu vzniku vzduchových bublin. Pomáhá zachovávat vitamíny C, A, E díky průkazně nižší oxidaci.

    POČET VÝHERCŮ:

    Tři maminky se mohou těšit na výše zmínění balíček obsahující produkt od Jamiesonu a Dr.Brown's.

    PODMÍNKY SOUTĚŽE:

    1. Dej LIKE této soutěži
    2. Odpověz na soutěžní otázku a vlož ji pod tento příspevek do komentářů:

    Z JAKÉ ZEMĚ POCHÁZÍ  SPOLEČNOST JAMIESON 

    A) Japonsko

    B) Kanada

    C) Česká republika

    (Nápovědu najdete v tomto příspevku nebo na www.jamieson.cz)

    Soutěž probíhá do středy 26.srpna 2020 23:59. Výherci budou vyhlášeni u mě na zdi do týdne od ukončení soutěže.

    Přeji vám mnoho štěstí