Musím se smát #moje_svatebni_saty - já se vdávala dvakrát. Poprvé ve vanilkovým kostýmku (fotky zabavil exmanžel) a podruhé těhotná v lednu, takže v bílých slim džínách, bílé těhotenské halence a béžových kozačkách. Byli jsme jen my a svědci, fotky nemáme žádné 😂 Druhá svatba za mě byla top, stála sakum prdum šest tisíc, z toho pět tisíc prstýnek pro mě - manžel věděl, že ho nosit nebude, tak nám to přišlo jako zbytečný výdaj 😁👍

    #moje_svatebni_saty

    Moje druhé svatební šaty ... z druhé svatby 🙂 Nejsou to typické svatební bílé šaty, ale mě úplně nadchly 😍 😍 Sehnala jsem přes ZOOT.

    (2 fotky)

    Tak i já přidávám fotografie mého nejdražšího kusu oblečení. #moje_svatebni_saty jsou přesně podle mého vkusu. Chtěla jsem šaty, které se mi budou opravdu líbit a rozhodně jsem nechtěla jenom něco, do čeho se jako těhule vejdu.

    Byly krásně vzdušné a celou dobu jsem byla bosa ❤️. Brali jsme se na Hawaii na ostrově Maui. Oddával nás kamarád, ale jinak jsme se brali jen ve dvou. Byl to den jako z pohádky.

    (3 fotky)
    timissa
    Zpráva byla změněna    3. bře 2020    

    Keďže som dosť malá a bola som ( pred dvoma tehotenstvami ) chudá, tak mi nezostalo nič iné,ako si dať šaty ušiť. Bola som nadmieru spokojná a užila si náš krásny spoločný deň ❤️ už to budú 3 roky ❤️#moje_svatebni_saty